レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

"Miliardy mebli" zgodnie z hasłem reklamowym, na które czekasz w nieskończoność a wszystko zabezpieczone "regulaminem". Wybralam kontenerek pod biurko (z oferty a nie wymyśliĺam sobie sama) i półkę (t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Å»ałuję ÅŒe wcześniej nie sprawdziłam rzetelnych opinii, a nie te sztucznie zachwalające na stronie. Jakość słaba, wyrób wygląda na chałupniczą robotę, niby meble na zamówienie a widać ÅŒe słabe wykonani... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Å»ałuję, ÅŒe szybciej nie sprawdziłam opinii. Półka przyszła uszczerbiona, niechlujna. Uszczerbienie musiało zostać świadomie wysłane, poniewaÅŒ opakowanie nie nosiło śladów uderzeń, nie stało się to w t... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nie polecam . Na stół biały blat i 4 dokręcane nogi czekałam 43 dni .Dodzwonić się nie moÅŒna. Po otrzymaniu i dokręceniu nóg stół się chwiał . Zwrotów nie ma bo na zamówienie, przysłali nowe mocowania... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Średnio

Łatwo uszczerbiła się jedna krawędź, ponadto moduł led to poraÅŒka. Nie da się (chyba) wyłączyć całkowicie i w skutek tego 24h na dobę zapala się nawet jak przechodzi się 3m od blatu roboczego.
Trustpilot prosi o uzupełnienie informacji. Co do półki, to jest cięŌka ale podczas rozpakowywania ukruszyl się róg. Poza tym wisi i spełnia swoją funkcję. Taśma Led ma słabe moÅŒliwości regulacyjne (zbyt szeroki kąt detekcji) oraz poÅŒera b. DuÅŒo energii. Co 2 dni trzeba zmianiać akumulatorki AAA (brak w zestawie)

2025幎7月29日
5぀星のうち1の評䟡

Odradzam kupowanie w tej firmie.

Odradzam kupowanie w tej firmie.

Nie respektują prawa do zwrotu, nie przyjmują reklamacji, towar przychodzi z opóźnieniem nawet do kilku miesięcy.

Ucinają kontakt telefoniczny gdy pojawiają się problemy, nie da się do nich dodzwonić

Wysyłają pisma klientom zamiast uszanować ich prawa.

Reagują dopiero na groźby zgłoszenia sprawy na policję/do UOKiK

I last but not least usuwają opinie. Bardzo boli ich wpis na wykopie na którym siedzą pracownicy i kontaktują się z klientami którzy tam podzielą się doświadczeniami bo reszta opinii jest fałszywa (tak na stronie mają fałszywe opinie)

Na facebooku jest dedykowana grupa dla klientów poszkodowanych prze tę firmę!

Skandal ÅŒe taka firma reklamuje się jako polska marka. Jest to ujma na honorze polskich przedsiębiorstw

Omijać szerokim łukiem

2024幎7月28日
5぀星のうち1の評䟡

Zdecydowanie nie polecam zakupów w

Zdecydowanie nie polecam zakupów w firmie Yrke. Ładna nazwa, polski produkt i na tym pozytywy się kończą.
Biurko lewitujące zamówione na początku maja 2025 roku do tej pory (opinie piszę 23 lipca) do mnie nie dotarło. Odnoszę wraÅŒenie, ÅŒe ktoś z firmy albo kompletnie nie ogarnia tematu, albo dobrze bawi się moim kosztem. Szczerze powiedziawszy jestem zaszokowany obsługą klienta w firmie Yrke. Przed dokonaniem zakupów w ich sklepie sugerowałem się przede wszystkim dobrymi opiniami, jednakÅŒe obecnie głęboko zastanawiam się skąd właściwie te opinie?! Chyba sezon wakacyjny całkowicie zawładnął firmą z Nowego Sącza.
JuÅŒ 4 krotnie byłem przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz obiecywano mi, ÅŒe produkt będzie do mnie w krótce wysłany. JednakÅŒe kuriera z biurkiem jak nie było tak nie ma.

2025幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Biurko gamingowe do zabawy w rzucanie bumerangiem

Kupiłam od nich biurko "gamingowe" i zdecydowanie nie polecam. Producent zapewni, ÅŒe biurko zostało zaprojektowane z myślą o elastyczności i obietnicy dotrzymał, bo blat okazał się tak elastyczny, ÅŒe wygiął się jak bumerang podczas normalnego uÅŒytkowania (nawet najtańsze biurko szwedzkiej firmy mi tak nigdy nie zrobiło). Dodatki są koszmarnie niedopracowane. Rynna na przewody nie jest w stanie zmieścić zwykłego zasilacza ani kabli w ÅŒadnej konfiguracji i po prostu nie da się z niego korzystać kiedy znajduje się w tej rynnie. Nogi moÅŒna kręcić dowoli w jedną, albo drugą stronę godzinami, a biurko i tak nigdy nie będzie wycentrowanie i nigdy nie przestanie się gibać mimo, ÅŒe stoi na idealnie równej podłodze. Straszna fuszerka.

2025幎7月19日

Zamówiony blat na wymiar

Zamówiony blat na wymiar. Przyszła padaka jakich mało, oskubany, laminat niechlujny z prześwitami. Problem ze zwrotem środków, bo nie jest to produkt "prefabrykowany". Wysłana druga paczka, jeszcze gorsza jakość od pierwszej.

2025幎7月8日
5぀星のうち1の評䟡

ZłoÅŒyłam zamówienie 19.05 na czarny blat. Na stronie widniała informacja, ÅŒe zamówienie będzie gotowe do 3 dni. 21.05 napisałam maila do firmy prosząc o informację odnośnie czasu wykonania mojego zamienienia - niestety dostałam odpowiedź, ÅŒe nie mogą tego określić, są w trakcie realizacji.
Moja kolejna wiadomość 28.05, dowiedziałam się, ÅŒe zamówienia mogę się spodziewać w drugiej połowie czerwca.
26.06 dostałam informację mailowo, ÅŒe na kolejny dzień zaplanowana jest wysyłka.
27.06 napisałam maila czy paczka została wysłana, nie dostałam odpowiedzi aÅŒ do 30.06 - „zamówienie zostało zapakowane i oczekuje na odbiór przez kuriera”
01.07 zadzwoniłam do firmy, Pan który odebrał miał się dowiedzieć czemu moje zamównienie nadal nie zostało wysłane, obiecał ÅŒe odzwoni do 15:00
 nie odzwonił.
03.07 zadziwiłam ponownie, dostałam informację, ÅŒe zamównienie zostanie wysłane tego samego dnia. Niestety to się nie wydarzyło.
Zadzwoniłam ponownie 04.07 Pan obiecał, ÅŒe wyślą zamówienie tego samego dnia, ÅŒeby dotarła do mnie następnego dnia (sobota).
Po długim czasie oczekiwania paczka dotarła 07.07..
Blat jest okej ale kontakt z firmą, czas oczekiwania na sam produkt ( na stronie widnieje zupełnie inny czas realizacji zamównienia) i na wysyłkę to totalne nieporozumienie
 jestem nie zadowolona

2025幎7月4日

nie polecam

nie polecam. po 2 miesiącach czekania, wykonałem mnóstwo telefonów w końcu dostałem blat z wadą na blacie, oraz braku krawędzi fabrycznej (wszystkie 4 krawędzie klejone)

2025幎7月7日

YRKE- Koszmarna firma

Koszmarna firma. Szkoda, ÅŒe nie przeczytałam opinii zanim zrobiłam tam zamówienie. Bardzo trudny kontakt. Napisane na stronie 3 dni wysyłka. Potem okazuje się, ÅŒe oni zrobią to ale od 3 do 30 dni roboczych. Po kilku mailach dostaje informację, ÅŒe zajmie to miesiąc kalendarzowy. Jak czas minął dalej podpierają się regulaminem. Dziś jest 33 dzień roboczy czyli 1,5 miesiąca i dalej nie mam mebli. Dostałam po interwencji jakiś nr przewozowy, ale czy jest to do mnie nadane, nie wierzę. Dodatkowo po tym jak minął czas ich regulaminu, watro było by się skontaktować z klientem czy ma czas na ich „produkty dalej czekać”. Koszmar. Nie zamawiajcie.

2025幎7月4日
5぀星のうち2の評䟡

Raczej na nie.

Dostawa opóźniona o ponad 2 tygodnie. Kilka monitów - a informacje zwrotne wymijające. W końcu jednak przyszło - jest to Ōółte biurko mocowane do ściany :D
Po pierwsze od strony dolnej biurka jest pękniecie okleiny po całości - olałem juÅŒ reklamacje bo to dół no i kontakt z ich customer service to dramat.. A było by tego więcej bo dziury nawiercone w biurku na stelaÅŒ nie pasowały do otworów stelaÅŒu. OK sam wywierciłem - mam sprzęt (niesmak pozostał). Klejenie boków - u mnie w kuchni stolarz zrobił to jednak znacznie lepiej - tu boki są ubabrane klejem. Wisienką na torcie jest etykieta nababrana na górnej części biurka (dlaczego nie spód) oraz wrzucony na biurko (teÅŒ górną stronę :D) czarny stelaÅŒ) który mógł to biurko porysować.. gdzieś tu logiki od początku do końca w tej firmie brakuje.
Plusy w sumie 2 - mają świetną i intuicyjną (prostą i czytelną) stronę i ładne zdjęcia na niej. Drugi to malowanie stelaÅŒa - wydaje się solidnie zrobione - chyba proszkowo - nic nie łuszczy się.

Edit: po komentarzu od YRKE
Tak jak pisałem customer service jest do wymiany w tej firmie.
Więc mój kontakt był 3-krotny (1 telefon i dwa chaty przez portal) - i jestem tego pewny.
Zrobiłem print screen bo przez profesjonalizm odpowiedzi Yrke zacząłem rozwaÅŒać czy to nie firma "krzak". W treści powołuje się na wcześniejszy czat i niezrealizowane potwierdzenie z niego.
Tyle w temacie.

2025幎6月4日
modernhomedesign.com ロゎ

modernhomedesign.com からの回答

Dzień dobry, Pani Małgorzato,
dziękujemy za pozostawienie opinii i podzielenie się swoimi spostrzeÅŒeniami. Zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki – dzięki niej nieustannie poprawiamy jakość naszych usług i produktów.

Pozwolimy sobie jednak odnieść się do kilku kwestii:
– Kontakt: Z naszych danych wynika, ÅŒe otrzymaliśmy od Pani jedną wiadomość, na którą udzieliliśmy odpowiedzi. Nie odnotowaliśmy kolejnych prób kontaktu, choć jesteśmy stale dostępni zarówno mailowo, jak i telefonicznie.
– Opóźnienie: Rzeczywiście, realizacja trwała dłuÅŒej niÅŒ nasze standardowe terminy, za co przepraszamy. Warto jednak zaznaczyć, ÅŒe zamówienie zostało zrealizowane w maksymalnym czasie przewidzianym w naszym regulaminie i widocznym w karcie produktu.
– Wady i montaÅŒ: JeÅŒeli zauwaÅŒyła Pani defekty takie jak pęknięcie okleiny czy niedopasowanie otworów, zachęcamy do skorzystania z procedury reklamacyjnej – nawet jeśli wada dotyczy mniej widocznych elementów. KaÅŒde zgłoszenie traktujemy powaÅŒnie i zawsze szukamy rozwiązania korzystnego dla klienta.
– Etykieta na blacie: Rozumiemy, ÅŒe jej lokalizacja mogła budzić wątpliwości. Na etapie produkcji elementy nie mają jeszcze przypisanej pozycji (góra/dół), dlatego etykieta moÅŒe trafić równieÅŒ na powierzchnię później widoczną. Uspokajamy – jest to odlepna naklejka, którą moÅŒna łatwo usunąć bez pozostawiania śladów.
– Pakowanie: Zwrócimy uwagę zespołowi pakującemu, by komponenty – takie jak stelaÅŒ – były umieszczane jeszcze staranniej, minimalizując ryzyko uszkodzenia powierzchni.

Cieszy nas, ÅŒe doceniła Pani jakość malowania stelaÅŒa oraz intuicyjną stronę internetową. Liczymy, ÅŒe mimo opisanych niedogodności mebel będzie słuÅŒył długo i wygodnie – a kolejne doświadczenia z naszą marką będą juÅŒ w pełni pozytywne.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Yrke

5぀星のうち1の評䟡

W listopadzie 2024 kupiłam biurko w

W listopadzie 2024 kupiłam biurko w firmie YRKE. Przyszło zdekompletowane, poobijane, w kilku paczkach. Całość zajęła 1,5 miesiąca. Dysponuję całą dokumentacją (m.in. korespondencją) na potrzeby zgłoszenia na policję - ten argument zadział, ÅŒeby firma przesłała brakujące elementy zamówienia. Komentarz zamieszczam dopiero teraz, bo pojawiła się taka moÅŒliwość (ciekawe, jak długo będzie widoczny). Firma konsekwentnie usuwa wszystkie negatywne komentarze i opinie w internecie. Pozostają jedynie niepubliczne grupy w mediach społecznościowych, w których widać, jak wiele osób jest niezadowolonych z usług firmy YRKE. Kontakt z firmą jest anonimowy (ÅŒadna z wiadomości, którą otrzymałam, nie została podpisana z imienia i nazwiska), proces i jakość zamówienia mocno odbiega od tego, co jest napisane na stronie internetowej. Odradzam jakikolwiek zakup w firmie YRKE.

2024幎11月1日

Tragedia

Przy zamówieniu - 30 dni na wysyłkę, dzisiaj mija 37 dzień roboczy a firma wciska kit ÅŒe w ciągu 2-3 dni wyślą.

Zwyczajni oszuści, nie polecam nawet jeśli towar ewentualnie do mnie dotrze

2025幎6月18日

Ku przestrodze

JeÅŒeli ktoś zastanawia się czy zamówić cokolwiek w firmie Yrke, z całego serca ODRADZAM.
Po 3 interwencjach telefonicznych i Ōądaniu zwrotu pieniędzy, po 60 dniach oczekiwania (40 dniach roboczych) otrzymałem zamówiony blat do biurka. Niestety blat wykonany niechlujnie, brudny i ze zmiaÅŒdÅŒonym rogiem.
Pan Specjalista do spraw reklamacji (nawet nie miał odwagi się przedstawić) próbował najpierw wmówić mi ÅŒe wszystko jest w porządku. Å»e blat opuścił fimę w stanie idealnym, i w terminie, a obsługa telefoniczna jest rzetelna i pomocna.
Po wymianie maili, gdzie wykazałem ÅŒe tak nie jest, zaprponowano mi upust 15% 😁 lub nowy blat.
Ustaliliśmy nowy nieprzekraczalny termin reklamacji i.... cisza.
Blatu nie ma, nikt nie odpisuje na maile.

2025幎6月18日
5぀星のうち1の評䟡

oszustwo Tragedia nie meble!

Zamówienie wysłane po ponad 2 miesiącach, po wielu interwencjach. Pracownicy kłamią nt. terminu wysyłki, wysyłają nawet nieprawdziwy numer nadania. Po otrzymaniu badziewanego biurka okazuje się ÅŒe brakuje większości elementów w tym łączników, blat pouszkadzany i powgniatany, jakość na poziomie odpadu poprodukcyjnego.

2025幎6月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ