レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering hurtigere end estimeret, den blev modtage 2-3 dage efter bestilling til UPS pakkeshop, efter valg om hjemme eller pakkeshop levering. Og sÃ¥ kunne jeg fÃ¥ min affugter i en pÊnere farve, end de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste priser LEGO pÃ¥ nettet. Alle varer forsvarligt indpakket, pakkerne kom til tiden som lovet. Eneste mÊrkelige var at ordren var delt op i to, hvor den ene blev leveret pÃ¥ min adresse af UPS (... もっず芋る

Helt perfekt sted at handle. Billige priser, men lidt lang leveringstid. (kan man godt leve med til prisen for varen). Havde et problem ved modtagelsen af varen. Jeg bestilte 2 enheder, men fik kun le... もっず芋る

Bestilte flere varer fra hjemmesiden,som Ã¥benbart ville blive afsendt i to forskellige pakker,med levering senest 23. December - Den ene af pakkerne er modtaget,den anden er overhovedet ikke blevet a... もっず芋る

䌁業情報

(4,858)

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Alternate.dk - REN SVINDEL

Alternate.dk er en virksomhed man SKAL undgå.

De forhandler stort set alt og det er lagervarer (påstår de), men forvent ikke at modtaget dine varer.

Du vil modtage en fin e-mail med oplysninger om din bestilling og at den er afsendt (i mit tilfÊlde via UPS), men varer er stadig efter 8 dage ikke modtaget hos UPS og de har endnu ikke svaret på mine e-mail.

Så om der kommer varer eller penge retur er meget tvivlsomt, så vi får belÞbet anmeldt til PayPal og Mastercard samt anmelder til de relevante myndigheder, så vi kan få stoppet disse svindlere.

2023幎7月16日
自発的なレビュヌ

Elendig kundeservice og forkerte varer

Jeg bestilte for 2 måneder siden diverse Gardena vandingsartikler. Nogle af dem var desvÊrre i restordre så jeg måtte vente på de kom på lager. I mellemtiden var informationen mildest talt ikke eksisterende. Jeg måtte selv gå ind på deres hjemmeside og tjekke hver enkelt ting for at se, hvornår de fik dem hjem. Da jeg endelig modtog mine varer manglede der 2 x haveslanger. Da jeg skrev til dem fik jeg svar efter en uge og fik at vide at pakkerne var afsendt. Jeg skrev tilbage og sagde at det ikke havde modtaget slangerne og at det var nemt at se på vÊgten af pakken. Jeg fik intet svar så ringede jeg til dem og fik fat på en medarbejder der ikke rigtig kunne snakke engelsk. Men jeg fik af vide at de ville svare på min mail inden for 2 dage. Efter 2 dage var der intet svar, så jeg ventede yderligere 2 dage og skrev derefter tilbage. Så fik jeg at vide at mine haveslanger ville blive sendt. Da jeg endelig modtog pakken med slangerne havde de sendt 50m af den forkerte dimension. Da jeg hverken orker at skulle sende pakken tilbage med UPS eller have yderligere kontakt med Alternate beholder jeg den forkerte slange og kÞber den rigtige i en dansk butik med ordentlig kundeservice og kan med sikkerhed sige at jeg aldrig skal handle med Alternate igen.

2023幎7月19日
自発的なレビュヌ

de har en dansk hjemmeside

de har en dansk hjemmeside. men svare på udenlansk, har modtaget en makitamotorsav med fejl, det er meget svÊr, de svar jeg får kan ikke bruges til nogetsom helst. Tror jeg bare selv betaler og så aldrig have noget og gÞre med dem mere

2023幎7月18日

Manglende tilbagebetaling

Jeg har handlet mange gange med firmaet og har vÊret tilfreds. Men ved min sidste to ordre i marts og juni gik det galt, firmaet har ikke betalt mig de 1266 kr tilbage, som jeg har tilgode for en slettet ordre. Jeg har henvendt mig til firmaet både på.mail.og deres formular, men har intet hÞrt fra dem.

2023幎7月12日
自発的なレビュヌ

Det er en sjov pistol dog synes jeg at

Det er en sjov pistol dog synes jeg at det er trÊls der er lavet et overlÞb som bliver tÞmt vÊrd gang man lader den trode fÞrst den var gået i stykker men fandt ud af det var meningen men ud over det er det en sjov pistol dog vil jeg sige at det ikke er 1350 vÊrd der kunne man godt skrue ned fpr prisen

2023幎7月8日

Hold jer vÊk!!!

Hold jer vÊk!!!
Jeg kÞbte en vandpistol. Den gik i stykker og nÊsten samme da jeg modtog den. Sendte den derfor retur.
Spurgte om en ny. - Men fik besked på at pengene vil blive sendt retur i stedet for. Jeg fik besked på at pengene vil blive sendt til min PayPal selvom jeg har betalt med kreditkort? Så hvordan har de tÊnkt sig at gÞre det?. Det spurgte jeg dem om, og har ikke hÞrt tilbage fra dem lige siden de svarer ikke på e-mails eller noget som helst og du kan ikke ringe til dem!

2023幎7月3日
自発的なレビュヌ

ForfÊrdelig ordrehåndtering og dårlig kundeservice

Har lagt to ordre hos dem for nu 10 dage siden, hvor begge står som "I forarbejdning" og er derfor ikke afsendt endnu. Har sidenhen annuleret den ene hvilket der står at man får en bekrÊftigelse på, som jeg så ikke har fået efter godt 4 dage. De har sågar også trukket penge for begge ordre, hvilket er forbudt fÞr varen er afsendt. Den ene ordre var alle vare på lager og der stod i indkÞbskurven at jeg ville modtage pakke, den 21/6. Det har jeg så indset nok ikke kommer til at passe når det i dag er den 20/6 og den stadig ikke er afsendt, trods "
Forsendelse inden for 24 timer" som de så fint reklamere med.

Lige til sidst, så er kontakt forsÞget med kundeservice, men den er ikke eksisterende idet at begge telefon nr ikke ringer op, fantastisk.

Det er 100% sikkerhed at jeg ikke kommer til at kÞbe hos Alternate.dk af egen fri vilje igen. Der er vist lang vej for jer endnu.

2023幎6月20日

1 stjerne for priser

1 stjerne for priser, intet for resten, deres hjemmeside er er mareridt at skulle finde ting i gennem, Kundeservice tager ca 3 dage at svare på mail, der er ingen der tager telefonen med det nummer der står på deres side.

Fragt er UPS, UPS hjemmeside virker måske måske ikke det handler om tidspunkt på dagen, Alternate har ikke i sinde at Êndre eller tilfÞje GLS som bud eller nogle andre så det er måske måske ikke du får varen.

2023幎6月6日