レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Å»ałosna strona, ÅŒałuję kiedykolwiek załoÅŒenia tam konta. Ilość spamu reklamowego przekracza wszelkie wyobraÅŒenie. UÅŒywają GDPR jako narzędzie przeciwko własnym uÅŒytkownikom. Przymusow... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zrobiłem czystkę ciasteczek i Ōąda logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyłączona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie się rozłącza. Po utracie 1 pry... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Od 2 dni próbuje się skontaktować z infolinią, najbliÅŒej jak udało mi się dojść w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozłączyło i tak za kaÅŒdym razem na róŌnych miejscach w kolejce. Za... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Pomijając fakt, ÅŒe poczta udostępnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odcięcie... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭・補造

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyŌówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Paranoja - odradzam poczta.wp.pl

Paranoja! mam zablokowany dostęp do poczty wp.pl i od kilku dni nie moge odblokować, bo 1loginwp chce ode mnie danych, których nigdy nie podawałam, a link do resetu hasła przysyła na zablokowane konto, pomimo, ze jako e-mail pomocniczy podany jest całkiem inny. BOK kaÅŒe mi kontaktować się przez chat, od 3 dni codziennie próbuję. Jednak czekam przez dwie-trzy godziny o zanem konsultant nie jest dostępny Kontaktuje się więc ponownie z BOK i przepraszaa i proszą o cierpliwośc w oczekiwaniu na chat - zatem wg nich mam czekac kilka, a moze kilkanascie godzin, ąz będzie dostępny jakiś konsultant. I tak koło się zamyka, a ja od kilku dni nie moge zalogowac się na konto!!

2023幎11月9日

najgorsza poczta

najgorsza poczta. Po tym, jak zmusilo wszystkich uzytkowników do stosowania 1login, nie wiadomo, po co, nie sądzilem, ze moze byc gorzej. AÅŒ dzisiaj chcialem wlaczyc weryfikacje dwuetapowa i okazalo sie, ze nie mozna tego zrobic latwo, z kodem sms, tylko trzeba pobierac aplikacje i generowac kody w niej. Wszystko fajnie, tylko ze kody nie działają. Rezerwowe kody do wpisywania, kiedy nie mozna go wygenerowac, sa z kolei za dlugie i tez nie dzialaja. Do tego coraz wieksza ilosc reklam i spamu. Zmieniam i usuwam konto.

2023幎10月20日

Dawno temu

Dawno temu, gdy pojawiła się wp.pl załoÅŒełem tam skrzynkę pocztową. Trzy znaki @wp.pl. Więc dawno. Czasem czytałem wiadomości. Obecnie jest to jakiś proniemiecki spot, naśmiewający się z Polaków. Na kaÅŒdym kroku wmawiający nam, ÅŒe nasi sąsiedzi to mistrzowie ÅŒycia i my powinniśmy z nich brać przykład. PoraÅŒka totalna. Do tego bezsensowne reklamy, jakieś ukryte dodatki zuÅŒywające zasoby sieci, komputera / smartfonu. Ciągła próba namierzania, inwigilacja w poczcie, telemetria. Tak. Dane ze skrzynki są oddawane "partnerom", którzy lepiej zapłacą. Wysyłałem CV do Fińskiej firmy, a po tygodniu dzwonili do mnie w sprawie pracy z trzech Niemieckich agencji pracy. KomentaÅŒe mówiące prawdę są kasowane. Tak samo nie zgodne z linią zleceniodawcy. Ciągła narracja antypolska. PoraÅŒka.

2023幎9月25日

Zwykli wyłudzacze pieniędzy

Zwykli wyłudzacze pieniędzy! Jak ktoś ma u nich konto to uwaÅŒajcie i lepiej wszystkie waÅŒne wiadomości poprzenoście sobie. W moim przypadku gdy miałem u tych złodziei konto prawie 10 lat. Nagle zablokowali mi konto z próba wymuszenia 6,47 za SMS z hasłem zwrotnym, oczywiście ich wyśmiałem i przeniosłem konto na gmail gdzie takich cyrków nie ma! Å»ałuje tylko ze miałem tam waÅŒne wiadomości którzyśmy wp pomimo wysłanych dziesiątki maili o zwrot tych wiadomości nawet nie odpisało głupie ,,przepraszam” zero kontaktu odpowiedzi nic! Totalna olewka! Mam nadzieje ze ten zakłamany i wyłudzający pieniądze portal zniknie szybciej niÅŒ się wydaje tym wyłudzaczom. Pfu z taka poczta banda wyłudzaczy !

2023幎4月9日

Najgorszy probanderowski zakłamany

Wp.pl to najgorszy probanderowski zakłamany rynsztok nad Wisłą.Kupa śmieci,clikckbajtów,fejk newsów,błędów w tekstach.Jednostronna do porzygu.Cenzura ,usuwanie komentarzy-jak za najlepszych lat nieboszczki komuny.
OMIJAJCIE TO TO SZEROKIM ŁUKIEM!!!

2023幎3月21日

Portal WP to tragedia

Portal WP to tragedia. Ciągłe reklamy prostytucji w sekcji komentarzy. Komentarze czytelników są usuwane , ale te promujące prostytucję , albo oszustwa juÅŒ nie.Wygląda to tak jakby admin tej strony sam wklejał tam te komentarze o burdelach i innych śmieciach. Bardzo źle to dla was wygląda...JuÅŒ nie wspomnę o błędach w artykułach. Uwłaczacie ludzkiej inteligencji zatrudniając analfabetów.

2023幎2月26日

szkoda

szkoda, ÅŒe nie da się dać 0 gwiazdek. odkąd wp przejęło pocztę o2 kaÅŒdego adresata maila do ksiÄ…ÅŒki adresowej,co czyni z niej śmietnik. nie ma opcji,ÅŒeby samemu decydować,kogo zapisać,a kogo nie.zgłaszałem problem,ale nic to nie zmieniło.otrzymałem informację,ÅŒe nie ma takiej opcji.poza tym czytając maila trzeba go przesuwać,bo za mało miejsca,za to reklamy z wszystkich stron.na nie jest miejsce.często nie ma dostępu do poczty,kaÅŒe spróbować później,co sugeruje,ÅŒe słaby internet,za to reklamy lecą bez przeszkód . tylko pieniądz dziś się liczy. przykro będzie mi ,ale chyba będę musiał się rozstać z adresem,którego uÅŒywam od 18 lat.

2023幎2月20日
5぀星のうち1の評䟡

Po mimo wykupieniu premium nadal

Po mimo wykupieniu premium nadal przychodzą wiadomości reklamowe z innych serwisów i nie idzie tego ustawić w filtrach, pani z obsługi wprost napisała, ÅŒe nie ma takiej moÅŒliwości: "ze względów bezpieczeństwa danych naszych UÅŒytkowników, nie ma moÅŒliwości utworzenia filtru, który będzie całkowicie blokował otrzymywanie wiadomości na skrzynkę. "

2022幎11月29日

Dno i wodorosty

Mam 2 telefony i kilka komputerów. Jestem w stanie ustawić hasło tylko na 3-4 klientach poczty. Próby ustawienia na następnych kończą się niepowodzeniem.

2022幎11月23日
5぀星のうち2の評䟡

Na pocztę codziennie przychodzi po

Na pocztę codziennie przychodzi po kilka reklam do folderu odebrane. Pomimo, ÅŒe jest folder spam. Te reklamy w kółko są te same. Mimo, ÅŒe zgłaszam je jako spam, następnego dnia znów siedzi kilka w skrzynce. Jest wkurzające ciągle je usuwać. PrzecieÅŒ i tak nie czytam badziewia.

2022幎9月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス