Belde pas rond 11 uur met de vraag of zij nog een puin container dezelfde dag konden leveren. Dit lukte op zo een korte termijn, hierdoor kunnen wij verder gaan met onze klus. Super snelle en behulp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ordered containers twice from Afzetbak. Good choices and pickup options. I am giving 3 stars because of -Preferred time of delivery is not always adhered to. When we ask for a certain time so that... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken. Dat afspreken ging ook erg makk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldige service, super aardig personeel. Alles verliep vloyjes en ze waren super snel. Zeker een een bedrijf wat ik zo weer zou inhuren en zou aanraden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Leemidden 30, 2678 ME, De Lier, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Top service en snelle communicatie. Duidelijk en zonder problemen een container laten leveren, en die is netjes op afgesproken dag weer opgehaald. Simpel, makkelijk. Duidelijk. Thanks! Zou hier de volgende keer zeker terug komen.

Afzetbak ããã®åç
Na de aanvraag werd de container zeer snel gebracht.
Deze werd met zorg voor de deur geplaatst en ook weer opgehaald. Dit alles zonder problemen of beschadegingen. Het zijn TOPPERS!

Afzetbak ããã®åç
Heb een zeer goede service vriendelijk personeel zou ze zeker aanraden

Afzetbak ããã®åç
Slechte communicatie! Na twee weken werd er ineens aangegeven dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van de afvalbak. Dit was vooraf niet duidelijk gecommuniceerd. Erg jammer en zeker niet klantvriendelijk.

Afzetbak ããã®åç
Snelle levering van de container en precies op de plaats waar ik hem wilde hebben staan. Ook het ophalen verliep snel en vlekkeloos. Alles geregeld via internet. Geweldig !!

Afzetbak ããã®åç
Goed bereikbaar, en prettig contact.
Al ruim 60 containers besteld en gaat altijd goed!

Afzetbak ããã®åç
Levering en ophalen volgens afspraak en dat is prettig

Afzetbak ããã®åç
Keurig geleverd op 21 augustus j.l.
Werkzaamheden waren een week later afgerond.
Het is nu 9 september (anderhalve week later) en ik kijk nog steeds tegen de afvalbak aan, in plaats van mijn gerenoveerde voortuin. Het gevaarte neemt al die tijd anderhalve parkeerplaats in beslag, die de straat helemaal niet kan missen.
Er is meerdere malen contact geweest met de hovenier hierover. Het zou alweer afgelopen vrijdag opgehaald worden. Nee; de maandag erop. Het laatste bericht: "We hebben ondertussen een afvalstroomnummer ontvangen en het afvoeren van deze container staat nu in de planning voor donderdag met eventuele uitloop naar vrijdag".
Welke maand en welk jaar?! ð¡
Schandalig.
@Afzetbak, bedankt voor jullie vlotte reactie. Ik zie geen andere mogelijkheid om daar weer op te reageren, dus dan doe ik het zo.
Ik weet wel alles over de struggles rond het ophalen van de bak, je uitleg neemt niet weg dat ik hier met een onvoorziene moeilijkheid te maken heb, namelijk uitzicht op puin dat allang opgehaald had moeten zijn, dat ook nog eens een flinke parkeerplaats al weken bezet houdt en de straat ontsiert. Ik hoop dan maar dat ik onder de âuitloop naar vrijdagâ hetzelfde versta als wat jullie bedoelen.

Afzetbak ããã®åç
Makkelijk aangevraagd/op laten halen en snelle service. We moesten de eerste afzetbak wisselen naar een ander soort en ook dat is snel en soepel verlopen.

Afzetbak ããã®åç
Klantvriendelijk en op aangegeven dag tijd aangeleverd en opgehaald.

â 1/5 â Een regelrechte nachtmerrie
Wat een ontzettend slechte ervaring met Afzetbal.nl. De container stond volledig gevuld drie weken lang op mijn eigen terrein (erf), waardoor ik niet verder kon met de renovatie van mijn huis.
Na meerdere telefoongesprekken en uiteindelijk ook een formele sommatie per e-mail werd de container nog steeds niet opgehaald. Ondanks herhaaldelijk aandringen bleef de situatie voortduren. Ondertussen stond er een volledig gevulde container op mijn eigendom en lag mijn renovatie stil.
De reden dat de container ÃŒberhaupt op mijn erf terecht was gekomen, was dat deze door een aannemer was gehuurd en daar was geplaatst. De aannemer bleek zich vervolgens niet aan zijn verplichtingen te houden, waardoor ik als eigenaar van het terrein met de gevolgen werd opgezadeld.
Dat Afzetbal.nl vervolgens, ondanks meerdere telefoongesprekken en een schriftelijke sommatie, niet direct tot een oplossing kwam, vind ik ronduit onbegrijpelijk. Als een container op iemands privéterrein staat en volledig gevuld is, mag je verwachten dat een verhuurder actief meewerkt aan een snelle oplossing â zeker wanneer de eigenaar van het terrein duidelijk aangeeft dat hij hierdoor niet verder kan met werkzaamheden. Ik benoemde meerdere keren dat ik hier woon met mijn vrouw en zoon van 7 maanden oud.
Uiteindelijk is de container wel opgehaald, maar pas na weken van frustratie, telefoontjes en aandringen.
Mijn renovatie heeft hierdoor onnodige vertraging opgelopen en de hele situatie was simpelweg een regelrechte nachtmerrie.
Mijn advies: bezint eer ge begint. Op basis van mijn ervaring zou ik Afzetbal.nl absoluut niet opnieuw inschakelen.

Afzetbak ããã®åç
Snelle reactie weten gelijk met wie ze te maken hebben , chauffeurs zijn ook top zetten de bak neer waar je hem wil hebben indien mogelijk, zeer tevreden

Afzetbak ããã®åç
Goed voorbereid hoe wat en vooral waar de container geplaatst moest
worden. En top dat er na een belletje gelijk wordt geleegd.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã