Å»aÅosna strona, ÅŒaÅujÄ kiedykolwiek zaÅoÅŒenia tam konta. IloÅÄ spamu reklamowego przekracza wszelkie wyobraÅŒenie. UÅŒywajÄ GDPR jako narzÄdzie przeciwko wÅasnym uÅŒytkownikom. Przymusow... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZrobiÅem czystkÄ ciasteczek i ÅŒÄ da logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyÅÄ czona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie siÄ rozÅÄ cza. Po utracie 1 pry... ãã£ãšèŠã
Od 2 dni próbuje siÄ skontaktowaÄ z infoliniÄ , najbliÅŒej jak udaÅo mi siÄ dojÅÄ w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozÅÄ czyÅo i tak za kaÅŒdym razem na róŌnych miejscach w kolejce. Za... ãã£ãšèŠã
PomijajÄ c fakt, ÅŒe poczta udostÄpnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odciÄcie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyŌówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.
é£çµ¡å
ã¢ã€ã«ã©ã³ã
- www.wp.pl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tragedia
Tragedia. Czysta i stronnicza propaganda i idiotyczne nazwy artykuÅów. Clickbait.
Typowy stronniczy portal alâaâŠ
Typowy stronniczy portal alâa informacyjny, wiÄcej moÅŒna zobaczyÄ na publikowanych zdjÄciach niÅŒ wyciÄ gnÄ Ä inteligentnej treÅci z artykuÅów.
Szajs
Nie polecam tej poczty. Macie konto które jest dla was znane ale zapomnieliÅcie hasÅa? Spoko ja tez jedynie co mozna z tym zrobiÄ to porzegnac sie ze wszystkim gdyz pomoc ma cie w du**e przez ta poczte straciÅem wszystko co byÅo wazne w moim zyciu
Gorsze od wp jest tylko gazetaâŠ
Gorsze od wp jest tylko gazeta wyborcza, okropna propaganda lewicowo-postÄpowa, non stop tylko tematyka lgbt, moÅŒna siÄ z nudów porzygaÄ, peÅno fake news'ów! To nie jest to wp sprzed 2010 roku!
Masakra .tylko nekrologi.strszenieâŠ
Masakra .tylko nekrologi.strszenie covid i celebryci nic ciekawego
The website is full of politicalâŠ
The website is full of political manipulation, misleading information, fake news. Don't waste your time reading anything there.
ChciaÅem odnowiÄ sobie hasÅo na pewnymâŠ
ChciaÅem odnowiÄ sobie hasÅo na pewnym portalu, resetowaÅem je kilka razy ale nic na ten temat nie przyszÅo mi na pocztÄ i przez to nie mogÄ siÄ zalogowaÄ na ten poratal. Masakra
It is a joke
It is a joke. The worst possible e-mail service imaginable. After sending 3 emails I got an automated response I reached a daily limit of sending emails. Well. That is funny.
Bardzo nieÅadnie zagranie ze strony
Za zablokowanie mi dostÄpu do poczty bez powodu i naciÄ ganie na SMS, radzÄ zakÅadaÄ skrzynkÄ mailowÄ gdzieÅ indziej.
Moim zdaniem strona wp.pl jest dobrymâŠ
Moim zdaniem strona wp.pl jest dobrym źródÅem informacji, poczta dziaÅa szybko i stabilnie, nie mam ÅŒadnych zastrzezen
Missliding information news run by whatâŠ
Missliding information news run by what looks like 15 years old. Whay too much adds. Their email is going down hill as well nevermind tones of spam now they email you adds for your convenience if you missed them. Absolute rubbish of a portal.
ok strona informacyjna duÅŒo reklam
Lekkie niedociÄ gniÄcia
Jak dla mnie za duÅŒo reklam , ale moÅŒe byÄ.
Dobra skrzynka pocztowa
Dobra skrzynka pocztowa, szybkie maile, przychodzÄ sprawnie. Nie mam zastrzeÅŒeÅ.
Pseudo jurnalism
Fake news, traitors, pseudo journalism. Harmful for the polish society.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ