Een ongelooflijk leerrijk oma- kleindochter moment die dan ook nog eens door het te maken inzichten geeft in hydrologische werking. De jongste kleindochter vond het dan ook super heerlijk om de visjes... もっと見る

企業が回答しました
Voor ons zijn de zappie boxen een super leuke en speelse manier voor onze dochter om met techniek in aanraking te komen. Bovendien laat het zien dat je heel veel dingen kunt maken ipv ze te kopen en... もっと見る
企業が回答しました
Mooi innovatief speelgoed. Het is makkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke instructies. Fijn dat er veel reserve onderdelen zijn. Mijn enige minpunt van de klantbeleving vind ik dat je het best... もっと見る
企業が回答しました
Wij (mijn zoontje en ik) zijn ontzettend enthousiast over de Zappie-boxen. We hebben er nu iets van 4 in elkaar geknutseld en tot zover zijn het allemaal succesnummers. - de ontwerpen zijn uit... もっと見る
企業が回答しました
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
My daughter really enjoyed building the rocket launcher with lot of questions on how it works and we enjoyed playing with it.

Zappie からの回答
De artikelen zijn prima Hoewel ik nog maar 2 van de 3 heb ontvangen.

Zappie からの回答
Heel leuk en leerzaam speelgoed. Alles keurig bij elkaar in een mooie box

Zappie からの回答
We hadden een Zappiebox met 50% korting besteld om het te proberen. Maar de vliegtuigschieter was het niet waard, het is een vrij eenvoudig pakket en zeker niet waard voor de volle prijs.

Zappie からの回答
Mijn kleinzoon was erg blij met de boxen
In het begin was het nog een beetje moeilijk, maar inmiddels kan hij zelfstandig werken.
De leveringen kwamen keurig op tijd en er werd telkens een aankondiging gedaan als de box eraan kwam.

Zappie からの回答
Kleinzoon Duca heeft veel plezier van zijn vliegtuigschieter! Zelf nog versierd en het werkt top!
Prima product!

Zappie からの回答
Onze kleinzoon was erg enthousiast. Iedereen die het wilde horen kreeg een uitvoerige uitleg.

Zappie からの回答
Super leuk Stem speelgoed. Als moeder alleen, die niet technisch onderlegd is, zou ik mijn meiden dit nooit hebben kunnen bieden. Wij hebben inmiddels twee abonnementen omdat de jongste het ook wel heel erg leuk vindt.
Mijn meiden vragen ieder maand of de nieuwe Zappiebox alweer bijna komt. Voor ons dus echt een groot succes!

Zappie からの回答
Heel leuk voor mijn jongens. Ze kunnen het zelf al goed in elkaar zetten, ze zijn 5 en 6 jaar. Ze zijn benieuwd naar het volgende doosje!

Zappie からの回答
Leuke boxen, fijn om samen met de kinderen te bouwen. Een keer was de box wel bij postnl aangekomen maar daar ergens vertraagd geraakt, toen is er kosteloos een tweede box gestuurd. Toen de eerste uiteindelijk ook kwam mocht ik die houden (weggegeven aan een vriendje). Perfecte service dus ook!

Zappie からの回答
Wat een super leuk idee en wat een top service. Het pakket was precies zoals beloofd binnen 2 werkdagen bezorgd en zo precies op tijd dat opa en oma de 1e box cadeau konden doen. Onze zoon heeft direct de eerste box met zoveel liefde in elkaar gezet en speelt bijna iedere dag wel even met het door hem zelf zo trots in elkaar gezette vliegtuigjes schieter..
Hij word in mei 6 en kon dit helemaal zelf in elkaar zetten wat de prestatie voor hem nog "groter" maakte.

Zappie からの回答
Heel leuk en leerzaam. Ons zoontje van 6 jaar zet ze nu zelf in elkaar.

Zappie からの回答
Voor onze eerste Zappiebox hebben we de robot gekozen. Het was heel leuk om samen te maken. Het bouwen ging vrij makkelijk met een beetje hulp, en mn zoontje was vooral trots toen de robot het eenmaal deed. De materialen voelen prima aan en alles zat netjes in de doos. Al met al een leuk en leerzaam project, vooral voor kinderen die van bouwen en knutselen houden.

Zappie からの回答
Mijn kleinkinderen zijn er onmiddellijk met.veel enthousiasme aan begonnen. Een papieren vliegtuig gemaakt om te kunnen schieten. Dat zegt genoeg denk ik

Zappie からの回答
Top kwaliteit, helemaal wat het beloofd te zijn. Super persoonlijke klantenservice, snelle respons. Eerlijke afhandelingen.
Echt top!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。