Å»aÅosna strona, ÅŒaÅujÄ kiedykolwiek zaÅoÅŒenia tam konta. IloÅÄ spamu reklamowego przekracza wszelkie wyobraÅŒenie. UÅŒywajÄ GDPR jako narzÄdzie przeciwko wÅasnym uÅŒytkownikom. Przymusow... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZrobiÅem czystkÄ ciasteczek i ÅŒÄ da logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyÅÄ czona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie siÄ rozÅÄ cza. Po utracie 1 pry... ãã£ãšèŠã
Od 2 dni próbuje siÄ skontaktowaÄ z infoliniÄ , najbliÅŒej jak udaÅo mi siÄ dojÅÄ w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozÅÄ czyÅo i tak za kaÅŒdym razem na róŌnych miejscach w kolejce. Za... ãã£ãšèŠã
PomijajÄ c fakt, ÅŒe poczta udostÄpnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odciÄcie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyŌówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.
é£çµ¡å
ã¢ã€ã«ã©ã³ã
- www.wp.pl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Politicized and lacking credibility.
Zero gwiazdek
Jedna gwiazdka, bo nie mogÄ zero. NaciÄ gacze. WP odmawia juÅŒ dostÄpu do poczty chyba ÅŒe kupie pakiet bez reklam. po wyÅÄ czeniu AddBlocka dalej otrzymuje komunikat, ÅŒe jest wÅÄ czony. Å»enada.
wp.pl to jakieÅ nieporozumienie
wp.pl to jakieÅ nieporozumienie. Mam nadziejÄ, ÅŒe was coÅ zmiecie z powierzchni ziemi. Nie ma kontaktu z nikim, pozostawili automaty, które nic nie pomagajÄ w kwestii odzyskania dostÄpu do konta. WyÅudzajÄ pieniÄ dze za pÅatne pakiety bez reklam i za POÅÄCZENIE Z INFOLINIÄ, no niÅŒej niÅŒ ÅŒart. GardzÄ ludźmi pracujÄ cymi dla wp.pl, niech was szlag trafi.
Żegnam <3
Szkoda, ÅŒe musze wystawiÄ aÅŒ jednÄ gwiazdkÄ... Skorumpowana WP odmawia juÅŒ dostepu do poczty chyba ÅŒe kupie pakiet bez reklam. po wyÅÄ czeniu AddBlocka dalej otrzymuje komunikat, ÅŒe jest wÅÄ czony. Ohh mam nadzieje ÅŒe nisko i boleÅnie upadniecie. Rezygnuje z waszych usÅug! JuÅŒ od dawna moja poczta WP zbiera spam reklamowy i nic poza tym... nawet nie wiem czy moÅŒna zaufaÄ takiej poczcie by przez niÄ coÅ weryfikowaÄ XD
Najgorsza poczta jakÄ znam w swoimâŠ
Najgorsza poczta jakÄ znam w swoim ÅŒyciu. CaÅy tydzieÅ nie mam poczty,pisze do nich,piszÄ z wirtualna inteligencjÄ (do du....) i nic . Mam waÅŒne sprawy przychodzÄ ce na pocztÄ i rozpacz. Nic nie dziaÅa. WysÅaÅam nawet wniosek z podpisem zaufanym to oni wymagajÄ caÅkiem innej wersji. CoÅ okropnego. Na rozmowÄ z konsultantem czekam tydzieÅ i cisza. Jak moÅŒe takie coÅ istnieÄ? ProszÄ o telefon do osób odpowiedzialnych-cisza. Co ja mam robic?
ObsÅuga Klienta poczty TRAGICZNA
ObsÅuga Klienta poczty TRAGICZNA.
Konsultant to fikcja. 3 razy czekaÅem w kolejce na konsultanta po 2-3 godziny. Po czym zostaÅem rozÅÄ
czony.
Najgorsze dno !
Najgorsze dno !!
JeÅli chcesz wysÅaÄ wiadomoÅÄ z innego kraju (bo np. jesteÅ na wakacjach) -nie zrobisz tego!!!
KaÅŒda próba wysÅania e-maila koÅczy siÄ informacjÄ
ÅŒe twoja wiadomoÅÄ jest blokowana bo to spam!!
Te deb...e z WP blokujÄ
kaÅŒdÄ
pocztÄ wysyÅanÄ
z hoteli, restauracji itd... o darmowym wi-fi i wspólnym IP !!!!
Ta poczta to dramat
Ta poczta to dramat , jedna gwiazdka to i tak za duÅŒo, jak nie szybkie przeskakiwanie ÅŒeby kliknac reklamÄ to teraz nawet nie moÅŒna wejÅÄ w segregator wiadomoÅci bo wyskakuje inne okno,,
sam spam
Oni wÅasnego spamu wysyÅajÄ w takich iloÅciach by skÅoniÄ do subskrypcji ÅŒe jest to aÅŒ odpychajÄ ce
Why it is even allowed?
1. Komentarze sÄ
weryfikowane i cenzurowane
2. WP razem z United Survays tworzÄ
fasadowe sondaze
Dramat
Dramat. kilka razy czekania po godzinie na konsultanta, który nawet nie czyta wiadomoÅci i rozÅÄ cza siÄ po 5min nie aktywnoÅci. dno i metr muÅu.
Najgorsza poczta
Dno, jeden mail zablokowany caÅkowicie, przez co zarazem konto na steam warte tysiÄ
c zÅ stracone
i kolejny po zaledwie 2 miesiÄcy uÅŒytkowania, przypisany mail i telefon NIE POMAGAJÄ I NIE DZIAÅAJÄ W ODZYSKIWANIU KONTA!.
Algorytm strony stwierdziÅ, ÅŒe próbuje siÄ wÅamaÄ na wÅasnego maila, NIGDY WIÄCEJ korzystania z waszych usÅug!
Kilka innych rzeczy teÅŒ przepadÅo przez wasze niedopatrzenia. Nie pozdrawiam, przestrzegam przed zakÅadaniem tutaj konta pocztowego
Szkoda ze nie da sie w ogóle nie daÄâŠ
Szkoda ze nie da sie w ogóle nie daÄ gwiazdki. Nawet ta jedna to za duzo. ArtykuÅy sÅabo napisane. BÅÄdy jÄzykowe i stylistyczne. Ogólnie poziom dziennikarstwa mierny. I wiadomo niemiecka wÅasnoÅÄ.
Z daleka od tego komuno-syfu!
1. zmuszanie klientow do podawania danych kontaktowych poprzez blokade do konta na o2.pl,
2. Zmuszanie klientow do wylaczania ad blocka, bez ktorego nie da sie korzystac z wlasnego konta, bo agresywne reklamy skutecznie to uniemozliwiaja (tak jak gdyby 3 skrzynki na spam- pod roznymi nazwami nie wystarczyly!)
ISTNIE KOMUNISTYCZNE metody rodem z lat 50tych! Gratuluje powrotu zamordyzmu w internetowym wydaniu!
Badziewie
Badziewie, zapewne administracja ukrainska, zezwalaja na wysylanie scamow majacych na celu wyÅudzenie danych, nawet nie potrafiac napisac dobrze po polsku i uzywajac ukrainskich liter, a gdy odpiszesz zeby spier... to wasza wiadomosc jest blokowana przez ,,antywirusa wp" dno porazka i jeszcze gorzej
Beznadzieja !
Proces zakÅadania konta, to koszmar.
GÅupie pytania od automatu, po których naleÅŒy wcisnaÄ przycisk który nie dziaÅa !
Ostatecznie i tak musisz zostaÄ przekierowany do konsultanta, który da Ci kod, który nie dziaÅa.
Rada konsultanta, to odÅwieÅŒyÄ stronÄ... co koÅczy siÄ na rozpoczÄciu procedury od nowa!
PróbowaÄ zalogowaÄ siÄ na mailaâŠ
PróbowaÄ zalogowaÄ siÄ na maila zablokowali mi konto i zmuszajÄ mnie do zapÅaty za SMS z kodem do odblokowania konta. CaÅy czas sÄ problemy z kontem.
SÅabo, po prostu bardzo sÅabo
Jako medium online nie sprawdza siÄ w realiach rzeczywistoÅci. ArtykuÅy /gdyby nie tytuÅy/ sÄ o bardzo niskim poziomie merytoryki, stylistyki i kunsztu redaktorskiego. W sumie te tytuÅy zwracajÄ uwagÄ czytelnika i ..... tyle. Pierwsze sÅowa w artykule i zaczyna zgrzytaÄ wszystko. PodstawÄ artykuÅów sÄ póÅprawdy, aluzje, i cytaty ze znanych blagierów opierajÄ cych swoje wywody na fantazji a nie sprawdzonych faktach. CóŌ, pewnie wyszÅo w badaniach tego medium, ÅŒe podstawowym odbiorcÄ jest osoba o niskim poziomie inteligencji, ograniczonym ÅwiatopoglÄ dzie, opierajÄ ca swoje zdanie na bezkrytycznym odbiorze informacji - i rzeczywiÅcie, takich odbiorców nie brakuje, a wiÄc wp ze swoimi treÅciami wypeÅnia doskonale tÄ lukÄ. KtoÅ, kto szuka ciekawych, sprawdzonych informacji, podanych jÄzykiem pielÄgnujÄ cym jego piÄkno i rytm, wprowadzajÄ cym poczucie wiarygodnoÅci i rzetelnoÅci, musi szukaÄ gdzie indziej. Niestety, ewidentnie lewicujÄ ce spojrzenie na Åwiat i jego sprawy kÅadzie siÄ szarym cieniem na tym medium. Ok, wp ma do tego prawo i skoro to ktoÅ czyta, to czemu nie... Dla kaÅŒdego to, co mu siÄ naleÅŒy. Kocham jÄzyk polski i wszystko co stanowi o jego kulturze i wyjÄ tkowoÅci. Redaktorzy wp o tym zapomnieli.
Reset hasÅa
Nie chcÄ mi na drugiego maila wysÅaÄ opcji resetu hasÅa. Mam czekaÄ na czacie online aÅŒ ktoÅ siÄ zgÅosi. Raz póŠgodziny , drugi godzinÄ, trzeci raz czekaÅam na konsultanta póÅtorej godziny i bez skutku to sÄ przecieÅŒ jakieÅ jaja. Ja mam podpiÄte wszytko do tego maila
wp to szmelc komunistyczny
wp to szmelc komunistyczny ,mozna komentowac tylko wybrane wiadomosci dlaczego niema pod kazdym artykulem slowa (komentarz) czy ktos wie w redakcji co to jest wolniosc slowa? bo wydaje mi sie ze chyba nie kto kieruje wami i wasza redakcja ?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ