Viktech レビュー 91

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

5つ星のうち4の評価

De sidste mange år, har vi haft faste folk gående fra Viktech. Der har været lidt udskiftning, men Viktech har været gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med længere og kortere varsel, til diverse tømrer opgaver. Han viser sig på pladsen og følger op på... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Man lovede mig højt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 採用サービス
  2. リクルート業者
  3. 人材派遣会社

当該企業による記述

Viktech er en håndværksvirksomhed, som leverer fleksible personaleløsninger indenfor bygge-, teknik og anlægsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Som kunde hos Viktech oplever altid en…

Som kunde hos Viktech oplever altid en stor imødekommenhed for vores ønsker om bemanding, vi har altid fået kompetente og vellidte vikarer som er gået i fint spænd med egne montører.
vi får hurtigt respons og en fin kommunikation før, under og efter at vi har gjort brug af vikarer fra viktech.
Vores kontakt person Michael Colding som altid løser vores akutte bemandingsløsninger, og får med denne anmeldelse vores bedste anbefaling.
mvh jon/Hedensted vvs Service A/S

2019年3月21日

Hej Jon

Tusind tak for de flotte ord. De er højest værdsat herfra.

Seriøst samarbejde med Viktech

Seriøst samarbejde med Viktech
Vores samarbejde med Viktech fungerer rigtig godt. Vi har en tæt dialog med vores kontaktperson, Micky Malling. Viktech følger ofte op på samarbejdet ved enten kontakt på pladsen eller telefonisk. Det giver en god sikkerhed for os som kunde.

2019年3月8日

Hej Peter.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち4の評価

Jeg har fået en god service igennem…

Jeg har fået en god service igennem Viktech,
har der været problemer er de blevet løst med
tilfredshed.

2019年2月26日

Hej Tommy.

Dejligt at høre at du er godt tilfreds og tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.

Har brugt VikTech en del

Har brugt VikTech en del, og har pt. fem mand som alle gør det rigtig godt.

2019年2月26日

Hej Morten

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for at høre at du er glad for vores samarbejde.

Seriøs behandling

2019年2月25日

Hej Henrik

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her. Det er meget værdsat herfra.

Godt sammerbejde

2019年2月24日

Hej Mads.

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre.

Tømrerhjælp i blåvand

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Lasse fra wiktech.
Det var med to dages varsel jeg skulle bruge en vikar og det lykkedes til fulde med en dygtig tømrer som kom fra Tyskland og har arbejdet til min fulde tilfredshed i samtlige fem uger.
Jeg vil helt klart bruge wiktech igen i fremtiden.

2017年11月2日

Viktech からの回答

Hej Lars. Mange tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at bedømme os på Trustpilot! Det er vi meget glade for. Mvh Viktech

Hurtig og villig

Hurtig reaktion og god villighed til at finde de folk vi skulle bruge, også når der var specifikke krav. Vi benytter os gerne af Viktech igen.
Martin Depeche, Technical Assistant

2017年10月2日

Godt samarbejde

Godt samarbejde, venlige personale. De er hurtige til at komme med folk når man har brug for det.

2017年9月27日

Viktech からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os på Trustpilot. Det er vi glade for.

Yderst tilfreds !

Har været meget tilfreds. God hjælp og opfølgning fra start til slut.

2017年9月26日

Gode gutter

Alt fungere som ønsket, og seriøs samarbejdes partner.
Dygtige og energiske gutter som møder op.

2017年9月25日

Trustpilot エクスペリエンス