Verticale jaloezieën besteld bij deze webwinkel. Eén van de touwtjes was stuk bij levering. Na 3 mails en maanden verder nog steeds geen feedback van deze winkel. Ongehoord.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik vrees dat je krijgt waarvoor je betaalt : + scherpe prijs - langer dan aangekondigde wachttijden - geen proactieve communicatie Ze creëren verwachtingen door te communiceren over levertijden.... もっと見る
Levering heeft langer geduurd dan verwacht / toegezegd. Bij de levering zaten maar 2 ophangbeugels in de verkeerde kleur (wit) bij i.p.v. 3 stuks grijs. Hierover gereclameerd en vervolgens 2 stuks g... もっと見る
Nadat de bestelling voor de hordeur was betaald kreeg ik bericht dat de levertijd circa 6 maanden zou worden. Ik mocht de bestelling ook annuleren. Ik heb voor deze optie gekozen. Vervolgens heb ik 3... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Zonweringvoordelig.nl is de voordeligste webwinkel voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar het officiële A-merk: Luxaflex. Persoonlijk advies door onze product experts. Zonweringvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Wij exploiteren ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en vloerkledenvoordelig.nl.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
ervaren medewerkers
De ervaren medewerkers waren bij vragen snel (telefonisch) bereikbaar en konden mijn vragen snel beantwoorden. De levertijd nam wel een paar weken extra in beslag dan gepland.
Ontevreden.
Ik wacht nu al 51 werkdgn op mijn Luxaflex producten bestelling van 12-12-2018. Medio januari gebeld en wordt me verteld 2-3 wkn.2x kamers liggen 3 wkn overhoop in afwachting van...
Gisterenochtend een email gestuurd incl.bestelopdracht en krijg geen antwoord.Er is GEEN terugkoppeling!!
Ben ik nou de klant of moet ik blij zijn. Wat een slechte service.
Ik ben niet zo erg tevreden
Ik ben niet zo erg tevreden. Wil eigenlijk graag iemand op bezoek.
Spul is niet compleet (dekplaatje handvat ontbreekt
Plakstrips laten los
Klik dingetjes klikken onder niet, systeem zit dus los
Profielen op raam allemaal te kort. Dekt raam niet af conform opgave maat ruiten.
Foute lamel geleverd, reactie voor oplossing laat op zich wachten.
Online een bestelling gedaan voor lamellen. Voor 1 lamel terugkoppeling gehad dat de maten die we hadden gekozen, toch niet leverbaar waren in het type lamel wat wij hadden gekozen. Maar na overleg was er wel een ander systeem dat ook moest werken. Na uiteindelijk levering van de bestelling blijkt dat er een gewone lamel is geleverd die dus niet past. Nu meerdere terugbelverzoeken verder en nog geen reactie hoe we dit gaan oplossen.
We waren tevreden over de website en prijs, maar over de afhandeling zijn we tot nu toe niet tevreden.
Luxaflex rolgordijnen volgens verwachting
We hadden Luxaflex rolgordijnen besteld en dan heb je een vrij lange (van tevoren bekende) levertijd. Alles is volgens plan verlopen. Waar je rekening mee moet houden dat door de transparantie van internet "iemand" in de keten de lage prijs betaald. Ik denk dat dit de distributie is. 's Avonds om half acht werd de bestelling keurig afgeleverd, maar ik denk dat de chauffeur met zijn vrachtauto al een hele lange dag achter de rug had. Ik waarschuwde hem voor moeilijk zichtbare betonnen paaltjes, want ik zou het heel jammer hebben gevonden als hij schade had gereden.
Tevreden met kleine minpuntjes
Prima geholpen in de winkel en ontvangen maten en model van Luxaflex rolgordijnen klopten precies.
Er werd in de winkel echter wel gezegd dat we er een bus perslucht bij zouden krijgen, maar die is niet meegeleverd. Daarnaast ontbraken instructies voor ophangen. Die zijn online te vinden, maar zouden er naar onze mening bij moeten zitten.
Levering was prima, en veel eerder dan verwacht (3 weken i.p.v. genoemde 8).
Goed product voor een mooie prijs
Goed product voor een mooie prijs. begeleiding bij meten van Duette zou iets beter kunnen maar gelukkig is bestelling goed gegaan
Prima product voor een scherpe prijs
Prima product, scherpe prijs. Tijdig geleverd, helemaal volgens afspraak.
Het is een aanrader de hele bestelling…
Het is een aanrader de hele bestelling goed ontvangen en alles goed in orde en altijd een heel vriendelijke ontvangst we zijn heel tevrede
Mijn plisseehordeur is in prima staat…
Mijn plisseehordeur is in prima staat aangekomen. Echter de installatie instructie is dermate onduidelijk ( niet bijgevoegd op papier) en alleen via internet te bekijken. Ook is de instructie op internet totaal niet helder. Ik zal hier dus toch een vakman voor moeten inschakelen terwijl ik dat bij vorige installatie niet nodig had. Dus extra kosten die ik hoopte te vermijden door zelf te installeren zal ik noodgedwongen toch moeten naken.
Gezien de installatie instructie heb ik ook zo mijn twijfels of alle benodigde materialen wel bijgevoegd zijn. Luxaflex laat hier steken vallen.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Prima service.
Prima service.
Bedrijf denkt met je mee en is bereid een stapje extra te doen.Hebben het uitstekend geregeld toen ik na de estelling alsnog een andere kleurtint wilde hebben.Aardige mensen aan de telefoon en goed bereikbaar.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Heb nog niets ontvangen
Heb nog niets ontvangen. Zelfs nog geen mededeling omtrent productie van het bestelde. Dus lijkt me ongepast om reeds te beoordelen. Tenzij jullie vooraf inschatting willen horen
Levering in orde
Levering in orde. Wel advies om de klant op de hoogte te stellen indien de levertijd ruim wordt overschreden.
Bestellen en leveren ging prima
Bestellen en leveren ging prima. Monteren was ook geen enkel probleem
De volgende keer weer!
Service prima. Na een fout tijdens de fabricage direct opgepakt door Zonweringvoordelig.
Altijd spannend
Altijd spannend, zal ‘t passen, heb ik wel goed gemeten. Maar het past precies. Echt maatwerk. Zeer tevreden.
Goed produkt en prima service
Goed produkt en prima service. Levertijd is lang, maar komt waarschijnlijk omdat het produkt exact op maat gemaakt eordt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。