Makkelijk alles te bekijken en bestellen, nog fijner via de app met welkomstkorting😀 Volgende dag m'n schoenen thuis bezorgd, alles prachtig verpakt en gekozen schoenen op èèn paar na (omdat ik zelf... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Complimenten zijn zéker op de plaats voor Van Haren Schoenen! - Ruime collectie met écht leuke schoenen voor iedereen wat wils - Eindelijk ook leuke schoenen in maat 43 en 44; grote dank hiervoor... もっと見る
Op zich qua schoenen geen klachten maar qua services en oplossingen waardeloos. Verjaardagsvoucher werkte niet in winkel na mail , kreeg ik eerst antwoord dat totaal niet klopte toen ik ze daarop wee... もっと見る
Na betaling van bestelling gebeld met klantenservice , door foutje in bijvoeg nummer niet leverbaar door post nl !! Wachten op terugbetaling !! Wil je toch die bestelling eerst opnieuw betalen !!! Ben... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ongeïnteresseerde medewerkers
Verwacht in de Fahrenheitstraat in Den Haag geen service, het is een zelfbedieningszaak.
Zondag besteld en dinsdag geleverd.
Zondag besteld en dinsdag geleverd.
Top en snelle levering.
Ga zo door 👍🏼
Vaak schoenen gekocht
Vaak schoenen gekocht, zowel in de winkel als online. Nooit problemen mee gehad, snelle service en foutloos afgehandeld.
Zeer vriendelijk in de winkel bij het…
Zeer vriendelijk in de winkel bij het retourneren van het artikel!
Snel producten geleverd
Snel producten geleverd , netjes en duidelijk een retour label in het pakket
Mooie sandaaltjes in de sale voor een…
Mooie sandaaltjes in de sale voor een hele lage prijs. Geen verzendkosten bij ophalen in de winkel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de reis van het artikel. Ik ben er heel blij mee
Zeer onbetrouwbare webwinkel
Ik heb een bestelling geplaatst, gelijk betaald met ideal. De volgende dag geen schoenen in huis en op de site stond na 24 uur betaling in behandeling. Ik een mail gestuurd met betalingsbewijs en kreeg een mail terug door storing wat later verwerkt en zou een dag later ontvangen. Dus niet. Ik heb telefonisch contact opgenomen een zeer onvriendelijke dame die je niet eens laat uitpraten en maar blijft zeggen door drukte vertraging. Dus eerst een storing en nu drukte. Klinkt als malafide praktijken. Ze wilde de koop ook niet ontbinden terwijl het nog niet verzonden is. Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. Advies, bestel hier niet!
Ze hebben een heel groot assortiment…
Ze hebben een heel groot assortiment met allerlei soorten leuke en mooie schoenen
De klantenservice is erg vriendelijk!
Bestelde schoenen nooit ontvangen
Via de website bestelling van schoenen, keurig de betaling gedaan. Vervolgens niets ontvangen. Bij navraag zegt het geld niet te hebben ontvangen van hun financiële afhandeling.
Vervolgens eindeloos mailverkeer ( ik heb het bewijs dat de betaling heeft plaatsgevonden) Van Haren blijft volharden dus ik sta met lege handen en op blote voeten!
Levering en retour super
Snelle levering. Retour wordt je ook heel gemakkelijk gemaakt. Je kan uit verschillende opties kiezen en het retourlabel wordt meegeleverd! Ook werd de retour zeer snel in behandeling genomen.
Onvriendelijke en onprofessionele behandeling in Van Haren Heerenveen door de manager
de ochtend heb ik schoenen gekocht bij Van Haren in Heerenveen. Ik vroeg vooraf of ik ze kon terugbrengen, aangezien het een cadeau was en ik niet zeker wist van de maat. Mij werd toen verteld dat dit altijd mogelijk is. Later diezelfde dag kwam ik de schoenen terugbrengen, maar de manager gaf aan dat dit niet mocht omdat er 75% korting op zat. Terwijl ik juist om zekerheid had gevraagd, werd ik vervolgens op een respectloze manier behandeld. In plaats van vriendelijk uit te leggen dat het om een misverstand ging, werd ik ervan beschuldigd dat ik loog en werd ik onnodig neerbuigend aangesproken
Sandalen omgeruild.
Nieuwe sandalen gekocht bij Van Haren Weert. Een sandaal maakte een vreemd geluid bij het lopen. De sandalen werden terug gestuurd naar de hoofdvestiging en slechts een dag later kon ik de nieuwe al weer ophalen. Prima service!
Super snel binnen gekregen
Super snel binnen gekregen
Skechers besteld en ze lopen perfect
Nooit wat retour sturen bij vanharen !
Nooit wat retour sturen bij vanharen !
Deze maand had ik schoenen nodig voor een bruiloft dus uiteraard meteen bij vanharen besteld. Ik heb van mij zelf brede voeten dus veel moeite met sandalen enzovoort te vinden wat mij passen.
Nu had ik 2 paar hele leuke schoenen bij vanharen besteld, en ja je raad het al.... TE KLEIN
Ik heb de schoenen uit geprobeerd binnen huis en al gauw genoeg merkte ik dat ik hier niet lang op kon lopen.
Schoenen heb ik vervolgens in ontvangen staat terug gestuurd netjes in de doos gedaan dozen waren helemaal inorde en schoenen waren ook helemaal inorde, dit heb ik+- 4 a 5 dagen na ontvangst gedaan ivm drukte
Een aantal dagen na dat ik het retour had gestuurd kreeg ik een mail met, we nemen jou schoenen niet terug want ze zijn gebruikt en de dozen zijn beschadigd... HUH !? Ik heb de schoenen juist goed terug gestuurd en er was niks aan de hand. Dus dit heb ik via de mail uitgelegd, inmiddels al 8 x
Ze willen mij niet aanhoren en helpen ook heb ik gezegd dat ze contact moeten opnemen met post nl en dit doen ze ook niet ze vertellen mij dat ik lieg en dat ze niks gaan doen en dat ik het zelf maar moet uitzoeken en gewoon 70,- moet betalen voor schoenen die ik niet kan dragen en ook niet meer heb.
Ik ben hier natuurlijk heel boos over en vind dit niet klantvriendelijk van, vanharen.
Ze kijken niet samen na een oplossing helpen mij niet en bieden niks aan
Dus daar zit ik dan 70 euro minder zonder schoenen en boos
STUUR DUS NIKS TERUG NAAR VANHAREN !!
Het retourneren ging heel gemakkelijk
Het retourneren ging heel gemakkelijk, en is zeer snel verwerkt..keurig!
Fantastische winkel
Zowel winkel of online ik vind van haren fantastisch. Leuke schoenen betaalbaar en ook voor dames zijn er grotere maten .
Vreselijke kwaliteit.
Vreselijke kwaliteit.
Zelfs 1 ster is teveel
Schoenen van Fila gekocht, na 1 maand was de binnenkant los van de zool, ook de buitenkant gaf zichtbare mankementen, daar zag je dat ze aan het scheuren waren, terug naar de winkel gegaan, die sturen u langs de klantenservice, en daar sturen ze u weer langs de winkel, euh wat is het nu? en dan zeggen in de winkel, aah ja, dat is normaal dat ze kapot zijn, je hebt ze hier niet laten inspuiten tegen de regen, iets wat we thuis altijd doen, omdat ik nog een spuitbus had staan die we daar gekocht hadden, hoe kan een binnenkant loskomen als ze niet ingespoten zijn? voor ons nooit meer Vanharen !
Ik heb online schoenen besteld bij Van…
Ik heb online schoenen besteld bij Van Haren voor de verjaardag van mijn moeder, maar deze zijn nooit aangekomen. Ik heb contact opgenomen via e-mail en kreeg als reactie dat volgens de traceercode het pakket bij mij zou zijn afgeleverd, en dat zij verder niets konden doen. Daarna heb ik niets meer van hen gehoord. Zelfs bij Chinese webshops maak je dit niet mee.
Geweldig online winkelen
Geweldig online winkelen. Goede assortiment schoeisel voor mijn 6 jarige kleinzoon. Ook van goede kwaliteit en zeer snelle levering. Top!!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。