Belde pas rond 11 uur met de vraag of zij nog een puin container dezelfde dag konden leveren. Dit lukte op zo een korte termijn, hierdoor kunnen wij verder gaan met onze klus. Super snelle en behulp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ordered containers twice from Afzetbak. Good choices and pickup options. I am giving 3 stars because of -Preferred time of delivery is not always adhered to. When we ask for a certain time so that... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken. Dat afspreken ging ook erg makk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldige service, super aardig personeel. Alles verliep vloyjes en ze waren super snel. Zeker een een bedrijf wat ik zo weer zou inhuren en zou aanraden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Leemidden 30, 2678 ME, De Lier, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijk bij bestellen. Houdt zich prima aan afspraken bij leveren en ophalen

Keurig op tijd geleverd
In overleg op gewenste plek geplaatst
Op tijd weer opgehaald

Afzetbak ããã®åç
Gewoon snel en correct zoals iedere keer weer, met een super vriendelijke telefoon beantwoording.
En altijd goed bereikbaar.

Afzetbak ããã®åç
Alles gewoon zoals afgesproken geen moeilijke bestelling gewoon duidelijke en snel

Afzetbak ããã®åç
Super easy: bestel online, droppen de bak volgens afspraak, je belt ze om ad te melden (nummerherkenning dus ze weten meteen welke bak je wilt afmelden) en ze halen het weer op. Ideaal

Afzetbak ããã®åç
Bak op tijd geleverd op aangewezen plaats. Ophalen binnen drie dagen van vol melding

Afzetbak ããã®åç
Container werd netjes op afgesproken dag afgezet en opgehaald.

Afzetbak ããã®åç
De bak werd niet op het afgesproken tijdstip neergezet en ook niet opgehaald op afgesproken gewenste tijdstip. Beide keren heb ik gebeld en werd het probleem snel opgelost. Telefonisch zijn ze goed te bereiken en je krijgt normaal antwoord. Waren maar meer bedrijven zo.

Afzetbak ããã®åç
De bak werd op tijd bezorgd en op tijd weer opgehaald. Chauffeur overlegde netjes aaar de bak moest komen

Afzetbak ããã®åç
Gewoon strak geregeld. Zondag avond aangevraagd, maandag ochtend stond de bak er al.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã