SjÊldent oplever man en mere partisk avis med klar agenda. Vg er en skamplet inden for nyhedsformidling. LÊser man en artikel kan man med det samme se om det er en af de dumgode woke feminister som ha... ãã£ãšèŠã
Vg lager vg+ saker med betaling pÃ¥ 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjÞr at man fÃ¥r treff pÃ¥ betalingssaker pÃ¥ nyh... ãã£ãšèŠã
KjÞpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. NÃ¥r man klikker pÃ¥ disse, fÃ¥r man bare spÞrsmÃ¥l... ãã£ãšèŠã
Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til Ã¥ spre piss og uakseptable holdninger. ForhÃ¥ndsdÞmmer siktede personer fÞr rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Norges stÞrste nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.
Hvorfor skal dere ta bort Grevinnen ogâŠ
Hvorfor skal dere ta bort Grevinnen og hovmesteren. Hvis ikke dere kan se at det er et skuespill. Så må dere se den om igjen. Dere Þdelegger jula for mange. Det er så mange her i verden som liker den. Synes at det er bare tull. At dere skal ta den bort
Skriver aldri noe fornuftig.
Skriver aldri noe fornuftig. Sluttet helt å lese på VG for et par år siden.
Bra på norske nyheter.
Mye fake news.
NyhetsredaktÞr Tora Bakke Håndlykken
NyhetsredaktÞr Tora Bakke Håndlykken, som leder gjennomgåelsen av VGs håndtering av barvideoen med Trond Giske, sier at VG-journalist Lars Joakim SkarvÞy ikke jobber aktivt med egne saker etter TV 2-avslÞringen.
Jeg er forundret over ikke Ã¥ finne noeâŠ
Jeg er forundret over ikke å finne noe sted hvor jeg kan skrive noen kommentarer. I dette tilfellet sport.
1.Jeg har lenge vÊrt en Martin J. Sundby tilhenger. Men så sier han, etter en4. plass at han kunne blitt nr. 3 hvis han var blitt fortalt at han lå rett bak Spitsov. Hvis han kunne gått fortere da, hvorfor gikk han ikke fortere?
2. Etter 5 mila klaget våre lÞpere på skiene. Hvorfor gjorde de ikke som russeren og byttet ski etter 25 km?
En god del skrivefeil
VG er veldig raske med å oppdatere, og er som regel fÞrst med nyhetene. Veldig ofte ser jeg skrivefeil. Skulle nesten tro at noen av de var dysletikere. Ellers veldig bra
FornÞyd
VG var bedre fÞr, men dette gjelder de fleste aviser.
FornÞyd ððŒ
Blir dårligere.
Vg.no blir bare dårligere å dårligere. Vg-tv kan man ikke se på langre etter at de oppdaterte. Fleste bruker explorer, men neida, vg tilpasser den en annen. Sikkert sponset.
Beste avisen!
Ikke spÞr meg hvorfor men det er den beste avisen!, de har alltid infoen jeg vil ha og de setter som oftest ikke nyheter som "Bestemor må selge huset" på toppen og "Terrorangrep i *****" På bunnen. God jobb! Elsker VG :)
Lesestoff eller sÞppel?
VG er jo desidert den stÞrste tabloid avisen i Norge, sÃ¥ litt av disse kjendis nyhetene mÃ¥ man leve med. Men i senere tid sÃ¥ vil jeg nok si at det stÃ¥r litt mye unevnelig nyheter bÃ¥de pÃ¥ nett og i avisa. De er raske og presenterer sakene pÃ¥ en god mÃ¥te, MEN jeg vil si de begynner og nÊrme seg SE og HÃR tedenser. De er pÃ¥ vei til og bli et rent salgs objekt isteden og vÊre samfunnets vakt bikkje. Jeg har ikke lyst og lese om hva kjendiser gjÞr, fÃ¥ det ut av avisa og heller ha slike nyheter pÃ¥ nettet hvis dere sÃ¥ sÃ¥rt mÃ¥ ha slike "nyheter". Men ellers sÃ¥ er dere en avis det er vÊrt og lese.
FH
Bare seks, sensasjon og kjendiser.
VG er omtrent like dårlig som Bild i Tyskland. De fokuserer bare på seks, vold, sensasjon og kjendis-stoff.
De er dessuten veldig navlebeskuende, seriÞs utenriksstoff skal du lete lenge etter.
Landets verste avis
Mye uinteressant å lese her, og som andre norske aviser svak på dyptgående stoff og utenriks.
NORGES BESTE
Ja, dette er norges beste nettside. Nesten aldri noe tull, og de er alltid ute med informasjon om det er noe tull på sidene.
Meget bra
For meg er dette en typisk lÞrdagsavis med gode reportasjer og godt variert stoff. En avis jeg leser når jeg har god tid da det står mange små, fine artikler der.
Altfor mye reklame for tiden
VG er ok. Men altfor mye reklame desverre.
alltid der
lett tilgjengelig når du har pc og vil lese nyheter