Afzetbak レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Belde pas rond 11 uur met de vraag of zij nog een puin container dezelfde dag konden leveren. Dit lukte op zo een korte termijn, hierdoor kunnen wij verder gaan met onze klus. Super snelle en behulp... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ordered containers twice from Afzetbak. Good choices and pickup options. I am giving 3 stars because of -Preferred time of delivery is not always adhered to. When we ask for a certain time so that... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken. Dat afspreken ging ook erg makk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service, super aardig personeel. Alles verliep vloyjes en ze waren super snel. Zeker een een bedrijf wat ik zo weer zou inhuren en zou aanraden!

䌁業情報

1. ゎミ凊理の管理サヌビス
  2. コンテナ サヌビス
  3. コンテナ䟛絊業者
  4. リサむクル センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

連絡先

レビュヌを曞く

Ongeorganiseerd

2026幎8月27日

Beste Ali,

Vervelend om te horen dat u dit heeft ervaren.

Wij hebben even nagekeken voor u waarom u vindt dat het ongeorganiseerd is. Het enige wat wij kunnen vinden is correspondentie in whatsapp waar u een ophaalverzoek heeft aangevraagd waarop wij hebben aangegeven we doen is best voor morgen, maar houdt rekening met 3 werkdagen.
Waar u het zelf niet mee eens was/dat u het een onduidelijk antwoord vondt.
Uiteindelijk is de container zelfs nog in overleg met u de dag van aanvragen afgevoerd wegens er ruimte was.

Mocht het een andere reden hebben dat u ons ongeorganiseerd vindt, komen wij graag nog met u in contact om dit met u te bespreken.

5぀星のうち5の評䟡

Op tijd geleverd en snel weer afgevoerd

De container kwam netjes op tijd en netjes geplaatst. Na bellen weer keurig vol opgehaald .

2026幎8月21日

Beste Diana,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat het goed is bevallen!

Misschien wel tot de volgende keer.

Super fijn bedrijf

Gewoon een goed bedrijf die er staat voor zijn klanten

2026幎8月25日

Beste Willem,

Bedankt voor de mooie review Willen en uiteraard de mooie samenwerking die we hebben.

Tot het volgende project Willem!

een aanrader

snelle service en goeie communicatie vooraf.vriendelijke chauffeur bij afleveringnen opgehaald binnen afgesproken tijd.afspraken na gekomen zoals afgesproken.zeker een aanrader

2026幎8月25日

Beste Dennis,

Fijn om te horen dat alles van te voren erg duidelijk was, dat de levering vervolgens correct is uitgevoerd is door onze chauffeurs en het afvoeren ook voorspoedig is gelopen.

Bedankt in het vertrouwen in Afzetbak.nl en misschien wel tot de volgende keer.

Goede samenwerking.

Goedeavond,
Ik werk al 7 jaar samen, de container worden altijd optijd bezorgd en opgehaald..

Beste Kish Installatie Service,

Bedankt voor de mooie review en uiteraard de jaren lange samenwerking die we inmiddels samen hebben opgebouwd.

We kijken weer erg veel uit naar het volgende project waar we voor jullie de afzetbakken mogen plaatsen.

alles netjes geregeld

Beste Bea,

Fijn om te horen dat alles op deze manier netjes is geregeld.
Dank u wel dat u u mochten helpen in het verzorgen van de afzetbakken zodat u op een makkelijke manier van uw afval af bent.

zorgvuldig en accuraat!

De organisatie handelde op alle momenten zorgvuldig en accuraat!

Beste Bas,

Erg fijn om te horen dat de service zo ervaren is! Hier doen wij uiteraard met ons volledige team op kantoor en uiteraard ook de chauffeurs ons uiterste best voor.

Bedankt dus voor de mooie review en misschien nog wel tot de volgende keer.

Top service!

2026幎8月18日

Beste Emanuella,

Bedankt voor de mooie review!
Uiteraard u ook bedankt met het mooie project waar wij u met onze afzetbakken bij staan om het afval te regelen.

Totaal gebrek aan empathie

Wegens een spoedoperatie en de nasleep kon de container niet binnen 8 weken opgehaald worden. netjes contact opgenomen om het verhaal uit te leggen maar kregen nul begrip voor de situatie en dit was onze 3de container op rij (tevens ook de laatste!).

Added 28-Aug:
Dank voor je reactie. Klopt hij stond 16 dagen langer waarvoor iedere minuut in rekening is gebracht. Ik snap de "standaard" regel, tegelijkertijd neem ik aan dat het bedrijf niet zo is ingericht dat alles vastloopt als een container 16 dagen later opgehaald wordt? Dat is ook niet zo want je kan hem wel betaald laten staan dus containers zijn er blijkbaar genoeg. Enige reden is dus "onafhankelijik van wat er gebeurd hanteren wij het max aantal dagen" waarop mijn ervaring/review ongewijzigd blijft "gebrek aan emphatie". Overigens zie ik op jullie website mijn slechte review (alsmede andere lage reviews) niet terugkomen, slechte reviews worden blijkbaar netjes weggefilterd waardoor er een mooie 9.7 staat (bij Trustpilot staat mijn review wel netjes) fijn weekend

2026幎8月7日
自発的なレビュヌ

Beste Marco,

We vinden het vervelend te lezen dat u een spoedoperatie heeft moeten ondergaan en wensen u een voorspoedig herstel toe.

Bij Afzetbak.nl hanteren we voor elke klant dezelfde huurtermijn van 8 weken, huurvrij op locatie. Dit termijn is nodig om onze containers beschikbaar te houden voor andere klanten die ook hun containers optijd verwachten. In uw geval stond de container ook daarna nog 16 werkdagen langer op locatie.

We snappen dat dit door uw persoonlijke situatie ongelukkig uitkwam, en dat hebben we ook zo met u besproken. Echter om het voor iedereen eerlijk te houden, kunnen we deze termijn helaas niet individueel oprekken, ook niet na twee eerdere prettige samenwerkingen, wat het voor ons ook betreurenswaardig maakt dat dit zo eindigt.

Heeft u nog vragen over de afhandeling? Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon bestellen z'n bak hier

Containers optijd gebracht
Contact via app erg makkelijk
Vriendelijke
Reageren optijd. Netjes gewoon doen

2026幎8月23日

Beste Ronald,

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf.
Mocht je in de toekomst nogmaals een container nodig hebben, zullen wij uiteraard weer voor je klaar staan.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, klantvriendelijke chauffeur

2026幎8月21日

Beste Ramon,

Bedankt voor het vertrouwen in Afzetbak en fijn om te horen dat u de chauffeur erg vriendelijk vindt. We zullen het compliment doorgeven aan de chauffeur.

Team afzetbak

Top bedrijf !!

Top bedrijf goede, snelle service van A tot Z !!

2026幎8月20日

Beste PS Ontruimingen,

Bedankt voor de mooie review en in het vertrouwen in Afzetbak.
Uiteraard horen we graag weer wanneer het volgende project is, zodat we je weer kunnen helpen met de service die je inmiddels bent gewend van ons.

5぀星のうち4の評䟡

Snel geleverd

Snel geleverd, bereikbaar voor vragen en snel weer opgehaald. Prima!

2026幎8月19日

Beste Marije,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons.
Mocht het in de toekomst nodig zijn, horen wij graag nogmaals van u zodat wij weer met een afzetbak voor u klaar staan!

5぀星のうち1の評䟡

Onterechte kosten en slechte service

Onterechte kosten en slechte service – Pas op met dit bedrijf!Beste lezers,Plaats hier absoluut geen bestelling. Dit bedrijf rekent onterecht een 'loze rit' van rond 150 euro en weigert de fout te herstellen.De chauffeur kwam langs met twee containers. De eerste container werd netjes gewisseld. Voor de tweede container was op dat exacte moment geen vrije parkeerplaats. Mijn collega ter plaatse vroeg de chauffeur om heel even te wachten, maar de chauffeur weigerde dit, gaf aan de volgende dag terug te komen en reed direct weg. De volgende dag is de container inderdaad alsnog geleverd.Nu claimt het bedrijf ineens een loze rit. Zonder enig bewijs te leveren, houden ze vast aan hun eigen verhaal. Wat nog het vreemdst is: hun eigen argumentatie verandert continu. Eerst claimden ze dat de container door ons werd 'geweigerd', en nu is het ineens dat er 'geen vrije parkeerplaats' was.Wij hebben netjes voor alle 8 bestelde containers betaald, maar deze onterechte extra boete van ruim 100 euro slaat nergens op. Geen aanrader!

2026幎8月18日

Beste Serdar,

Vervelend om te horen dat u onze service bij u is tegengevallen.
Dit terwijl alle 7 containers zonder enige problemen zijn gelopen en u ook heeft aangegeven dat u onze service positief heeft ervaren.

Zoals al meermaals bij u aangegeven, we zijn bij u op locatie zoals aangevraagd eerst in de ochtend langs gekomen om de container te wisselen. U had ook nog een extra container besteld en deze kwamen wij in de middag bij u plaatsen. Vervolgens is er op locatie door u/een van uw medewerkers aangegeven dat deze container niet geplaatst hoefde te worden. Dit doordat er is aangegeven, hij is nu niet nodig want wij hebben vanochtend al een lege container ontvangen.
Het verhaal wat u aangeeft, dat er geen ruimte was, was ook geen sprake. Er was op dat moment zelfs een busje verplaatst.

Wegens dat wij wel op locatie hebben gestaan, maar niet de aangevraagde werkzaamheden hebben kunnen uitvoeren, berekenen wij hier transport voor.

Erg jammer dat u wegens een fout van de personen op locatie een 1-sterren review schrijft en dat u hierdoor onze service als slecht beschouwt en benoemd.

Snelle service!

2026幎8月12日

Beste Beban,

Bedankt voor de mooie review.
Fijn om te horen dat Afzetbak goed is bevallen.

5぀星のうち5の評䟡

We bestellen altijd via deze firma, prima!

Makkelijke en duidelijke site. Zowel om te bestellen als om de bak weer op te laten halen. Bak wordt netjes geleverd op de plek die is aangegeven. We bestellen altijd via deze firma als we een bak nodig hebben.

2026幎8月17日

Beste Vanessa,

Fijn en bedankt om te horen dat u alles als makkelijk en duidelijk heeft ervaren en uiteraard ook leuk om te zien dat u een terugkerende klant bent zodra de afzet containers nodig zijn.

Mocht er in de toekomst weer eentje nodig zijn, helpen we je graag verder!

5぀星のうち5の評䟡

Comm was goed en snel,duidelijke

Comm was goed en snel,duidelijke afspraak,geen ingewikkelde situaties,gewoon doen...thx!

2026幎8月11日

Beste W. Lui,

Bedankt voor de mooie review.
Uiteraard willen we u ook bedanken in het vertrouwen in Afzetbak.nl.
We wachten uw telefoontje af voor een eventuele volgende keer om u weer zo goed mogelijk te helpen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。