Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus pÃ¥ AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mÊrkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har haft en god og lÊrerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplÊring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin
äŒæ¥ãåçããŸãã
Undervisningen pÃ¥ Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt vÊrktÞjer, som vi bÃ¥de kan bruge i dagligdagen og arbejdes mÊssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
InstruktÞrerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforlÞb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lÊrerigt, og der er ting, man mÃ¥ske allerede gÞr i hverdagen,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JUUL er en af Danmarks stÞrste og Êldste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Liggende sygetransport ð
Jeg har lige afsluttet denne i marts måned og er meget tilfreds med hele forlÞbet.
Jan og Thomas som gÞr et fantastisk arbejde, deres kompetencer blandet gÞr at man får en grundig og bred viden.
Jeg vil gerne give et ekstra klap på skulderen til Jan, han formår at levere en meget fagligt stÊrk undervisning, på en spÊndene og autentisk måde.
Alt i alt kan kun anbefale bÃ¥de Jan og Thomas som lÊrere.ðð»

JUUL ããã®åç
Jan og Thomas er to helt fantastiske lÊrer på jeres ST uddanelse.
HÞj fagligt nevue, og altid velforberedt.
6 stjerner herfra

JUUL ããã®åç
Anmeldelse af ST-kursus hos AMU Juul i Roskilde â med Thomas og Jan som undervisere
Det er efterhÃ¥nden et Ã¥r siden, jeg tog mit ST-kursus hos AMU Juul i Roskilde, men jeg husker stadig tydeligt den undervisning, jeg modtog af Thomas og Jan â to undervisere i en klasse for sig.
Med deres store faglige erfaring og pÊdagogiske tilgang blev jeg klÊdt sÃ¥ godt pÃ¥, at da jeg senere startede hos Falck i Hovedstaden og arbejdede i ST-funktion, havde de erfarne kollegaer faktisk ikke meget at lÊre mig op i. Kurset havde forberedt mig pÃ¥ langt de fleste situationer, jeg kunne komme ud for hos patienterne â bÃ¥de fagligt og menneskeligt.
Jan, med sin baggrund som tidligere STâer, og Thomas med mange Ã¥rs erfaring fra det prÊhospitale felt, supplerede hinanden perfekt. Deres engagement, virkelighedsnÊre undervisning og respekt for faget gjorde kurset til noget helt sÊrligt â noget, jeg ikke tror, man finder mange andre steder.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til bÃ¥de kurset og isÊr til Thomas og Jan. De gjorde en reel forskel for min faglige udvikling â og for min tryghed, da jeg trÃ¥dte ud i praksis.

JUUL ããã®åç
Nok den kedeligste skole jeg har gået på. Nogle af underviserne fÞlte jeg til og med voksenmobede mig. Meget ubehagelig oplevelse. En slÞv attitude generalt. Uorganiseret administration osv. Ikke en god oplevelse for mig.

JUUL ããã®åç
Jeg tog ST kursus på amu Juul i Roskilde tilbage i maj 2024 og det var mega godt! Thomas og Jan er de bedste lÊrer som virkelig brÊnder for at give deres viden videre. Man fÞler sig godt klÊdt på når man er fÊrdig på kursus! Kan varmt anbefales!

JUUL ããã®åç
Jeg gik pÃ¥ st redder kursus i Roskilde hos jan og Thomas , de bedste undervisere man kan fÃ¥ , fem stjerner herfra âïžð

JUUL ããã®åç
Jeg har lige gennemfÞrt Teamleder kurset, det har vÊret så lÊrerigt og med Jesper Rosenkrantz som underviser, så er man klÊdt godt på :-) Jeg har fået så mange gode vÊrktÞjer med i min taske, som jeg ser frem til at bruge på mit arbejde.
-Camilla

JUUL ããã®åç
Teamlederuddannelse Jesper rosenkrans er super god til undervisning, glad og sjov han er en dejlig lÊre

JUUL ããã®åç
Godt lokale. God kaffe. Jesper er en super engageret lÊrer som viser stor interesse i alle eleverne.

JUUL ããã®åç
Jeg tog redder/liggende sygetransport udd. ved Jan Moos og Thomas Jensen - og jeg kan VARMT anbefale kurset.
De er et ualmindeligt kompetent team med en fed synergi og med hver deres tilgang til undervisningen, erfaringer og baggrunde som virkelig styrker forståelsen for faget og jobbet.
Jeg er glad for at vÊre blevet skolet af de to.

JUUL ããã®åç
Jeg har vÊret på konflikthåndteringskursus hvor underviseren var Jesper Rosenkrantz. Dette kursus var sÊrdeles brugbart og underviseren var sjov, imÞdekommende og faglig dygtig. Helt sikkert et kursus, hvor man får nogle gode vÊrktÞjer med sig.

JUUL ããã®åç
Fremragende konflikthåndterings kursus med Jesper Rosenkrantz som en helt fÊnomenal underviser.
Han formår simpelthen at koge et utrolig tungt emne som kan vÊre utrolig svÊrt som menneske at navigere i, ned på et let forståelig niveau. SÊrligt arbejdet med cases på den sidste dag var udfordrende og lÊrerig
Tonen har samtidig vÊret utrolig god, åben og humoristisk under forlÞbet.
Det kan jeg kun anbefale

JUUL ããã®åç
Jeg har vÊret på BAB1, 2, og 3A kursus med underviser Jesper Rosenkrantz i december 2024. Jeg er overordentligt glad for Jesper og Roskilde afdelingen. Kan absolut anbefales.

Super god undervisning
bestået bab 1+2+3A. Jesper rosenkrantz som faglÊre vil jeg altid anbefale. Glad for at undervise

Jesper Rosenkrantz ð
Bedst lÊre ban 3 A
Juul er godt skole for amu kurser

Liggende sygetransport udd.
Jeg har netop afsluttet udd og er meget tilfreds.
Jeg vil gerne fremhÊve Jan som en virkelig stÊrk faglig fundseret underviser.
Levende og autentisk undervisning som tager udgangspunkt i hans egen erfaring fra jobbet.
Kan kun anbefale ham .

Fremragende oplevelse pÃ¥ AMU Juul! âââââ
Jeg har netop gennemfÞrt sygetransportkurset hos AMU Juul, og jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse. Fra start til slut var det en yderst professionel og lÊrerig oplevelse.
En sÊrlig stor tak skal gå til vores fantastiske undervisere, Jan og Thomas. Deres engagement og evne til at gÞre undervisningen både praktisk og relevant var helt i top! De sÞrgede for, at alle deltagere fÞlte sig inkluderet og fik noget vÊrdifuldt med sig. Deres undervisningsstil var meget hands-on og koblede teori med praksis på en måde, der gav os selvtillid til at kunne håndtere virkelige situationer.
Jeg vil klart anbefale AMU Juul til alle, der Þnsker at dygtiggÞre sig inden for den prÊhospital verden. Et kursuscenter, der leverer kvalitet og engagerede undervisere. Tak for en super oplevelse! ð
â En meget tilfreds kursist ð

JUUL ããã®åç
I attended a course in communication and conflict handling.
I was so lucky to have Jesper Rosenkrantz as a teacher.
He had a lot knowledge about âreal worldâ working in different layers of various sized organisations.
He had a way of explaining heâs material where you are forced to use your own brain.
Even though the field is far from logic and I am a extremely logical person I got a lot out of the course and canât wait to utilize my new toolbox

JUUL ããã®åç
Jeg har lige vÊret på projektleder med Jesper Rosenkrantz som faglÊrer.
Jesper Rosenkrantz gÞrr det meget interessant og spÊndende, han var rigtig god til at lÊre fra sig.
Jeg kan anbefale at tage et kursus hos AMU Juul Roskilde i sÊr vis Jesper Rosenkrantz er faglÊrer.
Mvh Mohammad Ali Adlouni

JUUL ããã®åç
Projektlederuddannelse med Jesper Rosenkrantz som faglÊrer. Han er professionel, rig på erfaring og kan få nÊsten et hvilket som helst publikum i gang. Han er inkluderende, fuld af humoristiske indslag og en fantastisk underviser.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã