レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering af sålerne som Þjeblikkeligt gjorde mine dumme fÞdder ok. De skal nu med en tur til Irland i bjergene. De har aldrig svigtet. (Nedsunken forfod)

IndlÊgssÃ¥len har jeg brugt on and off gennem flere Ã¥r. Efter en lÊngere pause, begyndte jeg igen med nyindkÞbte indlÊgssÃ¥ler. SÃ¥lerne har 100% rettet op pÃ¥ de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... もっず芋る

Det er livsforandrende at bruge disse sÃ¥ler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fÞdder, ankler, knÊ og hofter sÃ¥ prÞvede at kÞbe sÃ¥lerne. Slut med smerte og Þmhed, bum. Jeg var... もっず芋る

17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med mange Ã¥rs forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skÊv gang – falder op til 27 %. SÃ¥lerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nÞglen til at reducere pronation og supination. Ved at stÞtte foden pÃ¥ siden bibeholder vi ogsÃ¥ den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnÃ¥, hvis vi blot bygger en stÞtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstÞtte.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

194件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Virkelig god service

Virkelig god service. Perfekte indlÊg. Var nÊrmest smertefri efter fÞrste dags brug. Kan stÊrkt anbefales!!!

2025幎10月17日

Align Footwear からの回答

KÊre Mette - 1000 tak for dine fine ord. Det gÞr mig SÅ glad at du mÊrker fÊrre smerter nÃ¥r du bruger mine indlÊgssÃ¥ler :) God dag, Kh Mette/Align

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition . Jeg har brugt og kÞbt produktet gennem mange år. Er meget tilfreds

2025幎10月1日

Align Footwear からの回答

Hej Lone - tusind tak for din fine anmeldelse af mine indlÊgssåler. Det gÞr mig virkelig glad, når mine kunder kan mÊrke en forskel når de bruger sålerne i deres fodtÞj - god dag, Kh Mette/Align

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Jeg har brugt Align Footwear i en del år nu for faldne forfÞdder og i sin tid en voldsom hÊlspore. HÊlsporen forsvandt efter en måneds tid.
Jeg bruger også Align Footwear for stÞrre komfort for fÞdderne generelt og for mit bÊkken og min lÊnd som giver afregning ved kasse 1, hvis jeg "slÞser" med mit fodtÞj. Jeg bruger Align Footwear i både arbejdssko og hverdagssko.

2025幎7月28日

Align Footwear からの回答

KÊre Inger - 1000 tak for din meget fine anmeldelse af mine indlÊgssåler :) Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du har så stor glÊde af at bruge dem hver dag - god dag, Kh Mette/Align

Ich habe am 30.07.2025 Sohlen bestellt

Ich habe am 30.07.2025 Sohlen bestellt.
Das Geld ist auch am selben Tag abgebucht worden.
Aber bis heute 17.08.2025, sind die Sohlen nicht bei mir angekommen.
Auf eine Mail meinerseits an Align Footwear kam bis heute keine Antwort.
Echt traurig, wie hier mit Kunden umgegangen wird.
Weder das Geld zurÃŒckbuchen lassen.
Dann hat sich diese Firma fÃŒr mich erledigt 😖😀

2025幎8月17日

Align Footwear からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre Nachricht auf Trustpilot – es tut mir leid, aber ich kann Ihre Anfragen per E-Mail nirgendwo finden. Ihre Bestellung wurde am 30. Juli nach Ihrer Aufgabe bearbeitet und noch am selben Tag aus DÀnemark verschickt. Offenbar ist beim Versand ein Fehler passiert, und selbstverstÀndlich schicke ich Ihnen heute ein neues Paket zu. Sollten Sie beide Pakete erhalten, geben Sie mir bitte Bescheid, damit ich Ihnen ein RÃŒcksendeetikett zuschicken kann. Ich entschuldige mich nochmals fÃŒr das Erlebnis und wÃŒnsche Ihnen einen schönen Tag.

Herzliche GrÌße
Mette Fly / Align

Super god

Super god! Jeg ee så glad jeg fik dem indlÊgssåler. Instant pain relief
Pengene vÊrd. En god ide: kÞb 2 eller flere for at undgå skiftning fra par til par sko.

2025幎7月18日

Align Footwear からの回答

1000 tak for dine pÊne ord og anmeldelse af mine indlÊgssÃ¥ler - jeg bliver SÅ glad nÃ¥r jeg kan hjÊlpe mine kunder til at blive fri for smerter :) God dag, Kh Mette/Align

De gÞr virkelig en forskel!

Jeg har brugt align indlÊgssåler igennem flere år og skulle nu have et nyt par.
De fungerer så godt for mig, jeg kan gå uden smerter i fÞdderne.
De er også rimelige i pris.

2025幎6月10日

Align Footwear からの回答

Hej Lone - tusind tak for din fine tilbagemelding :) Jeg er glad for, at mine såler kan gÞre en forskel for dig...god dag, Kh Mette/Align Footwear

Fantastisk hurtig levering og

Fantastisk hurtig levering og indlÊggene er så gode for mine fÞdder, tak

2025幎4月11日

Align Footwear からの回答

Hej Anne-Louise - tak for din fine anmeldelse ...jeg er glad for at hÞre, at mine indlÊgssåler kan hjÊlpe dig og dine fÞdder :) KH Mette/Align

Virkelig gode såler, gode rabatter og lynhurtig levering.

Det er altid en fornÞjelse at bestille såler hos Align Footwear. Der er gode rabatter og lynhurtig levering.
Vi er flere i familien, der er afhÊngige af sålerne, - de er virkelig gode og kan varmt anbefales.

2025幎4月26日

Align Footwear からの回答

KÊre Hanne - 1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg bliver altid SÅ glad, nÃ¥r mine sÃ¥ler kan gÞre en forskel for mine kunder :) Kh Mette / Align

Jeg er så glad for mine nye såler😊

Jeg er sÃ¥ glad for mine nye sÃ¥ler😊. Har jo haft flere par, men nu trÊngte jeg virkelig til nogle nye. Har platfod og en dÃ¥rlig balance- sÃ¥ de er en god hjÊlp. LÊgger dem i mbtsko, som jeg ogsÃ¥ har brugt i mange Ã¥r.👍❀

2025幎3月17日

Align Footwear からの回答

KÊre Elsebeth - 1000 tak for din fine anmeldelse af mine indlÊgssåler. Det gÞr mig virkelig glad, når de kan gÞre en forskel for folk - god dag, Kh Mette/Align

Bessere Einagen als vom SanitÀtshaus

Mir wurden drei Paar Einlagen verordnet, bis ich von den Align hörte. Mit den Einlagen aus dem SanitÀtshaus habe ich so Schmerzen, ich kann als gar nicht mehr laufen. Mit den Align Einlagen habe ich fast keine Schmerzen mehr und ich hoffe, dass der Fersensporn bald weg ist.

2025幎3月13日

Hurtig og ukompliceret levering

Hurtig og ukompliceret levering
Sålerne kender jeg - som fantastisk gode - da dette er mit 4.par såler som er til til mine hjemmesko😄

2025幎2月7日

Align Footwear からの回答

KÊre Anne - 1000 tak for din tilbagemelding :) Det er så dejligt at hÞre, at du har glÊde af at bruge mine indlÊgssåler...nu også i hjemmeskoene! Kh Mette/Align

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。