Ik heb een artikel geretourneerd die ik eenmalig binnenshuis heb gepast. De schoenen waren te groot, dus ook niet mogelijk om te dragen, daarom mijn retour. Toch krijg ik een mail waarin staat dat dit... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Je n'avais aucun soucis avec Zalando mais depuis quelques commande je constate que ça a fort changé. Livraison retardé puis on me signale que le colis a disparu ensuite on me rembourse sans mon consen... もっと見る
Spullen terug verkopen aan Zalando, top, dacht ik. Ik maakte een verkoopbox met 5 artikelen aan. Alles werd netjes in stevige verpakking, goed ingetaped, met Bpost verzonden. Nu verklaren ze dat ze sl... もっと見る
Plus ou moins 8 ou 9 ans que l'on commande chez Zalando et Lounge By Zalando, des centaines (!) de commandes à 2 ! Jamais de problème, service client limite des fois désinvolte ou pas sympa mais jam... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
dégouté
je mt 1 Etoile car je ne sais pas mettre 0 , service client nul, après 10 ans comme cliente fidèle maintenant ils ont retiré l'option commande par facture, pourtant j'ai utilisé cette option depuis 10 ans. j'ai passé une commande l'adresse de livraison à Vilvoorde alors le suivi montre la livraison à Anvers...aucun logique, j'ai appelé service client pas de solution...par email personne prends la peine de répondre
Ik bestel 2 paar schoenen en krijg die…
Ik bestel 2 paar schoenen en krijg die in een zak toegestuurd vind ik wel schandalig !! Dit zijn cadeautjes hoe geef ik dat in een plastic zak
Echt schandalig van Zalando
Heb aan het chatten geweest met 2 personen maar die konden mij niet echt helpen waar is de service tegenwoordig 🙄👎
Dit is een klucht geworden
Dit is een klucht geworden!
Ze geven een kortingscode van 20%, sturen het verkeerde artikel op en de korting ben je kwijt! Wat een zever!
Catastrophique
Catastrophique, même pas capable de différencier des pantoufles à un short. J’ai commandé des mules et j’ai reçu à short en jean pour femme. C’est toujours les mêmes problèmes, que des incapables qui travaille dans ces trucs.
Lamentable
Lamentable . Menteurs , ne fichent rien, même pour un remboursement. Je me fais rembourser l’ultime achat ! Engagent des gens qui parlent mal e français et sont inutiles
Délai pas respecté
Délai pas respecté, ont me dis chaque fois le colis arrive demain et rien ! 10 jours pour recevoir mon colis .Et la dame au bout du fil qui me répète je suis désolée , je suis désolée ! Déplorable.Plus jamais je ne commanderais chez eux
Dat dit nog blijft bestaan
Dat dit nog blijft bestaan!
Alles verzonden en dan beweren ze dat er 2 stuks niet tussen zaten. Terwijl ik hier goederentrouw en absoluut alles heb verzonden. Voor hun heel gemakkelijk want wat heb ik als bewijs? Dit altijd blijven ontkennen tot ze een incassobureau hebben ingeschakeld na 3 jaar!! Echt schandalig en na al deze reviews dat ze gewoon kunnen blijven doorgaan!! Wanpraktijken ten top. Testaankoop schrijf ik aan
Warte auf Rückerstattung
Ich habe Kleidung in unterschiedlichen Größen bestellt, aber ich habe weder für das Kleid noch den Rock das Geld wieder erhalten. Anscheinend ist das die Masche von Zalando, weil so gut wie jeder macht die Gleiche Erfahrung!Ganz schlechter Kundenservice. Das ist alles Betrug!!!!
Zelfde verhaal als zovelen blijkbaar
Zelfde verhaal als zovelen blijkbaar. Aanmaningen (zelf incasso bureau inschakelen) voor geretourneerde bestelling.gemaild en gebeld.mail ontvangen met bevestiging retour.we zijn intussen 1 jaar en 3 maanden verder en krijg plots opnieuw mail van incasso bureau!ik bestel veel online en zelden problemen bij andere winkels maar zalando NOOIT MEER!
Zalando steelt pakketten van derden.
Ik verwachtte een pakketje van een andere partij in een bbox automaat van Bpost. Nadat ik er een leeg kluisje trof heb ik dit gemeld bij Bpost waarna zij in de automaat nergens mijn pakketje vonden. Intussen meldt iemand zich bij mij die mijn pakketje ontvangen had en een Zalando pakketje ontving. De idioten bij Zalando vragen die mens om mijn pakketje naar hen te sturen als "bewijs" van niets te hebben ontvangen terwijl de fout duidelijk bij Bpost ligt. Zalando geeft dus letterlijk de opdracht om andermans spullen te verduisteren, NOOIT dat ik bij deze boevenbende ooit iets ga bestellen!
Zalando verkoopbox
Zalando biedt een optie aan om een verkoopbox op te stellen met in het verleden gedragen artikelen, deze verkoop je dan voor kleine bedragen terug aan Zalando in ruil voor een tegoedbon. Ik heb hier een heel teleurstellende ervaring mee gehad en doe dit echt nooit meer. Na het verzenden van mijn verkoopbox duurde het langer dan een maand vooraleer ik nieuws kreeg van Zalando. Ik kreeg een maand later een mail terug dat ik slechts voor 1 artikel 1,86 euro terug kreeg. De andere artikelen werden zogezegd niet aanvaard voor redenen als dierenharen aangetroffen ( ik heb niet eens een huisdier!) of vlekken of scheuren terwijl alles gewassen was en ik geen artikelen met scheuren of gaten heb verzonden. De meeste artikelen waren slechts 1 of 2 keer gedragen. Het enige artikel dat ze terugnamen voor het schamele bedrag van 1,86 euro was dan nog het meeste gedragen van allemaal.
Ik heb de artikelen gewassen en proper verzonden en moeite gestopt om het pakket snel en goed verpakt te verzenden en dan krijg ik de melding dat bijna mijn volledige verkoopbox is afgekeurd om ongegronde redenen. Je krijgt ook geen foto’s of bewijzen om hun redenen te staven om mijn verkochte artikels te weigeren, Zalando heeft er een zeer ontevreden klant erbij hoor!
1 ster is zelfs te veel ik had een trui…
1 ster is zelfs te veel ik had een trui besteld die twee verschillende kleuren groen heeft ik heb deze gepast die paste niet dus stuur ik hem meteen terug opeens krijg ik een mail van zalando dat er zogezegd gebruik sporen aan zijn zonder enig bewijs dus sturen ze de trui terug naar mij in heb deze ontvangen en de trui ziet er exact het zelfde uit als de fotos online hoe DAT HUN HET VERKOPEN!!! ik ga hier mee naar de politie je hebt niets anders dan zever met zalando!! niet bij bestellen
2x mauvaise taille
Reçu une commande de chaussure en 34 au lieu de 24 ... l'erreure est humaine je retourne le colis et recommande et 2eme fois la même chose !!!! C'était un cadeau pour l'anniversaire de mon fils, dont il devra se passer ... service client me dit de recommander dans la bonne taille ... bref A BANIR
Le pire service client...
Le pire service client...
J'achète une veste taille L il est indiqué sur le site dans la description de l'article que le M fait 44 de large, du coup je prends un L mais quand je le reçoit il fait 58 de large... Impossible que le M fasse 44 c'est une trop grosse différence...
Le service client ne veut rien entendre si je renvoie et que j'achète à nouveau je perds ma promo appliquée à l'achat 3j avant et donc surcoût de 19€
Franchement c'est honteux de pas garantir le prix à l'achat pour un changement de taille dû à une erreur sur le site de Zalando.
Service clientèle nul
Service clientèle nul, article retourner, j'ai reçu deux articles de la même commande en deux fois livraisons différentes, je retourne les articles problème de taille et vu qu'on peut renvoyer dans le même emballage vu que c'est la même commande, et je reçois un rappel de paiement pour un des articles, c'est ma dernière commande chez eux, des voleurs point final... Fuyez cette firme...
Zalando maakt valse beloftes
Zalando neemt zomaar een kortingscode weg uit mijn account.
Na contact via mail laten ze me weten dat ik een bestelling kan doen en hun dit moet laten weten zodat ze de kortingscode zelf gaan toepassen.
Na mijn bestelling geef ik dit door aan Zalando en krijg ik antwoord terug dat ze toch de kortingscode niet gaan toepassen (zogezegd omdat ze vervallen is).
De kortingen en acties op hun website zijn ook puur oplichterij. Ze verhogen de prijzen eerst heel hard om ze dan zogezegd te verkopen aan kortingen. Je betaald dus gewoon de normale prijs en niets korting.
Ik ben jaren klant geweest maar voor mij is het genoeg met deze oplichters.
Dit is niet correct, voor mij dan ook geen Zalando meer.
🚨🚨🚨ESCROQUERIE
🚨🚨🚨0 étoile.. Des escros qui autorise leurs personels a vous voler via de fausses commandes et en suite vous HARCÈLE et vous vole via un cite de recouvrement de mèche hollandais 👎🤬🤮déposer plainte immédiatement. Et quand on les contacte ces toujours une personne différente qui ne connaît pas votre dossier en inde qui vous répond problèmes régler ! 🤔 mais continue de vous arnaquer en augmentant la somme réclamée 💣ne faite pas confiance à cette marque car vu le score nul cela prouve et confirme l'escroquerie 🤬🤮
1 ster is eigenlijk nog teveel als je…
1 ster is eigenlijk nog teveel als je ziet hoeveel er misgaat binnen dit bedrijf en waar ze totaal geen verantwoordelijkheid voor opnemen. Bestelling nooit geleverd, bestel maar opnieuw ook al heb je de producten in een actie met hoge korting gekocht dan is het pech voor jou. Verkeerd artikel geleverd, pech voor jou enz...
A deux reprises, retours non remboursé!
A deux reprises, je retourne des articles et je ne suis pas remboursée!
Je leur envoie preuve d’envoi de retour de mon colis, preuve de réception chez eux etc…
Quand j’envoie une réclamation, ils me disent qu’ils n’ont pas réceptionné l’article, alors que celui était seul dans le colis!!
J’ai toujours été contente de zalando mais à ce point de vue, c’est vraiment injuste!!!
Pas, à ma connaissance, de possibilité de discussion (test achat n’intervient plus pour zalando).
N’hésitez pas à me faire part d’une solution pour récupérer l’argent des articles renvoyés, sachant que j’en ai toutes les preuves de retour!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。