In één telefoontje waren al mijn vragen netjes beantwoord, mijn wijziging doorgegeven. Binnen 10 minuten kreeg ik de gewijzigde polis toegestuurd. Heel erg warm en prettig gesprek! Dankjewel Frank!!
企業が回答しました
Nadat ik mijn verzekering 35 jaar geleden premievrij heb gemaakt, heb ik besloten het openstaande bedrag van bijna € 400 te laten uitkeren. Deze polis hoefde immers nooit meer uit te keren dan d... もっと見る
企業が回答しました
Verschrikelijk bedrijf. Nadat Yarden aankondigde niet meer te kunnen voldoen aan de, bijna 20 jaar geleden overeengekomen, begrafenisverzekering, heeft Yarden zonder enige vorm van overleg ongeve... もっと見る
企業が回答しました
Chat wordt zomaar gediscontinueerd, na alle gegevens te hebben ingevuld nota bene, en op de chat wordt niet gereageerd. Op de brief over kostenstijging staat niet de nodige info zoals klantnummer e.... もっと見る
企業が回答しました
Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.
当該企業による記述
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een ster eigenlijk nog te veel!slechte begeleiding van a tot z.te veel om op te noemen.Wat voor mij het afscheid van mijn moeder erg rommelig en niet respectvol maakte klein voor beeld :de geluidsopname van andere dienst opsturen .laatste zorg verlenen door mij en onervaren iemand.en dan 2 mensen in rekening brengen.etc Echt triest

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答
De informatie was duidelijk en begrijpend en makkelijk in te vullen.
Zeer tevreden over Yarden. De eerste contacten, verdere begeleiding en verzorging door Wilma Smit-de Waal waren voortreffelijk. De hele plechtigheid was uitstekend geregeld.

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答
Na 4 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder te hebben geregeld, was nu de uitvaart voor mijn vader.
Ondanks andere uitvaart begeleider alles perfect verlopen, alle tijd voor het gesprek waar je alles regelt en ook advies voor de plechtigheid en heel goed meegedacht over rouwdrukwerk.
Niets dan lof en speciale complimenten voor Mieke van Bergenhenegouwen.

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答
Eigenlijk nog twee sterren te veel
25-06-2019 is mijn partner overleden
Gemeld bij yarden en verteld dat we het zelf regelen met lokaal bedrijf
Werd mij verteld dat we dan minder uitgekeerd kregen dan de verzekering waard is ok snap ik wij kiezen daarvoor
We moesten doorgeven aan de uitvaart verzorger die mag dat bij yarden declareren ook dat snap ik
Nu is het 07-09-2019 en is het nog steeds niet geregeld
Ik schrijf maar niet op wat ik denk
Arjan
ok heel fijn deze reactie beetje jammer dat de email direct terug komt zo lijkt het net we hebben gereageerd en vervolgens ???
ik word steeds ,,,,,,,
nou top geregeld hoor na 2 maanden en 13 dagen is het geregeld
er zit daar toch echt wat goed fout
ook de berekening als je het door een ander laat doen is gewoon te gek voor woorden net de helft krijg je uitgekeerd
Arjan

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答
Tjonge jonge, dat de koffie na 20 jaar duurder is, had ik u ook wel kunnen vertellen. Nou dan moet er maar kraanwater gedronken worden. Begrijp dat ze het druk hebben, maar een reactietijd van 6 weken aangeven op hun website is echt sterk, wacht nu al 8 weken. En als ik morgen de pijp uit ga, wanneer komen ze mijn lichaam ophalen dan? Dat zo'n bedrijf gewoon verder "verzekeringen" mag afsluiten, schandalig dat de staat dit toelaat! Wiskunde/Economie op school is schijnbaar geen voorwaarde.
Is overstappen zinvol? Dan ga je ergens anders heen en dan over 10 jaar komt Yarden er weer aan en neemt zo'n bedrijf weer over, fusies etc. zit je er weer mee opgescheept! Zelf sparen is de enige oplossing, maar hoe krijg ik nu mijn afkoopsom terug? Of zijn ze al lang failliet? Eerder hadden ze nog een mooi overzicht ter beschikking gesteld: na 10 jaar 60% na 15 jaar 75% of iets dergelijks, en nu? Hocus pocus, ook weer eenzijdig opgezegd! Vind overigens dat oplichters gewoon 100% terug moeten betalen + schadevergoeding, want we hebben er nu een slapeloze nachten van.
Tatadada, schijnbaar heb ik sowieso 2 polissen bij ze, maar ze hebben maar van 1 polis die brief gestuurd.. Waarom ik 2 polisnummers heb? (zag ik ook alleen Online), begrijp ik zelf niet meer (was toen na ca. 3 jaar normaal betaald te hebben ook al een soort van index-aanpassing om let op 0,50ct, had waarschijnlijk ook niet eenzijdig afgesloten mogen worden) en of dit extra bedrag de inflatie gedekt had?
Zie die vent nog zo zitten bij ons aan de keukentafel, hij heeft van ons wel een kopje koffie gekregen hoor!
Als het mogelijk is regel dan van te voren zoveel mogelijk met je dierbare...daar heb ik heel veel aan gehad...als het mogelijk is stel dan van te voren zoveel mogelijk al een draaiboek samen vd crematie of begrafenis...dat scheelt echt heel veel denkwerk ,tijd etc..geeft veel meer rust..
Als je het officiële drukwerk niks vind denk dan na over het zelf ontwerpen van een kaart...is op zich niet zo moeilijk en geeft veel meer persoonlijke touch...de copyshops maken er echt zoveel mogelijk ruimte voor qua tijd...
Kun je ook net zo duur maken als de omstandigheden toelaten..
Wij hebben een geweldige uitvaartverzorgster gehad en alles in goede harmonie...
Wat mij betrof had het niet beter gekund..
Louter complimenten over Yarden. De begeleiding, de plechtigheid zelf en de nazorg waren fantastisch. Speciale dank aan Lisanne Brederveld en haar collega's. Wij kunnen iedereen aanbevelen om in toch een zeer emotionele periode gebruik te maken van de diensten van Yarden.
Goede hulp en ondersteuning ontvangen voor het begrafen van onze moeder. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we hebben goede adviezen gekregen. Hierdoor hebben wij een hele mooie herinnering aan het ter aarde stellen van onze moeder.
Slechte organisatie, slechte website, slechte communicatie.
RONDUIT WAARDELOOS!!!
Al 50 jaar een naturaverzekering (Destijds AVVL) en nu bijbetalen zeker? A-sociaal!
Wat een ongelofelijk slecht bedrijf ik ben al vijf weken bezig om een simpel contract op te zeggen naar aanleiding van de brief van hun na drie keer bellen en een mail sturen nog steeds niks geregeld ze moeten zich daar echt dood schamen
Na jarenlang netjes mijn premie betaald te hebben krijg ik een bericht van Yarden dat er bij overlijden bijbetaald moet worden. Op deze manier krijg ik toch sterk de indruk dat de directie iets te ruim geleefd heeft van de premie's die binnen kwamen.
Als ik echter informatie wil hebben of zoals ik, mijn kinderen uit de polis wil laten schrijven omdat dat online niet mogelijk is. Geven ze niet thuis. Na 41 min. aan de lijn te hangen krijg ik een receptioniste aan de lijn die vraagt of ze mij terug kunnen bellen.
Waarschijnlijk krijg je eerder iemand te spreken bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. De service laat bij Yarden op deze manier behoorlijk te wensen over. Ik ben benieuwd of ik dit jaar nog terug gebeld word.
Ik heb mijn polis opgezegd op 3 juli 2019 en wacht nog steeds op antwoord. Ondertussen al een paar keer een opzegging verstuurd, nog steeds geen antwoord. Iemand van Yarden gesproken via chat, die zegt dat ik moet wachten want ze hebben het druk.
Mijn ouders hebben een aangetekende brief verstuurd om hun polissen op te zeggen, krijgen ze ongeopend terug!!
Deze maand hebben ze weer afgeschreven (mag ook, want je hebt een maand opzegtermijn), alleen dit keer kreeg ik geen email met een vooraankondiging van de automatische incasso, ook staat er in mijn account dat ik niet betaald heb. Proberen ze zeker op die manier eronderuit te komen en krijg ik het afkoopbedrag waarschijnlijk niet! Ik wil dit netjes afhandelen, maar krijg maar geen bericht!!

Hoi
Een verzoek ingediend om de pakketpolis af te kopen maar tot
op hede geen bericht.
De bestaande polissen online verhoogd en ja hoor binnen 48
bericht.
Ik wacht nog 5 dagen op een bericht en zo niet dan zeg ik alles op en stap over.
Gr Anita
ik wil graag mijn adres wijzigen, zoals 2 jaar geleden lukt dit niet, het adres van 2 jaar geleden staat nog als mijn huidige woonadres, maar word maar niet gewijzigd, nu ga ik weer verhuizen maar wederom lukt het niet om dit te wijzigen. telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.
of je krijgt niet de juiste persoon aan de lijn of je staat de gehele dag in de wacht.
op mailtjes word niet gereageerd.

Yarden Uitvaartorganisatie からの回答
Verzekering via de website afgesloten en wil gebruik maken van mijn 30 dagen opzeg recht nou vergeet het maar ...al vele e mails gestuurd standaard antwoord ....wij nemen zo snel mogelijk contact met u op..... waarvan mijn eigen tekst niet te zien is???? dus bellen en blijven bellen ,... geen enkele e mail die bevestigt dat de verzekering is opgezegd.
Nu een dure aangetekende brief.
klanten service is al overleden bij yarden

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。