JÀttefina naglar, fÃ¥tt mÃ¥nga komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjÀrnor om det inte berodde pÃ¥ hur de var förpackade. Hade önskat att de lÃ¥g i n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Egentligen Fina naglar men tyvÀrr flagnade fÀrgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagarâŠ.trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... ãã£ãšèŠã
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma pÃ¥ dem igen sÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom Àr bra och fina och sitter lÀnge men nÀr ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig rÀckte inte alla naglar eftersom jag inte anvÀnder dom smalast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar Àr tillverkade med 100% gelé. De Àr limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa VÀrldens mest naturliga lösnaglar hos oss.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket bra lösnaglar
Mycket bra lösnaglar. Ser inte ut som vanliga lösnaglar. VÀldigt fina och håller lÀnge. // Erika

2 veckor med både fest
2 veckor med både fest, trÀdgårdsarbete och renovering och de sitter som berget Ànnu.

XNails ããã®åç
Man blev uppdatera om sin varor helaâŠ
Man blev uppdatera om sin varor hela tiden
O ja fick
Dom inom den
Tidsramen ni sa mvh nöjd kund

Ãlskar dem
Ãlskar dem. mina favorit stÀlle att göra naglarna pÃ¥ð

VÀlgjorda naglar
VÀlgjorda naglar, sitter bra nÀr man följer instruktionen. Det som kan vara tråkigt Àr att de tar slut snabbt, så ibland får man vÀnta på att de kommer in igen. Bra pris och snabb leverans.

Ãlskar naglarna
Ãlskar naglarna, mina hÃ¥llit i 2 veckor och kÀnns inte som de kommer lossna nÃ¥gon gÃ¥ng snart. JÀttenöjd <3

Supernöjd med mitt köp
Supernöjd med mitt köp. De ser vÀldigt fina ut. Fina ovanliga designer som jag inte sett tidigare pÃ¥ andra lösnagel. Ãlskarâ€ïžâ€ïž

XNails ããã®åç
Det var lite pilligt i början innan manâŠ
Det var lite pilligt i början innan man fick in tekniken. TyvÀrr Àr många förstora för mina naglar,men det Àr ok Àndå. Mvh virpi Pettersson.

XNails ããã®åç
Rekommenderar xnails starkt till allaâŠ
Rekommenderar xnails starkt till alla som inte har rÃ¥d med salongskostnader. Resultatet blir mins lika bra. mina naglar har suttit bra i över 2 veckor. Och de ser fortfarande helt nya ut och naturliga. Kommer med sÀkerhet att köpa igen nÀsta gÃ¥ng!ð¥°ð¥°

XNails ããã®åç
Dem har vackraste naglarna någonsin
Dem har vackraste naglarna någonsin. Kommer köpa igen garanterat. Rekommenderar 5 av 5.

XNails ããã®åç
bÀsta naglarna jag har testa
bÀsta naglarna jag har testa. rekommenderar!

XNails ããã®åç
Supernöjd med mitt köp av gel naglarâŠ
Supernöjd med mitt köp av gel naglar från xnails. De Àr fina och sitter hårt.

XNails ããã®åç
Jag fick hem mitt paket i tisdags ochâŠ
Jag fick hem mitt paket i tisdags och har anvÀnt dem sedan dÃ¥. De hÃ¥llit vÀldigt bra sitter fortfarande som sten. Jag har diskat, duschat flera gÃ¥nger men det har inte pÃ¥verkat hur dem sitter. Ãlskar dem.

Wow vilka bra naglar
Wow vilka bra naglar. Supernöjd och sitter som berget. vÀldigt jÀmförbart med salongsnaglar. bÀsta ja testat

XNails ããã®åç
Naglarna ser vÀldigt bra ut
Naglarna ser vÀldigt bra ut. bra kvalite och grym support. Leveransen blev 1 dag försend men de kompenserade för det. tackar så mycket.

BÀsta press-ons naglarna!
BÀsta press-ons naglarna!! Fina och sitter bra med limmet.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹