Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus pÃ¥ AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mÊrkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har haft en god og lÊrerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplÊring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin
äŒæ¥ãåçããŸãã
Undervisningen pÃ¥ Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt vÊrktÞjer, som vi bÃ¥de kan bruge i dagligdagen og arbejdes mÊssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
InstruktÞrerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforlÞb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lÊrerigt, og der er ting, man mÃ¥ske allerede gÞr i hverdagen,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JUUL er en af Danmarks stÞrste og Êldste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har lige afsluttet buschauffÞrkurset i Amu Juul i KÞge. Sted er imÞdekommende. Kurset har vÊret fantastisk. Rigtig gode mennesker, lÊrerne hjÊlper altid og får dig til at forstå.SÊrlig tak til Thomas og Dominika, som altid er klar til at hjÊlpe med alt.
1000 Tak!!
Anbefalet AMU JuuL i KÞge!!
AMU Juul, KÞge.
Fik taget et Bus erhverv kÞrekort - med hjÊlp og vejledning og stÞtte fra de engagerede undervisere.
Og fantastisk hjÊlp til at få "alt det elektroniske" på plads også - dejlig positiv "Kontor pige" og en god leder af afdelingen.
Hvis jeg vil udvide mit KÞrekort med flere muligheder - så bliver det i KÞge.
Og, så var vi et godt hold der skulle undervises.
Dejlig at opleve det engagement fra alle.
Jeg vil starte med at jeg har haft RIGTIG mange gode kursus oplevelser pÃ¥ Juul Roskilde, men dennegang desvÊrre ganske utilfreds. Jeg er dennegang meldt pÃ¥ weekendkursus med mad betalt- men det viser sig at kantinen kun har Ã¥bent den 18/3 men ellers lukket og jeg kan forstÃ¥ at det ogsÃ¥ vil vÊre tilfÊldet nÊste weekend hvor vi igen mÞder. Jeg ved godt at vi kun pÃ¥ "mit" hold kun er 18 men der er andre der ogsÃ¥ kunne ha glÊde af kantinen.....sÃ¥ ÃV for det.
Amu Juul afd. i KÞge
Jeg har vÊret på 6 ugers jobrettet kursus til BuskÞrekort D erhverv hos AMU JUUL KÞge:
Jeg har virkelig nydt at vÊre der! Altid god og positiv stemning. Og virkelig kompetente lÊrere hele vejen rundt!
Derudover fortjener kontoret på stedet al mulig ros - for deres stÞtte og hjÊlpsomhed!

JUUL ããã®åç
Har netop gennemfÞrt buskurset i afdelingen i KÞge. Udover det gode sammenhold, der var på holdet, så blev vi fra dag 1 mÞdt af en yderst humoristisk, kompetent, engageret og involveret daglig leder af afdelingen, der havde styr på alle aspekter i forhold til kurset. Derudover sÞrgede sekretÊren for, at alt det praktiske "bare" spillede.
Det var en fornÞjelse at blive undervist af engagerede og ikke mindst fagligt dygtige undervisere, der formåede at få alle på holdet med.
Kan klart anbefales!
1000 tak til alle de involverede i KÞge med Þnsket om alt godt i fremtiden.
Super godt sted at lÊre. Jeg har lige bestået et forlÞb til Kat. C i KÞge
Jeg har vÊret utrolig glad for forlÞbet, samt de undervisere der er på stedet.
Jeg er Êrgerlig over, at jeg ikke kan tage C/E i KÞge, men håber at det i fremtiden vil kunne erhverves der.

JUUL ããã®åç
Jeg har i går bestået min kÞreprÞve til bus erhverv, jeg har vÊret så nervÞs da jeg skulle både til EU-kval prÞve og teori (hvor man som buschauffÞr kun må have 3 fejl) men hele vejen igennem har jeg haft lÊrer der har vÊret så kompetente og behagelige at vÊre sammen med, og som har troet på mig hele vejen igennem. Det har gjort en kÊmpe forskel for mig at vide at den viden jeg har modtaget har gjort mig stÊrk nok til at kunne bestå mine prÞver i fÞrste hug. Jeg har kun positive ting at sige om afd. i KÞge, og er mega ked af jeg ikke mere er en fast del af det hold jeg var på. Dog har jeg meldt mig til BAB 1,2,3 som starter til januar og kan ikke vente til jeg skal der ud igen. GlÊder mig til at se Dominika og Tomas igen, ja og alle de andre undervisere, de styre på afd. KÞge.
Kan kun sige til folk at de skal melde sig til i KÞge så man kan prÞve den fÞlelse af samhÞrighed og anerkendelse som alle fortjener at få fÞlelsen af. Det er en oplevelse jeg ikke ville have vÊret foruden og jeg er mega glad for jeg gjorde det.

JUUL ããã®åç
Jeg kan virklige anbefal og starte hos AMU JUUL i kÞge. Da det er det bedste jeg har gjordt. De er virklige gode. Og dygtig til ders arbejde.
Så vis man skal hane lastbil eller bus/taxi kort så start Hos AMU JUUL i kÞge.

JUUL ããã®åç
Hej..Jeg har taget lastbilkortet ved Amu Juul i KÞge, jeg synes virkelig at alle sammen er meget dygtige. Tomas er god til at hjÊlpe os i åben vÊrksted når vi har haft problemer med nogle svar. KÞge er et lille hyggeligt sted i forhold til Roskilde, det er alt for stort og svÊrt at finde rundt. så hvis folk skal have stort kÞrekort, så tag KÞge. Vh Michael

JUUL ããã®åç
Jeg har taget lastbilkortet ved Amu Juul i KÞge, og det er super dygtige undervisere man har her. Så leder du efter, et super sted at vÊre og super sted at lÊre. Så vÊlg Amu Juul i KÞge. ;)

JUUL ããã®åç
Jeg har vÊret i kontakt med Heidi Graversen (Projektleder, Job og Uddannelse) hos Amu Juul. Og jeg må nok sige at jeg har fået en super behandling. Der bliver lyttet, undersÞgt og handlet på alle spÞrgsmål, så jeg er sikker på at jeg kigger forbi i nÊr fremtid.
Super god service efter man har taget buskort...
Fik hjÊlp til at finde et job... efter få dag fik jeg job og det var super godt.

JUUL ããã®åç
En rigtig god oplevelse og god hjÊlp fra både Dominika og Tomas. Hyggeligt og rart sted at vÊre hos Amujuul i KÞge. God undervisning og styr på tingene!

JUUL ããã®åç
I start lastbil course in amujuul kÞge. My reading and writing is not so good in danish. But start course in danish language. Tomas in kÞge center he teachm me, helped me with alot of thing. He always tried to make things and lessons easier for me. He make be able to pass. And dominika she always giude me to know the system to process paper work easly. When ever i need some papers or anything about course she prainted out free of cost and motivate me for the best results. I would give 20 stars for Tomas and dominika if it were option there on site for more and more stars

JUUL ããã®åç
I will do it in English . Went for 3 different kurses with them . C E and ADR . I must say that was very hard for foreginer who learned Dannish by himself , but on every step i received help from everyone , Tomas explained me 1000 times vigepligt regler , Dominika helped with all documents , Erik have aged minimum 30 years after i drove with him >) . All helped allot . Cant expres how much work they are puting to prepare us for our new line off work . If i was able to made it then You to can .. i will be back 100 % for more in the future .

JUUL ããã®åç
Der bliver talt om at der er selvstudie på skolen.
Ingen fra netvÊrket anbefaler AMU Juul og grundet dårlig oplevelse:-(

JUUL ããã®åç
AMUJUUL i KÞge har vÊret en meget positiv oplevelse under hele uddannelsesforlÞbet med kompetent ledelse og stÊrke lÊrerkrafter. Jeg glÊder mig til at udbygge min nye uddannelse med endnu et relevant og direkte kompetencegivende kursus i nÊste uge.

JUUL ããã®åç
Stor ros til alle undervisere på KÞge holdet efter 6 uger til lastbil.
Tomas er top leder på alle punkter og Dominika styre kontoret med godt overblik.
Kan anbefale at tage kursus i KÞge.
Tak til klassen og god vind fremover.

JUUL ããã®åç
Har nu vÊret på 2x kursus hos amujuul i KÞge. Begge gange har jeg haft en perfekt oplevelse. Undervisere der går op i deres arbejde og gÞr hvad de skal og mere til!
Og så har de verdens bedste kontordame i Dominica! Hun knokler rundt og gÞr alt for at hjÊlpe os, så send meget gerne rigtig stor ros hendes vej!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã