Afzetbak レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Belde pas rond 11 uur met de vraag of zij nog een puin container dezelfde dag konden leveren. Dit lukte op zo een korte termijn, hierdoor kunnen wij verder gaan met onze klus. Super snelle en behulp... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ordered containers twice from Afzetbak. Good choices and pickup options. I am giving 3 stars because of -Preferred time of delivery is not always adhered to. When we ask for a certain time so that... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken. Dat afspreken ging ook erg makk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, super aardig personeel. Alles verliep vloyjes en ze waren super snel. Zeker een een bedrijf wat ik zo weer zou inhuren en zou aanraden!

䌁業情報

1. ゎミ凊理の管理サヌビス
  2. コンテナ サヌビス
  3. コンテナ䟛絊業者
  4. リサむクル センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 163ä»¶

レビュヌを曞く

Duidelijk bij bestellen

Duidelijk bij bestellen. Houdt zich prima aan afspraken bij leveren en ophalen

2026幎9月5日

Beste Klant,

Bedankt voor het vertrouwen in Afzetbak.nl.

Zoals u heeft gemerkt komen wij de duidelijke afspraken goed na om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Misschien tot de volgende afzetbak.

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd
In overleg op gewenste plek geplaatst
Op tijd weer opgehaald

2026幎9月5日

Beste Dick,

fijn om te horen dat alles goed is verlopen!
Uiteraard komen we graag nog met u in contact en ontvangen wij feedback vanuit uw zijde om er voor te zorgen dat het de volgende keer voor u de 5 sterren zou kunnen worden.

In ieder geval bedankt voor het vertrouwen in Afzetbak.nl

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon snel en correct zoals iedere

Gewoon snel en correct zoals iedere keer weer, met een super vriendelijke telefoon beantwoording.
En altijd goed bereikbaar.

Beste Rene,

Bedankt voor de mooie review en het meermaals vertrouwen in ons!

Mocht je binnenkort weer een afzetbak nodig hebben, horen wij het graag en staan wij direct voor u klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Alles gewoon zoals afgesproken geen

Alles gewoon zoals afgesproken geen moeilijke bestelling gewoon duidelijke en snel

Beste Jasper,

Fijn om te horen dat het als makkelijk, duidelijk en snel ervaren is.
Hier doen wij als Afzetbak.nl ons uiterste best voor om het allemaal voor u als klant zo makkelijk en duidelijk mogelijk te houden.

Bedankt en tot de volgende keer!

Top ervaring.

Top ervaring.

2026幎8月29日

Beste Coleta,

Bedankt voor de mooie review en super fijn om te horen dat u zo'n top ervaring heeft gehad bij Afzetbak.nl!

Fast quick and clear!

Dear Blvck,

Thanks for the nice review and good to hear that everything was quick and clear for you!

We would kindly ask you to contact us and give us de needed feedback so for next time we are able to change this 4 star review into a 5 star review.

Kind Regards,

Zo als altijd goed geregeld

Zo als altijd goed geregeld

Beste Richard,

Fijn om te horen dat inmiddels na een aantal bestellingen de service nog steeds goed bevalt.

Bij het volgende project zullen we direct weer voor u klaar staan met onze afzetbakken.

Met vriendelijk groet,

Super easy

Super easy: bestel online, droppen de bak volgens afspraak, je belt ze om ad te melden (nummerherkenning dus ze weten meteen welke bak je wilt afmelden) en ze halen het weer op. Ideaal

Beste Heer Weijden,

Fijn om te horen dat het super easy was om de container online te bestellen via de website. Uiteraard ook verder erg fijn dat de rest van het proces met het plaatsen en afvoeren ook erg is bevallen!

Bedankt voor de review en tot de volgende keer!

Gouden goud is het grootste

Gouden goud is het grootste

2026幎8月27日

Beste Aydin,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat u onze service goud waard vindt!

We zien u erg graag snel weer terug als u weer een afzetbak nodig heeft.

5぀星のうち4の評䟡

Bak op tijd geleverd op aangewezen

Bak op tijd geleverd op aangewezen plaats. Ophalen binnen drie dagen van vol melding

2026幎8月27日

Beste Wil,

Dank u wel voor de review en erg fijn om te horen dat het u goed bevallen is!

Graag komen wij nog een keer met u in contact zodat wij er als bedrijf voor kunnen zorgen met uw feedbac, dat we uw review in de toekomst zouden kunnen veranderen in een evetuele 5-sterren review.

Uiteraard bedankt voor de bestelling en het vertrouwen in Afzetbak.nl

Hamertje Tik

Gewoon een top bedrijf !!

Beste A. Mansur,

Bedankt voor de positieve review.

We zijn u als klant uiteraard ook erg dankbaar met de jarenlange samenwerking die samen is opgebouwd.

5぀星のうち5の評䟡

Container werd netjes op afgesproken

Container werd netjes op afgesproken dag afgezet en opgehaald.

2026幎9月1日

Beste Robert,

Bedankt voor de mooie review.
Erg fijn om te horen dat het zo goed is bevallen!

Mocht je nog een container nodig hebben voor in de toekomst, helpen we je graag nogmaals!

5぀星のうち3の評䟡

Telefonisch goed te bereiken

De bak werd niet op het afgesproken tijdstip neergezet en ook niet opgehaald op afgesproken gewenste tijdstip. Beide keren heb ik gebeld en werd het probleem snel opgelost. Telefonisch zijn ze goed te bereiken en je krijgt normaal antwoord. Waren maar meer bedrijven zo.

2026幎9月1日
自発的なレビュヌ

Beste Alex,

Fijn om te horen dat er een aantal zaken zijn die goed zijn bevallen.
Dit zoals het goed telefonisch bereikbaar te zijn en uiteraard dat onze collega's de problemen goed hebben opgelost.

Wel willen we u vragen om hier uw order nummer te delen met ons zodat wij de situatie verder kunnen toelichten of dat u even contact met ons opneemt.

Goede dienst

99% altijd op tijd!! Altijd bereikbaar en flexibele met oplossingen

2026幎8月24日

Beste Francesco,

Bedankt voor de mooie review en alle bestellingen die je inmiddels bij ons hebt gedaan.

Uiteraard zijn wij ook zeer blij met de samenwerking die we inmiddels hebben opgebouwd.
Laten we zo doorgaan en tot de volgende container!

Helemaal top

2026幎8月30日

Beste Danny,

Erg fijn om te horen dat je onze service helemaal top vindt.
Hier doen wij uiteraard ons uiterste best voor.

Bedankt voor de mooie review en tot de volgende afzetbak!

Goede service en op tijd geleverd

Goede service en op tijd geleverd

2026幎8月21日

Beste Heer / Mevrouw,

Bedankt voor de mooie review.
Uiteraard hopen wij dat indien u in de toekomst nogmaals een container nodig zal hebben, dat u weer gebruik zal maken van onze service.

gewoon goed

2026幎8月22日

Beste Johnny,

Fijn om te horen dat het "gewoon goed" is bevallen!
We willen u uiteraard ook bedanken met het vertrouwen in afzetbak.

Goed geregeld

Gewoon strak geregeld. Zondag avond aangevraagd, maandag ochtend stond de bak er al.

2026幎8月13日

Beste Peter,

Dat is de kracht van Afzetbak, alles is strak geregeld.
Mocht je binnenkort nogmaals een container nodig hebben, horen wij dit graag en staan we direct weer voor u klaar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。