Tak til Alexander og hele teamet pÃ¥ Carsten Niebuhrs Gade for en super oplevelse. Jeg fik en rigtig god service og hurtig hjÊlp med spÞrgsmÃ¥l til min faktura. VÊrelset var rent og pÊnt, morgenmad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Breakfast is extremely limited WiFi is nonexistent and the rooms are small for the price. The only redeeming feature of the hotel is how easy it is to leave it and get to other parts of Copenhagen.
Jeg havde booket et ikke-refunderbart ophold direkte hos Wakeup Copenhagen. Kort fÞr opholdet gik min morfar desvÊrre bort, og jeg kontaktede hotellet for at hÞre, om de ville gÞre en undtagelse ift s... ãã£ãšèŠã
Wakeup à rhus Husk at booke et vÊrelse fÞr ankomst. Ankom selv efter midnat, hvilket jeg pr mail havde fÃ¥et at vide intet problem ville vÊre, da der var bemanding pÃ¥ 24/7. Problemet var dog en arro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wakeup Copenhagen er et billigt 2-stjernet hotel i KÞbenhavn.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.wakeupcopenhagen.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lovet parkering var en stor lÞgn
Kommer fra SÞnderjylland og den eneste grund til jeg havde valgt dette hotel var fordi der var parkering. NÃ¥r vi sÃ¥ ankommer lÞrdag aften fÃ¥r jeg bare og vide jeg kan holde en de bagved til mandag fordi de skal lave asfalten ude foran. SpÞrg sÃ¥ hvad vi gÞr mandag (da der ikke er gratis der mere) fÃ¥r ingen hjÊlp de kigger bare pÃ¥ mig som om jeg er dum og kan fornemme det er mit eget problem. Har nu kontaktet bookingdk. HÃ¥ber de vil hjÊlpe. Spurgte endda om jeg ikke bare kunne tage deres sÞsterhotel lÊngere nede ad vejen men nej nej mÃ¥ ikke bruge deres p plads. RingeâŠ. Skuffet
Wake up er ikke fleksible eller behjÊlpelige
Havde booket weekend ophold, desvÊrre selvforskyldt til en forkert måned. Wake up, er på ingen måde fleksible eller behjÊlpelig med at ombooke eller refundere.
Wakeup⊠genialt koncept men beskidt og forsÞmt
Jeg og 5 kolleger overnattede på wakeup bernstorffsgade kbh i Januar. Jeg har brugt hotellet 1-2 gange årligt de sidste mange år. Men det er simpelthen blevet for luset til at det kan anbefales. Jeg har fotograferet hvor meget svamp der er i og omkring badenichen. Jeg måtte selv lÞfte den ene bruseniche dÞr på plads. Det er synd at se et godt og minimalistisk hotel forfalde på den måde. Det er beskidt og forsÞmt.
Fotos kan deles
Hotel Kbh
Dette hotel er ok for korte besÞg i Kbh, og vÊrelserne er ok.
Wakeup Copenhagen Bernstoffsgade
Vi har vÊret meget glad for vores overnatning i Heaven vÊrelse på bernstoffsgade. Det er 31/12 2024 - 1/1 2025. Alle medarbejdere vi havde kontakt med var i godt humÞr, imÞdekommende og hjÊlpsomme. SkÞnt med en reception der er dÞgnåbent!
Gode priser, også fair for morgenmaden, hvor vi havde god udsigt fra Þverste etage.
Dette er det verste hotel noen gangâŠ
Dette er det verste hotel noen gang sovet på.
Vi var en stor gruppe som bodde der fra 29/11 til 1 desember 2024.
Sure folk i resepsjonen og frokosten.
Rommene er så små,seng som er så hard at du kan heller ligge på gulvet.
Skittent på bad og på mitt rom lå det skitt på wc lokket etter forrige kunde.
Dusjen så liten at man nesten ikke får snudd
seg og mÞkkete fuger.
Glass vegger inn på bad er skikkelig mÞkkete og kan ikke vÊre vasket på lang tid.
Teppe på rommet så skikkelig skitten ut.
Frokosten var trist og brÞdet så hardt at farlig å tygge.
Ingen bacon,eggerÞre.
Vi ble nektet et glass vann 8 min etter frokosten stengte men vi satt å spiste.
Alt personal var sure og så ikke ut som de trivdes på arbeidsplassen.
Koster penger for å oppbevare baggasje,plast glass i baren og toaletter låst så du må låne nÞkkel for å gå på do.
Styr unna å må aldri booke inn her.
Wonderful customer service
Wonderful customer service. Wonderful staff. Best location. Best breakfast. Walking distance to Tivoli gardens walking street cafe bars DSB COPENHAGEN CENTRAL RAILWAY STATION. VERY QUIET. BEST FOR THE PRICE.
Wakeup Carsten Niebuhr Gade
Wakeup Carsten Niebuhr Gade
Indtjekning virkede uvenlig, ufleksibel og med al for hÞj volume. Joe & the Juice drengene bag skranken bÞr få et kursus i service. Ellers fungerede det meste som man kunne forvente af et lavpris hotel.
Elendig seng og hovedpude
Hotellet er virkelig fin, flink personale.
Problemet er sengen og hovedpude. Det er ufattelig dårligt, vel vidende at det er et billigt hotel, så burde hotellet kunne finde en bedre kvalitet.
Staff were friendly but this is budgetâŠ
Staff were friendly but this is budget and they will charge you for everything they can. Room wasn't very clean and bathroom has like frosted glass instead of a wall and train station near by so trains go by every few seconds and bar that plays music late in to the night. Just pay extra and stay somewhere else
Har lige haft 5 nÊtter iâŠ
Har lige haft 5 nÊtter i Bernsdorffsgade da min lejlighed skulle renoveres - blev uopfordret opgraderet til et handicapvenligt rum da jeg skrev i booking at jeg bruger rollator - alt er godt indrettet og rent - personalet hjÊlpsomt og venligt - morgenmaden fin til prisen - god beliggenhed - det eneste jeg kan finde på at klage over er at jeres gulvtÊpper på etagerne er usÊdvanlig grimme ;-)
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Havde en enkelt overnatning, jeg bruger rollator og fik vÊrelse i stue etagen, udover det opgraderede de mig på stedet til et stÞrre vÊrelse med handicap faciliteter mega god service.
Morgen maden var på 10 sal med udsigt over hele KÞbenhavn og der var et super fint udvalg og rigtig lÊkkert brÞd til
Ikke sidste gang jeg bor der
Kommer aldrig igen.
Jeg betaler ved check-in, hvor de fortÊller der var problem med deres kortlÊser, så jeg skulle prÞve igen. Det resulterer i at de reserverer belÞbet x 2. Da jeg har kontaktet min bank og fået en mail som hotellet skal henvende sig til, bliver jeg mÞdt af yderst uprofessionelt og uforstående personale, som ikke mener det er noget de kan, men jeg skulle sende hotellet en mail hvis begge blev trukket. Det har jeg så nu gjort og skal sidde og vente på deres svar.
Det er simpelthen under alt kritik at betale over 3000 kr for et hotelvÊrelse og så er der ikke styr på noget som helst, overhovedet ikke et afslappende eller tilfredsstillende ophold.
HotelvÊrelset var heller ikke rent, dertil betalte jeg 200kr for tidligere check-in, selvom vÊrelset var ledigt.
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade...
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade...
Det er 3 gang vi bor på hotellet, og vi er simpelthen så glade for det. Vi bliver altid mÞdt at sÞd personale der gÞr hvad de kan for at gÞre deres kunder tilfredse. Personalet er både imÞdekommende og forstående. Vi havde booket to vÊrelser, og ja de er ikke så store, men vi skal kun bruge dem til at sove i og gå i bad. Min mor sidder i kÞrestol og med det samme personalet så det ved indtjekning, fik mine forÊldre straks et gigantisk vÊrelse med handicap faciliteter. Det er vi meget taknemmelige for. Uden tvivl vores foretrukne Hotel. Eneste minus er at vi ikke skal vÊre her noget lÊngere.
CN gade
CN gade
Den dårligste oplevelse ever jeg blev simpelthen nÞdt til at tjekke ud igen
Anmeldelse af Wakeup C.N's gade:
Anmeldelse af Wakeup C.N's gade:
Super fint - God beliggenhed, rent og pÊnt, nemt at checke ind ved egen hjÊlp, fine vÊrelser, venligt personale.
Da dette er et budget hotel, er pengene godt givet ud.
Til forbedring: mÞrklÊgningsgardiner, knap så hård en madras, og så kunne jeg godt have tÊnkt mig en mere nuanceret morgenmad, da du giver 95 kr. pr. mand. Det synes jeg måske ikke, morgenmaden er vÊrd.
Men overordnet set, er jeg meget tilfreds og kommer gerne igen.
Renligt, godt til prisen, mit foretrukne hotel
Hver gang jeg genbesÞger KÞbenhavn booker jeg altid vÊrelse hos wakeup Copenhagen. Det er fine vÊrelser til prisen. BadevÊrelset er lidt spÞjst, da âvÊggenâ er lavet af glas hvor halvdelen er matteret. Det er ikke et problem, nÃ¥r man som jeg ofte rejser alene, men er man to kan det vÊre en smule akavet..
kundeservice pr e-mail har vÊret tilfredsstillende
Du bliver din egen serviceperson Morgenmad kommer i tillÊg, når man står der, og vupti for det hele har du et dyrtvÊrelse, du selv gÞr klar og hvor du er dit eget personale samt hvor du kan nyde synet af det skÞnne s-tog.
Her skal man selv rede seng og gÞre vÊrelse klar. Havde bestilt sky til 2. Der pralede med betal ekstra fÃ¥ udsigt. Udsigt til vejen og togbane? Og seng skulle vi selv rede op med dyne og puder til, som vi skulle gÊtte var i en skuffe under sengen. Det er ikke vÊrd at betale for et skyvÊrelse for udsigt, kun hvis du vil se togbane, biler ovenfra. Forvent ikke en redt seng nÃ¥r du kommer hjem kl 00.30, ej heller at gulvet er stÞvsuget nÃ¥r du kommer. SpÞrg ikke i receptionen om det er okay, for de siger sÃ¥dan er det altid her, og giver dig blikket af du er âÃ¥ndsvagâ
Nul stjerner
Magen til dårlig hotel skal der ledes lÊnge efter. Bitte bitte små vÊrelser. Madrassen er hård som et brÊt. Aircon buldrede lÞs hele natten.
Vi hentede en vildt dyr sandwich den var direkte klam.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã