Van de week een prullenbak gekocht in de winkel, pak hem uit zit er een beschadiging op. Volgens de chatbot van jullie moet ik met die zware prullenbak terug naar de winkel. Dacht het dus ff niet! Ik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb 26 mei een bestelling gedaan bij de Xenos, een week geleden dus. Ik kon een hele waslijst met momenten aangegeven waarop ik deze bestelling kon laten leveren. Ik heb voor vandaag gekozen, want... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos âvreemdâ. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Punctueel&goex
Goed materiaal. Zeer snelle punctueel levering.

Xenos ããã®åç
In de winkel in Zutphen was ik al heelâŠ
In de winkel in Zutphen was ik al heel goed geholpen en werd moeite gedaan om eea uit te zoeken. Daarna online een kast besteld en die werd snel geleverd. Tevreden klant ð

Xenos ããã®åç
Ik heb de bestelling nog steeds nietâŠ
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen, geen reactie. Wel betaald.

Xenos ããã®åç
Er is helaas iets vergeten te leverenâŠ
Er is helaas iets vergeten te leveren waar ik wel voor betaald heb

Prima
Tafeltje en wat kleine artikelen besteld. Het tafeltje zat goed verpakt in een doos, de kleine artikelen zaten in een veel te groot doosje verpakt, dit had beter in een (papieren) zakje verpakt kunnen worden. Verder een goede ervaring! Ik werd netjes op de hoogte gesteld wanneer het pakket verzonden was inclusief track&trace. Het ophalen in de Xenos vestiging verliep ook soepel.

Xenos ããã®åç
Keurig op tijd, kwaliteit zozo
Keurig op tijd. Wel brak er randje van de afvalbak af. Geen drama maar zou niet moeten

Xenos ããã®åç
Heel onhandig gedoe bij het afleveren
Heel onhandig gedoe bij het afleveren. Ik specificeer dit niet want sneu voor medewerjster

Snelle bezorging keurig verpakt
Kreeg logees en kon wat extra bijzettafels, kartonnen bordjes en knutsel spullen gebruiken. Alles werd snel geleverd en we hadden zo fijne dagen

Online bestelling
Online bestelling. Producten erg goed en snel geleverd. Super tevreden!

Had 2 tafeltjes besteld ,warenâŠ
Had 2 tafeltjes besteld ,waren beschadicht,
Volgende dag al nieuwe bezorgd

Xenos ããã®åç
Via internet bestellen en ophalen inâŠ
Via internet bestellen en ophalen in winkel. Snel en goed.

Xenos ããã®åç
Blij! Prima hospitality en service in deâŠ
Prima hospitality en service in de winkel. Wel een paar glazen gebroken maar was te verwachten via DPD. Is altijd iets mee.
Tip: ga gewoon naar de winkel! Fijne medewerkers. Altijd goed en geen gedoe met DPD, want dat kun je als klant niet uitkiezen.
Zeker! Zouden meer mensen moeten doen: een basistraining hospitalityâŠdat heb je denk ik in je, in je DNA is zo. Ik kom zeker terugâ€ïž
Ps ik schrijf het hier, omdat ik verder niet kan reageren op jullie reactie. Maar doe het toch!

Goede omruilservice
Goede omruilservice
Bij het ophalen van mijn bestelling (3 Curver voorraaddozen) in een Xenos-vestiging bleek ik niet de juiste maat te hebben besteld. In de winkel was wel de juiste maat aanwezig en ik heb er direct 3 van gekocht. De online gekochte voorraaddozen kon ik ter plekke laten retourneren en het geld was binnen 2 dagen teruggestort. Top service!!!

Xenos ããã®åç
Producten zijn goed inpakking vreselijk
Producten zijn goed, maar de verpakking was vreselijk. Alles apart in bubbeltjesplastic ingepakt. Meer plastiek dan producten.
Ik bestel nooit meer wat bij Xenos.
Jammer, ik ben rolstoeler, kan dus zelf niet meer winkelen.
Ik ga er van uit dat Xenos dit inpakbeleid aanpast en milieuvriendelijk maakt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ