Afzetbak レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Belde pas rond 11 uur met de vraag of zij nog een puin container dezelfde dag konden leveren. Dit lukte op zo een korte termijn, hierdoor kunnen wij verder gaan met onze klus. Super snelle en behulp... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ordered containers twice from Afzetbak. Good choices and pickup options. I am giving 3 stars because of -Preferred time of delivery is not always adhered to. When we ask for a certain time so that... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken. Dat afspreken ging ook erg makk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, super aardig personeel. Alles verliep vloyjes en ze waren super snel. Zeker een een bedrijf wat ik zo weer zou inhuren en zou aanraden!

䌁業情報

1. ゎミ凊理の管理サヌビス
  2. コンテナ サヌビス
  3. コンテナ䟛絊業者
  4. リサむクル センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 163ä»¶

レビュヌを曞く

Aanrader!

Top service en snelle communicatie. Duidelijk en zonder problemen een container laten leveren, en die is netjes op afgesproken dag weer opgehaald. Simpel, makkelijk. Duidelijk. Thanks! Zou hier de volgende keer zeker terug komen.

2026幎9月9日

Beste Jor,

Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van de review en uiteraard bedankt voor de bestelling.

Tot de volgende keer!

Kristina, Team afzetbak

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede servies en zeer netjes.

Na de aanvraag werd de container zeer snel gebracht.
Deze werd met zorg voor de deur geplaatst en ook weer opgehaald. Dit alles zonder problemen of beschadegingen. Het zijn TOPPERS!

2026幎9月9日

Beste Hennie,

Bedankt voor de review en uiteraard erg fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen!

Mocht er in het vervolg nogmaals een afzetbak nodig zijn, weet u ons te vinden.

Kristina, Team Afzetbak

5぀星のうち5の評䟡

Heb een zeer goede service vriendelijk

Heb een zeer goede service vriendelijk personeel zou ze zeker aanraden

2026幎9月3日

Beste Erik,

Bedankt voor de mooie review en de al aantal bestelling die u bij ons heeft geplaatst. We zijn u als terugkerende klant ook zeer dankbaar.

Kristina, Team Afzetvak

5぀星のうち5の評䟡

Klantvriendelijk en op tijd!!

2026幎9月3日

Beste Bick Bouwadvies,

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf.

Graag horen wanneer u nog een volgende afzetbak nodig zal hebben zodat wij u nogmaals een handhje mogen helpen met het afvoeren van het afval!

5぀星のうち1の評䟡

Slechte communicatie

Slechte communicatie! Na twee weken werd er ineens aangegeven dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van de afvalbak. Dit was vooraf niet duidelijk gecommuniceerd. Erg jammer en zeker niet klantvriendelijk.

2026幎9月1日

Beste Pump Fitclub,

U heeft bij ons op 12-08 een puin container besteld. Deze zijn bedoeld voor alleen steenachtige materialen. Hierbij heeft u zelf de lijst gezien wat wel en niet in de container mag en hebben wij ook per e-mail aan u verzonden.

Deze hebben wij vervolgens netjes zoals aangevraagd op 14-08 geleverd voor u.

Vervolgens heeft u aanvraag gedaan om de container vanaf 01-09 (greenway 3 werkdagen) afgevoerd mag gaan worden.

Tijdens het afvoeren van de container hebben wij geconstateerd dat de container is gevuld met onder anderen puin, hout en nog een kunststof buis. Dit mag helaas niet in een puin container, bedoeld voor alleen steen, maar wordt geclassificeerd onder bouw en sloopafval. Dit hebben wij u op 08-09 laten weten.

U had dus direct een bouw en sloopafval container moeten bestellen wegens de verschillende materialen die u had af te voeren.

We vinden het ook erg jammer dat wij een 1-sterrenreview ontvangen wegens het zelf verkeerd te hebben gelezen / gevuld van de container. Ook erg jammer dat u ons niet klantvriendelijk benoemd wegens dat wij u netjes te woord hebben gestaan.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van de container

Snelle levering van de container en precies op de plaats waar ik hem wilde hebben staan. Ook het ophalen verliep snel en vlekkeloos. Alles geregeld via internet. Geweldig !!

2026幎8月4日

Beste Huub,

Bedankt voor de super mooie review en uiteraard fijn om te horen dat het vlekkeloos is verlopen.

Bedankt en misschien tot de volgende keer!

Camiel, Team Afzetbak

Goede service top

Beste Naim,

Bedankt voor de review en wij om te horen dat de service top was.

U uiteraard ook bedankt voor het vertrouwen in ons!

Prima geregeld

Prima geregeld

Beste Jaqueline,

Erg prettig om te horen dat de afzetbak en service prima bevallen is!

We zien u graag als klant nogmaals terug zodra er nog een afzetbak nodig is.

5぀星のうち5の評䟡

Alles is netjes verlopen.

Beste Bastiaan,

Super fijn om te horen dat alles netjes voor u is verlopen.
Hier doen wij uiteraard ook ons uiterste best voor.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en misschien wel tot de volgende keer.

Abel, Team afzetbak

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, en prettig contact.
Al ruim 60 containers besteld en gaat altijd goed!

Beste Luc,

Erg blij om te horen dat het nog steeds zo soepel loopt in deze jaren lange samenwerking als dat sinds dag 1 al gaat.

Bedankt voor het jaren lange vertrouwen in ons!

5぀星のうち5の評䟡

Levering en ophalen volgens afspraak en

Levering en ophalen volgens afspraak en dat is prettig

Beste Cees,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat je het als prettig heb ervaren.

Mocht je in het vervolg nogmaals een Afzetbak nodig hebben, weet je ons te vinden.

5぀星のうち2の評䟡

Plaatsen keurig op tijd, ophalen geen prioriteit!

Keurig geleverd op 21 augustus j.l.
Werkzaamheden waren een week later afgerond.
Het is nu 9 september (anderhalve week later) en ik kijk nog steeds tegen de afvalbak aan, in plaats van mijn gerenoveerde voortuin. Het gevaarte neemt al die tijd anderhalve parkeerplaats in beslag, die de straat helemaal niet kan missen.
Er is meerdere malen contact geweest met de hovenier hierover. Het zou alweer afgelopen vrijdag opgehaald worden. Nee; de maandag erop. Het laatste bericht: "We hebben ondertussen een afvalstroomnummer ontvangen en het afvoeren van deze container staat nu in de planning voor donderdag met eventuele uitloop naar vrijdag".
Welke maand en welk jaar?! 😡

Schandalig.

@Afzetbak, bedankt voor jullie vlotte reactie. Ik zie geen andere mogelijkheid om daar weer op te reageren, dus dan doe ik het zo.
Ik weet wel alles over de struggles rond het ophalen van de bak, je uitleg neemt niet weg dat ik hier met een onvoorziene moeilijkheid te maken heb, namelijk uitzicht op puin dat allang opgehaald had moeten zijn, dat ook nog eens een flinke parkeerplaats al weken bezet houdt en de straat ontsiert. Ik hoop dan maar dat ik onder de “uitloop naar vrijdag” hetzelfde versta als wat jullie bedoelen.

自発的なレビュヌ

Beste Adela,

Bedankt voor uw feedback.
De situatie ligt in deze situatie erg lastig.

Dit wegens dat wij bij de originele ophaal netjes binnen de gestelde werkdagen op locatie zijn gekomen om de container proberen af te voeren.

Op dat moment heeft de chauffeur de container geprobeerd af te voeren en bleek de container te zwaar te zijn beladen om ÃŒberhaupt mee te nemen. Op dat moment hebben wij direct contact opgenomen met de huurder van de container om dit verder op te lossen.

Vervolgens hebben wij contact opgenomen met de directe vervoerder/verwerker. zij geven aan om nog op een afvalstroom nummer te wachten wat verplicht is om de container af te voeren. Zoals wij netjes vandaag hebben aangegeven bij de huurder, hebben wij deze vandaag ontvangen en heeft de planning direct de nieuwe ophaal ingepland. Wegens drukte in de regio hebben we aangegeven dat dit donderdag met uitloop naar vrijdag zal plaats vinden.

De situatie ligt dus anders dan dat u zelf aangeeft waarbij u ook enkele dingen mist binnen uw review.

We doen ons uiterste best dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Makkelijk en snel

Makkelijk aangevraagd/op laten halen en snelle service. We moesten de eerste afzetbak wisselen naar een ander soort en ook dat is snel en soepel verlopen.

2026幎9月7日

Beste Jojo,

Fijn om te horen dat je de service zo hebt beschouwd.
We doen ons uiterste best om de service voor het plaatsen, wisselen en ophalen zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bedankt voor het vertrouwen en misschien wel tot de volgende keer.

Kristina, Team Afzetbak

5぀星のうち5の評䟡

Klantvriendelijk en op aangegeven dag

Klantvriendelijk en op aangegeven dag tijd aangeleverd en opgehaald.

2026幎9月4日

Beste Harvey,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat onze klantenservice en het leveren en afvoeren goed voor u is bevallen.

We zien u graag nogmaals terug zodra er nog een container nodig is!

Camiel, Team Afzetbak

5぀星のうち1の評䟡

⭐ 1/5

⭐ 1/5 — Een regelrechte nachtmerrie

Wat een ontzettend slechte ervaring met Afzetbal.nl. De container stond volledig gevuld drie weken lang op mijn eigen terrein (erf), waardoor ik niet verder kon met de renovatie van mijn huis.

Na meerdere telefoongesprekken en uiteindelijk ook een formele sommatie per e-mail werd de container nog steeds niet opgehaald. Ondanks herhaaldelijk aandringen bleef de situatie voortduren. Ondertussen stond er een volledig gevulde container op mijn eigendom en lag mijn renovatie stil.

De reden dat de container ÃŒberhaupt op mijn erf terecht was gekomen, was dat deze door een aannemer was gehuurd en daar was geplaatst. De aannemer bleek zich vervolgens niet aan zijn verplichtingen te houden, waardoor ik als eigenaar van het terrein met de gevolgen werd opgezadeld.

Dat Afzetbal.nl vervolgens, ondanks meerdere telefoongesprekken en een schriftelijke sommatie, niet direct tot een oplossing kwam, vind ik ronduit onbegrijpelijk. Als een container op iemands privéterrein staat en volledig gevuld is, mag je verwachten dat een verhuurder actief meewerkt aan een snelle oplossing — zeker wanneer de eigenaar van het terrein duidelijk aangeeft dat hij hierdoor niet verder kan met werkzaamheden. Ik benoemde meerdere keren dat ik hier woon met mijn vrouw en zoon van 7 maanden oud.

Uiteindelijk is de container wel opgehaald, maar pas na weken van frustratie, telefoontjes en aandringen.

Mijn renovatie heeft hierdoor onnodige vertraging opgelopen en de hele situatie was simpelweg een regelrechte nachtmerrie.

Mijn advies: bezint eer ge begint. Op basis van mijn ervaring zou ik Afzetbal.nl absoluut niet opnieuw inschakelen.

2026幎8月18日
自発的なレビュヌ

Beste Michel,

Bedankt voor uw feedback.

Wat wij echter meermaals bij u hebben aangegeven is dat wij de container van de officiele huurder, uw aannemer nog niet weg mochten halen.

U heeft dinsdag contact met ons opgenomen voor het eerst waarbij wij direct actie hebben ondernomen en zelfs de container donderdag voor u hebben afgevoerd. Dit was voor ons ook pas de eerste aanvraag die wij hadden ontvangen.

Wij vinden het daardoor ook erg jammer om te horen dat u wegens problemen met uw aannemer, wij een 1-sterrenreview van u ontvangen. Dit terwijl wij u telkens netjes te woord hebben gestaan en ook meermaals de aannemer hebben gesproken.

Altijd goed

Altijd goed, de bakken staan er op tijd. Overleg is altijd mogelijk.

2026幎9月6日

Beste Wdf Schildt,

Bedankt voor het schrijven van de mooie review.

We zijn jullie ook erg dankbaar voor de jaren lange samenwerking die we inmiddels hebben opgebouwd.

We horen graag weer wanneer het volgende project weer van start gaat om jullie weer de service bieden die jullie inmiddels gewend zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie weten gelijk met wie ze

Snelle reactie weten gelijk met wie ze te maken hebben , chauffeurs zijn ook top zetten de bak neer waar je hem wil hebben indien mogelijk, zeer tevreden

2026幎9月6日

Beste Leo,

Bedankt voor de super mooie review en het lange vertrouwen in Afzetbak.nl

We zijn uiteraard ook super blij met u, zonder klanten zoals u wordt het voor ons uiteraard ook een stuk lastiger.

Dankjewel en tot de volgende afzetbak!

5぀星のうち5の評䟡

Goed voorbereid hoe wat en vooral waar

Goed voorbereid hoe wat en vooral waar de container geplaatst moest
worden. En top dat er na een belletje gelijk wordt geleegd.

2026幎9月5日

Beste Raimond,

Fijn om te horen dat het goed bevallen is tot nu toe.
Erg fijn voor ons dat u het zelf ook goed heb voorbereid zodat onze chauffeurs makkelijk en snel te werk kunnen gaan.

Mocht de container die nu nog staat ook weer volzitten horen we het graag om eventueel te wisselen of alleen af te voeren.

Makkelijk,snel,gewoon goed

2026幎8月30日

Beste Ingrid,

Fijn om te horen dat opnze service makkelijk snel en gewoon goed is!

Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。