Rigtig fin butik. Personalet er fagligt dygtigt og tager sig tid til at tale om ens overvejelser. Vi overvejede at kÞbe et vinskab og havde lavet vores research, inden vi tog ud til butikken. Her fik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Great product at a great price. The only thing that could improve is the (international) delivery. When ordering I couldnt choose a date, so we had to wait until the delivery confirmation to see when... ãã£ãšèŠã
Jag fick mycket professionell och personlig hjÀlp av Malin nÀr jag skulle vÀlja vinkyl. Hon tog sig tid att förstÃ¥ mina behov, svarade tydligt pÃ¥ mina frÃ¥gor och hjÀlpte mig att hitta en modell som... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte to vinkÞleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rÃ¥dgivning hele vejen igennem, og vi fÞlte os godt taget h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wineandbarrels.com er distributÞr og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehÞr. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de stÞrste i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkÞleskabe, vinmÞbler, vinglas og vintilbehÞr.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
hurtig levering og super kvalitet

Vild dårlig service
Vild dårlig service, efter kÞbet er afsluttet.
Jeg har kÞbt et skab, og måske får jeg det også leveret.
Efter at haâ ventet tÃ¥lmodigt 5 uger pÃ¥ levering, har jeg efterfÞlgende foretaget 3 telefonopkald - med dages mellemrum og hver gang fÃ¥et oplyst at varen var klar - stadig ingen vare modtaget.
Kuâ de sÃ¥ i det mindste ringe og undskylde - nej ingen kontakt.

Super god kundeservice
Super god kundeservice! Fik ved en fejl leveret en forkert plakat, men fejlen blev hurtigt rettet da jeg skrev til dem, og en ny plakat blev sendt med det samme. Og jeg fik lov at beholde den fÞrste som kompensation. Anbefaling herfra.

wineandbarrels.com ããã®åç
Meteen een nieuwe mogen ontvangen
Het geleverde artikel bleek kapot bij levering (waarschijnlijk door het vervoer) Dit meteen gemeld en binnen een week kosteloos een nieuwe mogen ontvangen. Super services !

Super god kundeservice
Super god kundeservice, hurtig levering

wineandbarrels.com ããã®åç
Jag har köpt en vinkly men produktenâŠ
Jag har köpt en vinkyl men produkten kom trasig. Jag bokade en elektriker som kontrollerade att den inte alls skulle vara inkopplad. Sedan fick jag vÀnta ytterligare en vecka på ett gratis byte. Sedan var jag tvungen att boka elektrikern igen på egen bekostnad och packade den gamla trasiga vinkylen sjÀlv.
Det Àr en inbyggd vinkyl. Jag har vÀntat på att ersÀttningen ska fortsÀtta bygga köksskåp bredvid. Mitt köksprojekt Àr försenat på grund av detta. Personalen Àr omtÀnksam och fortsÀtter att ta hand om hela processen och gör en extra insats för att ordna upphÀmtning.

Delivery was excellent
Delivery was excellent, good service helping to carry the fridge upstairsâŠ.
24 hours in peace and then itâs in useâŠthanks againâŠsecond fridge I by from you guysâŠ.

Cavecool vinkÞleskab
Hurtig ekspedition. KÞbt Cavecool vinkÞleskab, der lever fuldt op til beskrivelsen. Godt kÞb til prisen og velfungerende hjemmeside. Og med hurtig levering ðð»

Imponerende service
Det er sjÊldent man i dag oplever denne form for service, god og behagelig snak og hurtig levering, jeg har kun de bedste anbefalinger herfra, dette firma har en fast og glad kunde fremadð€ðð»ð kÊmpe respekt for at man stadig har den gamle service Ã¥nd og tilgang, hvor man kÊre sig om at kunder. Er tilfredseðð»

wineandbarrels.com ããã®åç
Passer perfekt ð pÃ¥ milimeter

Mooi apparaat
Mooi apparaat, met 2 zones voor witte en rode wijn, beide 6 flessen. Op af en toe een zacht maar wel hoorbaar wat borrelend geluid na heel stil.

wineandbarrels.com ããã®åç
Super service og super produkt.
Super service og super produkt.

wineandbarrels.com ããã®åç
I was supported from start to finishâŠ
I was supported from start to finish and the order tracker worked perfectly.

wineandbarrels.com ããã®åç
TrÚs bons produits et livraisonâŠ
TrÚs bons produits et livraison impeccable

Sublim kundeservice
Sublim kundeservice - intet mindre!
For lidt over to år siden kÞbte jeg et Pevino Imperial Eco. KÞbsoplevelsen sad lige i skabet, men den efterfÞlgende kundeservice må vÊre best-in-class!
KÞleskabet begyndte desvÊrre for kort tid siden at lÊkke kÞlervÊske (antager jeg), men selvom reklamationsretten var udlÞbet, tilbÞd W&B straks en ombytning uden beregning.
Hvis du overvejer at kÞbe et vinkÞleskab, så kÞb det hos W&B!

wineandbarrels.com ããã®åç
Ich habe bei wineandbarrels einen WeinkÃŒhlschrank gekauft
Ich habe bei wineandbarrels einen Pevino Majestic WeinkÃŒhlschrank gekauft. Eine sehr freundliche und kompetente Mitarbeiterin hat mir vorab telefonisch einige Fragen zum GerÀt beantwortet. Die anschlieÃende Online-Bestellung verlief reibungslos, der Versand per Spedition (DB Schenker) erfolgte umgehend. Da in der Sendungsverfolgung kein genauer Lieferzeitpunkt angegeben wurde, habe ich mich erneut telefonisch an die wieder sehr zuvorkommende Mitarbeiterin gewandt, die sich sofort mit der Spedition in Verbindung setzte. Kurz danach kontaktierte mich DB Schenker und wir vereinbarten einen Zustelltermin. Toller Service! Das GerÀt ist sehr hochwertig verarbeitet, kaum zu hören, sieht toll aus (die Beleuchtung macht richtig was her) und erfÃŒllt seinen Zweck. Ich kann den Anbieter nur empfehlen!

VinkÞleskab.
Det er et fint lille vinkÞleskab, som passer godt til mindre stuer, med kÞkken ud i et.
Nemt at indstille og man hÞrer det ikke, selvom det står i stuen.
Jane L.

wineandbarrels.com ããã®åç
Skod produkter og elendig service
Lad vÊr med at kÞb vinkÞleskabe gennem Wineandbarrels. SÊrligt ikke deres eget brand Pevino.
KÞbte i sommeren 2023 et Pevino Imperial Giant 254 flasker demoskab med 3 års garanti.
2 år efter kunne det pludselig ikke kÞle. 3 x tekniker besÞg for at reparere det, men efter det var repareret gik der et nyt hul i kÞlesystemet og kÞlevÊsken lÞb ud igen.
Fik tilbud om ombytning til et anden demomodel, som efter ombytning lige pludselige heller ikke virkede!
Nu havde de ikke flere demoskabe, men jeg kunne få et nyt, hvis jeg betalte 4.500 kr.!!! - jeg skulle "ikke stilles bedre".
ForsÞgte en pÊn hentydning til at mine udgifter til kÞl (og vin der havde svinget op over 25-30 grader over 5 dage efter det "nye" demoskab) at bede dem genoverveje egenbetalingen, da jeg på ingen måde bliver stillet bedre. Men nej.
Har så efterfÞlgende fundet ud af, at fragtmanden alene i den sidste uge hentede 4 andre Pevino skabe der også var gået i stykker...
Lad vÊr at spild tid og penge. Der er rigtig mange der har problemer med deres skodskabe.

wineandbarrels.com ããã®åç
God betjening og hurtig levering
God betjening. Hurtig levering og opstilling (bestilt).
Velfungerende vinkÞleskab med to kÞlezoner.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã