www.zen-lifestyle.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Op 8 februari 2026 meubels besteld voor +- 6000€. Na 29! weken hebben wij pas alles ontvangen. Daarbij zit dus ook een verkeerde salontafel, als we de juiste wilde moesten we dus nog eens 20... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Eindelijk zouden wij vandaag onze nieuwe zitbank geleverd krijgen. Veel energie in de voorbereding gestoken, kregen we te horen dat de bank niet compleet is en dat de poten ontbreken. Wel jammer ,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイナー
  2. 寝室家具店
  3. 家具店

当該企業による記述

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000m2 aan wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de eigen unieke collectie; van stijlvolle kasten, trendy eetkamerstoelen tot hoogwaardige comfortabele banken. Naast onze prachtige showroom hebben we ook een uitgebreide webshop waar je terecht kunt voor onze unieke eigen collectie en diverse topmerken. Deze bestel je heel eenvoudig online. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 204

レビューを書く

Topservice

Vandaag is mijn eethoek bezorgd en gemonteerd door Jeroen en Jip, ik ben supertevreden!
Ze werkten netjes, gingen zorgvuldig met de spullen om en checkten of het zo naar wens stond.
Helemaal top!

2026年1月26日

Beste Isabelle,

Wat fijn om te lezen dat Jeroen en Jip de bezorging en montage zo netjes hebben uitgevoerd en dat alles naar wens is! We geven dit compliment graag aan hen door. Veel plezier met uw nieuwe eethoek!

Perfect geholpen

Perfect geholpen door Olaf. Goed advies gekregen en neemt de tijd om alles uit te zoeken. We kijken enorm uit naar onze mooie meubels!

2025年10月16日

Beste Nikki,

Bedankt voor je leuke review over Olaf en de nieuwe meubels! We zijn heel blij om te horen dat jullie goed geholpen zijn en wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe meubels.

Heel tevreden!

Heel tevreden over onze ervaring bij Zen Lifestyle! Gratis interieuradvies op maat gekregen van Nienke die onze wensen goed begreep en alle tijd nam om ons mee te nemen door de winkel. Geslaagde koop gedaan van onze eettafel, eetstoelen en bank. We zouden er zo terug gaan!

2026年1月24日

Beste Ohlin,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat leuk dat jullie bij ons zijn geweest voor gratis interieuradvies en dat het zo goed is bevallen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe eettafel, stoelen en bank en hopen jullie in de toekomst nog eens in de winkel te zien.

Vriendelijk geholpen door Daisy

Vriendelijk geholpen door Daisy. Goed advies! Leuke vrouw en ontspannen sfeer.

2026年1月23日

Beste Myrthe,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat leuk dat je goed bent geholpen, we geven je complimenten door aan Daisy.

5つ星のうち5の評価

Ik had schade aan mijn tv-meubel

Ik had schade aan mijn tv-meubel. Ik heb contact gezocht en er werd gelijk naar een oplossing gekeken.
Zeer tevreden

2026年1月14日

Beste Youssef,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat vervelend dat je schade had aan je tv-meubel. We zijn heel blij dat je goed bent geholpen door onze service!

Eetkamerstoelen

Ik heb geweldige eetkamerstoelen besteld, mooi en goede kwaliteit (wel een hele lange levertijd). Bij monteren bleken er mankementen aan 3 van de 4 stoelen te zijn. Na een belletje zijn er een week later monteurs gestuurd die alles netjes en snel hebben opgelost en vuil hebben meegenomen om af te voeren.

2026年1月23日

Beste Sabrina,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat we alles voor je hebben kunnen oplossen en dat je daar zo blij over bent. We wensen je veel plezier met je nieuwe stoelen en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

5つ星のうち4の評価

Wij zijn beide keren uitstekend…

Wij zijn beide keren uitstekend geholpen en zeer goed geadviseerd met de indeling van onze kamer en met de keuze van het gekochte meubilair

2026年1月21日

Beste Ing,

Bedankt voor je positieve en leuke review over je winkelbezoeken! We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

Bij Zen in Wijchen super geholpen door Diana

Bij Zen in Wijchen geholpen door Diana. Fijn en behulpzaam, eerlijk en meedenkend. Mooie bank, tafeltjes en schikderij gekocht. Goed geadviseerd en wat erg fijn was, dat we thuis hebben kunnen kijken hoe e.e.a. staat alvorens we het gekocht hebben. Aanrader als je op zoek bent naar nieuwe meubels!

2026年1月18日

Beste Sander,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, wat een leuke review! We zijn heel blij dat alles zo goed is verlopen en dat je een nieuw bank, tafeltjes en een schilderij bij ons hebt gevonden. We wensen je er alvast veel plezier mee!

5つ星のうち5の評価

Na veel leuke stoelen te hebben…

Na veel leuke stoelen te hebben bekeken, kwamen wij uiteindelijk uit op drie stoelen. Toen werden wij aangesproken door een hele lieve medewerkster, die ons super heeft geholpen. Je weet hoe frustrerend het kan zijn als je allebei een andere stoel wilt. Ik wilde graag een mannelijke, nette stoel en mijn vriendin wilde graag een draai-/wipstoel.
De medewerkster kwam met een perfecte oplossing: een leuk stofje op de nette stoel, zodat deze meer leek op de andere stoel. Daardoor zijn wij er samen uitgekomen. Dankzij de hele goede hulp en het fijne advies raad ik deze winkel zeker aan voor iedereen die moeite heeft met kiezen.

2026年1月17日

Beste Jelmer,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, wat leuk om te zien! Het kan inderdaad lastig zijn als je ieder iets anders wil, maar daar helpen we jullie uiteraard graag mee. We zijn blij om te horen dat we jullie goed hebben kunnen helpen en jullie nu een stoel hebben waar jullie beide blij mee zijn. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe stoelen!

5つ星のうち5の評価

Geslaagd bij Zen Lifestyle!

Zen Lifestyle heeft een uitgebreid assortiment volledig in alle woontrends.
Prettig geholpen door Zhenli. Zij gaf eerlijk en oprecht advies waardoor wij geslaagd zijn voor een hele set meubels. Top!!

2026年1月16日

Beste Ilse,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, wat leuk dat jullie in onze winkel zijn geweest! Goed om te horen dat Zhenli jullie goed heeft kunnen helpen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels.

5つ星のうち5の評価

Goede service en probleem netjes opgelost

Ik had twee salontafeltjes besteld en bij levering bleek het blad van één tafeltje niet goed gepolijst te zijn. Na contact met de klantenservice is dit heel netjes opgepakt. De tafeltjes zijn zonder gedoe omgeruild en inmiddels heb ik twee mooie, goed afgewerkte exemplaren staan. Ik ben er nu weer helemaal blij mee. Fijn dat het probleem serieus werd genomen en zo goed is opgelost.

2026年1月16日

Beste Floortje,

Bedankt voor je 5-sterrenreview over onze service! Wat vervelend dat in eerste instantie er iets niet goed is gegaan met de tafeltjes. Ons voornemen is om altijd goed en direct te handelen in zulke situaties en we zijn blij dat dat goed is bevallen.

Olaf is een topper

Wij hebben afgelopen week eem bank gekocht en werden geholpen door Olaf. Een ontzettend aardige man die weet wat hij verkoopt. Hij geeft goed advies, goede tips en niet opdringerig. Kortom, een hele fijne vriendelijke verkoper. We hopen dat we veel plezier gaan hebben van onze bank. Groetjes familie van der Heijden

2026年1月11日

Beste familie van der Heijden,

Wat een mooie review, dank jullie wel!
Fijn om te lezen dat Olaf jullie zo prettig heeft geholpen en dat zijn advies en aanpak goed zijn bevallen. Dat is precies hoe we onze klanten willen helpen. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe bank en hopen dat jullie er volop van gaan genieten.

Hartelijke groet,

5つ星のうち5の評価

Wij zijn erg tevreden met onze aankoop…

Wij zijn erg tevreden met onze aankoop bij Zen Lifestyle! Der service is super, het personeel is aardig en we zouden graag nog een keertje terugkomen! Echt een aanrader!

2025年12月31日

Beste van Dijk,

Bedankt voor je enthousiaste 5-sterrenreview! We zijn blij dat je zo tevreden bent en zien je graag nog eens terug.

Wij zijn geholpen door Debby

Wij zijn geholpen door Debby op zaterdag waarbij zij ons vakkundig en vriendelijk heeft geholpen. Niet alleen begreep zij heel goed waar we naar op zoek waren en wat we wilden, maar ook wat wij niet wilden. We zijn tot de mooie aankoop van een 2- en driezitsbank gekomen en een 3-peroonsbank voor bij de eettafel. Voor de 3 losse stoelen bij de eettafel moesten we nog wat huiswerk doen vanwege de exacte maatvoering en omdat het tegen sluitingstijd liep afgesproken om de dag erna terug te komen. Ook vandaag weer dezelfde klantvriendelijkheid en door haar passie voor het vak en het beste resultaat voor de klant na te streven, ook hiervoor vandaag geslaagd en de verkoop compleet af kunnen ronden. Mede door de aanpak van Debby zijn we binnen 1 weekend voor alles wat wij wilden geslaagd en nog binnen één winkel ook. Hartelijk dank voor alles wat we hebben kunnen kopen en de manier waarop. Wij gunnen iedere potentiële meubelkoper Debby.

2026年1月11日

Beste Rene,

Bedankt voor je leuke en enthousiaste review! We zijn heel blij om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en zo'n leuke ervaring hebben met onze winkel. We wensen jullie alvast veel plezier van jullie nieuwe meubels en hopen jullie in de toekomst nog eens te zien.

5つ星のうち5の評価

Iets kopen vraag naar Olaf .

Geweldig goed en fijn geholpen door Olaf 😃
Hij denkt met je mee en komt met goede oplossingen.

2026年1月10日

Beste Brigitte,

Wat leuk dat je in onze winkel bent geweest en bedankt voor je 5-sterrenreview! We geven je complimenten door aan Olaf.

5つ星のうち5の評価

Vriendelijke en behulpzaam …

Net voor de jaarwisseling ben ik langs gegaan om mijn huidige bank te vervangen. Voor mijzelf had ik al in gedachten wat bij mij thuis goed zou staan. De medewerkers mij hielp een aantal opties uit te zoeken. Waarbij een bank precies binnen mijn prijs en wensen viel. De hele ervaring was goed voelde geen koop druk er werd goed geluisterd en het bedrag wat ik wilde uitgeven gerespecteerd

2025年12月24日

Beste Thijs,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat de hulp van onze medewerkers daaraan heeft bijgedragen. We wensen je alvast heel veel plezier van je nieuwe bank en hopen je in de toekomst nog eens te mogen helpen in onze winkel!

5つ星のうち5の評価

Fijne uitgebreide uitleg van de…

Fijne uitgebreide uitleg van de medewerkster Desiree. Goed alle opties uitgelegd en duidelijk over de kosten.

2026年1月9日

Beste Cyrina,

Bedankt voor de 5-sterrenreview en de leuke toelichting over de hulp van Desiree! Wat leuk dat je bij ons langs bent geweest.

5つ星のうち1の評価

Maandenlang onzekerheid en geen perspectief.

Onze ervaring met Zen Lifestyle is helaas zeer teleurstellend en willen hierbij graag andere informeren.

Wij hebben op 25 mei 2025 (!!!) een tv-meubel besteld met een afgesproken leverweek (week 33 2025). Sindsdien is de levering meerdere keren uitgesteld, met geen proactieve communicatie. In de praktijk moesten wij steeds zelf contact opnemen om te achterhalen wat de status was. Uiteindelijk hebben wij maandenlang gewacht.

Toen het meubel eindelijk werd geleverd, heeft de bezorgdienst van Zen Lifestyle de tv-meubel laten vallen waardoor deze beschadigd is geraakt. Deze hebben ze direct weer meegenomen. Hierdoor zaten wij volledig zonder tv-meubel. Om verdere vertraging te voorkomen hebben wij, in overleg met de winkel, een herkeuze gemaakt. Deze keuze is bewust gemaakt op basis van duidelijk aangegeven levertijden in de winkel, zodat wij eindelijk perspectief zouden hebben.

Helaas is nu ook deze levering opnieuw uitgesteld. Nu wordt er zelfs geen concrete datum genoemd. De serviceafdeling geeft een verwachte levering aan van week 6/7 met de mededeling dat dit geen garantie is? Dit is onacceptabel.

Wat wij als zeer frustrerend hebben ervaren:
structureel niet nagekomen levertijdindicaties;
tegenstrijdige informatie tussen winkel en serviceafdeling;
weinig regie of oplossingsgerichtheid vanuit service;
langdurige onzekerheid voor de klant;
en slechts een minimale compensatie, die geen recht doet aan de duur en impact van dit traject.

Deze review is bedoeld om andere consumenten te informeren en realistische verwachtingen te scheppen. Wij staan open voor een klantgerichte en redelijke oplossing en zullen deze review aanpassen zodra dit correct en zorgvuldig is afgerond.

2026年1月6日

Beste Tugba,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We vinden het oprecht vervelend dat dit traject voor u zo lang en onzeker is geweest en begrijpen dat dit veel frustratie heeft veroorzaakt.

Het oorspronkelijk bestelde meubel is bij levering helaas beschadigd geraakt door de bezorgdienst en daarom direct retour genomen. Dat is uiteraard zeer vervelend en niet zoals het hoort. Om dit zo goed mogelijk op te lossen, hebben wij u niet alleen een omruiling aangeboden, maar ook de mogelijkheid tot een herkeuze, juist omdat de levertijden bij de oorspronkelijke leverancier op dat moment verder opliepen. U heeft ervoor gekozen om een herkeuze te maken.

Voor deze herkeuze is bij aankoop een verwachte levertijd van 4 à 5 weken afgesproken en vastgelegd op de herkeuzebon, waarvoor is getekend. Helaas is ook deze levering door omstandigheden bij de leverancier vertraagd en verschoven naar week 6/7. Levertijden zijn altijd indicatief en afhankelijk van externe leveranciers, waar wij helaas geen directe invloed op hebben. Conform de CBW-voorwaarden mag een levertijd bovendien met maximaal vier weken uitlopen.

Ondanks dat wij hiertoe niet verplicht zijn, hebben wij zowel in het oorspronkelijke traject als bij de herkeuze een compensatie aangeboden om met u mee te denken. Wij begrijpen dat dit voor u niet voelt als voldoende gezien de duur van het proces, maar verdere compensatie of annulering is op basis van de geldende voorwaarden helaas niet mogelijk.

Wij doen ons uiterste best om de levering zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden en vinden het net zo vervelend als u dat dit traject langer duurt dan gewenst. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan blijven wij uiteraard bereikbaar via onze serviceafdeling.

Zen Lifestyle

Goed geadviseerd!

Debbie heeft ons heel goed geholpen bij de aankoop van een bank! Ze luisterde goed naar onze wensen en voelde feilloos aan wat bij ons past. Ze gaf goed advies! We kunnen nu niet wachten tot de nieuwe bank komt 😄

2025年12月20日

Hoi Frank en Lykke,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!

Super dat Debbie jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat haar advies zo goed aansloot bij jullie wensen.
Nu begint het leukste gedeelte: aftellen tot de nieuwe bank er is. Alvast heel veel woonplezier gewenst!

5つ星のうち5の評価

Fijn geholpen. Er wordt naar je geluisterd en goed geadviseerd.

Frank nam uitgebreid de tijd om naar ons te luisteren en ons te adviseren. We hebben hele mooie meubels voor onze nieuwe woning uitgezocht. Er is veel keus en alles wordt na wens aangepast.
We kijken uit naar de meubels en komen zeker een keer terug.

2026年1月3日

Beste Simone en Mark,

Bedankt voor jullie 5-sterrenreview! Wat leuk dat jullie onze winkel hebben bezocht om meubels uit te zoeken voor jullie nieuwe woning. En wat fijn om te horen dat Frank jullie goed heeft kunnen helpen. We wensen jullie veel woonplezier en zien jullie graag terug in de toekomst!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。