Fantastisk kundeservice! Der var en uventet udfordring med min ordre efter levering - og selvom det ikke havde noget direkte med Vintagekeeping at gÞre (udfordringen var ikke deres skyld), sÃ¥ gik de '... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte nogle fine vinglas hos VintageKeeping, som vi kunne fÃ¥ til en god og bedre pris end andre steder, vi havde kigget. Vi var dog en lille smule Êngstelige ved at de fine og skrÞbelige glas sk... ãã£ãšèŠã
Vintage keeping har alt til vin. Anbefaler deres StandArt vinglas. Modtog et glas hvor foden havde en skade, kontaktede derfor virksomheden. God hjÊlp og hurtig service. Glasset blev ombyttet ude... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle igen bruge halsmÊrkater til mine vine - og igen var det VintageKeeping jeg bestilte hos. Betalte - og nÊsten inden jeg havde "talt til ti" var ordren ankommet til afhentning!. Det var ganske... ãã£ãšèŠã
VintageKeeping er Skandinaviens fÞrende leverandÞr af vinskabe, vinreoler og vinkÞleanlÊg.
Vestre Langgade 43, 8643, Ans By, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering ð stort udvalg af vinglas. Var spÊndt pÃ¥, om vinglas kunne leveres med post uden de var gÃ¥et i stykker. Det var de ikke. Dejligt nÃ¥r jeg fÞrst bestilte 5 dage fÞr jul. Kan klart anbefales
Det var ganske vist kun en lille ting, men er jeres service også sådan ved de lidt stÞrre forsendelser, så er VintageKeeping inde på et rigtig godt "spor".
Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside, god produkter til fornuftig priser
Var på jagt efter en sÊrlig proptrÊkker. Fandt den hos VintageKeeping - som jeg handler med for fÞrste gang.
Fornuftig pris og levering âdag til dagâ
âWhatâs not to likeâ.
Det var slet ikke god kvalitet og alt for dyrt og kun 14 dages returret

VintageKeeping ããã®åç
Jeg har fÃ¥et super god service, og derfor fÃ¥r i 5 âïž
Jeg har dog en anke, når man bestiller en vare til 1500kr så forventer jeg at forsendelsen er gratis.

VintageKeeping ããã®åç
Fantastisk service lang tid fÞr jeg kÞbte noget. Fik KÃMPE hjÊlp hos vintagekeeping hvordan jeg skulle tegne og opbygge det del af huset som vores nye vinkÞleskabe skulle stÃ¥. Dejligt med kvalificeret hjÊlp hele vejen igennem.
Det er nogle dejlige glas at drikke af og tilligemed elegante.
Blot skal man vÊre meget forsigtig, når man tÞrrer dem af. Nogle af dem kan godt sÊttes i opvaskemaskinen.
Vi bestilte nogle fine vinglas hos VintageKeeping, som vi kunne få til en god og bedre pris end andre steder, vi havde kigget. Vi var dog en lille smule Êngstelige ved at de fine og skrÞbelige glas skulle sendes med posten, men det var intet problem, for de var pakket meget forsvarligt ind og ankom uden problemer. Vi handler helt bestemt hos VintageKeeping igen.
Hurtig og sikker levering af sarte vinglas!
Havde (igen) lige de vinreoler, jeg skulle bruge.
Godt udvalg, fin pris og hurtig levering.
Kunne ikke vÊre bedre.
Fin hurtig levering af vinglas.
De ankom ret hurtigt efter bestilling og var pakket godt og forsvarligt ind, desvÊrre var et af glassene alligevel gået i stykker, men fik bare et nyt tilsendt uden problemer.
Fin handel
Det gik godt nok hurtigt med levering.
En hÞj grad af trovÊrdighed. 5+ stjerner
Meget fine vinglas som jeg modtog allerede dagen efter jeg bestilte.