Een ongelooflijk leerrijk oma- kleindochter moment die dan ook nog eens door het te maken inzichten geeft in hydrologische werking. De jongste kleindochter vond het dan ook super heerlijk om de visjes... もっと見る

企業が回答しました
Voor ons zijn de zappie boxen een super leuke en speelse manier voor onze dochter om met techniek in aanraking te komen. Bovendien laat het zien dat je heel veel dingen kunt maken ipv ze te kopen en... もっと見る
企業が回答しました
Mooi innovatief speelgoed. Het is makkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke instructies. Fijn dat er veel reserve onderdelen zijn. Mijn enige minpunt van de klantbeleving vind ik dat je het best... もっと見る
企業が回答しました
Wij (mijn zoontje en ik) zijn ontzettend enthousiast over de Zappie-boxen. We hebben er nu iets van 4 in elkaar geknutseld en tot zover zijn het allemaal succesnummers. - de ontwerpen zijn uit... もっと見る
企業が回答しました
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Leuke uitdagende boxen voor kinderen, kunnen het helemaal zelf bouwen en mee spelen

Zappie からの回答
Elke keer weer een feestje om de Zappie te ontvangen. Niet goedkoop, maar het leert je kinderen veel en ze blijven er lang trots op. Ook vrienden en vriendinnen vinden het leuk, dus er wordt opnieuw mee gespeeld. Het is iedere cent waard.

Zappie からの回答
Echt heel leuk! Goed omschreven stap voor stap handleiding die onze dochter van 7 heel prima zelf kon uitvoeren. Ik heb alleen geholpen met schroefjes vasthouden zodat zij ze beter vast kon draaien.
We hadden de Robot als eerste en hier is ze super trots op en ze pakt ‘m regelmatig om ‘m te laten lopen. Ze had wel al ervaring met Legosets tot 12 jaar, dus de handleidingen volgen is dan misschien wat makkelijker?

Zappie からの回答
Snel ontvangen en handig verpakt. Nog niet cadeau gegeven dus over de kwaliteit kan ik nog niets delen. Was wel wat teleurgesteld dat ik een ander project in de verzending vond dan verwacht/was aangegeven. Denk alsnog dat het wel goed in de smaak zal vallen, maar dat was even een verrassing.

Zappie からの回答
Wij hebben onlangs 2 zappieboxen binnen gekregen. De kinderen vonden het bouwen geweldig! De box is compleet en de kinderen kunnen er zelfstandig mee aan de slag. Ik vind zelf de prijs wat aan de hoge kant dus ik weet nog niet of we verlengen.

Zappie からの回答
Erg leuk maar wel redelijk eenvoudig en toch wel aan de dure kant

Zappie からの回答
Eerste box ontvangen en heel blij mee. Onze zoon van 5 heeft deze in elkaar gezet en vond het geweldig. Duidelijke uitleg. Levering duurde 4 dagen maar dat zal door de sinterklaas drukte komen.

Zappie からの回答
Super leuk en goed in elkaar te zetten. Duidelijke instructie

Zappie からの回答
Supersnel bezorgd - en dat tijdens de feestdagen. Heldere instructies, mijn zoon van 8 jaar kon het zonder hulp in elkaar zetten. De eerste box was de robot en die is echt een mega hit hier. Super leuk en leerzaam! Hij vindt het ook helemaal fantastisch! Benieuwd naar de volgende boxen.

Zappie からの回答
Volgens mijn zoon: Het is leuk, makkelijk in elkaar te zetten, het was simpel om te begrijpen

Zappie からの回答
Ik had het mijn zoontje in elkaar gezet. Ging vlot en is makkelijk. Ik zou alleen willen dat je als ouder kan kiezen welke boxjes je kind ontvangt. Hij wil namelijk graag de hydraulische arm

Zappie からの回答
Geweldig product! Ik was bang dat Zappie duur, maar goedkope producten zou hebben, maar na lang twijfelen toch aangeschaft omdat we een creatieve zoon hebben die graag met motortjes, draadjes enz in de weer is. Mijn twijfel was echt ongegrond! Onze 8-jarige had de pingpong en robot vrij snel in elkaar en inmiddels heeft hij er al vele uren speelplezier mee gehad. Het is het geld dus echt waard!

Zappie からの回答
Alles is gewoon goed voor elkaar. Snelle levering, mooi verpakt, mooi en duidelijk handleidingboekje, en vooral: de materialen zijn mooi en stevig, het hout (robotje) is heel wat millimeters dikker dan verwacht. Stickertjes hebben een flapje zodat je ze makkelijk los kan peuteren (fijn voor de bijziende hepende ouder ;) )... Gewoon goed!!

Zappie からの回答
Goede service, had enkele vragen voordat ik wat had besteld. Hier heeft men snel en goed op gereageerd. Ook nadat ik twee producten had besteld en ik nog vragen had, werd ook weer snel gereageerd. Prima bedrijf en erg klantvriendelijk

Zappie からの回答
Fijn contact gehad met het bedrijf! Ze denken met je mee en zijn erg behulpzaam. Leuke boxen voor mijn zoontje van 7 jaar.

Zappie からの回答
Heel leuk om de producten te ontvangen en in elkaar te zetten! Echter is de klantenservice lastig bereikbaar wanneer je een vraag hebt. Als je ze bereikt geven ze snel reactie maar je kunt daar niet zomaar op reageren want dan krijg je een delivery fail mail terug.

Zappie からの回答
Kleinzoon van bijna 6, vind het fantastisch en zijn ouders ook. Het bedrijf verzend snel.
Beantwoord de mail snel en handelt zoals het hoort

Zappie からの回答
Leuke pakketten met een duidelijk uitgelegd stappenplan.
Goede klantenservice.
Aanrader!