Banner for Zappie

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een ongelooflijk leerrijk oma- kleindochter moment die dan ook nog eens door het te maken inzichten geeft in hydrologische werking. De jongste kleindochter vond het dan ook super heerlijk om de visjes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor ons zijn de zappie boxen een super leuke en speelse manier voor onze dochter om met techniek in aanraking te komen. Bovendien laat het zien dat je heel veel dingen kunt maken ipv ze te kopen en... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooi innovatief speelgoed. Het is makkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke instructies. Fijn dat er veel reserve onderdelen zijn. Mijn enige minpunt van de klantbeleving vind ik dat je het best... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij (mijn zoontje en ik) zijn ontzettend enthousiast over de Zappie-boxen. We hebben er nu iets van 4 in elkaar geknutseld en tot zover zijn het allemaal succesnummers. - de ontwerpen zijn uit... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛向けのおもちゃ屋
  2. 玩具補造業者

圓該䌁業による蚘述

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg blij met de zappiebox

Ik ben erg blij met de zappiebox.
Goed aangeleverd en netjes verpakt in een stevig doosje werd het bezorgd.
De werkwijze was duidelijk in een stappenplan aangegeven zodat we succesvol konden bouwen.
Erg leuk om mijn kleinkinderen nu eens geen kant en klaar cadeau te geven maar iets wat hij met wat hulp zelf kan maken. En iets van de techniek principes kan leren en ervaren. Ik hoop dat er nog meer boxen komen.

2025幎3月17日

Zappie からの回答

Wat een leuke review, dankjewel! Super om te horen dat jullie samen zo hebben genoten van het bouwen en ontdekken. Precies dát is waar we het voor doen. En goed nieuws: er komen zeker nog meer Zappieboxen aan om samen nieuwe dingen te maken en leren!

5぀星のうち3の評䟡

Helaas breekt het hout snel

Helaas breekt het hout snel. Er komt wel wat secondelijm aan te pas. 2 pakketten al.

2025幎7月13日

Zappie からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat het hout sneller brak dan verwacht. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We werken met duurzaam hout (berken) en testen onze ontwerpen uitgebreid, maar we zien dat hier iets niet goed gegaan is. We sturen je graag vervangende onderdelen toe, zodat jullie weer kunnen bouwen, zonder gedoe met lijm.

Zou je ons een e-mail willen sturen op info@zappiebox.com met je bestelnummer en welk onderdeel is gebroken? Dan lossen we dit direct op.

Nogmaals bedankt voor je feedback, zo kunnen wij Zappiebox elke dag verbeteren!

Perfecte service en partijtje

De kinderen hebben een geweldig feestje gehad met de vliegtuigschieters! De pakketten zijn fantastisch en goed te doen met de bijgeleverde beschrijving. We hebben de rest van de middag buiten in het park vliegtuigjes geschoten!

Eerst teleurstelling omdat er online geen voorraad was maar gelukkig direct gebeld door Zappie dat dit achter de schermen nog wel voldoende was. Hartstikke vlot geholpen en verzonden!

Heel tevreden!

2025幎5月23日

Zappie からの回答

Wat fijn om te horen dat het feestje zo geslaagd was en dat de vliegtuigschieters zo’n succes waren! We zijn blij dat we jullie toch nog konden helpen met de bestelling en dat alles zo goed verlopen is. Bedankt voor je review en veel plezier nog!

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben als opa en oma dit besteld

Wij hebben als opa en oma dit besteld voor onze kleinkinderen !
Zodat als ze langskomen een leuk doel hebben om mee bezig te zijn !
De boxen zijn leuk en creatief tot nu toe .
Onze kleinkinderen zijn erg enthousiast en verheugen zich op de volgende box.

2025幎7月12日

Zappie からの回答

Wat leuk dat jullie de Zappiebox gebruiken om samen met de kleinkinderen te bouwen! 🛠 We vinden het geweldig om te horen dat ze zo enthousiast zijn en al uitkijken naar de volgende box. Bedankt voor deze enthousiaste review, dat is precies waar we het voor doen!

5぀星のうち5の評䟡

Mijn kleinzoon en dochter kijken iedere

Mijn kleinzoon en dochter kijken iedere maand uit naar de zappie box die thuis wordt gestuurd.
Alles ontdekken en in elkaar zetten.

2025幎7月12日

Zappie からの回答

Wat leuk om te horen dat jullie elke maand uitkijken naar de Zappiebox! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en veel plezier met de volgende box!

Erg leuk, maar prijzig

Erg leuk, maar prijzig voor wat je krijgt. Onze zoon van 5 is er zeker niet langer dan 15min mee bezig geweest om het in elkaar te zetten. De op de website genoemde 45min lijkt dus flink overdreven, maar wellicht is dat toevallig alleen bij dit pakket geweest. We wachten nog een nieuw pakket af.

2025幎5月9日

Zappie からの回答

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback!

Wat fijn om te horen dat jullie het leuk vonden, maar jammer dat de ervaring qua tijdsduur wat tegenviel. De genoemde 45 minuten is inderdaad een gemiddelde over meerdere boxen, en het kan zeker gebeuren dat een bepaalde box wat sneller gaat, zeker bij kinderen die heel handig zijn.

We hopen dat het volgende pakket beter aansluit en jullie zoon er nóg meer plezier aan beleeft.

5぀星のうち5の評䟡

De zappiebox is super leuk en educatief!

De zappiebox vond mijn 8 jarige zoon erg leuk. Er zit een boekje bij met de handleiding, maar ook met een stukje theorie uit de praktijk. Dus waar vind je deze techniek terug in een voor kinderen bekende constructie. Het stappenplan is verder erg duidelijk waar kinderen zelf of met een beetje hulp goed mee uit de voeten kunnen. Ook leuk dat er naast de grijphand nog een extra knutsel activiteit aanwezig was. Leuk hoe trots kinderen dan kunnen zijn als ze klaar zijn en hun zelf gemaakte grijphand ook echt werkt. Daarna natuurlijk gelijk testen in de praktijk; wat kan ik er wel of niet mee vastgrijpen of oppakken. Door het enthousiasme van mijn zoon heb ik besloten om een abonnement af te sluiten zodat we elke maand zoiets leuks kunnen maken/doen.

2025幎5月9日

Zappie からの回答

Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel!

Heel leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn en dat je zoon met zoveel plezier aan de slag is gegaan. Daar worden we blij van!

Tof ook dat jullie voor een abonnement hebben gekozen, op die manier krijgt jouw zoon alle verschillende thema’s binnen techniek en wetenschap een keer in handen. Elke maand weer iets nieuws om te bouwen en trots op te zijn.

Veel plezier!

Heel leuk!

Erg leuk voor kinderen, en weer eens wat anders dan kant en klaar speelgoed.

2025幎5月14日

Hi Luke, bedankt voor je enthousiaste review. 😁

5぀星のうち5の評䟡

Mijn kind kijkt elke maand uit naar de

Mijn kind kijkt elke maand uit naar de komst van de zappiebox. Wij knutselen dan een zondagochtend samen en hierna speelt hij er enige tijd mee. Hij creërt inzicht en het heeft ook enorm zijn interesse.

2025幎4月10日

Zappie からの回答

Wat goed om te horen dat jullie er samen mee aan de slag gaan, samen bouwen! Heel leuk ook ook dat het inzicht en interesse bij je kind stimuleert. Bedankt voor je review!

Creatief techniek

Mijn dochter is gek van de zappiebox!

2025幎4月11日

Zappie からの回答

Wat leuk om te horen dat je dochter zo enthousiast is! We hopen dat ze nog veel plezier beleeft aan de komende projecten! Bedankt voor je fijne review.

Topproduct

Onze zoon Teun is erg blij met de beide boxen die hij inmiddels heeft ontvangen. Hij kijkt alweer uit naar de volgende!
Bij het uitpakken van de tweede box was er een kleine beschadiging op het materiaal. Er werd hierop adequaat gereageerd en dit is goed opgelost.
De zappiebox is een echte aanrader!

Zappie からの回答

Wat leuk om te horen dat Teun zo geniet van de boxen. Fijn ook dat we het kleine probleem snel hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, we hopen hem nog vaak te verrassen met nieuwe projecten.

5぀星のうち5の評䟡

De projecten van Zappie zitten erg goed in elkaar

Hier wordt elke maand uitgekeken naar het nieuwe pakket van Zappie. De bouwinstructies zijn niet kinderachtig, maar toch heel duidelijk voor kinderen. En de apparaten werken goed. Echt een cadeautje elke keer!

Zappie からの回答

Dank voor je mooie review. We vinden het belangrijk dat onze projecten kinderen écht uitdagen, zonder dat het te ingewikkeld wordt. Fijn om te horen dat jullie ons instructieboekje zo ervaren. We blijven ons best doen om elke maand een tof project te sturen!

Geweldig!

Abonnement afsluiten ging supermakkelijk, binnen 2 dagen kreeg mijn 5-jarige zoon zijn eerste project al binnen. Hij was werkelijk verheugd en wilde direct beginnen aan zijn grote-jongens-knutsel-zelfmaak-grijper! Ik hoefde letterlijk alleen te helpen met lezen, de rest werd allemaal door hemzelf gedaan. Wat was hij trots! Zijn grijper werd vervolgens overal mee naartoe genomen. We kijken dan ook enorm uit naar het volgende knutselproject.

Zappie からの回答

Wat een mooie review. Zelf iets bouwen en er daarna trots mee rondlopen, dat is wat we graag willen bereiken. Bedankt voor het delen, en veel plezier met de volgende box!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering. Goed verpakt. Originele aanbieding. Leuk.
Spannend cadeau voor mijn 6 jarige kleindochter die van bouwen houdt.
Ze heeft het nog niet gemaakt. Maar al die zakjes met onderdelen daar werd ze al enthousiast van.
Dus benieuwd naar het resultaat.

Zappie からの回答

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat onze service je bevalt. Wat leuk dat je kleindochter al enthousiast werd van de onderdelen, zelfs voordat ze eraan begonnen is. We zijn benieuwd wat ze ervan vindt als haar project af is.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。