レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Bra klÀder till överkomligt pris. Emellertid stÀmmer det inte att man handlar mot faktura! Lade en order pÃ¥ knappt 1100 kr. Efter ett antal veckor kom ett meddelande att deras köpvillkor sade att de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

UtmÀrkt kvalitet pÃ¥ klÀdernas material och form, med mÃ¥nga fina modeller att vÀlja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lÀtt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet Àr att man Àven har storlekar som passar folk som inte har vÀltrÀnad kropp. Deras priser Àr överkomliga om Àn man inte Àr stor... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Your Look
 for less!, den prisvÀrda modebutiken pÃ¥ nÀtet för damer och herrar över 50 Ã¥r! Sedan 1997 erbjuder vi snygga klÀder dÀr bÃ¥de kvaliteten och priset stÀmmer. VÃ¥rt frÀmsta mÃ¥l Àr att erbjuda vÃ¥ra kunder, sÀrskilt damerna, möjligheten att bestÀlla snygga och prisvÀrda klÀder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga klÀder, underklÀder och skor online pÃ¥ Your Look
 for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgÃ¥r alltid frÃ¥n vÃ¥ra grundprinciper: KlÀder online i vÃ¥ran nÀtbutik - enkelt och billigt.

4.3

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

MYCKET NÖJD, för det mesta.

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga klÀder att vÀlja pÃ¥. Mönster, fÀrger, storlekar, stilar etc. Fler Àn mÃ¥nga andra. Storlekstabell pÃ¥ varje plagg, sÃ¥ jag har inte haft problem med att fÃ¥ rÀtt storlek. VÀntetiden kÀnns lite lÃ¥ng emellanÃ¥t, men den som vÀntar pÃ¥ nÃ¥t gott/trevligt

Jag har varit MYCKET nöjd för det mesta.

2026幎5月8日

Your Look... for less! からの回答

Hej Marie-Louise och tack för din utförliga recension!
Vad kul att höra att storlekstabellen kommer till bra anvÀndning! VÀntetiden kan ibland bli lite lÀngre då vi föredrar att minska på utslÀppen och leverera allt i ett paket. Den miljövÀnliga komplettleveransen Àr Àven något som våra kunder uppskattar, så det Àr skönt att höra att du tycker att våra produkter Àr vÀrt det ur kvalitetssynpunkt också!

Snygga klÀder

Snygga klÀder, bra priset, snabba leveranser.

2026幎5月8日

Your Look... for less! からの回答

Hej Karin, och tack för din bra sammanfattade recension! Det hÀr Àr precis vad vi strÀvar efter varje dag!

5぀星のうち1の評䟡

Je stuurt iets retour en kan vervolgens

Je stuurt iets retour en kan vervolgens 4 weken wachten op je geld terug.!

2026幎5月5日

Your Look... for less! からの回答

Hello Marian, Thank you for sharing your feedback. However, it seems that you have mistakenly reviewed the wrong company (Your Look... for less! Sweden). For your concerns regarding your order or other matters, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).
Kind regards,

Alltid fina varor och ej så dyra

Alltid fina varor och ej så dyra

2026幎4月23日

Your Look... for less! からの回答

Hej Gunilla och tack för dina vÀl valda ord. Fina varor och inte dyrt, det Àr vårat mål!

Alltid trevligt bemötande vid

Alltid trevligt bemötande vid telefonsamtal, bra kvalitet och passform på det jag bestÀllt.

2026幎4月10日

Your Look... for less! からの回答

Hej Ann-Louise! Vad glad vi blir att höra att du Àr nöjd med våran kundservice samt våra produkter. Det gör oss så stolta!

5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalitet på det jag köpt

Bra kvalitet på det jag köpt, extra plus för det stora urvalet av byxor i kortstorlek. En del plagg Àr lite för tantiga för mig, men det går alltid att hitta något fint.

2026幎4月29日

Your Look... for less! からの回答

Hej Karin! Tack för din feedback om vårat sortiment. Vi Àr extra glada att du Àr nöjd med kvaliteten.
Your Look... for less

5぀星のうち5の評䟡

Att alla plagg var som på bilden och

Att alla plagg var som på bilden och storleken passade perfekt,Var så nöjd, Tack -Your Look

2026幎4月20日

Your Look... for less! からの回答

Hej Miskulin! Tack så mycket för din fina kommentar!
Det gör oss glada att höra att alla plagg motsvarade dina förvÀntningar.

5぀星のうち3の評䟡

Retur

Skickade tillbaka ett par röda byxor. Kvaliten kÀndes inte så bra. Ser bÀttre ut i reklamen Àn vid leverans.

2026幎4月27日

Your Look... for less! からの回答

Hej Ann-Charlotte! Vad tråkigt att du inte var nöjd med byxorna. Vi hoppas att vi kunde hjÀlpa dig med returen.

5぀星のうち5の評䟡

För det mesta har allt passat som vi

För det mesta har allt passat som vi skickat efter

2026幎4月17日

Your Look... for less! からの回答

Tack Gunilla, för dina fem stjÀrnor. Vi Àr glada att våra storlekar motsvarar dina förvÀntningar.

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter till ett rimligt pris.

2026幎4月15日

Your Look... for less! からの回答

Hej Åsa! Tack för din recension! Precis det vi strÀvar mot! Om du har nÃ¥gra förslag pÃ¥ hur vi kan bli Ànnu bÀttre, hör gÀrna av dig!

KlÀder jÀttefina o bra kvalitet

KlÀder jÀttefina o bra kvalitet

2026幎4月10日

Your Look... for less! からの回答

Hej Anita! Tack för din Àrliga recension om våra klÀder. Vi hoppas att du fortsÀtter bestÀlla hos oss i framtiden.

5぀星のうち1の評䟡

Jag måste kunna bestÀlla hemleverans

Jag måste kunna bestÀlla hemleverans, då jag inte kan ta mig till posten för att hÀmta paket. Så det blir ingen mer bestÀllning från mej tyvÀrrr.
Mvh
Inger Trygg-Karlsson

2026幎3月21日

Your Look... for less! からの回答

Hej Inger! Vi har tyvÀrr inte det erbjudandet just nu. DÀremot går hemleverans att bestÀlla direkt via PostNord.

Mycket bra bemötande

Bra varor och produkter

2026幎4月8日

Your Look... for less! からの回答

Hej Marie! Vad roligt att du gillar våra produkter. Mest glada blir vi över att höra att du Àr nöjd med våran kundservice. Det vÀrmer!

LÀtt att handla hos

2026幎3月19日

Your Look... for less! からの回答

Hej Tuula! Vad hÀrligt att du tycker att det Àr lÀtt att handla hos oss. VÀlkommen åter!

Billigt och bra

Billigt och bra

2026幎3月25日

Your Look... for less! からの回答

Hej Gunnar och tack för din recension! Om du har några förslag på hur vi kan bli Ànnu bÀttre, hör gÀrna av dig till oss!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。