Anwb parkeren werkt dmv yellowbrick dat power parkeerbeurt 30 cent extra vraagt een power maand 12 euro zoveel terwijl er op de site staat dat dit 2 euro zoveel is. De opzegprocedure is raar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een ster is nog teveel!! Onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Volgens de app parkeerde ik in een zone waar je een dagkaart voor een tientje moest kopen. Dit bleek later niet te kloppen.... ãã£ãšèŠã
Een paar uurtjes geparkeerd, netjes telefonisch afgemeld bij vertrek, maar krijg een factuur alsof ik 10 uur in de binnenstad geparkeerd heb, van 11 tot 21 uur. Fijn dat ik 40 euro mag lappen voor nog... ãã£ãšèŠã
Dramatisch bedrijf. Invoice woensdag ontvangen met aanhef: LET OP! De invoice wordt automatisch geïncasseerd. Eén dag later is mijn account geblokkeerd.. contact alleen mogelijk via chatbox. De optie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- yellowbrick.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
App werkt niet - te veel parkeergeld betaald
De app (Android) van Yellow Brick had de laatste dagen veel problemen: het ging moeilijk om parkeren te starten en te stoppen. Bij stoppen van parkeren gisteren (05/Feb/2025) werkte de app niet. Het telefoon nummer dat je kon bellen werkte ook niet! Pas anderhalf uur later had ik een 2e nummer gevonden om te bellen en mijn parkeren te stoppen.
Intussen liep de teller lekker door!
Vandaag heb ik het storingsformulier ingevuld met met de onaangename verrassing dat ze "30 dagen nodig hebben om het te verwerken" en ze melden "Let op! U ontvangt geen bevestiging na de verwerking van uw inzending, ongeacht of deze wel of niet wordt goedgekeurd" ook melden ze dat "LET OP! Dit storingsformulier wordt alleen verwerkt wanneer er een algemene storing is geweest! Wanneer u het formulier invult n.a.v. een fout(melding) in de app, zal dit dus niet verwerkt worden!"
Dus als hun app niet goed werkt dan kunnen ze weigeren om de teveel betaalde gelden terug te storten.
Héél klant onvriendelijk bedrijf!

Yellowbrick ããã®åç
Enorme lange wachttijd bij bellen enâŠ
Enorme lange wachttijd bij bellen en dan word je ook niet vriendelijk behandeld
Jammer want de app zelf is goed

Nooit gebruiken!
Nooit gebruiken!! De pop-up verdwijnt om onduidelijke redenen waardoor je compleet vergeet je parkeersessie uit te zetten. â¬140 voor 15 min parkeren, de boete is goedkoper. Ongelooflijke afzetters

Neppe tarieven bij ParkeerApp
Neppe tarieven bij ParkeerApp
Ik parkeer telkens bij winkel straten binnen Stop&Shop locaties in Rotterdam waar een tarief van 0.20⬠per 30min geldig is en dat wat wordt ook getoond op de app +0.37⬠trnskstn voordat ik dat inschakelt,
Maar helaas na drukken op stoppen met parkeren kreeg ik vaak ander hoger tarief te betalen niet de voor bekende!
En gaven ze ook aan dat wordt per 15min afgerekend maar helaas dat zeker ook niet er wordt per 30min afgerkend als dat maar voor 10min wordt gberuikt dan is het 30min volgens Meneer de App.
Dus Ik heb wel contact opgenomen via Whatsapp en dat ongemak uitgelegd en hun ook gevraagd om mijn centjes terug te krijgen maar helaas de reactie was Hoi,'Naam' van Yellow Brick hier!
Helaas kunnen we daarin niets voor u betekenen.
Excuses voor het ongemak.
Vandaar probeerde ik mijn centjes zelf terug te krijgen door dat ik de geïncasseerd bedrag terug te boeken en de onterechte betaalde centjes af te nemen en dat deed ik en lukte me wel maar uiteindelijk werd ik er bedreigd met deurwaarder als ik de onterechte afgenomen bedrag niet weer terug overschrijf,
En ja dat vind ik kunstmatige opzettelijke fouten op deze maniertjes zeg en dat wordt zeker vervolgt nog.

Betalingsherinnering â¬0.01 app geblokkeerd
Meermaals in app bankrekening ingesteld ad â¬0.01 per keer. Yellowbrick zegt niet te kunnen afschrijven en legt het probleem bij de ABN. De ABN zegt dat er geen blokkades zijn. Klantenservice legt de fout bij mij en gaat niet intern verder vragen. Omdat meermaals nu â¬0.01 is geincasseerd voor verificatie van mijn bankrekening (dat lukt wel) heb ik â¬0.01 minder betaald dan het factuurtotaal van â¬0.12. Blokkade blijft en ik ben gesommeerd die 1 cent te betalen. Uit principe doe ik dat niet en parkeer ik nu met een andere app. Nooit geen Yellowbrick meer. Op mijn email naar anwbparkeren@yellowbrick geen reactie gehad. Consumentenbond maar inlichten dus.
Nog even ter update: er lijken 2 accounts te bestaan en de ene incasseert blijkbaar zonder problemen geld af van mijn bank. Ik heb echter 1 app en hoe kan ik dan zien dat ik 2 accounts blijken te hebben? Vorig jaar met behulp van een medewerker mijn account omgezet van zakelijk naar privé maar ondanks de hulp kwam ik er vandaag (04/02) achter dat ik 2 accounts heb⊠never mind, ze snappen het zelf dus ook niet zo goedâŠ

Parkeeractie niet te stoppen
Geparkeerd in Amsterdam, parkeeractie gestopt maar vervolgens werkte de knop Beëindigen Bevestigen niet en kwam ik bijna 3 uur in een loop te hangen alvorens te kunnen afsluiten. Ondanks bewijs met screenshots en toelichting via chat gestuurd geen reactie. Na vele keren bellen uiteindelijk een medewerker die met allerlei onzin dingen komt waardoor dit kon gebeuren. Conclusie: het is blijkbaar een wonder als het wel werkt met zoveel risicoâs. Kortom nul op het request en klacht ingediend. En nooit meer Yelliw Brick!

Yellowbrick ããã®åç
Yellowbrick was ooit goed en ikâŠ
Yellowbrick was ooit goed en ik gebruikte het naar tevredenheid. Afgelopen maand naar de tandarts. Iets op passagiersstoel gelegd om niet te vergeten af te melden en dat ook gedaan. Krijg ik factuur van 60 euro voor parkeren tot 23:00. Ik weet zeker dat ik heb afgemeld!! Dacht ga eens googlen. Wat een shock deze reviews allemaal. Ik ga storneren en de app verwijderen. Doei.

Reactie op eerder bericht van 6 dagenâŠ
Reactie op eerder bericht van 6 dagen geleden. Standaard reactie teruggekregen en dat ik contact moet zoeken met de klantenservice. Dit gedaan en een standaard mail teruggekregen. Ik zou niet op tijd uitgelogd hebben en de tijd is daardoor doorgelopen. Hoe verzin je het. Pertinent niet waar!!! Tijden staan erbij en als je het na gaat rekenen, zie je, dat er teveel in rekening is gebracht. Rekenen kunnen ze blijkbaar niet.
Contact krijgen gaat niet
Contact krijgen gaat niet . Een chat robot die niet werkt.
Betaling gaat via creditcard ( van de ANWB) staat op de rekening maar ik wordt geblokkeerd

Yellowbrick ããã®åç
This company is complete fraud
This company is complete fraud. Their support team is not fixing the issues. They had closed and deleted my account since Nov. They confirmed they have removed my details including which includes my Bank account details as well but they havent.. so they are to date sending me invoices and automatically deducting the amount directly from my account. I have contacted their support multiple times but they do not correct it. Even after incorrectly deducting on 2nd Jan, they have yet again send me a notice that I have not paid an invoice and I will have to pay 40 euro fine... Its unbelievable and fraudulent.. Can someone tell me if there is any way to stip this?

Automatisch stoppen gestopt
Ik ben al zes of zeven jaar Automaatje en gebruik mede daardoor honderden keren per jaar de Parkeer App. Reuze handig tot ik gisteravond een mail van jullie kreeg dat een parkeeractie niet meer automatisch gestopt wordt als ik instap en wegrij. Dat is erg vervelend, dat gaat me extra geld kosten. Maar wat ik werkelijk onvoorstelbaar vind is dat die mededeling door jullie op dinsdagavond plompverloren over de schutting gegooid wordt zonder de vraag te beantwoorden waarom dat onzalige besluit genomen is. Dus bij deze: waarom, in godsnaam? Zo ga je niet met je leden, met je klanten om.

Yellowbrick ããã®åç
Ze blijven afschrijven ondanks ik allesâŠ
Ze blijven afschrijven ondanks ik alles heb opgezegd. Ik ga de incasso zelf handmatig blokkeren. Woon inmiddels aan de andere kant van de wereld dus gebruik niks meer van Yellowsick. Mailtjes reageren ze te laat op. Als jullie dit lezen, graag onmiddelijk alle betalingen stoppen.
Zeer slechte ervaringen met deze app
Zeer slechte ervaringen met deze app. Tot twee keer toe werd voor een korte parkeertijd de afmelding blijkbaar niet goed verwerkt, waarna er ruim 36 euro is afgeschreven voor minder dan een uur parkeren. Bij een poging dit recht te zetten van het kastje naar de muur gestuurd, dus daarna snel deze niet adequaat werkende app verwijderd.

Ik kreeg op 24 dec 24 8.14 uur mail metâŠ
Ik kreeg op 24 dec 24 8.14 uur mail met factuur vd anwb. Op 24 dec. 24 14.13 een mail v yelliwbrick ...uw p account geblokkeerd, niet betaald.
Alles gaat automatisch geen herinneringen gehad. Gebeld ja...had niet gemogen maar ja kunnen er nu niks aan doen iig tot maandag 30 afwachten....dus wat zij in 4 uur regelen wat niet ok is....ik dagen moet afwachten .....ben woest.....

Slechtste parkeerapp
Bijna een hele dag aan parkeren betaald in het centrum van Rotterdam omdat de app mijn parkeer actie niet afmeldde. Meerdere keren naar het daarvoor bedoelde telefoonnummer gebeld maar dit nummer gaf geen gehoor waardoor ik op geen enkele manier mijn actie stop kon zetten.
Inmiddels 2 maanden verder. Op mijn e-mails krijg ik geen reactie en telefonisch wordt er bij de klantenservice niet opgenomen.

Yellowbrick ããã®åç
Vandaag gebeld met Yellobrick nadat ikâŠ
Vandaag gebeld met Yellobrick nadat ik vorige week woensdag me parkeermeter heb vergeten uit te zetten en nu dus 42 euro moet betalen terwijl ik maar 2 1/2 er ben geweest ivm examen doen.Dan krijg je zo'n jong meisje aan de telefoon en leg het verhaal uit waarop zij gelijkluidende in de verdediging schoot en zei dat hun er niks aan kunnen doen en dat ik voortaan maar beter op moest letten op me app dus zeg tegen haar ja maar had het knopje van het SMS aangezet maar ook nooit een SMS gekregen maar er was gewoon geen goed garen mee te spinnen ik vind dit echt zulke slechte service maar ik zeg nog tegen haar jullie zullen wel veel mensen hebben die boos bellen waarop ze antwoord gaf valt wel mee nou zo als ik het hier lees valt het helemaal niet mee en ben hier ook echt boos over

Er werden plotseling abonnementskostenâŠ
Er werden plotseling abonnementskosten in rekening gebracht terwijl ik de app al jaren niet meer gebruik.
Ik heb met veel pijn en moeite mijn abonnement/gegevens verwijderd en toch werd er nog steeds geld geïncasseerd. Zeer gebruiksonvriendelijk, alsof het de bedoeling was dat ik me niet gemakkelijk kon uitschrijven beëindigen. Ook via support nu meerdere keren aangegeven dat ik geen gebruik wens te maken van de app en nog steeds blijven incasseren.
Ga ik niet mee akkoord en heb ik ook kenbaar gemaakt en laat de incasso nu ook weer terugboeken.
Zeer klant- en gebruiksonvriendelijk.

Inloggen of parkeeractie stoppenâŠ
Inloggen of parkeeractie stoppen onmogelijk?
Ze zeggen dat ik een tweede account met hetzelfde emailadres en wachtwoord actief had.
Wat een onzin!
Het is totaal onlogisch dat ik als klant een tweede account met hetzelfde email adres kan aanmaken.
Normaliter geeft elke site of app aan dat er dan al een account is.
Heeeel vreemd en ik kan me niet herinneren dat we dat gedaan hebben, zou sowieso niet mogelijk moeten zijn!
Eerlijk gezegd overweeg ik door dergelijk om toch maar weer eens over te stappen.
Als ik mijn werk niet goed doe dien ik verantwoordelijkheid af te leggen en niet mijn klant.
Als het dan al zo is dat ik een zogenaamd tweede account heb aangenaakt is dat omdat jullie programmeurs schijnbaar hun werk niet goed hebben gedaan en kun je dat niet bij de klant neerleggen
Het is een vreemd verhaal, een dubbele account!?!
Ik heb die niet aangemaakt en naar mijn mening is het dus een falen of tekortkoming van jullie zijde dat dit kan.
Voorlopig zal ik iig geen gebruik meer maken van de app
Anderen werken schijnbaar toch weer beter.
Dat wij nu moeten bewijzen dat we ergens niet zijn geweest is ronduit BELACHELIJK!
Mijn partner heeft minsten 10 keer geprobeerd te bellen om de parkeeractie alsnog te stoppen en het nr dat jullie ZELF doorgeven of de ANWB doorgegeven heeft is na een keer overgaan afgebroken.
DAT IS JULLIE INCONTINENTIE!
Wij hebben ons best gedaan!!!
Ja, ik ben een beetje boos.
Boos omdat ik alweer zo veel tijd moet steken in iets wat niet goed functioneerd.
Telkens weer falen dit soort appjes
Bythe way dit is niet persoonlijk bedoelt maar voor mij als klant mag ik een goed functionerend product verwachten en als dat nkiet zo is dienen jullie daarvan zelf de consequenties te dragen!
VERDORIE!

Geen goede service
In de Yellowbrick app staat dat een basisabonnement heb. Op de bankafschriften zie ik echter dat ik naast de gemaakte parkeerkosten, sinds een paar maanden 3.25 betaal ( het bedrag wat je betaald voor het premium abonnement.) eerst via de website via de chat geprobeerd met een medewerker in contact gekomen. Na een vijftal keer vragen beantwoord te hebben, zou ik ook daadwerkelijk verbonden worden met een medewerker. Dit gebeurde helaas niet. Hierna telefonisch contact gezocht, hier kreeg ik een medewerkster aan de lijn die aan gaf dat ik twee abonnementen had lopen op hetzelfde kenteken. Aangegeven dat ik wilde dat het abonnement waar ik maandelijks voor moet betalen wilde beëindigen ( wat via mijn Apple account liep.) Dit was niet mogelijk, en ik kreeg ook mijn geld niet terug, ondanks er twee accounts voor hetzelfde werden gebruikt.
Je zou er allerlei lelijke termen voor kunnen gebruiken, maar goed het verhaal spreekt voor zich.

Ongevraagd abonnementskosten afschrijven
Ik ben er zojuist achtergekomen dat Yellow Brick zonder mijn toestemming abonnementskosten is gaan afschrijven per juni dit jaar. Bij navraag gaven ze aan dat ze hierover hebben gemaild, maar dat ze mijn mailadres niet hebben dus dat het niet is aangekomen⊠joh! Maar dat dat mijn eigen verantwoordelijkheid is. Een bizarre gang van zaken aangezien ik nooit toestemming heb gegeven om geld van mijn rekening af te schrijven, noch een abonnement heb afgesloten en ze dus wéten dat ik niet op de hoogte kon zijn van deze âwijzigingâ. Dit is gewoon crimineel!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ