Yellowbrick レビュー 772

TrustScore 5段階評価の1

1.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Anwb parkeren werkt dmv yellowbrick dat power parkeerbeurt 30 cent extra vraagt een power maand 12 euro zoveel terwijl er op de site staat dat dit 2 euro zoveel is. De opzegprocedure is raar.

5つ星のうち1の評価

Een ster is nog teveel!! Onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Volgens de app parkeerde ik in een zone waar je een dagkaart voor een tientje moest kopen. Dit bleek later niet te kloppen.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Een paar uurtjes geparkeerd, netjes telefonisch afgemeld bij vertrek, maar krijg een factuur alsof ik 10 uur in de binnenstad geparkeerd heb, van 11 tot 21 uur. Fijn dat ik 40 euro mag lappen voor nog... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dramatisch bedrijf. Invoice woensdag ontvangen met aanhef: LET OP! De invoice wordt automatisch geïncasseerd. Eén dag later is mijn account geblokkeerd.. contact alleen mogelijk via chatbox. De optie... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Van een best wel goede app naar…

Van een best wel goede app naar waardeloze afhandeling.

Januari 2025: spontaan geblokkeerd, na 15-20 minuten telefonisch in de wacht iemand aan de telefoon (die het geen moer interesseert ) ze had het weer ge activeert.

Februari 2025: Is spontaan mijn zakelijke creditcard eraf gehaald,.. weer bellen... 12 minuten later, ja Meneer kan niet meer met creditcard... nieuw beleid.

eind Februari 2025: Geld eraf gehaald van je privé rekening,...Ik weer bellen,...weer in de wacht...na 10 min verbinding afgebroken.

Betaling teruggehaald, dan reageert men bij Yellowbrick bijna direct en dan kan je ineens wel met creditcard betalen.....uuuh vreemd maar oké?

Management cursus gevolgd?
"van klantvriendelijk naar klantbestrijding"

2025年3月27日

Beste meneer Van Huit,

Het spijt me te horen over de frustrerende ervaringen die u hebt gehad met onze service. Ik begrijp dat dit vervelend voor u is en ik waardeer het dat u deze punten met ons deelt.

Het is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren, en ik ben dan ook blij dat we in gesprek zijn via e-mail.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Ik ben beschikbaar voor verdere vragen of opmerkingen en sta klaar om te helpen.

Was jaren klant van Yellow Brick

Ben al jaren klant van Yellow Brick, het viel me op dat de tarieven opgehoogd worden van € 3,25 naar € 4,49 per maand en dat ik een zakelijke gebruiker was. Daar ben ik niet mee eens, maar probeer eens op te zeggen... Ook dat kan niet volgens de website. Chatbox is een doolhof en je word gewoon in de maling genomen. Wordt er gewoon bang van.. Voortaan: Als bedrijf geen telefoonnummer heeft dan blijf ik geen klant meer. Gelukkig heb ik mijn account via een omweg kunnen sluiten. (Als het ook doorgevoerd wordt) Mensen PAS OP!

2025年3月27日

Beste Roland Helpt,

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over recente wijzigingen en onze service.

Bij Yellowbrick kunt u makkelijk opzeggen door de volgende stappen te volgen:

Desktop

4. Ga naar Mijn Account
5. Klik op je naam
6. Druk op account verwijderen
7. Bevestig je keuze.

Je account, inclusief je gegevens, worden nu uit ons systeem verwijderd.

Onze klantenservice is bereikbaar via:​

Telefoon: 0900 2006999 (ma-vr, 9:00-18:00 uur)​

WhatsApp: 0613689781​

E-mail: support@yellowbrick.nl

Ik hoop u hiermee een en ander te hebben verduidelijkt.

Pure oplichting

Pure oplichting. Rekening van 43 euro voor een uurtje parkeren. Deze app niet gebruiken! Rekenen voor 1 uur parkeren een hele dag. Te ziek voor woorden.

2025年3月13日

Beste meneer Vegting,

Het spijt ons te vernemen dat u meer heeft betaald dan de bedoeling was.

Ik heb uw transactie bekeken en zie inderdaad de genoemde parkeeractie. Er is helaas geen stopopdracht gegeven, waardoor deze is blijven doorlopen tot het eind van de gereserveerde tijd.

Aangezien parkeergeld een belasting is die wij namens de gemeente innen, zijn hier strikte regels aan verbonden. Dit betekent dat u de kosten voor de volledige parkeeractie dient te voldoen.

Waardeloos!

Via anwb onderweg app kan je een parkeeractie via Yellowbrick wel starten, maar niet stoppen! 088 nummer van Yellowbrick dat er bij staat werkt niet! Betekent dat we voor de hele dag betalen, terwijl we maar 20 minuten geparkeerd hebben. Klantenservice van Yellowbrick zegt dan doodleuk, jammer joh, wij gaan niets voor je doen...
ANWB stop met Yellowbrick!!!

2025年3月22日
5つ星のうち1の評価

Onmogelijk om contact te leggen om een…

Onmogelijk om contact te leggen om een vraag op te lossen

2025年3月21日

Beste Gertjan,

Het spijt ons te horen dat u moeite heeft gehad om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om al onze klanten snel en effectief te helpen. Hier zijn de verschillende manieren waarop u met ons in contact kunt komen:

Telefoon:

Algemene klantenservice: Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur op het nummer 0900 2006999.​

WhatsApp: Voor snelle vragen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp op 0613689781.​

E-mail:

Stuur uw vraag naar ons e-mailadres: support@yellowbrick.nl We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.​

Online Contactformulier: my.yellowbrick.nl Bezoek onze contactpagina en vul het formulier in.

Sociale Media:

U kunt ons ook bereiken via onze sociale mediakanalen op Facebook en Twitter.​

Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van bovenstaande kanalen. We staan klaar om u te helpen.

5つ星のうち1の評価

Wat een super slechte service

Wat een super slechte service. De helf van de tijd werkt het niet.
Als je de klaar bent met parkeren en je belt yellow brick weer krijg je de keuze om een nieuwe parkeer actie te starten of de huidige te stoppen. Die eerste keuze slaat helemaal nergens op. Je parkeertijd loopt gewoon door terwijl je ook voor de andere nieuwe parkeeractie.Ik kwam er net achter dat ik 24 uur moet betalen voor het parkeren van 10 minuten dankzij deze belachelijke keuze. Staat ook nergens dat dat het geval is. Bel je de klantenservice en dan kan niet aangepast of wat dan ook in Het Systeem. Ik ga geen gebruik meer maken van Yellow brick.

Antwoord op antwoord:
Beste yellowbrick mederwerker. Nogmaals: Ik parkeer, bel yellowbrick, start een parkeer actie, ben klaar met parkeren, bel yellowbrick, krijg de keuze om een nieuwe parkeeractie te starten of de huidige te stoppen. Ik kies een nieuwe parkeeractie starten (omdat ik een in de volgende zone ga parkeren) ik ben klaar met parkeren en bel Yellow brick , Dit keer kies ik voor parkeer actie beëindigen. Ik krijg een bevestiging dat de parkeer actie gestopt is. Hoe moet ik weten dat ik dan nog een keer moet bellen om die eerste, die dus dan kennelijk nog steeds doorloopt, te stoppen. Het is echt complete onzin dat dit is om te voorkomen dat er per ongeluk een parkeeractie wordt gestopt aangezien je alles moet bevestigen, aan de lijn moet blijven en dan een melding krijgt dat de actie is gestopt. Dat is niet te missen. En waarom zou ik een nieuwe parkeeractie willen starten en een de eerste doorlaten lopen terwijl ik inmiddels ergens anders ben geparkeerd? Het slaat echt nergens op.
En dat dat in de handleiding staat, waar staat die handleiding dan? Op een gegeven moment was er een nieuwe stem en was een parkeeractie starten en stoppen omslachtiger geworden. Dat was opeens zo. Ik heb nooit een handleiding daarover gekregen.

2025年3月21日

Beste mevrouw Assink,

Het spijt ons zeer te horen dat u zulke negatieve ervaringen heeft gehad met onze service.

Wanneer u een parkeeractie stopt, blijft deze actief totdat u deze definitief beëindigt. Als u vervolgens een nieuwe parkeeractie start zonder de vorige te stoppen, kunnen er inderdaad dubbele kosten ontstaan. Dit is beschreven in onze gebruikershandleiding.​

We begrijpen dat de dubbele bevestiging bij het stoppen van een parkeeractie als omslachtig kan worden ervaren. Deze maatregel is echter bedoeld om te voorkomen dat parkeeracties per ongeluk worden beëindigd.

Het is nooit onze bedoeling om klanten onterecht hoge kosten in rekening te brengen. Als u per ongeluk een parkeeractie niet heeft gestopt, loopt deze door tot het einde van de parkeertijd in die zone op die dag. Helaas kunnen we achteraf geen aanpassingen maken aan het systeem. Meer informatie hierover vindt u in onze FAQ.​

We hopen dat deze uitleg enige duidelijkheid biedt en dat u in de toekomst een positievere ervaring met onze service zult hebben.

Parkeerkosten betaald onterecht

Parkeerkosten betaald onterecht. Wegens storing kon de app niet gestart worden. Heb dus bij een andere app parkeerkosten betaald. Zie ik een week later dat ze de hele dag parkeerkosten hebben ingehouden. Zonder dat ik het wist. Meerdere keren contact opgezocht maar geen gehoor

Beste Meziena,

Het spijt ons te horen dat u onterecht parkeerkosten in rekening zijn gebracht tijdens een storing.

Wanneer er een storing is die het starten van de parkeeractie via de app verhindert, plaatsen we altijd een storingslijst online. Hier kunt u de gewenste eindtijd invullen, zodat we uw parkeerkosten correct kunnen berekenen. Het is voor ons echter essentieel om te weten over welke specifieke parkeeractie het gaat, zodat we uw situatie nauwkeurig kunnen onderzoeken.​

Contact met de klantenservice: We betreuren het dat u geen gehoor heeft gekregen bij het opnemen van contact. Onze klantenservice is bereikbaar via:​

Telefoon: 0900 2006999 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur)​

WhatsApp: 0613689781​

E-mail: support@yellowbrick.nl

Als u verdere assistentie nodig heeft of als er nog onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5つ星のうち1の評価

Klantenservice zonder enige service en/of wederkerigheid

Na een review te hebben geplaatst werd geadviseerd (opnieuw) contact op te nemen met de klantenservice. Dat heb ik gedaan, maar werd opnieuw 'afgeserveerd' met de regels van het bedrijf. Onder het motto 'jammer maar helaas voor u' en zonder enig inlevingsvermogen werd de zaak opnieuw eenzijdig gesloten.
Daarnaast is het niet eenvoudig om contact met de klantenservice te krijgen.

2025年3月18日
5つ星のうち1の評価

waardeloze app en klantenservice die…

waardeloze app en klantenservice die niet anders kunnen dan je account opheffen.
En tussendoor regelmatig je app blokkeren zodat je hem ook niet kunt gebruiken om te parkeren.

Na twee dagen van contact met de klantenservice de vraag om contact op te nemen met de klantenservice, probleem nog steeds niet opgelost en niemand die blijkbaar kan doorverbinden, intern zaken kan afstemmen en het probleem daadwerkelijk kan oplossen. Vraag me echt af waarom ik uberhauopt dus contact met de klantenservice zou moeten opnemen als ik in de systemen sta en ze weten wat het probleem is.

2025年3月4日

Beste ongelukkige gebruiker,

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag begrijpen wat er precies is gebeurd en kijken of we een passende oplossing kunnen bieden. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen? We helpen je graag verder.

5つ星のうち1の評価

4 jaar lang deze service betaald en…

4 jaar lang deze service betaald en nooit gebruikt. Ben een keer in Amsterdam en heb problemen met parkeren, herinner me dat ik yellowbrick al 4 jaar steun, wil het gebruiken om te parkeren en blijkt mijn account te zijn geblokkeerd omdat ik 4 maanden geleden 1 factuur gemist heb.

2025年3月1日

Beste Rafo,

Dat klinkt als een frustrerende situatie, en we begrijpen je teleurstelling. Wanneer een factuur langere tijd openstaat, kan een account tijdelijk worden geblokkeerd. Dit is natuurlijk niet prettig op het moment dat je onze service nodig hebt. We willen dit graag met je bekijken en zien wat we kunnen doen. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder.

Net meldpunt Max gekeken op npo 2

Net meldpunt Max gekeken op npo 2, mijn god wat een prutsers die yellowbrick en ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en sturen iedereen vh kastje naar de muur. Nee dan maar gewoon een parkeerzuil. De twijfel over wel/geen app is bij deze voorbij. Schandalig dat de gemeentes en Anwb hiermee in zee gaan!

2025年2月28日

Beste meneer Roselle,

Bedankt voor je reactie. We waarderen alle feedback, maar aangezien dit geen persoonlijke gebruikerservaring betreft, kunnen we hier inhoudelijk niet op ingaan. Mocht je zelf een ervaring met onze service hebben en daar vragen over hebben, dan helpen we je graag verder.

5つ星のうち1の評価

Slechte pakeer app die bestaat

Die pakeer App werkt niet ,dus 1 Jaar niet gebruikt. Ik had de account opgezegd.Alleen zeide ze dat was niet gebeurd ,dus ze schreven 6.50 abonnement van me af via machtiging .Stop gezet werd het geld terug geboekt .En ze hebben mijn account toen geblokkeerd incasso bureau in geschakeld. Ik moest eerst betalen dan kwam mijn account vrij,dat heb ik gedaan . IK kon nog niet inkomen want de link herstellen paswoord werkte niet.Gebeld voor de 2 de keer 30 minuten in de wacht gestaan en het is geen gratis nummer. Ik ga nooit met dit bedrijf in zee meer. Belachelijk dat deze bedrijven bestaan.

5つ星のうち1の評価

De klantenservice zou bereikbaar zijn…

De klantenservice zou bereikbaar zijn tot 17:00 uur. Ik heb gebeld om 16:00, maar er werd niet opgenomen. Ik heb om 14:15 een parkeeractie gestart en ik zag dat de parkeeractie liep. Toen ben ik de auto uitgestapt. Nadat ik klaar was, wilde ik de parkeeractie stop zetten, maar tot mijn verbazing was ik uit de app gegooid en was er geen lopende parkeeractie meer?? Hoe kan dit? Graag ophelderen a.u.b., want ik heb geen zin in een boete omdat de app niet werkt naar behoren.

5つ星のうち1の評価

Account opzeggen word moeilijk gemaakt

Neem nooit een account bij ze eenmaal aangemeld kom je er niet vanaf 2 maanden geleden account opgezegd, ze blijven nog steeds geld eraf halen hoe dan
Super slecht bereikbaar, klantenservicelijn lijkt net alsof ze express opnemen na een halfuur
Via whatsapp duurt het lang voordat je antwoord krijgt
Ik krijg geen antwoord dus ik probeer het zo!!

Beste Amy,

Het spijt ons te horen dat je problemen ervaart met het opzeggen van je account en onze bereikbaarheid. Je kunt je account eenvoudig opzeggen via de Yellowbrick-app of de My Yellowbrick-omgeving. Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze contactgegevens vind je op onze website:

5つ星のうち1の評価

Oplichters zijn het en wel hierom.Ik…

Oplichters zijn het en wel hierom.Ik ben erachter gekomen dat ik te veel betaal voor mn parkeer actie.s ik parkeer omdat ik slecht ter been ben al geruime tijd op het zelfde plekje voor de supermarkt slinge zone 290 echter betaal ik vaak veel meer als wat er aangegeven staat .als voorbeeld shop en go eerste 30 minuten 0.20 plus kosten van brick 0.37 cent totaal 0.57 cent. het viel mij ineens op dat ik voor diezelfde parkeer actie.s ineens 1.99 euro of meer moest betalen. Even gebeld met brick en wat krijg je te horen tjah u stond in parkeerzone 291 Dat is apart want ik sta altijd op de zelfde parkeerplek. en buiten dat is zone 291 een kleien km verderop. de dame aan de telefoon had de oplossing ik moest bij elke parkeeractie toch de app controleren want deze kon weleens afwijken ivm foutieve gps.Ik zou namelijk op zone 290 ingelogt hebben . egt onmogelijk maar goed wat blijkt ook zone 290 heeft dezelfde als in 291 dus ook eerste 30 minuten 0.20cent ivm shop and go. Het is een lijdensweg om dit uit te leggen aan de dametjes aan de telefoon die overigens zeer gebrekkig nederlands spreken ze willen en zullen jou wel even uitleggen hoe het werkt het ligt namelijk altijd aan jou mobieltje, echter geen feiten maar fabels.ik ben weg bij deze oplichters die0.37 cent berekenen voor een parkeeractie en je dan ook nog eens oplichten voor gemiddeld 1.20 per keer

Beste Robert,

Het spijt ons te horen dat je zulke negatieve ervaringen hebt gehad met onze service. We begrijpen dat het verwarrend en frustrerend is wanneer je onverwacht hogere kosten moet betalen voor je parkeeracties, vooral als je consequent op dezelfde locatie parkeert.​

Het kan voorkomen dat de GPS-functionaliteit van je mobiele apparaat niet altijd de exacte locatie bepaalt, wat kan resulteren in het selecteren van een verkeerde parkeerzone. Dit kan leiden tot hogere parkeerkosten dan verwacht. Om dit te voorkomen, raden we aan om bij het starten van een parkeeractie altijd de zonecode te controleren en, indien nodig, handmatig de juiste zonecode in te voeren. ​

We betreuren het dat je contact met onze klantenservice als onbevredigend hebt ervaren. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en nemen je feedback serieus om onze dienstverlening te verbeteren.

Pas op met Yellowbrick

Tweede keer dat ik gebruik maak van de app...
Ik kreeg een foutmelding waarna ik de parkeeractie niet kon stoppen. Opnieuw opgestart, van alles geprobeerd, maar onmogelijk het parkeren stop te zetten. Er is vandaag 40 euro afgeschreven door Yellowbrick. Als ik bel krijg ik het antwoord contact op te moeten nemen met de gemeente, die kunnen niet helpen omdat de storing niet aan de parkeerautomaat ligt, maar aan de app.

Waardeloos

Om 10.55 ingecheckt met parkeeractie in Amsterdam. Moest dochter naar Schiphol brengen. Om 11.30 bij haar weggereden en uitgecheckt in app. Dochter afgezet op Schiphol tegen 12.00 en terwijl ik terug naar Blaricum reed kreeg ik een reminder dat Yellowbrick nog aanstond. Onderweg gestopt, maar de Yellowbrick app zat vast. Paar keer telefoon aan en uit gezet, maar niks, toen gebeld naar klantenservice en die zetten m uit maar het teveel in rekening gebrachte parkeergeld moest ik maar bij de gemeente Amsterdam terughalen. Weg met Yellowbrick, wat een waardeloze app

5つ星のうち1の評価

ANWB parkeer app niet gebruiken

Al voor de derde keer in korte tijd werkt de app niet van de ANWB (yellowbrick) Nu net in Rotterdam geparkeerd en het is onmogelijk om de app te stoppen .toen maar het telefoonnummer gebeld wat in het scherm verscheen, helaas geen contact mogelijk, je wordt er direct uitgegooid. Toen de ANWB maar gebeld. Deze hebben hun best gedaan, maar konden uiteindelijk helaas ook niets doen . Echt een trieste service. Ik raad echt een andere app aan

2025年2月16日
5つ星のうち1の評価

App al twee jaar aan het gebruiken

App al twee jaar aan het gebruiken, nu kreeg ik ineens bekeuring terwijl ik betaald had. Nagekeken en staat er ineens mijn oude kenteken in.
Dit terwijl ik al een jaar een andere auto heb!
Gebeld met yellowbrick en zij ervaren hun fout niet!! Waardeloos bedrijf

2025年2月13日

Beste mevrouw Van Hingel,

Heb je een verkeerd kenteken aangemeld? Gelukkig is dit geen geldige reden tot boete. Je hebt namelijk wel netjes betaald, alleen onbedoeld voor een verkeerd kenteken. Mocht je hierdoor een boete hebben ontvangen, dan kun je in bezwaar gaan bij de gemeente.

Ik hoop dat dit de situatie verduidelijkt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。