God service ved kÞb. Ved efterfÞlgende spÞrgsmål via telefon var der også fin service. Konkurrence dygtige priser. Jeg hentede selv mine produkter i den flotte butik, da jeg bor tÊt på.
Jeg havde oprindeligt bestilt en Husqvarna frontklipper hos Aagaard, men samme dag fik jeg besked om, at leveringstiden desvÊrre ville vÊre ca. to mÃ¥neder. De tilbÞd mig en god pris pÃ¥ samme mod... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og endnu bedre service! Ida, var så sÞd, hun svarede med det samme og leverede hurtigere end nogle andre butikker. Det bliver ikke sidste gang jeg handler herfra. Tusind tak!
Jeg er meget tilfreds Hurtig behandling og levering(efter betaling) af min bestilling Konkrete oplysninger per mail om status/ afgÞrelse og tidspunktet til afsending og levering til hjemmeadresse... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aagaard Maskiner & Udlejning er din pålidelige partner, når det kommer til salg og udlejning af have- og parkmaskiner til både professionelle og private. Vores brede udvalg sikrer, at du altid kan finde prÊcis det, du har brug for, og vores engagerede team står altid klar til at rådgive og assistere dig i din sÞgen. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, vi har modtaget fra vores kunder gennem årene. De fremhÊver ofte vores hurtige respons, fleksibilitet og vilje til at gå ud over det sÊdvanlige for at hjÊlpe. Dette er historier, som vi vÊrdsÊtter hÞjt, og som motiverer os til konstant at forbedre og udvikle vores tjenester. VÊlg Aagaard Maskiner & Udlejning for pålidelighed, kvalitet og en service, der virkelig gÞr en forskel. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med dit nÊste projekt!
Hastrupvej 17, 7330, Brande, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds
Hurtig behandling og levering(efter betaling) af min bestilling
Kompetent og sÞd Dame ved telefonen, der jeg skulle ringe to gang vedrÞrende usikkerheden af betaling og
ordrenummeret.
Tak
Super service bestille en havetraktorâŠ
Super service bestille en havetraktor om onsdagen og den kom torsdag meget tilfreds
Ãrlig og pÃ¥lidelig service hos Aagaard Maskinudlejning
Jeg havde oprindeligt bestilt en Husqvarna frontklipper hos Aagaard, men samme dag fik jeg besked om, at leveringstiden desvÊrre ville vÊre ca. to måneder. De tilbÞd mig en god pris på samme model med stÞrre klippebord, men den kunne desvÊrre ikke komme igennem min havelåge, så jeg takkede nej og annullerede ordren.
Herefter prÞvede jeg hos en konkurrent, men oplevede desvÊrre manglende gennemsigtighed. De blev ved med at give indtryk af, at maskinen snart var på vej, men der skete ikke noget. Jeg endte derfor med også at annullere denne ordre.
Til sidst gik jeg tilbage til Aagaard Maskinudlejning, Da de var Êrlige omkring leveringstiden fra starten, og det betÞd meget for mig efter den tidligere skuffelser.
Stor ros til Kasper pÞrtner for god kundeservice og Êrlig kommunikation!
Rigtigt god service og god kundeserviceâŠ
Rigtigt god service og god kundeservice ð
Service i top
Virkelig go og hurtig service
Hurtig lev ð
Det som var aftalt blev overholdt tilâŠ
Det som var aftalt blev overholdt til punkt og prikke .A
Fik en kanon services sÃ¥ alt i alt enâŠ
Fik en kanon services sÃ¥ alt i alt en god betjeningð
Fantastiske skÊrebukser
Hurtigt og gidt
Jeg tjekker op pÃ¥ priser pÃ¥ en Stihl elâŠ
Jeg tjekker op på priser på en Stihl el sav( KÞb til 2100 kr ) og i skriver gratis fragt ,Og vÊlger så jeg på grund af gratis fragt ,da jeg ikke selv kan komme i Pakkeshop på grund af skade . Og laver så bestilling på belÞb og der står gratis fragt på ordren og mit navn og adresse og jeg betaler , og så få jeg besked fra GLS nogle dage senere , om min sav er leveret i Pakkeshop ,? det har jeg ikke valgt ej heller fået mulighed for og vÊlge en Pakkeshop tÊttere på mig ? alle andre sider kommer der valgmuligheder op hvis det er Pakkeshop så man selv kan vÊlge hvilken Pakkeshop eller man kan vÊlge hjemme levering , men nej ikke på jeres hjemme side, og der står ingen steder når man laver ordren at jeres FRIFRAGT ikke er fri MEN til Pakkeshop hvis jeg havde vist det havde jeg aldrig handlet hos jeg, jeg ringede samme dag og ville klage over det , og fik en dame der sagde det må jeg undersÞge og ringe tilbage , det gjorde hun så ikke den dag. Men jeg vil love jer 1 ting handler aldrig hos jer mere med jeres GRATIS FRAGT .

Aagaard Maskinudlejning ããã®åç