Havde mulighed for at komme forbi forretningen, fik en rigtig god og behagelig betjening. Personalet var hurtigt sporet ind på hvilken stil jeg Þnskede. Handler der igen.
Det er et fantastisk sted at handle, service er helt i top - altid et utrolig venligt og dygtigt og hjÊlpsomt personale. Hurtig levering og 5 stjerner er jo slet ikke nok. Kirsten Milling
Har nu handlet 3 gange hos XLtÞj - hver gang lynhurtigt svar og forsendelse. I sidste pakke havde jeg fÃ¥et bestilt en for lille stÞrrelse - efter en opringning og venlig hjÊlp pÃ¥ telefonen fik jeg ret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selve butikken lidt svÊr at finde. Men nÃ¥r det sÃ¥ er sagt Modtagelse i forretningen af meget kompetent personale rigtig hjÊlpsomme for at finde lige det som passer dig. Det absolut et firma jeg vil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi kender selv til de udfordringer, som der kan vÊre ved at skulle finde herretÞj i store stÞrrelser. Derfor har vi specialiseret os i fedt tÞj til store mÊnd, men som stadig er til at betale. For hvem siger, at store mÊnd skal betale meget mere for tÞjet? Vi har et kÊmpe udvalg af tÞj i store stÞrrelser. Lige fra 2XL â 8XL i super god kvalitet og til priser, alle kan vÊre med pÃ¥. Og da vi hÃ¥ndplukker alt vores tÞj, kan vi tilbyde lÊkkert og moderne tÞj i super kvalitet. SÃ¥ velkommen i shoppen med tÞj i store stÞrrelser til store mÊnd!
Ellehaven 4B, 5900, RudkÞbing
Super godt det hele!
Fedt tÞj! God kvalitet!
Hurtig levering!
Er fuldt ud tilfreds
Deres tÞj super kvalitet og hurtigâŠ
Deres tÞj super kvalitet og hurtig levering
For fÞrste gangPerfekt returneringsordning
For fÞrste gang, fik vi kÞbt noget, der ikke passede. Varerne var lÊkre - men min sÞn er nok blevet endnu tykkere :-) - så vi måtte returnere. PERFEKT service!!!
XltÞj Fantastisk
XltÞj Fantastisk
Kan kun anbefale at du kÞber hos xltÞj.
Har ikke oplevet hurtigere levering hos andre online butikker.
Har et spÊndende udvalg.
God service.
Prima service og gode priser
Har i 35 kÞbt tÞj i USA hvor min stÞrrelse ikke er unormal, men faldt så over XLTÞj. Bestilte nogle t-shirts i 7XL som kom igår.
Virkelig god kvalitet trÞjer, yderst fornuftig pris og en superfin service fra XLTÞj.
GlÊder mig til at modtage resten af t-shirtsene (som var i restordre).
Har nu handlet med xl tÞj nogle gangeâŠ
Har nu handlet med xl tÞj nogle gange efterhånden. Både fysisk og gennem deres webshop.
Lever 100% op til forventningerne.
StÞrrelser, pris samt kvalitet er fint.
Bestilte i går den 13/2 en skjorte som allerede er landet her til morgen den 14/02 på adressen.
Tak for det
God service
God service, meget hjÊlpsomme. StÞrrelsesguide passer spot on. Alt er godt. Og pakke til tiden.
Hver gang
Hver gang, hurtig ekspedition og forsendelse.og varene er super tilfredsstillende.
God service
Jeg skulle have byttet noget tÞj og det blev gjort hurtigt og uden problemer.
Super go hjemmeside og altid go ogâŠ
Super go hjemmeside og altid go og hurtig service - og gode varer - tak
Fantastisk Webshop
Skisme rart med en webshop med tÞj til rigtige mÊnd ;)
Godt udvalg til gode priser samt at kvaliteten er god til prisen. Jeg kommer gerne igen.
Helt fantastisk service og hurtigâŠ
Helt fantastisk service og hurtig levering de fÃ¥r min varmeste anbefaling og der handles helt bestemt der igen âïžâïžâïžâïžâïž
Min favorit webshop
Jeg er SÃ
utrolig glad for, at have fundet XL tÞj på internettet for em del år siden.
Det er simpelthen den BEDSTE webshop jeg nogensinde har kÞbt varer hos. Meget hurtig ekspedition, hurtig levering, aldrig nogen problemer med at bytte, og oven i al det er det simpelthen de sÞdeste og flinke mennesker som man snakker og skriver med. TUSIND tak fordi i er så utrolig dejlige at kÞbe tÞj hos.
Bedste butik til os store drenge
Har verdens bedste service jeg har oplevet. Hver gang de tager telefonen lÞser ens problem samr er sÞde og hjÊlpe.
Stort tak herfra
God service vedr
God service vedr. retur
Vil helt klart handle her igen
Super dårlig service
Super dårlig service. Kan ikke anbefales.
Jeg kÞbte et stykke tÞj som var for stort. Her tÊnkte jeg at kÞbe den i en anden stÞrrelse, så jeg kunne modtage produktet, og få sendt fejl produktet tilbage og bede om pengene retur.
Der er intet galt med varerne og de kom hurtigt til tiden. Dog skulle jeg vente 9 dage ud af de 14 vi har som fortrydelsesret, på at de vender tilbage med information. Og her bliver det kun gjort på grund af en dårlig anmelde til e-mÊrket. Pinligt..
Men ikke nok med at der skal betales dyre domme i fragt, det skal der nu også i returlabel.
Jeg kan se at XLTÞj fjerne negative anmeldser på trustpilot, så den her bliver nok også fjernet.

XL TÞj - Fedt tÞj til store mÊnd ããã®åç
God service
En butik med et godt udvalg
En butik med et godt udvalg, samt en super god service. Det slår aldrig fejl at handle ved XltÞj og Jesper.