Tak til Alexander og hele teamet pÃ¥ Carsten Niebuhrs Gade for en super oplevelse. Jeg fik en rigtig god service og hurtig hjÊlp med spÞrgsmÃ¥l til min faktura. VÊrelset var rent og pÊnt, morgenmad... ãã£ãšèŠã
Breakfast is extremely limited WiFi is nonexistent and the rooms are small for the price. The only redeeming feature of the hotel is how easy it is to leave it and get to other parts of Copenhagen.
Jeg havde booket et ikke-refunderbart ophold direkte hos Wakeup Copenhagen. Kort fÞr opholdet gik min morfar desvÊrre bort, og jeg kontaktede hotellet for at hÞre, om de ville gÞre en undtagelse ift s... ãã£ãšèŠã
Wakeup à rhus Husk at booke et vÊrelse fÞr ankomst. Ankom selv efter midnat, hvilket jeg pr mail havde fÃ¥et at vide intet problem ville vÊre, da der var bemanding pÃ¥ 24/7. Problemet var dog en arro... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wakeup Copenhagen er et billigt 2-stjernet hotel i KÞbenhavn.
ãã³ããŒã¯
- www.wakeupcopenhagen.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
hotelbranchens svar på RyanAir
Njah det er hotelbranchens svar på RyanAir :
- Basis alting
- hundedyre barpriser (45 kr for en lille Þl)
- morgenmad til 120 kr med begrÊnset udvalg
Meget som RyanAir : does the job but doesnt make you neither happy, nor loyal
WakeUp Borgergade
WakeUp Borgergade
Meget langsom indtjekning. Selvbetjeningsstandere var der mange af, men de kunne ikke benyttes. Undrer mig i Þvrigt over, at de forlanger billedlegitimation ved indtjek
NÞglekort fungerede ikke på 2. dagen. Receptionisten lavede nyt kort, men var tydeligt irriteret over det
Personalet var meget lidt imÞdekommende, virkede nÊrmest som om kunderne var et nÞdvendigt onde
VÊrelset: Dårlig luft, vinduet kunne ikke åbnes.
Buffet: Ok, men ingen frugt (bortset fra appelsinskiver) Der var meget trÊngsel og for lidt afstand (tÊnker corona..)
Vi bookede et familievÊrelse og da viâŠ
Vi bookede et familievÊrelse og da vi ankom måtte vi vente 4 timer fordi vÊrelset ikke var blevet rengjort til tiden. Vi får vÊrelset kl 17 samme dag og finder vÊggelus inde på vÊrelset efter vi har boet der i 2 dÞgn. Vi tager en lus med ned til receptionisten som bevis og vi bliver ombooket til andre vÊrelser. Vi vil have pengene retur for opholdet fordi vi bliver nÞdt til at skille os af med vores kufferter og fryse hele vores bagage når vi kommer hjem i mindst 2 dÞgn for at få aflivet de her ulÊkre vÊggelus . Receptionisten er fuldstÊndig ligeglad og vil ikke give os alle pengene retur, men kun for én enkelt nat.. Det er altså for dårligt for det har Þdelagt hele vores ophold og en hulens masse arbejde vi skal igang med bagagen når vi kommer hjem da bagagen skal i karantÊne! Siger så at jeg giver en dårlig anmeldelse på trustpilot og det er han ligeglad med! Kommer ALDRIG derhen igen!
Vi ankom fredag aften
Vi ankom fredag aften, den 22/10-21, efter en bustur fra Odense og direkte i Tivoli. Så vi var kolde og trÊtte, og glÊdede os bare til at få vores reserverede hotelvÊrelse.
Det var dog tÊt på ikke at lykkedes, fordi ingen af os havde billedlegitimation med (vi har kun pas, men dem rejser vi altså ikke rundt med indenfor landets grÊnser).
Receptionisten var meget stÊdig og vores redning var at der sad en anden receptionist, som fik ham til at godtage bookingnummeret og mit kreditkort nummer.
Da vi kom op på vÊrelset og skulle redde op på udtrÊkssengen, manglede der sengetÞj til den.
Vi plejer at bo på cab inn, og det går vi tilbage til uden overvejelser. Der behÞver de kun se bookingnummeret.
Senere opdagede jeg så at vÊrelset kun var booket til 2 personer, og ikke til 3. Det er måske forklaringen på at der manglede sengetÞj..
Nul kundeservice
Nul kundeservice. Ingen servicekvalitet. Uengageret og inkompetente. Kan sjovt nok, ikke anbefales.
Lyver for kunderne
Fantastisk at man booker et vÊrelse der hedder sky med havneudsigt.. nÃ¥r man sÃ¥ kommer op pÃ¥ vÊrelset har vi udsigt til en baggÃ¥rd uden det nÊrmeste blik af vand⊠vi gÃ¥r sÃ¥ ned og klager over dette. Det eneste vi fik ud af det var en kommentar med â ja det ikke sÃ¥ smart formuleret kunne han godt se, men det var sÃ¥dan det varâ
Det står sort på hvidt på vores booking vi har havneudsigt, så tÊnker ikke det en dårlig formulering, det sku bare at snyde jeres kunder..
bernstorffgade
Tyveri og klamme lugtende vÊrelser.
Til dato det vÊrste hotel jeg har besÞgt.!!!
Dårlig behandling ved ankomst og omkring booking. Deres vÊrelser stinker af kloak eller det der er vÊrre. Det fÞrste vÊrelse vi fik stank af kloak så går ned og brokker mig da jeg ikke syntes jeg kan sove i det en nat. Vi får derefter så et andet vÊrelse som så lugtede som om der var smurt affÞring ud i rummet. Igen brokker jeg mig men der er ikke flere tomme vÊrelser og nu var der booket så det var som det var fik jeg af vide. Ud over det så stjÊler deres medarbejdere/housekeepere også ens ting fra vÊrelserne så pas på, for man kan intet gÞre ved det. De kommer og hiver i håndtaget og åbner dÞren ind til vÊrelset for at se om man er der, også selv om der er skilt på dÞren med,, vil IKKE forstyrres.. Jeg vil for alt i verden fraråde jer at besÞge dette hotel, og ville give dem langt under 1 stjerne hvis man kunne,...
Mit fÞrste og sidste ophold
Mit fÞrste og sidste ophold ! Blev behandlet så dårligt og ugÊstfrit af den meget inkompetente receptionist, hvis navn jeg desvÊrre ikke fik fat i. Han var uinteresseret i kundepleje og var direkte ubehÞvlet.
Om natten gik brandalarmen og vi stod alle på gaden i lÊngere tid uden nogle former for informationer. Så billigt er hotellet heller ikke - man må regne med, at kÊden også har brug for kunder.
NUL FK STJERNER, dr/kontant er kontaktet!!
NUL FK STJERNER - PERSONALET/HOUSEKEEPERNE STJÃLER GÃSTERNES EJENDELE!!!!!!!!
2/10-3/10 havde jeg glemt en trÞje, makeup taske og hårbÞrste, sÞndag tjekker vi ud - gÞr opmÊrksom, SAMME DAG - men intet er fundet på vÊrelset....
SÃ
housekeeper stjÊler altså gÊsternes ting hvis man ikke lige får ALT med hjem!!!!!!
Receptionen er ogsÃ¥ PISSE ligeglade - bliver spidset af med "Der er desvÊrre intet blevet fundet, ha en god dag" MEN HVOR ER DE SÃ
, JEG MANGLER MINE TING!!!!! Line fra receptionen på WakeUp Borgergade, tÊnker jeg os er medskyld i tyveri sammen med de andre, der griner af en når man prÞver at finde en lÞsning.... Siden de bare kan lade det her gå til!
Jeg har yderligere kontaktet KONTANT, for det her er pÃ¥ INGEN MÃ
DE iorden at drive hotel på sådan en kujon agtig måde!!!! AT NOGLE SKAL HAVE RET TIL AT TAGE MINE TING, UDEN DER SKER NOGET SOM HELST!!!!
Meget dårlig oplevelse ved ankomst d
Meget dårlig oplevelse ved ankomst d. 2.10.21 ved tjek in. UhÞflig kvindelig receptionist som ingen forståelse havde for, at vi ikke havde kunnet ombooke navne hjemmefra, da det ikke virkede på booking.com.
God oplevelse af morgenmaden og der var hvad der skulle vÊre på vÊrelserne.
ForsÞger at booke et vÊrelse
ForsÞger at booke et vÊrelse. Ser at det koster 633,-
Helt fint. Trykker på knappen og kommer videre til betaling osv. Får det klaret, men det viser sig så at betalingen som IKKE KAN AFBESTILLES er på knap 1000,-
Ã
benbart er jeg blevet sluset ind igennem en anden internet-agent. I min optik helt utilstedeligt at fÞle sig taget ved nÊsen på den måde. SÞdt af receptionisten at opgradere mit vÊrelse, men det forslår jo ikke når jeg bare skal bruge et sted at sove. Receptionisten kan naturligvis intet stille op, og jeg har naturligvis ingensteder jeg kan henvende mig. For 1000,- kunne jeg have kÞbt et lÊkkert vÊrelse.
Criminals
I was refered to Wakeup Copenhagen Bernstoffsgadee by the administration of my new appartmentblock. At Wakeup Copenhagen I was "gangstalked" by some of the thousands of younger people that have joined a smearpaign about me in Copenhagen. I have been bullied out of appartments since 8 years ago because of this. And I was now waiting at Wakeup Copenahgen for at new apartment. The buiding ore the legalization of the new apartment project was delayed a month. Thats why I was a Wakeup Copenhagen. Wakeup Copenhagen covered all the harasssment up, and made it out as though I was crazy. And said that if I didnt not leave, they would call some kind of state authority. But they did not do that. I wish they would have. Cause this is a huge crime and scandale in Denmark that goes onnuticed since I am to broken to take anymore and noone hears me when I speak out. I am a citizen and I have the right to live and survive in my own homeland. This "gangstalking" at Wakeup happened under the pride parade, and some of the danish people that joined in the bullying campaign where originally located at the hotel to join the parade. Isnt that ironic. Hatecrime under the pride parade. By some of the people that say they are most vulnareble to hatecrime.
I would stay away from Wakeup, if I was you. Not because you will be harassed like me, but because, if this happens frelee and openly so everybody can see it in this hotel. Everything can happen at this hotel. And also I might want to stay away from Copenhagen all together. Its just surface. Everything about Copenhagen hype. I want all my money from a month in hell, and for giving my name and information about me to other people to further misuse.
I should also say that Wakeup is the usual suspect in Copenhagen in regards to new construction. They have saved a lot of money and cut cornetd where they could. There is absolutly no privacy in the rooms.
Gangstalked, as in NO green men, stage theater ore gouverment survailence involved.
Ingen hjÊlp at hente hvis man er kommet til at booke forkert.
Vi skal booket overnatning på Wake up copenhagen Bernstorffsgade i KÞbenhavn sidst i november ,og er kommet til at bestille et vÊrelse for meget. Da vi er i god tid regner vi med der er service så de kan hjÊlpe os med at aflyse den, men nej !!!, bordet fanger ,der er ikke plads til fejl i deres system , det er kundens problem ,og man har at betale for et vÊrelse man ikke skal benytte, så pas på når i bestiller ,bordet fanger, vi har benyttet de hoteller tit, men det er slut.
Har altid valgt WAKEUP som overnatningsâŠ
Har altid valgt WAKEUP som overnatnings sted i Kbh. Har aldrig oplevet noget bÞvl med dem, som jeg kan lÊse mange andre har.
PÊne rene vÊrelser, og mangler man håndklÊde mm, kommer de op med noget.
Alt i alt, kun gode oplevelser med WAKEUP COPENHAGEN ð€
Det er det meste ringe indtjekning jegâŠ
Det er det meste ringe indtjekning jeg nogen sinde har vÊret med til. Man står 30 i kÞ og der er kun 1 til at servicere alle de mennesker har nu stået i kÞ en halv time
Kom efter midnat og havde checket indâŠ
Kom efter midnat og havde checket ind på min mobil. Kunne ikke åbne hoveddÞren til hotellet med mobilen (som bruges til at åbne vÊrelset), ringede igen og igen på klokken til receptionen, men uden respons. Kom kun ind fordi der kom andre gÊster. Ingen i receptionen man kunne vinke til gennem ruderne. Da jeg kom ind dukkede to receptionister pludselig op i receptionen. Kan ikke anbefales,
Godt hotel
Godt hotel. Pengene vÊrd. Dog er der nogle gange lidt bÞvl med receptionen. Det kommer an på, hvem der er på arbejde den dag. Man skal vÊre heldig at mÞde en kompetent receptionist.
Flabet receptionist, defekt vindue i vÊrelset.
Flabet receptionist. Vi kommer op til vores vÊrelse og kan med det samme hÞre at vinduet ikke er lukket.
Vi konstatere hurtigt at vinduet ikke kan lukke og at det ene hÊngsel er hoppet op. Vi prÞver hvad vi kan, men vinduet er ikke til at lukke, selv ved at lÞfte på bunden af vinduet imens man smÊkker det i, kunne det ikke lukke helt.
Vi går ned i receptionen og henvender os vedr vinduet. Her bliver vi mÞdt med at vi nÊrmest er dumme, for vi kan jo ikke finde ud af at lukke et vindue. Man skal jo trykke på knappen (Der er INGEN knap på vinduet nogen steder). Vi får et halvt surt "Jeg har ikke tid til at komme med op, så jeg finder et andet vÊrrelse".
Like wow. SelvfÞlgeligt finder du da et andet vÊrelse til os?? Viste direkte billedet af der ret åbenlyse problem med hÊngslet.
Her fandt vi også ud af at han havde glemt at give os vores morgenmadsbillet vi havde betalt for sammen med bookingen.
Elendig service, hvad skulle vi havde fået ud af at gå hele vejen ned igen, med alle vores ejendele. Hvis det ikke var fordi at vÊrelset ikke var funktionelt?
Edit:
Når ja, vores andet vÊrelse der kunne bruseren ikke sÊttes op i holderen. Det ikke noget stort problem, men alligevel ringe.
Aarhus wakeup oplevelsen startede udâŠ
Aarhus wakeup oplevelsen startede ud med at vi blev mÞdt at små sorte hår i sengen, vi blev så henvist til andet vÊrelse, men hvad vi mÞdte var 2 dejlige krÞllede brune hår i sengen samt lidt gris på lagnet.
Vi blev opgraderet til 6 sal hvor vÊrelset var fint uden nogle bemÊrkninger.
Vi betalte morgenmad ved hotellet, den var ikke noget at råbe hurra om. 3-5 slags brÞd, 2 pålÊg. TÞrre agurkskiver og en skål med blÞd og hård kogte Êg. Det var hvad buffeten stod af. Ikke sÊrlig informeret!
De 90x2 kunne vi have fÃ¥et en dejlig brunch nede ved Ã¥enâŠ.Personalet er venlige, men man er ikke i tvivl om at de prÞvet at komme med dÃ¥rlige undskyldninger og blev fortalt at det ikke var hÃ¥r men trÃ¥de fra senge betrÊkket.
DE VAR VED AT SNYDE OS!!!
Vi havde betalt for 2 dages morgenbuffet men efter fÞrste dag ville vi gerne have vores penge tilbage for anden dagen. Vi mÞdte en hÃ¥rd og fast tone hos en ny receptionist. Vi gik op pÃ¥ vÊrelset og regnede det sammen. Rigtig nok!! Jeg mÃ¥tte ned igen og der stod endu en ny og hun var super sÞd og kunne godt se inde i systemet at der alsÃ¥ var tale om at hendes kollega ikke havde set ordentlig efterâŠ.Super fedt at man ikke tjekker op pÃ¥ det istedet for bare at vÊre sur og afvisendeâŠ.
Vi glemte en oplader pÃ¥ vÊrelset ogâŠ
Vi glemte en oplader på vÊrelset og ringede efterfÞlgende for at bede om at få dem sendt. Der er ingen tvivl om at den var på vÊrelset. I telefonen blev man mÞdt af at man nÊrmest var til ulejlighed. I fÞrste omgang sagde de at den ikke var blevet oplyst som vÊrende på vÊrelset men at jeg skulle ringe nÊste fag, da jeg så gjorde det blev jeg igen mÞdt af eb fornÊrmet tone.
Det er tydligt at alderen er blevet taget af personalet.