レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag har varit kund i många år, och det har fungerat perfekt. Det senaste året dock helt bedrövligt. Leveranserna har i princip upphört, däremot får jag med jämna mellanrum en påminnelse på faktura, fr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag har varit kund sen länge o då var det bra, men nu har leveranstiderna blivit löjligt långa, jag beställde produkter 2/7 o fick dom idag 21/7, 3 jäkla veckor ska det INTE ta! Vad hände med 3-7 ar... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Skickat mail till åtminstone 4 olika mailvarianter samt använt ert forum några gånger och framförallt försökt chatta med er. Ni skicka min leverans den 21 april och idag 8 maj får jag ett mail om ja... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Jeg har vært kunde, (kundenr 301163) hos dere i flere år, men plutselig sier en kundebehandler, (i sept/okt ) at dere har mista kontonr mitt. Jeg har sendt dere utallige Mail siden, men får aldri s... もっと見る

企業情報

1. 電子タバコ店

xsmoke® について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Our communication with our customers is always of high priority to us at XSmoke®. Our experienced customer service agents will answer all your questions quickly and competently. We guarantee a high quality respond within 24 hours from Monday to Friday. All e-mails sent in the weekends will be answered Monday. Contact us at: support.uk@xsmoke.com. Our local shops: - xsmoke.de - xsmoke.dk - xsmoke.se - xsmoke.no - xsmoke.com

2.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kunne godt tænke mig at man delte produkterne mere op da jeg ikke kan bruge så mange af dem som man skruer matteriet ind i det ville være rat at man havde muligheden for at kunne bestille det man har brug for. Det kan også være mig der ikke helt har gennemskuet jeres hjemme side endnu. men jeg er grudlæggende godt tilfreds.

2015年8月3日

Goddag Stefan,

Mange tak for din gode anmeldelse :D

Rigtig dejligt at høre, at du er grundlæggende tilfreds med xsmoke®.

Hvis du har spørgsmål omkring vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

TELEFON: +45 69136911
EMAIL: SUPPORT.DK@XSMOKE.COM

Jacob, xsmoke®

5つ星のうち3の評価

priserne

skal indrømme det er nemt og hurtigt at handle på jeres side.. og at i har gode produkter.. men til gengæld synes jeg så også at priserne er meget høje

2015年8月3日

Goddag Michael,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at du synes om vores produkter og hjemmeside. Mht. priserne er det selvfølgeligt beklageligt, at du synes at de er for høje. Dog kan vi med sikkerhed sige, at man sparer penge ved at benytte xsmoke frem for almindelige tobaks cigaretter. Hvis du vil se hvor meget, kan du finde et skema på vores hjemmeside.

Link: https://www.xsmoke.com/dk/

Jacob, xsmoke®

glad og tilfreds

Er godt tilfreds. Super service. Hurtig levering

2015年7月31日

Goddag Thomas,

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores produkt, kundeservice samt leveringstid.
Hav en fortsat god dag :)

Jacob, xsmoke® Danmark

5つ星のうち5の評価

Glimrende service og dejligt produkt!

Er meget tilfreds med min behandling fra xsmokes side. Havde nogle spørgsmål mht. styrke og smag, og valgt derfor at skrive til deres kundeservice, og blev hjulpet meget professionelt igennem dette.

Kan klart anbefale dette.

2015年7月30日

Goddag Kristoffer,

Vi er rigtig galde for at du er tilfreds med vores kundeservice. Her hos xsmoke sætter vi en dyd i, at yde vores bedste overfor vores kunder.

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os en anden gang :)

Veldig bra nettbutikk

Veldig bra på både leveranse og kundeservice. Svarer med en gang ved evt. henvendelse.

2015年7月20日

Hei John,

Takk for din omtale!

Vi er glade for, å du liker våre produkter og service : -D

Hurtig levering & Perfekt god service! + + + + +

Hurtig levering & Perfekt god service! + + + + +

ingen problemer helt tilfreds!

Alt var som det skulle være... Handler gerne der igen ;-)

/Kenneth Glerup Schøn

2015年7月20日

Hej Kenneth

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du er godt tilfreds med vores service og vi håber, du fortsat vil anbefale os til andre :)

Umuligt at afmelde

Det er længe siden jeg blev tilmeldt, og ønskede med med det samme afmeldt igen. Det var rigtig besværligt, og kostede meget tid. Efterfølgende har xsmoke sendt nyhedsbreve til mig, selvom jeg over 10 gange har afmeldt mig via linket i mailen. Hvor svært kan det være at tage min mail af listen?

2015年7月11日
5つ星のうち1の評価

Langt fra den eneste der føler sig snydt..

Det er godt nok længe siden jeg har følt mig så snydt, men jeg blev også ringet op af en telefonsælger og jeg er helt sikker på at jeg havde sagt at jeg ikke ville have noget abonnement på noget som helst da jeg var godt tilfreds med den ecigaret jeg havde i forvejen, men jeg ville gerne prøve deres da det kun kostede 79.- jeg fik derefter en ordrebekræftelse og tænkte at så var det fint. Jeg har siden gået tilbage i mine mails og jeg kan ikke finde noget om et abonnement, som jeg skulle afmelde. Jeg har ringet derind 2 gange nu, men ligemeget har det hjulpet. En lang historie kort, fik jeg af vide på en sød måde og der er ikke noget du kan gøre, så du kan rende og hoppe. Jeg føler mig snydt og er nu tvunget til at betale 648.- for noget jeg havde sagt nej til. De var dog "søde" og slette mit rykkergebyr. Så det står mig langt ud af halsen at jeg skal støtte det her firma, og jeg kan se jeg er langt fra den eneste! Men de vil selfølgelig ikke have den pakken tilbage, så nu må man vel bukke under og betale og fraråde alle andre! Det er egentlig ikke så mærkeligt at man ikke kan bedømme jer på Facebook..

2015年6月18日

Hej Jonathan,

Vi er ærgerlige over, at du føler dig snydt, hvilket selvfølgelig ikke har været vores hensigt. Vi står dog ganske uforstående over for din utilfredshed, da vores kundeservice, har lyttet til den samtale, du har haft med sælgeren. En samtale du også er blevet tilbudt at høre. I den samtale bliver du informeret om, at hvis du siger ja, som du nu engang gjorde, så tilmelder du dig også en abonnementsordning, der skal opsiges indenfor 14 dage, hvis du ikke skulle ønske at fortsætte. Desuden undrer det os, at du ikke har kunne finde noget omkring abonnementsordningen, da du gik tilbage i dine mails, for i den ordrebekræftelse, som selv nævner i din anmeldelse, bliver du på første linje oplyst om abonnementsordningen.

Derfor står vi uforstående tilbage over for din forklaring af og utilfredhed med forløbet.

Fungerar

XSmoke´s produkter fungerar bra även på storrökare.

2015年6月17日

Hej Helena,

Tack för ditt positiva omdöme! :)

xsmoke® Sverige

5つ星のうち5の評価

X-smoke kunde i over et halvt år

Jeg har ikke røykt vanlige sigaretter på flere måneder. Istedenfor har jeg en e-sigarett fra X-smoke. Den bruker jeg til daglig og er storfornøyd med det.

Jeg sparer penger og får refills sendt i posten. X-smoke kundeservice er utrolig bra og jeg får alltid svar på mine spørsmål.

2015年5月29日

Hei Alexander,

Takk for din omtale!

Vi er glade for, å du liker våre produkter og service : -D

Mycket bra produkt

Jag bestämde mig för att sluta röka och efter många försök att sluta så började jag igen men så fick jag tips om xsmoke och nu har ja endast "rökt" mina xsmoke i tre månader och har trappat ner så nu är jag snart helt fri.
Tack Xsmoke för en utmärkt produkt

2015年5月25日

Hej Anneli,

Tack för ditt positiva omdöme!

Vi är mycket glada att du är nöjd med vår produkt :)

xsmoke® Sverige

Direkte svindel

Man bliver ringet op af en telemarketingsælger, der stolt kan fortælle at jeg har "vundet" en xsmoke, hvor jeg blot skal betale fragten. Efter lidt overtalelse siger jeg ja til dette.

Hvad der sker er dog, at man åbenbart har fået et VIP abonnement, til latterlige 650,- om måneden. Herefter kan man selvfølgelig ikke returnere sine varer, som købeloven ellers normalt giver køber rettighed til.

Utroligt at man generer omsætning ved at snyde folk på denne måde, i stedet for at fokusere på de interesserede kunder.
Men dårlig omtale er åbenbart ligegyldig, hvis dem der taler dårligt om virksomheden, støtter projektet....

Er der én der vil købe én 1 måneds xsmoke VIP pakke for 300 ,-? ;-)

2015年5月21日

Hej Mikkel,

Det er selvfølgelig beklageligt, at du føler dig dårligt behandlet, men vores kundeservice har lyttet til den samtale, du havde med sælger og kan konstatere, at du er blevet grundigt oplyst om abonnementsordningen. I samtalen spørger du endda selv ind til de 14 dages retur- og fortrydelsesret, hvor du bliver oplyst, at du bare skal sende os en mail, hvis ikke du ønsker at modtage yderligere pakker. Derudover modtog du en SMS hvori det blev gentaget, at du skulle sende os en mail for at ophæve dit abonnement.

Derfor er vi meget uforstående over for din utilfredshed.

Godt tilfreds

Jeg blev kontaktet af en telefonsælger og tilbudt deres startpakke, hvilket jeg takkede ja til.. Var godt tilfreds så valgte at beholde mit abonnement.
Kan ikke forstå de mange, som brokker sig over "skjult" abonnement - jeg blev oplyst klart og tydeligt om vilkårene.
Man kan jo altid bruge deres webshop hvis ikke man vil have et abonnement.

2015年5月1日

Hej Trine

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget, at du er glad for vores service og har valgt at beholde dit abonnement.

Vi håber, at du fortsat vil anbefale vores produkt :)

Utrolig bra

Jeg byttet ut vanlige sigaretter med xsmoke. I begynnelsen røyket jeg litt samtidig som jeg brukte e-sigarett, men de 2 siste månedene brukte jeg bare xsmoke å nå kan jeg si at jeg er 100% røykfri.

2015年4月17日

Hej Cecilie,

Takk for din vurdering!

Vi er glad for at du liker våre produkter og gratulerer med røykeslutt: -D

XSmoke® Norge

5つ星のうち4の評価

Et rigtig godt produkt

Xsmoke har fået testet indholdet i deres e-cigaretter, meget dejligt at vide hvad de faktisk indeholder. Refillerne holder ikke helt hvad de lover, de svarer ikke til 15-20 cigaretter, men snarere til 8-10 cigaretter. Så det er et ret dyrt produkt at bruge. Men de erstatter fint tobak og hverken min mand eller jeg ryger "rigtige" cigaretter mere, nu er xsmoke de "rigtige".
Batterierne er virkelig gode, holder meget længe, og servicen er helt i top. Aldrig problemer med forsendelse og de tager hånd om eventuelle problemer lige med det samme. Alt i alt rigtig tilfreds.

2015年4月17日

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du er glad for vores service og kvaliteten af vores batterier. I forhold til din oplevelse af de refills, I har modtaget, vil vi gerne påpege, at de estimater vi nævner på vores hjemmeside naturligvis er baseret på forskellige tests foretaget af os og vores producent. Det er klart, at hvis I modtager defekte refills vil vi meget gerne modtage dem retur, så vi kan teste dem og undgå lignende problemer i fremtiden.

Fortsat held og lykke med afholdelsen fra tobakken :-D

XSmoke® Danmark

Holder hvad de lover

Jeg har i over et halvt år brugt produktet XSmoke, de sidste 4 måneder uden at ryge almindelige cigaretter. Det er en fantastisk hjælp, og super rart at man kan have "damperen" i lommen, uden at skulle spekulere over om noget væske løber ud :-) Jeg har anbefalet XSmoke til kollegaer, som også er meget glade og super godt tilfredse. Særligt jeres gode service vil jeg rose. Jeg har et månedsabonnement, men hvis jeg er ved at mangle skriver jeg bare en mail og vupti er en pakke på vej, vel at mærke stadig til samme lavere månedspris :-) kun ros herfra og mine bedste anbefalinger, det virker!

2015年4月13日

Hej Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at vores e-cigaretter har hjulpet dig til rygestop. Vi håber fortsat, at du er tilfreds og vil anbefale vores e-cigarette :-)

XSmoke Danmark

Perfekt hjælp til rygestop

Jeg havde fået anbefalet e-cigaretter og herunder xsmoke af en bekendt, som var stoppet med at ryge. Jeg var i starten meget skeptisk, men efter 1 måned med Xsmoke har jeg ikke røget en almindelig cigaret, hvilket jo må siges at være fantastisk.. Kundeservice er også helt i top og altid klar til at hjælpe.

Mange tak for hjælpen til mit rygestop!

2015年3月13日

Hej Mie,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at vores e-cigaretter har hjulpet dig til rygestop. Vi håber fortsat, at du er tilfreds og holder dig væk fra tobaks cigaretterne :-)

Thomas
XSmoke Danmark

5つ星のうち5の評価

Super god service og fremragende produkt

Hos XSmoke Danmark har jeg oplevet en udsøgt service i form af god, venlig og effektiv kommunikation samt kort ekspeditionstid og hurtig levering.

De modtagede varer lever fuldt op til forventningerne og kan virkelig anbefales ved rygeafvænning og til dem der allerede damper.

Xsmoke er nemt og handy og minder i høj grad om almindelige cigaretter både i brug og udseende, blot uden alle de negative virkninger som f.eks. røg, lugt, hoste og ulækre askebægre.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Xsmoke Danmark, og jeg helt sikkert kunde fremover.

Mvh
Heidi Gry Nielsen

2015年3月6日

Hej Heidi,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med XSmoke. Vi håber inderligt at det kan hjælpe dig med din rygeafvænning.

Ha' en rigtig god weekend.

Thomas
XSmoke® Danmark

5つ星のうち1の評価

Aldrig har jeg oplevet dårligere service og kunde pleje!!!

Jeg vil anbefale alle og overveje en ekstra gang om de ønsker og benytte Xsmoke. Jeg har utrolig dårlig erfaring med firmaet der også har mange andre utilfredse kunder. På grund af de mange utilfredse kunder har de lukket for oplæg på deres facebook side!! På trods af jeg har frameldt mig på deres email liste modtager jeg stadig mage email fra dem. Der florere ligeledes en hel del negativ omtale om deres Tyske afdeling samt deres brug af bondefangeri.

2015年2月26日

Trustpilot エクスペリエンス