Rigtig fin butik. Personalet er fagligt dygtigt og tager sig tid til at tale om ens overvejelser. Vi overvejede at kÞbe et vinskab og havde lavet vores research, inden vi tog ud til butikken. Her fik... ãã£ãšèŠã
Great product at a great price. The only thing that could improve is the (international) delivery. When ordering I couldnt choose a date, so we had to wait until the delivery confirmation to see when... ãã£ãšèŠã
Jag fick mycket professionell och personlig hjÀlp av Malin nÀr jag skulle vÀlja vinkyl. Hon tog sig tid att förstÃ¥ mina behov, svarade tydligt pÃ¥ mina frÃ¥gor och hjÀlpte mig att hitta en modell som... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte to vinkÞleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rÃ¥dgivning hele vejen igennem, og vi fÞlte os godt taget h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wineandbarrels.com er distributÞr og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehÞr. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de stÞrste i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkÞleskabe, vinmÞbler, vinglas og vintilbehÞr.
RÞnnevangsalle 8, 3400, HillerÞd
- 71993344
- info@wineandbarrels.com
- www.wineandbarrels.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç

Clear internet site-good product
Clear internet site. Stirdy products. Timely delivery.

Der gelieferte WeinkÃŒhlschrankâŠ
Der gelieferte WeinkÃŒhlschrank entspricht den Erwartungen

wineandbarrels.com ããã®åç
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, nydeligt produkt.

wineandbarrels.com ããã®åç
Sehr schönes, praktisches Modell!
Nachdem das erste Paket durch einen Fehler des Lieferanten defekt war, erfolgte die Nachlieferung binnen 2 Tagen! Bin begeistert.
Tolles Modell, werde spÀter weitere Module nachordern.
Kompliment!

Lyxig förvaring.
Snabb leverans och det blev en mycket snygg och lite lyxig förvaring.

wineandbarrels.com ããã®åç
HjÀlpsam kundsupport och hög kvalitet på vinkylar
HjÀlpsam kundsupport som svarade på min frågor. Hemtransport med inbÀrning kÀnns inte riktigt vÀrt pengarna. Ingen av de två som kom för att bÀra in vinkylen visste hur den skulle hanteras, vart man lÀmpligast lyfter den och hur kÀnslig den var. Tur att de inte lutade den med glasdörr mot kÀrran.
Jag Àr klart nöjd med produkten - ett Demoex. Men, jag saknade ett par bilder som visade alla små repor och bucklor som fanns. Men den var i förvÀntat skick för ett demoec.

wineandbarrels.com ããã®åç
Le produit que je voulais
Le produit que je voulais. Livraison rapide. Qualitatif.

wineandbarrels.com ããã®åç
Everything was perfect and the racks easy to assemble
Everything was perfect and the racks was easy to assemble, dispite IÂŽm not a handy-man. The delivery time was a bit long, but other than that it has been a very positive experience doing business with Wine & Barrels.

wineandbarrels.com ããã®åç
Produkt og levering som aftalt

Die Lieferung war schnell undâŠ
Die Lieferung war schnell und professionelles Handling! Verpackung und alles hat 100 5ig gestimmt!

wineandbarrels.com ããã®åç
Great product safe and quick delivery

Elendig service
Jeg kontaktede Wineandbarrels i slutningen af november angående kÞb af to vinkÞleskabe. I dialog med Anders fik jeg oplyst, at de kunne tilbyde gratis fragt, da jeg kÞbte to skabe. Jeg modtog derefter et betalingslink, som jeg gennemfÞrte, så belÞbet blev reserveret.
Kort tid efter fik jeg dog besked om, at kÞleskabene alligevel ikke var på lager og fÞrst forventedes på lager igen i slutningen af december. Det accepterede jeg.
Herefter blev leveringen rykket flere gange â fÞrst til uge 5 og derefter igen til uge 8. Da vi nÃ¥ede uge 8, modtog jeg endnu et betalingslink. Jeg kontaktede dem, da jeg allerede havde gennemfÞrt betalingen én gang og naturligvis ikke Þnskede at betale to gange. Jeg fik at vide, at det tidligere link var udlÞbet, og at jeg derfor skulle betale igen. Det gjorde jeg.
EfterfÞlgende fik jeg så besked om, at skabene nu var solgt til en anden kunde og fÞrst forventes på lager igen i midten af april.
Jeg har altså nu ventet i cirka 3,5 måned på to vinkÞleskabe. I mellemtiden har jeg haft en lÊngere mailkorrespondance med Anders om, at skabene skulle hjem på lager og have byttet låger, fÞr de kunne sendes til mig. Alligevel ender det med, at de bliver solgt til en anden.
Efter min mening er det simpelthen ikke i orden at lade en kunde vente i flere måneder, få kunden til at gennemfÞre betaling igen, og derefter sÊlge varerne til en anden. Det virker uprofessionelt og meget dårligt håndteret. Jeg fÞler Êrligt talt, at min tid som kunde ikke er blevet respekteret, og den her oplevelse giver mig meget lidt tillid til at handle hos dem igen.

Fungerar bra med bestÀllningen
Fungerar bra med bestÀllningen, fick snabb återkoppling av köpet. Det som var lite krångligt i Sverige var frakten med DSV. Missförstånd med hem leveransdatumet. Fick ringa DSV support och då ordnade sig det.

Stor anbefaling
Jeg fik kÞbt de forkerte glas og tog i showroom og byttede dem til korrekt stÞrrelse. Er så glade for vores glas. Fik fantastisk service både på mail og i showeoom. Kan virkelig anbefales

Recommended
Very happy with service and the product. I would recommend this company!

Fantastisk skab og service
Efter et besÞg i Showroom i HillerÞd, kÞbte vi et Pevino Imperial 95 flasker vinskab. Skabet blev som aftalt, leveret få dage efter det blev kÞbt.
I bevidsthed om at Wineandbarreels forhandler skabe og vinudstyr af en noget mere Eksklusiv kvalitet, end langt de fleste andre forhandlere af vinskabe. Så havde vi hÞje meget forventninger til skabets kvalitet, men selvfÞlgelig også til den service vi Þnskede i forbindelse med kÞbet.
Efter opsÊtning og ibrugtagning af skabet i en periode, så er det vores oplevelse at skabet til fulde lever op til vores forventninger. Funktion, stÞjniveau, udtryk og stil, alt er perfekt.
Vi kan varmt anbefale at kÞbe skabe og andet vinudstyr hos Wineandbarrels, det gÞr vi bestemt igen.