レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SjÊldent oplever man en mere partisk avis med klar agenda. Vg er en skamplet inden for nyhedsformidling. LÊser man en artikel kan man med det samme se om det er en af de dumgode woke feminister som ha... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Vg lager vg+ saker med betaling pÃ¥ 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjÞr at man fÃ¥r treff pÃ¥ betalingssaker pÃ¥ nyh... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. NÃ¥r man klikker pÃ¥ disse, fÃ¥r man bare spÞrsmÃ¥l... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til Ã¥ spre piss og uakseptable holdninger. ForhÃ¥ndsdÞmmer siktede personer fÞr rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker... もっず芋る

䌁業情報

1. ニュヌス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Norges stÞrste nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Styr unna!

Må gi en stjerne da det ikke er mulig å gi null. Hva er galt med denne nettavisen? ALT. De spres falsk propaganda til den hÞyeste grad. Anbefaler ingen å lese denne avisen. Det går kun i det samme, og det er Ukraina, at Putin er en ond mann og hva influensere spiser til frokost. DÞr noen i Israel er det front-page news, dÞr noen i Palestina så er det ingen media coverage. Nesten så de må bytte navn fra Verdens Gang fordi her skriver de kun om hva som passer deres og USA sine interesser. Styr unna!

2023幎5月12日

Jeg er er lÊrling på 18

Jeg er er lÊrling på 18, som trodde jeg skulle ha drÞmme lÊrlings perioden av mitt liv, men så kom det opp problemer på arbeidsplassen, hvor sjefen var den som skapte drama og fikk ansatte snudd mot hverandre, hun hadde aldri tro på meg og tvilte alltid på meg uansett hvor mye jeg prÞvde, hun dro på ferie i 4 uker men for det så sa hun at hun ikke stolte på meg, nå vil jeg ikke vÊre lÊrling lenger, alt motivasjonen jeg hadde var plutselig borte for den måten jeg ble behandlet på. I tillegg fikk vi aldri lÞnn på tiden, de dagene det sto at vi skulle få utbetalt stemte aldri, og som en 18 åring som bor alene og som må betale regninger så blir ikke dette lett hvertfall når man må ha 2 jobber for å kunne betale regninger så jeg håper virkelig noen gjÞr noe med det slik at andre slipper gå gjennom det samme som jeg slet med.

2022幎8月19日

Jeg ble vg pluss kunde

Jeg ble vg pluss kunde, men jeg fikk aldri logget meg pÃ¥. De sa jeg ikke var abonnent, Ã¥ fikk ikke da logget inn! Vg forsetter Ã¥ ta kr fra min konto. Var bare flaks at jeg sÃ¥ det! Snakket med vg! Men de bare rode og rode Ã¥ stilte samme spÞrsmÃ¥lene om og om igjen. SÃ¥ la de bare pÃ¥, sÃ¥ frekke som de er😡 nektet Ã¥ gi meg pengene mine tilbake, VG gjÞr seg til kjeltringer for 49kr x 3 = 147kr Jeg viste det sto litt dÃ¥rlig til med VG! Men at de skulle begynne Ã¥ stjele fra folk! Det hadde jeg ikke trodd😱 STYR UNNA VG PLUSS😡😡😡😡👊🏌

2022幎8月10日
5぀星のうち1の評䟡

VG er bare en landsdekkende influenser

VG er bare en landsdekkende influenser som reklamerer for Betakaroten og annet skrot som andre influensere igjen reklamerer for dem. VG ELSKER Ã¥ gi spalteplass til pene, tynne og oversminka influensere som er DÅRLIGE forbilder for unge folk flest. Samtidig sitter "reportere" pÃ¥ Youtube, TikTok, 4Chan og andre sider og leter opp videoer som "GÃ¥r Viralt" ifÞlge dem, men som egentlig er gammelt nytt. Dette poster de pÃ¥ VG sine sider. VG er 50% Nyheter og 50% Se&HÞr. dvs. halvparten er bare sÞppel.
Men som alle andre aviserer som Þnsker mest mulig klikk så sprer de mye skremselspropaganda. Ord som "Monster", "Skrekk", "Massiv" går igjen. Bad News er Good News for VG. Av å til glimter de til hvor de har en liten fåtal journalister som kommer med god gammel grave journalistikk, og publiserer noen avslÞringer om politikere, Tinder svindlerere eller lignende.
Men ellers, Ekstremt venstre orientert. Har NULL baller til å poste om problemer og den mÞrke baksiden av ekstrem innvandring f.eks. Det gir dem lite kred.

2022幎4月24日
5぀星のうち5の評䟡

Norges beste på tabloide nyheter

StÞrste og beste i Norge på tabloide nyheter med bred dekning på innenriks, utenriks, kultur og sport. Det meste i nettavisa er gratis. Ble dessverre dårligere på gaming etter at de avsluttet Level UP, som heldigvis fortsatte som indieselskap.

2021幎5月19日

Anonsering er dyrt,dårlig gjort

Anonsering er dyrt, ble informert at anonsen skal stå hÞyt op, og blir en fantastisk anonnse. Når sjekker VG, aldri finner jeg anonsering sin. Screenshot fra nettside og ble ferdig med det. ikke noe ekstra tilbud eller hjelp med dette.Penger rett til rumpa.

2021幎2月8日

Ubrukelig avis med misvisende

Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til å spre piss og uakseptable holdninger. ForhåndsdÞmmer siktede personer fÞr rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker at Baneheia saken og Tom Hagen saken er et prakt eksempel på hvordan VG snartmaler mennesker som mordere og lignende uten bevis. Til å spy av.

2021幎1月20日
5぀星のうち5の評䟡

Norges stÞrste avi

Skal du sjekke nyhetene eller om du har nettforbindelse er det ofte vg.no man besÞker. VG er forkortelse for Verdens Gang.

Er ofte et viktigere sted for å bli oppdatert på det siste av nyheter enn selveste NRK. Har dyktige journalister. Har mer Se og HÞr-stoff og mer folkelig appell enn Aftenposten. Norges stÞrste lÞssalgsavis.

Liker å bygger opp / rive ned. Måler dessverre sin egen vellykkethet i for stor grad av i antall "skalper". Les: Hvor mange ministere, trenere etc de klarer lage momentum for å få vekk fra posisjon.

Eksempel er den famÞse Giske-saken. Men listen er lang. Sjekk for eksempel koblingen Frithjof Jacobsen og Ap-politiker Jette Christensen i sammenheng med knipetakmanÞveren VG/Giske og det interne maktspillet i AP.

Er en del av Schibsted. Som også eier Aftenposten, Adresseavisen, BT, Stavanger Aftenblad, Prisjakt, finn.no mm.

2019幎12月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ