レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Habe ein Vorderrad fÃŒr den E-Scooter bestellt. Laut Sendungsverfolgung wurde geliefert. TatsÀchlich jedoch nicht. AliExpress verlangt ausdrÃŒcklich nach einem offiziellen Nachweis des örtlichen L... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

aprÚs avoir acheter un articles j'ai eu un problÚmes et demander une réparation mais comme dab c'est une plateforme de nul et on tourne en rond jusqu'à ce que vous abandonniez et il n'ont rien a faire... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

je reviens a mon avis du 12.07.2026 ALIEXPRESS. Lisez je vous prie la réponse  ALIEXPRESS FR. MA DEMANDE EST REJETÉE.PAR CE QUE JE N AI  PAS PRÉSENTÉ UN DOCUMENT QUI PROUVE QUE JE N' AI PAS R... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ganz schlimme Erfahrungen. Ware kommt lose in Folientaschen, mehrere Artikel zusammen in einem großen Foliebeutel. Fehlt etwas,verla gt die Plattform einen "Nachweis der Nicht-Lieferung". Dazu gibt... もっず芋る

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

Na een review op Trustpilot

Na een review op Trustpilot contacteerde AliExpress waar ik een microwave element besteld had order 3060294744289406 bij Deeli123 en op alle mogelijke manieren bewijs wilde leveren dat het element geen warmte afgeeft ( hoe bewijs je warmte in een video) ik heb in een video laten zien dat het element wel werkt maar kan niet aantonen dat er geen warmte uitstraald ! Nu antwoord AliExpress dat er een antwoord is ( wat niet te vinden is ) en met een mail of web adres wat niet werkt ! Dus alleen maar om een replacement , wat al beloofd was , niet te moeten verzenden ! Spijtig maar eigenlijk is het de firma Deeli123 die oneerlijk is , ik heb talrijk betere ervaringen gehad met Ali ! Dus zie ware u iets aankoopt ! Storms Walter Ondertussen heeft Aliexpress laten weten dat de tijd om te reageren geslotenis ( als men alleen maar onzinnige antwoorden krijgt en dat steeds weer ) gaat natuurlijk de tijd voorbij wat hen goed uitkomt ! Ik heb ondertussen bij een Franse firma besteld : oneerlijker dan AliExpress: Deeli123 zal toch niet mogelijk zijn ! Ze mogen hun producten aan andere lichtzinnige kopers aanbieden ! Na hetzelfde antwoord van de vorige keer waar ik afgewimpeld werd met de woorden : tijd versteken , zie je maar hoe AliExpress zijn klanten niet beschermd en dus WAARDELOOS is ! Ik ben blij met de nieuwe en laat AliExpress zeker links liggen .

2025幎9月6日

Plus jamais aliexpress

Madame, Monsieur,
​Je vous contacte suite à un manquement dans le traitement de mon remboursement pour la commande relative à l'article
​J'ai procédé au retour de cet article, et le colis a été expédié et réceptionné par le vendeur.
​
​Malgré la confirmation de réception de la marchandise et l'expiration des délais habituels de traitement de remboursement, je constate que plus d'un mois s'est écoulé depuis l'envoi, et le remboursement intégral de 380.16 € n'a toujours pas été crédité sur mon compte.

2025幎10月29日
5぀星のうち1の評䟡

Wat voor een smerig oplichters is

Wat voor een smerig oplichters is AliExpress geworden schandalig ik moest een pakket terug op eigen kosten normaal stond er gratis retourneren maar vele discussies en weigeren van AliExpress om een verzendlavek te sturen ze telkens aan dat ik zelf moet retourneren eerst en dan krijg ik de verzendkosten terug en zelf geretourneerd op eigen kosten en nu vraag ik om verzendkosten te terug te krijgen en dan weigeren ze weer wat is dit!!!
Als ik 0 sterren kon geven dan had ik ditgedaan.!!!pas mensen voor de oplichters AliExpress!!!

2025幎10月14日
5぀星のうち1の評䟡

Aliexpress, niet te vertrouwen!

Goederen slechts deels ontvangen, waardoor ik van de twee bestelde stuks er zelfs niet één volledig heb. Meteen melding gedaan via de juiste weg, bewijzen, foto's, zelfs naar het postkantoor gegaan op zoek naar de ontbrekende doos (3 van de vier ontvangen, 1 niet). Niet te vinden. Ondanks dat alles geeft Aliexpress slechts 20% (!) terug.
Talloze keren opnieuw beroep gedaan, uitleg gevraagd waarom slechts 20% terwijl er slechts wat losse onderdelen geleerd zijn warmte men niéts kan doen. Iedere keer opnieuw de ' oplossing' dat er een terugbetaling komt van die 20% en geen cent meer. Aliexpress leest simpelweg niet wat men schrijft, kijkt niet naar de foto's e volgt zijn eigen procedures niet.

Ik koop er NOOIT meer. Totaal ONBETROUWBAAR

2025幎10月9日

FRAUDE

Después de años comprando en esta plataforma me pasaron dos cobros de compras que yo no había realizado. Tras reclamar estar claro que en mi cuenta ni figuraban esos eso dos pedidos me contestan de mala manera que es mi problema. Al indicar a mi banco que anulase los pagos iniciamos una disputa en la que me nege a pagar ya que Aliexpress no demostraba que yo realizase esos pedidos y mucho menos que los recibiera. Después de todo esto me han bloqueado y no me permiten realizar pedidos. En resumen encima que me intentan estafar el malo soy yo. Pues que les aproveche. Ahora me piden datos para estudiar mi caso de estafa que alguien (no AliExpress) intento pirateando mi cuenta de AliExpress pero cuando hable con una señorita no me hizo ni caso. Pues lo último es que he intentado hacer un pedido de más de 100€ y me tienen bloqueado..., me encantaría que alguien me llame y me explique el motivo. Yo todos los pedidos que figuran en mi cuenta están pagados es más cuando hable con ellos les dije que me detallarán que había pedido y si era correcto no anulaba el pago de los cargos que me emitieron pero no figuraban pedidos.

2025幎9月26日

Vergeet Aliexpress!

Koop alsjeblieft geen producten meer bij Aliexpress! Ze verdienen geen enkele ster! Waardeloze en onbruikbare producten. Terugbetalingen (refunds) worden onmogelijk gemaakt door hun frauduleuze organisatie. Je wordt wekenlang heen en weer gestuurd tussen "verkoper" en "klantenservice" of "help" robots, totdat je de tijdslimiet van 2 weken hebt overschreden. Terugbetalingen zijn niet meer mogelijk! Je bent je geld kwijt en blijft zitten met een waardeloos en onbruikbaar product. Dat is Aliexpress. Kies TEMU! Wat een verschil! Correct, snel en betrouwbaar. Terugbetalingen worden binnen enkele minuten geregeld en direct terugbetaald, zonder de hoge retourkosten naar China!

2025幎9月9日
5぀星のうち4の評䟡

Ideale webshop

Ideale webshop met een gigantisch aanbod aan producten voor een ongelooflijke lage prijzen .
Daarnaast kan je spelletjes tot een goed einde brengen, waarbij je dan ook nog eens bonussen bekomt , die je kan gebruiken om extra kortingen te krijgen .
Hoe meer punten , die krijg je ook bij bestellingen , hoe hoger je korting word bij een volgende bestelling.
En dan de kwaliteit ? van ok voor de spectaculair lage prijs tot zeer goed , dus over het algemeen van Chinese brol spreken is voorgoed verleden tijd .
De Chinese markt is intussen een van de grote goederen spelers op de wereldwijde markt , en zien op hun kwaliteit toe , en hun naam in ere te houden om hun kop positie niet in het gedrang te brengen.
Daarenboven zijn hun onklopbare prijzen ook nog eens bijna steeds vergezeld met een gratis verzending vanaf 10 euro .
Ik lees erg veel negatieve reacties waar ik geen ervaring mee heb gehad tot nu toe .
Ik heb bij een defect of ontevredenheid over een product, dit steeds beleefd en vriendelijk op de klanten dienst aangegeven, en steeds 2 keuzes gekregen van de verkoper en of medewerker klantenservice, met name of geld volledig teruggestort en kosteloos retourneren , of gedeeltelijk met behoud van het item .
Er kan inderdaad altijd al eens uitzonderlijk een vergissing en of defect opgestuurd worden , er word zo massaal veel bij AliExpress besteld , en normaal gezien krijg je steeds je geld terug .
Ik heb het toch steeds zo klantvriendelijk ervaren .
Ik koop verder op deze website reeds sinds 2020 , en er vele ongelooflijke super deals kunnen shoppen.
Ga zeker eens langs op de website, en overtuig jezelf van dit shop paradijs!

2025幎9月21日
5぀星のうち1の評䟡

Mensen pas op bestellen bij aliExpres ik ben voor 30 euro opgelicht ,ik had een rugzak gekocht voor m'n kleindochter voor school ,nu beweren ze dat ik die rugzak ontvangen heb ,ik heb overal geïnforme

Mensen niet bestellen bij aliExpres ik ben voor 30 euro opgelicht ,ik had een rugzak gekocht voor m'n kleindochter voor school ,nu beweren ze dat ik die rugzak ontvangen heb ,ik heb overal geïnformeerd niets dus ,maar ze blijven volhouden dat ik hem gekregen heb id niet waar ,met andere woorden je bekijkt het maar ik heb mailtjes naar AliExpress gestuurdmaar krijg m'n geld niet terug ,ik raad je aan niets te bestellen daar ik heb het al eens eerder gehad en ik krijg ook m'n geld niet terug of al hadden ze maar een andere tas opgestuurd nee we zijn diep teleur gesteld in Ali Express tis net de omgekeerde wereld wat een verschrikkelijke site trap er niet in.

2025幎8月29日
5぀星のうち3の評䟡

Remboursement et retour compliqué.

Les procédures de demande de retour et remboursement sont trÚs longues mais avec les bons arguments, on peut s'en sortir. Le site pourrait être plus facile d'utilisation, notamment concernant la modification ou la suppression d'avis.

2025幎8月1日
5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze klanten service nog steeds
en crimineel van een verkoper

Waardeloze klanten service nog steeds aant wachten op reacties van verkoper
Voor €120 batterijen gekocht van zo gezegd 3500 mAh maar waren met moeite 1800 mAh
Alles netjes geretourneerd dat was dan ook nog €75 nu zit het pakket vast bij douane er moet weer op betaald worden omdat de verkoper niet de juiste papieren naar mij verzonden heeft
AliExpress doet niet verwijst nu dat mijn bankinstelling het maar verder moet oplossen terwijl de verkoper niet eerlijk is en mensen oplicht

Dit zou noot gebeurd zij moest ik bij temu gekocht hebben
Daar heb ik eens een artikel gekocht dat niet echt was en ze hebben het artikel terugbetaalt en moes niet geretourneerd worden .
Ze hebben ook meteen de verkoper van hun site verbannen zij willen niets te maken hebben met crimineel oplichters

Beste AliExpress
Jullie stellen mij enorm teleur
Dit had ik niet verwacht
Met kleine pakjes is he nooit een probleem maar eens er geld me gemoeid is blijkbaar we ik kan niet begrijpen dat Jullie niets doen aan malafide verkopers en dan jullie vertrouwde klanten zo in de koude laten staan en zo ook kosten laten doen voor een artikel dat namaak is en anders beschreven is Da dat het werkelijk artikel is

2025幎7月11日

Avoid AEpet Store – Faulty Product, No Support, and Zero Accountability

I purchased an automatic cat litter box from AEpet Store via AliExpress in April, 2025, and it has been nothing but a nightmare. The item malfunctioned after 3 months of having it (just as the refund period expired), with the gray rubber base lifted during the 4th cycle, leaving it completely unusable. I reached out multiple times to the seller and received no response whatsoever.

To make matters worse, there is no warranty, no aftercare, and not even the courtesy of advice on how to repair it. I’ve since discovered the product is not a genuine Tonepie but a lookalike, which explains the poor quality and lack of support.

This store is deceptive in its listings and irresponsible in its customer service. I’ve lost my money and been left with a worthless product.

Do not waste your time or money. AEpet Store is not trustworthy, and I would strongly advise others to avoid this seller entirely.

2025幎8月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ