Mycket trevliga och lÀtta att ha att göra med! BestÀllde en kaffetermos som gick sönder under leverans (Postnord). De skickade omedelbart ut en ny, som dessvÀrre ocksÃ¥ gick sönder. Tredje gÃ¥ngen bytt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
JÀttebra produkter och snabba leveranser. Det negativa Àr att ni tar en kreditupplysning varje gång man bestÀller fast man betalar direkt med kort.
Föredömligt snabb leverans, dvs en hel vecka innan vi förvÀntade oss leverans och mycket snabb, kundorienterad och hjÀlpsam support nÀr det uppstod frÃ¥gor i samband med att vi erhöll fakturan. Allt ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Natten torsdag-fredag förra veckan spenderades pÃ¥ hotell Statt i Katrineholm. DÃ¥ jag Àr vÀldigt varm av mig hittade jag en flÀkt pÃ¥ rummet pÃ¥ fredagsmorgonen som var en av de bÀsta jag upplevt (och j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- åžå£²æ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Witre Manutan
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Utrustning för industri, lager och kontor, 200 000 produkter som underlÀttar på jobbet.
- Witre Manutan Àr det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. HÀr hittar du allt du behöver för att utrusta din arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjÀlpa till Àr vi den enda leverantör du behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttebra produkter och snabbaâŠ
JÀttebra produkter och snabba leveranser.
Min order via nÀtet gick inte fram sÃ¥âŠ
Min order via nÀtet gick inte fram så jag ringde och kom till en trevlig kille som hjÀlpte mig.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺

Witre Manutan Sverige ããã®åç
HjÀlpsam kundservice och snabb frakt.
HjÀlpsam kundservice och snabb frakt.
///tomas
Snabb leverans och produkt med kvalitetâŠ
Snabb leverans och produkt med kvalitet som som förvÀntat
Snabb och effektiv leverans
Fet var jÀtte bra och smidigt.

Snabb leverans inga konstigheter
snabbt smidigt och till bra pris!
VÀldigt bra kontakt och service.
VÀldigt bra kontakt och service.
Snabbt hanterat.
Godset kom nÀsta dagen efter.
Bara +
Recommended.
Perfekt produkt
Perfekt produkt. Stadig och exakt vad jag sökte. Snabb leverans också

Witre Manutan Sverige ããã®åç
Snabb leverans och professionell support
Föredömligt snabb leverans, dvs en hel vecka innan vi förvÀntade oss leverans och mycket snabb, kundorienterad och hjÀlpsam support nÀr det uppstod frågor i samband med att vi erhöll fakturan. Allt hanterades i vårt tycke mycket professionellt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ