Havde mulighed for at komme forbi forretningen, fik en rigtig god og behagelig betjening. Personalet var hurtigt sporet ind på hvilken stil jeg Þnskede. Handler der igen.
Det er et fantastisk sted at handle, service er helt i top - altid et utrolig venligt og dygtigt og hjÊlpsomt personale. Hurtig levering og 5 stjerner er jo slet ikke nok. Kirsten Milling
Har nu handlet 3 gange hos XLtÞj - hver gang lynhurtigt svar og forsendelse. I sidste pakke havde jeg fÃ¥et bestilt en for lille stÞrrelse - efter en opringning og venlig hjÊlp pÃ¥ telefonen fik jeg ret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selve butikken lidt svÊr at finde. Men nÃ¥r det sÃ¥ er sagt Modtagelse i forretningen af meget kompetent personale rigtig hjÊlpsomme for at finde lige det som passer dig. Det absolut et firma jeg vil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi kender selv til de udfordringer, som der kan vÊre ved at skulle finde herretÞj i store stÞrrelser. Derfor har vi specialiseret os i fedt tÞj til store mÊnd, men som stadig er til at betale. For hvem siger, at store mÊnd skal betale meget mere for tÞjet? Vi har et kÊmpe udvalg af tÞj i store stÞrrelser. Lige fra 2XL â 8XL i super god kvalitet og til priser, alle kan vÊre med pÃ¥. Og da vi hÃ¥ndplukker alt vores tÞj, kan vi tilbyde lÊkkert og moderne tÞj i super kvalitet. SÃ¥ velkommen i shoppen med tÞj i store stÞrrelser til store mÊnd!
Ellehaven 4B, 5900, RudkÞbing
- 65 90 14 12
- kontakt@xltoj.dk
- www.xltÞj.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk oplevelse.
Super god forretning med service pÃ¥ etâŠ
Super god forretning med service på et hÞjt niveau. Kan varmt anbefales!
SUPER SERVICE ð
Jeg havde bestil forkert str. og ringede dagen efter til Xl tÞj, jeg fik en fantastisk service og min mand har nu modtaget et par rigtig lÊkre jeans, vi handler helt sikkert der igen.. 5 xxxxx herfra ð
Pas på
Pas på, du skal betale 2 x fragt, hvis du returnerer en vare!
2 x 50 kr. - ikke ok..
(ingen fejl) bare svÊrt at bedÞmme online foto.
Kun hÞje belÞb er gratis fragt, ja.
Synes det er meget for bare at prÞve varen.

Supernemt at bestille
Supernemt at bestille, og varen kom allerede halvandet dÞgn efter bestilling. Hurtigere og nemmere bliver det ikke.
Jeg var lidt overrasket over at jeg er en 5XL hos XLtÞj, når jeg normalt kun er 2XL. Men stÞrrelsesguiden passer perfekt, så jeg er 100% tilfreds med mit kÞb.
Hurtig og god kundeservice
Jeg bestilte en skjorte, og fik en forkert stÞrrelse, jeg skrev med det samme til dem, og ringede i dag, de har allerede lagt en ny i korrekt stÞrrelse til afsendelse og en returlabel i min mail, rigtig god og hurtig service. ikke sidste gang jeg bestiller herfra, selvom det gik lidt galt med stÞrrelsen. Tak for det
En ekstrem super kundeservice
En ekstrem super kundeservice. Jeg har ikke oplevet sådan en kundeservice fÞr. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at lÞse mit problem.
Super kundeservice
Wauw, sikke en fantastisk kundeservice
Under 10 minutter efter at jeg havde afgivet min bestilling, blev jeg ringet op af en venlig mand fra kundeservice, som beklagede at de ved behandling af min ordre opdagede, at de desvÊrre havde en fejl i deres beholdning og ikke kunne nå at få den bestilte vare hjem inden jul. Vi fandt sammen hurtigt et alternativ og modtageren blev MEGET glad juleaften
Tusind tak for hjÊlpen
Super venlig og super god behandling
Jeg har handlet hos XL tÞj. Min oplevelse har vÊret 100% god og venlig hele vejen igennem
Tusind tak for hjÊlpen. Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen ... jeg sÊtter stor pris på jeres venlighed og jeres tålmodighed :)
10 fede stjerner til jer fra NordsjÊlland
Alt er helt i orden.
God beskrivelse af varen , hurtig levering.
Fornuftige priser . så efter 3 handler kan jeg kun anbefale.
Dejlig hurtig ekspedition.
Dejlig hurtig ekspedition.
Bestilte mandens fÞdselsdag i går. Den er kommet i dag og skal bruges i morgen. Tusind tak for det.
God kundeservice og priser
God kundeservice, godt tÞj til fair priser.
Handlet ved dem både i butikken og webshop.
Altid super rart at handle med xl tÞj.
Super service
Super service, hurtig levering. Dejligt man kan ringe hvis man er i usikker på str. og at de ringer tilbage hvis de ikke lige har farven eller str man har bestilt
Superbutik men ....
Jeg kan nikke genkende til anmeldelserne, der taler om dyr ombytning - det kostede mig 110 kroner at få byttet til en anden stÞrrelse, så det var tÊt på, at det var billigere at beholde trÞjerne.
Jeg er helt med på, at det ikke står nogen steder, at det er gratis .... men andre yder den service, så jeg undrer mig.
Det gÞr jeg fordi, at XL tÞj ellers er et super sted at handle - godt udvalg og hurtig levering.
Det kunne have vÊret 5 stjerner - i må nÞjes med 3. Og til jer der lÊser med .... vÊlg den rigtige stÞrrelse fÞrste gang, så bliver i rigtig tilfredse.

Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtig levering. Kun gode oplevelser indtil videre.
10 år med suverÊn service !!!!!
Ved ikke hvordan jeg skal kunne skrive det her godt nok.
Har handlet i xl-tÞj i ca 10 år, både i den fysiske butik, og via deres webshop.
Har aldrig haft problemer med noget.
Har man spÞrgsmål om deres tÞj, ved de alt om det.
Det kan kun siges sådan her, 90 % af mit tÞj er der fra. Og selv min svigerfar, har fundet ud af det er et godt sted at handle.
Dyr og besvÊrlig ombytning
Varerne var i orden. De kom som forventet. MEN
det undrer mig, at jeg skal tilbage på hjemmesiden igen og udfylde samtlige formularer en gang til, for at kÞbe en returlabel til 49,-, når andre seriÞse tÞjfirmaer, vedlÊgger en sammen med varene. Ikke engang en returseddel kom der med?!
Det er jo ikke fordi priserne signalerer, at der generelt skulle mangle noget på servicen i forhold til andre online tÞjsÊlgere. Til gengÊld tog de sig tid til at skrive en flabet kommentar tilbage.

Hej XL TÞj.
Hej XL TÞj.
God kundeservice, tÞj af en rigtig god kvalitet, til en rimelig pris, et godt sted at handle, og hurtig levering.
mvh Bjarne