StÞtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lÊrer pÃ¥ en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte Yogaudstyr.dk om de havde lyst til at donere n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedste gravidpude nogensinde! Jeg bestilte Theralinepuden hos Yogaudstyr. Den blev sendt super hurtigt og jeg har modtaget den her til morgen. Puden er fantastisk! Det eneste jeg fortryder er at jeg i... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt flere bÊrestropper til yogamÃ¥tter. Disse er virkelig gode og fÃ¥s i flere flotte farver. Yogaudstyr.dk yder ogsÃ¥ en god service og er lynhurtige til at levere (jeg fik mine varer leveret ind... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse at handle hos yogaudstyr.dk. Da min nemid drillede, mÃ¥tte jeg kontakte forretningen pÃ¥ telefon flere gange, hvor jeg blev hjulpet pÃ¥ bedste vi, og kÞbet kunne gennemfÞres. De fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stort udvalg i udstyr til yoga & pilates - alt fra Þkologiske yogamåtter til ayurvedisk superfood. Se workshops og retreats.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
!00 % god oplevelse
Ãjenpude med lugt af harske hÞrfrÞ
Opdatering
Jeg har i dag talt telefonisk med en venlig og imÞdekommende medarbejder hos webshop-kundeservice. Hun har oprettet en reklamationssag samt sendt mig en mail med QR-kode til returforsendelsen, så jeg kan få pengene tilbage.
Jeg har kÞbt en Þjenpude af bomuld med hÞrfrÞ og lavendel. Ãjenpuden lugter fÊlt af harske hÞrfrÞ der overdÞver en meget svag duft af lavendel. Plastikposen den ligger i er revet i stykker. Og der er ikke vedlagt en returlabel i min forsendelse.
Farven Petroleum er pÊn og posen i orden, men Þjenpuden er ubrugelig til formålet. Der er intet afslappende over lugten af harske hÞrfrÞ.
Jeg kan nu selv printe en returlabel ud for 49,- og kun returnere varen hvis den er i en tilstand, der ikke forringer salgsvÊrdien.
Så alt i alt har jeg kÞbt en ubrugelig vare, jeg selv skal betale for at returnere og som ikke kan refunderes, fordi jeg modtog den i en iturevet plastikpose.
Det er yderst utilfredsstillende.

Yogaudstyr.dk ããã®åç
Yogaudstyr.dk er et ganske fornuftigtâŠ
Yogaudstyr.dk er et ganske fornuftigt sted at handle, isÊr hvis du vil have hurtigt levering og yogatÞj/udstyr til rimelig pris. Men det er ikke helt fejlfrit â der er plads til forbedring i beskrivelse og nogle produkter.
KÞber en stol betaler 1079,- for den
KÞber en stol betaler 1079,- for den, får den leveret i går. I dag koster stolen 559,-

Yogaudstyr.dk ããã®åç
En fin butik at handle med og varerneâŠ
En fin butik at handle med og varerne har en god kvalitet.
Materialet er af hÞj kvalitet. Leveringen var hurtig, og alt ankom pÊnt pakket. Jeg bestiller helt sikkert fra dem igen.
Fine varer/tilbud samt dag-til-dagâŠ
Fine varer/tilbud samt dag-til-dag levering. Fuldt tilfreds ð«¡
Hurtig levering inden for 24 timer fra bestilling ð
Hurtig levering af varer indenfor 24 timer
Superhurtig leveringð
Hurtig og enkle forretnings fremgangâŠ
Hurtig og enkle forretnings fremgang âŠâŠtak
Forventede at "sort" var sort.
Jeg har lige hentet min nye YogapÞlle med Speltskaller, Classic Dobby, sort, og må konstatere, at den er meget, meget grim.
Havde jeg kunnet se den på jeres hjemmeside, havde jeg aldrig valgt den. Den "sorte" er ikke med på jeres billedopstilling af de Þvrige yogapÞller med speltskaller og disse ser ensfarvede ud.
Jeg havde selvfÞlgelig regnet med at modtage en pÞlle i ensfarvet sort stof. Stoffet er sort-hvid-vÊvet og med sort kantbånd i den ene ende. Jeg gider ikke bÞvl med retursending og yderligere 2 x porto, så jeg syr et andet betrÊk.
5 stjerner for hurtig levering.
30.9.25 Sort betrÊk er modtaget som I lovede, tusind tak for det. Da varens kvalitet i Þvrigt og levering er i top som forventet, retter jeg til 5 stjerner.

God oplevelse
Nem hjemmeside, hurtig levering. Produktet lever op til min forventning, jeg er glad.
Tak tak og tak for super service medâŠ
Tak tak og tak for super service med lynhurtig levering. Og tak for hjÊlpen. Jonas
Super hurtig ekspedition og superfineâŠ
Super hurtig ekspedition og superfine yoga ting og rigtig god pris
Tusind tak for jer ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹