Prima service. In de winkel schoenen gepast, maar helaas zat er een kras op 1 van de schoenen. Daarom via de medewerker een nieuw paar schoenen thuis laten bezorgen. Jammer dat er dan wel verzen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Er was iets misgegaan met mijn bestelde heren schoenen. Rosanne van de klantenservice van Ziengs was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Daardoor heb ik opnieuw de herenschoenen besteld.En de v... もっと見る
Voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden* stond bij mijn bestelling. 4 dagen later nog geen bericht over verzending, dus contact opgenomen met de klantenservice. Een snelle reactie ontvangen, maa... もっと見る
企業が回答しました
Zeer leuk zomerschoentje staat leuk onder mn zomerjurkjes.kan zowel voor dagelijks gebruik maar ook voor een bruiloft. Kwaliteit goed bezorging snel.
企業情報
当該企業による記述
Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van 79 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De 65 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt je dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kun je dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen. Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid, van o.a. de volgende merken: Cellini, s.Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris. Ook herenschoenen vindt u bij Ziengs: zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Ecco, Panama Jack, Floris van Bommel, Vertice, Van Lier en Timberland. Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering maar...
Snelle levering, retourneren is moeilijk!
reeds 5maal gemaild en nog geen retourlabel ontvangen.

Snelle bezorging.
Tot nu toe wordt onze klacht serieus…
Tot nu toe wordt onze klacht serieus genomen. Afwachten op het resultaat.
Ook super goed afgesloten, Bedankt Kirsten.
Leuke schoen gekocht lopen zo lekker en…
Leuke schoen gekocht lopen zo lekker en comfortabel niet duur maar wel degelijk dit schoentje
Snelle levering en snelle betaling bij…
Snelle levering en snelle betaling bij retourneren.
Snelle en correcte levering
snelle levering
Super!
Super!
Snelle levering, goede aanbieding en hele mooie sandalen (mooie zachte kleur groen) gekocht. Gespjes verstelbaar tot exact mijn pasvorm. Top!
Klantenservice kan veeel beter
Klantenservice kan veeel beter. Lukte me niet op retour aan te melden. Kreeg na veel goede eindelijk de retour label. Maar daarvoor was algemene mail van dat je ze kan inleveren in de winkel. Nu wonen niet alle mensen naast een winkel. En ik dus ook niet. Ik koop nooit meer schoenen bij deze winkel.

Ziengs Schoenen からの回答
Wekenlang wachten, zo’n slechte klantenservice.
Was al weken bezig met een productie fout klacht. Was door de filiaalmanager niet serieus genomen en probeerde de klanten service…….diverse mails maar geen reactie, ook niet via de chat. Toen ik een slechte review uit frustratie plaatste kreeg ik ineens wel respons. Bijzonder.
Na weken mailen kon ik eindelijk de schoenen opsturen, conclusie was een productie fout en geld in de vorm van kortingscode retour. Op mijn verzoek of de desbetreffende manager hierop aangesproken kon worden tot op heden geen antwoord. Ook op de vraag waar het rest bedrag van 10 euro van de kortingscode die overblijft is…..nog niks vernomen.
Kreeg vandaag wel een mail; de foto’s van de schoenen die ik 4 weken geleden had gestuurd waren beoordeeld; conclusie….onheil van buitenaf ???
Deze klanten service werkt langs elkaar heen, is niet competent en mag de naam service niet dragen.

Voor herhaling vatbaar
Snel geleverd. Goede communicatie via de mail, goede kwaliteit schoenen, mooie koopprijs.
Voor 21 uur besteld............
Voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden* stond bij mijn bestelling.
4 dagen later nog geen bericht over verzending, dus contact opgenomen met de klantenservice. Een snelle reactie ontvangen, maar mijn product was nog niet ingepakt.
Misschien moet de zin: 'Voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden' niet meer in advertenties worden geplaatst.

Ziengs Schoenen からの回答
fout in email-adres bij bestelling
Tijdens het online bestellen was per vergissing een foutief email adres opgegeven. Hierdoor geen orderbevestiging en bovendien was daardoor geen contact met de koeriersdienst mogelijk. Met twee telefoontjes naar de klantenservice waren beide zaken opgelost en is de bestelling naar volle tevredenheid afgerond.
Ik kreeg de verkeerde schoenen…
Ik kreeg de verkeerde schoenen toegestuurd. Aangezien ik voor lange tijd op reis vertrek ben ik niet meer in de mogelijkheid deze te retourneren. Ik hoop dat Ziengs bereid is me hiervoor te compenseren.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。