Ik heb een artikel geretourneerd die ik eenmalig binnenshuis heb gepast. De schoenen waren te groot, dus ook niet mogelijk om te dragen, daarom mijn retour. Toch krijg ik een mail waarin staat dat dit... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Je n'avais aucun soucis avec Zalando mais depuis quelques commande je constate que ça a fort changé. Livraison retardé puis on me signale que le colis a disparu ensuite on me rembourse sans mon consen... もっと見る
Spullen terug verkopen aan Zalando, top, dacht ik. Ik maakte een verkoopbox met 5 artikelen aan. Alles werd netjes in stevige verpakking, goed ingetaped, met Bpost verzonden. Nu verklaren ze dat ze sl... もっと見る
Plus ou moins 8 ou 9 ans que l'on commande chez Zalando et Lounge By Zalando, des centaines (!) de commandes à 2 ! Jamais de problème, service client limite des fois désinvolte ou pas sympa mais jam... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Een digitale cadeau bon gekocht op…
Een digitale cadeau bon gekocht op 24/12 om cadeau te doen met Kerst! Na meer dan 24u krijg ik hem niet doorgemaild, kan niet gedownload worden ondanks dat bij de bestelling de bon deze 2 meldingen geeft. Na contact met de klantenservice waarbij ik duidelijk mijn probleem stel, blijkt na 10’ dat de betaling eerst moet binnen zijn. Ondanks het feit dat onmiddellijk werd betaald met Paypal en de betaalstatus volledig staat. Vorige week een fysieke bon gekocht, en die sturen ze onmiddellijk op met pakketdienst, zelfs al hoef ik maar te betalen binnen de 14 dagen! Begrijpen wie begrijpen kan. Volgens mij is het een technisch probleem. Als reactie begrijpen ze mijn teleurstelling en bieden ze 10% korting… en daar zou ik dan blij mee moeten zijn! Het is Kerst en ik heb geen cadeau!
Niet meer wat het geweest is
Tot een tweetal jaar geleden was het een goede webshop. Je kon makkelijk bestellen, retourneren en de klantenservice was behulpzaam en professioneel. Echter de laatste tijd is het beduidend slechter. Bestellingen worden trager verzonden, retourneren gaat mis (ze raken zaken kwijt) waarvoor je dan een heel proces doormoet terwijl je met trackingcodes exact kan aantonen wanneer je pakket bij hen is toegekomen. Je krijgt ook sneller dan vroeger een melding dat je veel retourneert wat vreemd is terwijl je per bestelling 2 maten besteld waarvan je er telkens 1 houdt. Als het kan, bestel op de officiële website van het werk zelf, dat bespaart je een hoop gedoe.
Opzetterlijk oplichting PAS OP!!!
Ik bestelde een Hugo Boss Eau de Parfum. Wat kreeg ik? Drie keer achter elkaar de goedkopere Eau de Toilette. Bij elke klacht beloofde men persoonlijk toe te zien op een correcte nieuwe levering, maar het bleef fout gaan.
Pas na weken en vele uren verspilde tijd gaf een medewerker eindelijk toe dat het fout op de website stond. Op de foto stond het flesje van de parfum, in de beschrijving stond er dat het Eau De Parfum was. Meer dan twee weken na deze melding staat de foutieve beschrijving NOG STEEDS online. Dit is geen vergissing meer, maar bewust wanbeleid.
Ik heb hun meermaals gevraagd dit zo snel mogelijk aan te passen want het is heel misleided voor klanten. Dit begint echt op een truc te lijkent om klanten opzettelijke meer te laten betalen voor een minderwaardig product. Mensen die de fout niet doorhebben, worden zo opgelicht.
De klantenservice? Een farce. Ze lieten me keer op keer hetzelfde foute retourcircus doorlopen en weigerden ook maar enige moeite te doen (zoals een ophaling regelen) of een compensatie te bieden voor de verspilde tijd en het mislopen van mijn kerstcadeau.
Conclusie: Zalando is onbetrouwbaar. Je krijgt mogelijk niet wat je bestelt en de klant moet zelf hun fouten oplossen of het komt een Incasso tussen. Koop alsjeblieft ergens anders!
Super slecht
Super slecht! Je hoort dat deze operators geen ervaring hebben. Ik hoor de kinderen op de achtergrond. Ze zijn met andere dingen bezig dan met de klant. Beschaafd Nederlands is de basis om telefonische klantencontacten te hebben. Maar daar kijkt Zalando precies niet naar.
Geen factuur gekregen
Ik had eerst contact genomen met de klantendienst met de vraag of ik een factuur kon krijgen voor de aankoop vab cadeaubonnen voor mijn trouwste klanten als blijk van appreciatie. Dit kon en ik bestelde de cadeaubonnen. Toen ik mijn bestelnummer doorgaf samen met mijn gegevens kon het plots niet meer. Ik kreeg een factuur zonder zijn mijn ondernemingsnummer en met foute informatie erop. Dus het heen en weer mailen begon. Tot op vandaag nog steeds geen correcte factuur gekregen mijn eerste mail dateert van 1 december. We zijn vandaag 20 december. Ik wil via deze weg andere ondernemers waarschuwen dat je geen cadeaubonnen hier moet kopen.
Mijn bestelling had donderdag/vrijdag…
Mijn bestelling had donderdag/vrijdag geleverd moeten worden, maar is nooit aangekomen.
Er waren meerdere fouten: verkeerd afhaalpunt, afhaalpunt vol, manuele verwerking bij bpost en zelfs een label/postcodefout.
Niemand kon mij duidelijk uitleggen wat er mis was of wanneer het opgelost zou worden.
Uiteindelijk moest ik het artikel opnieuw bestellen, ondanks dat de fout volledig bij Zalando/bpost lag.
De aangeboden compensatie van slechts 10% vind ik onvoldoende gezien de lange vertraging, het tijdverlies en de frustratie.
Dit was mijn ervaring: slechte opvolging, geen transparantie en minimale compensatie.
Jammer, want dit verwacht je niet van zo’n groot bedrijf.
Pas op met retourneren
Ik bestel al super lang bij zalando en alles ging altijd goed. Tot nu. Ik stuurde een pakketje terug in oktober en kreeg geen verzendbewijs. Maar toen stond ik daar zo niet bij stil.
De barcode van het pakje is nergens te bespeuren. Na veel rondbellen wil bpost me ermee helpen het terug te vinden. Maar zalando weigert mee te werken aan dat onderzoek. Resultaat: ik ben 80 euro kwijt voor 2 broeken die ik gewoon heb opgestuurd. Ik heb helemaal niets nu enkel een lege portemonnee.
Hoe dat dit zelfs kan gebeuren ik weet het niet?
De ene barcode is een andere trackingnummer, dan weer het label dat in de doos mee zat. Dan vroeg ik om het toch nog eens goed na te kijken, of naar een andere bestelling te kijken die ik die tijd ook had opgestuurd. Misschien zaten de broeken daar bij in.
Volgens mij willen ze zelfs geen moeite doen om te zoeken.
Ik krijg enkel terug ‘zonder bewijs kunnen we geen onderzoek starten’
Jawel, dat kan wel volgens bpost maar jullie willen gewoon geen verantwoordelijkheid nemen!! Dus de klant betaald dan maar voor helemaal NIETS. Want het is de klant hun schuld volgens jullie.
Ik denk vanaf nu 10x na voor ik iets bestel want als er iets misgaat, de klantenservice is ruk.
J ai commander il y a 10 jours d ici…
J ai commander il y a 10 jours d ici une paire de básquet adidas samba, et ne l ai jamais reçue..je leur téléphone pour avoir des explications et me disent qu il n y a aucune trace de mon payement alors que je leur ai envoyer ma preuve de payement avec l heure , la date, la somme, le nom de zalando etc...et me dise d aller vers ma banque . Et ma banque me confirme que c est bien eux!!! Donc j ai déposer plainte contre zalando!!!!!!
Ne commander JAMAIS CHEZ EUX!!!! c est un conseil que je vous donne.
Zeer tevreden over Zalando
Zeer tevreden over Zalando. Heel vaak dingen bij besteld en ook al teruggestuurd zonder problemen.
Dieven dat zijn het
Dieven dat zijn het! Vorig jaar een juweeltje besteld en bij levering krijgen we een leeg doosje! Zij beweren dat het er in zat wij hebben getuigen dat bij het openmaken we een leeg doosje kregen! Uiteindelijk volledig moeten betalen om niets te ontvangen. Eind november dit jaar iets gelijkaardigs, sleutelhanger besteld, op hun site staan ze per 2 afgebeeld terwijl je er maar 1 ontvangt, het doosje van het merk is trouwens te klein om er 2 te laten inpassen. Geretourneerd, beweren ze dat ik er 1 tekort retourneerde, ik heb er maar 1 ontvangen. Opgezocht bij het merk zelf, je kan ze niet in set kopen maar wel apart, dus foute productomschrijving op hun website. Ondertussen al een week de claim ingediend maar tot op heden geen reactie. Ik had tijd tot vrijdag maar als ze zelf niet antwoorden wordt dat moeilijk. Zalando voor mij vanaf nu nooit meer! Klantenservice een dikke 0!
Mon mari ma fille et moi commandons…
Mon mari ma fille et moi commandons très régulièrement sur zalando . Colis toujours envoyé rapidement , jamais eu aucun souci de livraison . Service clientèle au top aussi , si l article ne convient pas on peut le retourner facilement et les transactions se font très vite et le remboursement se fait dans les quelques jours qui suivent le retour .bien souvent on écrit un avis quand nous ne sommes pas contents , mais ici je voulais remercier zalando
Teleurstellend van zalando
Teleurstellend van zalando
Een kadobon gekregen code is niet leesbaar waardoor ik hem niet Kan gebruiken .fotos gestuurd van onleesbare code nee ze moeten aankoopbewijs hebben heb ik niet omdat ik hem niet zelfaangekocht heb dus kadobon in vuilbak spijtig ze kunnen nij wel zeggen welk bedrag er opstaat
Maar jan hem niet gebruiken
Wat een oplichterij!
Jammer dat er 0 sterren niet als optie bestaan!
Artikel terug gestuurd, artikel kwijt geraakt via Bpost. Contact opgenomen met Zalando, verzendbewijs van Bpost getoond en om hulp gevraagd. Standaard antwoord gekregen dat ik toch moest betalen omdat het artikel niet in hun warehouse was geraakt. Nog eens contact opgenomen, hetzelfde antwoord. Derde keer contact opgenomen, een antwoord gekregen over een bestelnummer dat niks had te maken met mijne bestelling enzovoort tot dat ze stopten met antwoorden ... Geen goede dienstverlening, geen goede wil, geen moeite om contact met Bpost op te nemen en het verloren pakket te traceren. Mijn geld hebben ze gewoon gehouden. Wat een oplichterij! Nooit meer Zalando!
Geen snelle levering
Er stond dat het pakketje op donderdag 10/12-11/12 bezorgd ging worden dat is niet gebeurd. Toen kregen we mail dat het vertraging had en dat het op 12/12 ging komen vervolgens is het niet tussen de uren gebracht zoals gezegd. Er staat nu dat er blijkbaar niemand thuis was het kon makkelijk bij de deur achtergelaten worden nu staat er dat het pas maandag 15/12 komt die snelle levering klopt niet Zalando doe beter ik wacht al meer als een week
Ik heb bij Zalando een bestelling…
Ik heb bij Zalando een bestelling gedaan en ik heb extra betaald (4,50 euro) om het sneller toe te krijgen.
Natuurlijk zou ik het vrijdag moeten toekrijgen (had ik extra voor betaald) maar ik heb het pas zaterdag gekregen, en ik heb het dan nog bij de post moeten gaan halen. (De post is maar enkel in de voormiddag open)
Vandaag bel heb ik naar Zalando gebeld om mijn 4,50 euro terug te krijgen, maar ik krijg ze niet terug omdat het drukke tijden zijn.
Een schande
Vreselijke service
Vreselijke service! Ik bel om een bestelnummer te krijgen tov een factuur die ik betaald had en die niet verscheen in mijn account. eerste persoon begreep met zijn slechte Nederlands niets van wat ik bedoelde en legde neer en 2de persoon was zeer arrogant, wou me de les spellen, zei met dat ik naar HAAR moest luisteren terwijl ze irrelevante info vroeg. Pas na lang aandringen heb ik mijn info gekregen en dan wou ze me nog de les spellen. SUPERSLECHTE SERVICE. Ik was een zeer grote klant, gedaan met ZALANDO. Genoeg andere sites
Plus jamais je commanderai chez eux ! Service client catastrophique et retour impossible !
J’ai renvoyé un colis en janvier et, au départ, ils ont prétendu ne pas l’avoir reçu. Quand j’ai fourni la preuve de dépôt, ils ont ensuite affirmé que le colis était “vide” et ont refusé de rembourser. Hors que c'était qu'un seul articles dans un colis en papier.
Le service client est inexistant, aucune explication claire, aucun suivi. On a l’impression que les colis disparaissent dans leur entrepôt et que les clients sont laissés sans recours.
Je déconseille fortement de commander chez eux : gestion des retours déplorable, stress garanti, et plus jamais je commanderai chez eux !
Really bad service
Really bad service, I ordered things in black Friday as a Christmas present. They lost my order. As the black Friday finished, they refused to give me another ptoduct with same price, no willingness to support. As this is purely not my mistake I expected much more from them.
Onwaarschijnlijk hoe slecht de…
Onwaarschijnlijk hoe slecht de klantenservice werkt. Ze weten niet waarover je het hebt, de antwoorden matchen niet met de vragen die je stelt. Ik verdenk hen ervan een robot in te zetten. Hun maatadviezen zitten er constant naast. Ik wacht al weken op een bestelling van Camper. Nu weet ik dat Camper heel snel levert. Maar volgens Zalando ligt het wel aan de leverancier. Ik geloof het allemaal nie meer.
Nooit meer!!
Ik had 2 paar schoenen retour gestuurd in 1 doos, beweren zij dat er maar 1 paar inzat.. ik heb ALLE bewijzen..
Schadeclaim ingediend, track and trace, bewijs van gewicht dat dit hetzelfde was toen het pakket naar me toe kwam als dat ik het retour heb gestuurd (als er maar 1 paar schoenen inzat, hoe komt het pakket dan aan 2,5kg.. wist niet dat lucht zoveel weegde..).
EN ik heb alles gefilmd hoe ik de retour ingepakt enz heb omdat dit al de 3e keer is tot dat gebeurd!!! (1x heb ik kleedje moeten betalen wat ik niet had, 2e x heb ik mijn gelijk gekregen en nu is het dus 3e x).
Ik heb gevraagd wat voor bewijzen ze nog willen en waar hun bewijs blijft dat er maar 1 paar schoenen in zat.. maar hier krijg ik geen antwoord op..
Ik heb contact opgenomen met ECC (europees centrum voor de consument), zij krijgen niets anders dan klachten over zalando.. en zalando wilt met ECC niets meer te maken hebben dus ze negeren alles wat ze proberen.
Zalando is dus gewoon een bende dieven!!
Aangezien internet vol staat met klachten, ben ik dus niet de enigste..
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。