レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Altijd al een fijne winkel, maar vandaag in het bijzonder. We hebben 4 gebaksbordjes gekocht die bij buitenkomst uit de tas vielen. De verkoopmananer (Ahmet) van de Spuistraat Xenos kwam ons gelijk t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij de Xenos Winkels in Almere zijn ze altijd super aardig, ook zijn ze bij de telefonische ondersteuning erg aardig. Fijn dat nadat Blokker weg is uit Almere Xenos nog beschikbaar is. Xenos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week pakket geopend, dat ik vorige week ontvangen had. Ik dacht, moet even kijken of er niets stuk is, want niet elke pakketdienst gaat netjes om met pakketten. Alles was gelukkig heel, alle... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 26 mei een bestelling gedaan bij de Xenos, een week geleden dus. Ik kon een hele waslijst met momenten aangegeven waarop ik deze bestelling kon laten leveren. Ik heb voor vandaag gekozen, want... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. デパヌト
  3. 家具店
  4. ホビヌショップ
  5. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kapotte sidetable

Na het ontvangen van een kapotte sidetable deze geretourneerd (moest ik zelf doen, terwijl het hun probleem is dat ze iets leveren wat kapot is). Ik heb hierna een nieuwe ontvangen en deze was opnieuw kapot!! Ze bieden een korting (???) Of een retourformulier. Vind het echt belachelijk, mij zijn ze nu kwijt! Ik koop wel ergens anders een sidetable.

2025幎8月23日

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen dat je het zo hebt ervaren.
Helaas zijn dit de opties die wijn hanteren.
Dit staat ook vermeld op onze website.

Geen meubels bestellen

Dure kast besteld die compleet kapot aankwam. Dit waarschijnlijk door het feit dat het zeer gebrekkig was ingepakt. Geen enkele vorm van bescherming. Retourneren is niet mogelijk, omdat ze niet werken met een ophaalservice (zelfs niet voor meubels) en ik een kast van 20 kilo niet lopend naar een retourpunt kilometers verderop kan brengen. Enige mogelijkheid was 20% korting. Voor een kast die direct bij het grofvuil kan door hun fout is €100+ erg veel. Xenos kan dus expres kapotte meubels opsturen en je zal er altijd voor moeten betalen, makkelijk geld verdienen. Tip: bestel geen meubels bij de Xenos, want je betaalt te veel geld voor slechte kwaliteit en het maakt hun niks uit.

2025幎8月15日

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen dat je het zo hebt ervaren.
Onze excuses.
Helaas hebben wij geen ophaal service om de pakketten op te halen.
Deze informatie vind je ook op onze website.

Bestel niks bij Xenos

Bestel niks bij Xenos. Op zich is het een fijn bedrijf maar ze werken met verkeerde partners. Ze laten bezorgen via DPD en die laten je naar een pick up komen in vrijwel alle gevallen. Mijn camera beelden laten telkens zien dat ze gewoon niet langs komen.

2025幎8月14日

Beste Joost,

Wat vervelend om te lezen dat je bestellingen niet bij jou thuis worden geleverd, dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Ik raad je aan hierover een klacht in te dienen bij DPD en contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij dit intern kunnen doorzetten.

Aantrekkelijke SALE aankopen

Duidelijkheid in bestelproces. Aantrekkelijk geprijsde SALE, en keurig op tijd door DPD thuisbezorgd

2025幎8月11日

Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens is en je tevreden bent over de levering van je bestelling. Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag snel terug bij een volgende online bestelling of in een van onze gezellige winkels.

Goede producten

Goede producten. Prima service.

2025幎8月13日

Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Natuurlijk zien we je graag nog eens terug op onze kleurrijke webshop.
Veel plezier met je aankoop.

Groetjes Marielle

5぀星のうち3の評䟡

Kwaliteit goed, levering stuk minder...

Minder goede ervaring vanwege de verzending.
De geheel bestelling komt niet in 1 keer maar in 2 delen. Onderdelen zoals schroefjes en boutjes ontbraken. 2 dezelfde poten twijfel het 2 verschillende moeten zijn. Kwaliteit van het product is prima, maar aflevering verdient aandacht.

2025幎8月12日

Bedankt voor je bericht.
vervelend om te horen dat het artikel niet compleet was.
De levering heeft inderdaad wat langer geduurd door de enorme drukte. Onze excuses daarvoor.
Veel plezier met je bestelling.
Groetjes Marielle

Ik had 2 dingen in de doos die gebroken

Ik had 2 dingen in de doos die gebroken waren..
Slechte bereikbaar, Slechte communicatie.
Ik krijg geen reactie over vervangende spullen of mijn geld terug.

2025幎8月9日

Beste Kitty,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling beschadigd is geleverd, onze excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best je klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen voor een snellere afhandeling.

leuke sierkussens

Goed verpakt en leuke sierkussens

2025幎8月6日

Bedankt voor je bericht.
Wat leuk om te lezen dat je graag bij ons winkelt.
Wij wensen je veel plezier met de kleurrijke kussens.

5぀星のうち5の評䟡

Online bestellen bij Xenos.

Het was makkelijk online bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket aankwam. Prima gedaan. 2 leuke tafeltjes, makkelijk in elkaar te zetten. Staat superleuk in mijn woonkamer.

2025幎8月8日

Bedankt voor je bericht.
Wat leuk om te lezen dat de leuke tafeltjes in goede orde zijn geleverd.
Wij zien je graag nog is terug in een van onze kleurrijke winkels.

Leuke winkel, maar

Leuke winkel, interessante producten, maar de klantenservice is een ramp. Wij hadden twee cadeaukaarten, en de betaling is twee keer mislukt. Mogelijk door een probleem met ons toestel. Het gevolg is dat het saldo elke keer wel van de cadeaukaart weg was. Volgens de klantendienst moest dat er een dag later weer op op komen, maar dat gebeurde niet. Nog eens contact opgenomen. Toen werd er bevestigd dat ze het manueel zouden terugplaatsen. Weer niks. We zijn nu weken verder, en het saldo is nog steeds niet terug. Ik blijf maar mailen, Zonder resultaat. Zijn we ons geld kwijt???

Update: ik schreef dus dat we al weken verder zijn en ze hebben het nog altijd over een paar dagen. Foto’s heb ik al lang gestuurd. Het wordt gewoon niet opgelost.

2025幎7月1日

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen.
Het kan een paar werkdagen duren voor het saldo wordt teruggestort.
Mocht je vragen hebben zou je ook altijd foto's kunnen mailen naar klantenservice@xenos.nl

Bestelling had ik snel binnen

Bestelling had ik snel binnen
Telefonisch contact opgenomen werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste

Beste Melt,

Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en in goede orde bij je is geleverd en je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Schildersezel besteld

Schildersezel laten bezorgen bij de winkel. Toen ik het kwam ophalen zag de doos er slecht uit dus ik vroeg om die daar even uit te pakken. Schildersezel miste een heel deel. Mistte de achterste stuk en nog wat klemmen.
Wel het geld terug gekregen.

2025幎8月1日

Beste Alicja,

Wat vervelend om te lezen dat het product niet naar behoren werd geleverd, onze excuses hiervoor. Fijn dat je in de winkel goed bent geholpen en het aankoopbedrag aan je is gecrediteerd.

5぀星のうち5の評䟡

Levering was redelijk snel en er zaten

Levering was redelijk snel en er zaten gebroken artikelen ondanks dat het zeer goed verpakt was
1 telefoontje en alles was stuk is wordt opnieuw verzonden

Bedankt voor je bericht.
Wat fijn om te lezen dat het goed is opgelost.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

5぀星のうち5の評䟡

via de site besteld en in de winkel

via de site besteld en in de winkel laten afleveren. ging prima netjes op de hoogte gehouden wanneer het klaar lag.. tot de volgende keer

2025幎7月30日

Bedankt voor je bericht.
Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling.

Super

Super! Echt mooie glazen en servies, voor een mooie prijs die gewoon zo keurig verpakt geleverd wordt. Dit doen ze gewoon echt top!

2025幎8月5日

Xenos からの回答

Bedankt voor je beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat je bij ons graag besteld.
We zien je graag nog is terug!.

Heel gelukkig.

Ben er heel blij mee.

Beste Monique,

Bedankt voor je beoordeling, en wat fijn te lezen dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier met de artikelen en wij zien je graag terug bij Xenos.

Groet, Eline

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit. Goede prijzen. Correcte levering.

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel bij je is geleverd en je tevreden bent over de kwaliteit. Wij wensen je er veel plezier mee.

Artikelen netjes geleverd!

2025幎8月1日

Beste klant,

Heel fijn om te lezen dat je bestelling in goede orde bij je is geleverd en alles verder naar wens is. Wij wensen je er veel plezier mee.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。