Belde pas rond 11 uur met de vraag of zij nog een puin container dezelfde dag konden leveren. Dit lukte op zo een korte termijn, hierdoor kunnen wij verder gaan met onze klus. Super snelle en behulp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ordered containers twice from Afzetbak. Good choices and pickup options. I am giving 3 stars because of -Preferred time of delivery is not always adhered to. When we ask for a certain time so that... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken. Dat afspreken ging ook erg makk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldige service, super aardig personeel. Alles verliep vloyjes en ze waren super snel. Zeker een een bedrijf wat ik zo weer zou inhuren en zou aanraden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Leemidden 30, 2678 ME, De Lier, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De container kwam netjes op tijd en netjes geplaatst. Na bellen weer keurig vol opgehaald .

Afzetbak ããã®åç
snelle service en goeie communicatie vooraf.vriendelijke chauffeur bij afleveringnen opgehaald binnen afgesproken tijd.afspraken na gekomen zoals afgesproken.zeker een aanrader

Goedeavond,
Ik werk al 7 jaar samen, de container worden altijd optijd bezorgd en opgehaald..

Afzetbak ããã®åç
De organisatie handelde op alle momenten zorgvuldig en accuraat!

Afzetbak ããã®åç
Wegens een spoedoperatie en de nasleep kon de container niet binnen 8 weken opgehaald worden. netjes contact opgenomen om het verhaal uit te leggen maar kregen nul begrip voor de situatie en dit was onze 3de container op rij (tevens ook de laatste!).
Added 28-Aug:
Dank voor je reactie. Klopt hij stond 16 dagen langer waarvoor iedere minuut in rekening is gebracht. Ik snap de "standaard" regel, tegelijkertijd neem ik aan dat het bedrijf niet zo is ingericht dat alles vastloopt als een container 16 dagen later opgehaald wordt? Dat is ook niet zo want je kan hem wel betaald laten staan dus containers zijn er blijkbaar genoeg. Enige reden is dus "onafhankelijik van wat er gebeurd hanteren wij het max aantal dagen" waarop mijn ervaring/review ongewijzigd blijft "gebrek aan emphatie". Overigens zie ik op jullie website mijn slechte review (alsmede andere lage reviews) niet terugkomen, slechte reviews worden blijkbaar netjes weggefilterd waardoor er een mooie 9.7 staat (bij Trustpilot staat mijn review wel netjes) fijn weekend

Afzetbak ããã®åç
Container snel geregegeld,geplaatst volgens afspraak en op tijd weer opgehaald, prima service.

Containers optijd gebracht
Contact via app erg makkelijk
Vriendelijke
Reageren optijd. Netjes gewoon doen

Afzetbak ããã®åç
Correcte aflevering en ophalen volgens afspraak.

Afzetbak ããã®åç
Onterechte kosten en slechte service â Pas op met dit bedrijf!Beste lezers,Plaats hier absoluut geen bestelling. Dit bedrijf rekent onterecht een 'loze rit' van rond 150 euro en weigert de fout te herstellen.De chauffeur kwam langs met twee containers. De eerste container werd netjes gewisseld. Voor de tweede container was op dat exacte moment geen vrije parkeerplaats. Mijn collega ter plaatse vroeg de chauffeur om heel even te wachten, maar de chauffeur weigerde dit, gaf aan de volgende dag terug te komen en reed direct weg. De volgende dag is de container inderdaad alsnog geleverd.Nu claimt het bedrijf ineens een loze rit. Zonder enig bewijs te leveren, houden ze vast aan hun eigen verhaal. Wat nog het vreemdst is: hun eigen argumentatie verandert continu. Eerst claimden ze dat de container door ons werd 'geweigerd', en nu is het ineens dat er 'geen vrije parkeerplaats' was.Wij hebben netjes voor alle 8 bestelde containers betaald, maar deze onterechte extra boete van ruim 100 euro slaat nergens op. Geen aanrader!

Afzetbak ããã®åç
Makkelijke en duidelijke site. Zowel om te bestellen als om de bak weer op te laten halen. Bak wordt netjes geleverd op de plek die is aangegeven. We bestellen altijd via deze firma als we een bak nodig hebben.

Afzetbak ããã®åç
Comm was goed en snel,duidelijke afspraak,geen ingewikkelde situaties,gewoon doen...thx!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã