Ik heb een warmtepompboiler vitocal 060. Bij stroomuitval zou het apparaat de gegevens 24 uren bijhouden . Apparaat valt uit zonder bijhouden gegevens. Installateur gebeld, contact met verdeler, gara... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Changement de chaudiÚre d'une combustion à une condensation. Rien à redire, fonctionne super bien et peut-être mise en route à distance via notre smartphone et même l'installateur peut recevoir une no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op alle vragen werd heel snel en duidelijk gereageerd. Ook de afhandeling van de financiering en de cash-back actie was snel en duidelijk. Echt geen negatieve punten! Ik ben zeer tevreden.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lâéquipe ayant installé la nouvelle chaudiÚre a fait un excellent travail, propre et professionnel. Ils ont solutionné les aléas liés à lâinstallation et ont trouvé des solutions rapidement. Les expli... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Founded in 1917 as a heating technology manufacturer, and now part of Carrier, today we are one of the worldâs leading providers of efficient climate (heating, water and air quality) and renewable energy solutions. Creating living spaces for generations to come â this is the responsibility that we take on every day together with our (trade) partners.
Hermesstraat 14, 1930, Zaventem, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wat loopt er niet mis?
Zeer degelijke producten maar het bedrijf deugt niet.
Belangrijkste is de zeer slecht bereikbare technische dienst. Onbehulpzaam.onbekwaam en met veel tegenzin.
Garantie opvolging en probleemoplossend is enkel telefonisch. Verder gebeurt er niets. Opvolging probleem. Nul
Acties en promoties. Telkens de zeer kleine lettertjes lezen.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Uw vriendelijke herinnering om weg te blijven van Viessmann en alle âslimme oplossingenâ.
In mijn geval de ViCare App, 6 thermostaatregelaars, 1 klimaatsensor en 2 draadloze repeaters.
Waarom? Het werkt gewoon niet.
⢠De Thermostaatregelaars klinken als een fluitorkest als ze openstaan
⢠De thermostaatregelaars sluiten niet af waardoor radiatoren permanent verwarmen
⢠De app heeft een hysteresis van +/- 1°. Als ik 20,5 wil, gaat het van 19,5 tot 21,5. Gemiddeld gezien is het koud als we thuiskomen en veel te warm als we gaan slapen.
⢠De thermostaatregelaars, klimaatsensoren en hun centrale thermostaat ontbreken kalibratie en accuraatheid.
⢠De app is gewoon zo beperkt in functionaliteiten en wordt nooit goed getest.
⢠De app is alles behalve gebruiksvriendelijk
⢠Geen internet, geen verwarming â Geen Azure, geen verwarming.
o Feedback van Nadine Dumbruch als hun systeem al meer dan 12u offline is: âje moet wat geduld hebbenâ â Ouders met 2 jonge kinderen die in de kou zitten hebben daar een overschot aan.
Allemaal gekende problemen bij Viessmann en hun onderaannemers, doch krijgen wij na 1,5 jaar nog altijd geen antwoord op dossier 8903247277.
Gelukkig worden de radiatorkranen blindelings vervangen door onze leverancier. Door continue klachten van verschillende klanten worden deze al enige tijd niet meer geïnstalleerd. Helaas zitten wij er mee.
Al meer dan 1,5 jaar ontbreekt alle communicatie, alle tekenen van respect, en dat voor een installatie van bijna 14.000 EUR.
Maak niet dezelfde fout als wij.
Blijf weg van ViCare
Blijf weg van Viessmann.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
J'en ai marre de voir ma boîte de réception polluée par des enquêtes de satisfaction et des rappels pour y répondre si je ne réagis pas.
Par conséquent, je ne donne que la plus mauvaise note.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Een andere vakman moest ik gekozen hebben,maar ik heb mij laten meeslepen door andere waar deze vakman ook gewerkt heeft. Niets van uitleg gekregen. Met het plaatsen van de ketel hebben ze door de muur geboord. En de afloop van het condenswater was verstopt door veel te veel lijm te gebruiken. Heb dit gemeld (door omstandigheden heeft het 14 dagen geduurd voordat ze zijn komen zien). Heb dit dan zelf opgelost. Volgende keer prijs vragen door verschillende installateurs. Ben zeer ontevreden.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Votre technicien est venu pour un problÚme mineur et à son départ je me retrouve avec un problÚme majeur, à savoir que la régulation de la température ne se fait plus.
Ex: à 4h du matin j'ai 20° dans ma maison alors que j'en demande 15.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Snelheid van cash back is zeer zwak, onoverzichtelijk ,wat een gedoe ! Na zoveel maanden nog niets op mijn rekening!!!

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Heel vlot en vooral heel snel geregeld. Bedankt!

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Le produit choisi et conseillé par notre chauffagiste est approprié à nos besoins. Câest notre deuxiÚme expérience avec Viessmann, la premiÚre ayant duré 18 ans. Le service client est rapide et efficace.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Ter vervanging van de oude mazoutketel hebben we een Vitocal 150 warmtepomp laten plaatsen. De plaatsing is vlot verlopen dank zij de voorbereiding van de installateur. Vooral de afstemming van de verschillende Viessmann componenten op elkaar maakt dat de installatie heel zuinig kan werken. De zeer doordachte werking van de hydraulische componenten zit in de genen van het merk. De applicatie op de gsm is ook heel doordacht en gebruiksvriendelijk. Ik ben dan ook zeer blij voor Viessmann gekozen te hebben,

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
TrÚs bonne réactivité de la société Viessmann . Bons conseils de la part de son distributeur Eggermont.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Het is een dg en nacht verschil met de oude ketel. De installateur kan nu ook perfect vlogen hoe de ketel het doet en ik kan zelf ook alles zien via de gsm app.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Pompe à chaleur : TrÚs contents d'avoir abandonné le mazout pour une pompe à chaleur Viesmann en décembre. Cela chauffe bien, c'est silencieux, prends moins de place et meilleur pour l'environnement. Notre installateur agréé a été à l'écoute et efficace.

Viessmann Climate Solutions BE ããã®åç
Door de keuze van het premium merk Viessmann voor de lucht-warmwaterpomp met een actie van cash back, werd deze vlot ingediend en ontvangen. Perfecte service!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã