レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Er was vertraging opgelopen doordat een paar onderdelen niet voorradig waren. De telefoniste was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nu alles ontvangen en het was allemaal heel mooi en degelijk ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs plaatste deze firma mijn lucht/lucht warmtepomp. Bij de keuze van het toestel werd ik op een vriendelijke, bereidwillige en professionele wijze geholpen. Er werd een offerte opgemaakt met ee... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Aan de telefoon zei men me alle materialen in voorraad te hebben dus bestelling geplaatst. Na 2 dagen kreeg ik de melding dat er een stuk van mijn bestelling toch niet in voorraad was, de leveringster... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

All good, nothing to complain about, the airco is better than I thought. Suggestions: 1. Do not include anymore the sign to put in front of the house, i find it a waste of resources 2. The a... もっず芋る

䌁業情報

1. ボむラヌ・暖房サヌビス
  2. ゚アコン販売店
  3. 配管工
  4. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij begeleiden u van A tot Z. De webshop mét Service, Onderhoud en Herstellingsdienst Waarom klant worden bij ZET-SHOP.BE? Wij begeleiden u van A tot ZET. Wij hebben ook installateurs en een technische dienst om bij te springen indien u bijkomende vragen hebt of moeilijkheden ervaart tijdens de installatie. U kunt op beide oren slapen met onze opstart begeleiding. We verzorgen naast opstartbegeleiding ook uw jaarlijks onderhoud en indien nodig is onze herstellingsdienst spoedig ter plaatse. ZET-Shop medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0496/ 66 11 04 of info@zet-shop.be.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Heb nog niks gehad en niks meer van

Heb nog niks gehad en niks meer van gehoord hoe lang het duurt eer ik mijn product krijg

2025幎4月27日

Beste heer Vlemincx,

er waren uitzonderlijk voorraadproblemen. De artikelen zijn onderweg voor levering.
Onze excuses voor het ongemak.

5぀星のうち5の評䟡

Geen gedoe, gewoon goede service!

Filters besteld, maar één ervan was stuk bij ontvangst. Mailtje gestuurd naar Zet-shop en zonder enig probleem werd het product vervangen.

Geen gedoe, gewoon goede service!

2025幎4月12日

Beste Maxim,

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, goed materiaal voor een correcte prijs.

2025幎3月25日

Beste Alex,

Veel keus

Veel keus, goede prijs en snelle levering.

2025幎1月9日

Beste Ad,

PRIMA!

Zeer vlugge levering; correcte informatie

2024幎11月12日

Beste klant,

5぀星のうち1の評䟡

manque de suivi par mail pas des plus rapide

AprÚs plusieurs contacte par mail j'ai renvoyer ma commande, depuis +- 3 semaines j'attend toujours mon remboursement, sois disant mon numéro de compte n'est pas correcte, il suffirais de regarder sur leur extrait de compte, il verrais avec qu'el numéro de compte sa a été payer dans mon cas avec une carte visa

2024幎10月10日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Artikelen nog niet ontvangen.

Ik heb de producten nog niet ontvangen. Maar krijg wel een herinnering om een review in te vullen.

2024幎10月12日

Beste Tom,
onze excuses voor het lange wachten. We hadden onvoldoende O-ringen in voorraad voor je bestelling en hebben zelf (uitzonderlijk) lang moeten wachten.

Helemaal tevreden

Onlangs plaatste deze firma mijn lucht/lucht warmtepomp.
Bij de keuze van het toestel werd ik op een vriendelijke, bereidwillige en professionele wijze geholpen. Er werd een offerte opgemaakt met een correcte prijs, en de installatie werd snel en vakkundig uitgevoerd.
Ik kan ZET-SHOP.be dus alleen maar sterk aanbevelen.

2024幎10月14日
自発的なレビュヌ