Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus pÃ¥ AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mÊrkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har haft en god og lÊrerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplÊring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin
äŒæ¥ãåçããŸãã
Undervisningen pÃ¥ Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt vÊrktÞjer, som vi bÃ¥de kan bruge i dagligdagen og arbejdes mÊssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
InstruktÞrerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforlÞb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lÊrerigt, og der er ting, man mÃ¥ske allerede gÞr i hverdagen,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JUUL er en af Danmarks stÞrste og Êldste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Tog bus på AMUJUUL lige fÞr sommerferien.
Corona var hÞjdepunktet på davÊrende, og her var ingen slinger i valsen...
Alt i alt, gik det rigtig godt, fine lokaler, kÞretÞjerne er hvad man kan forvente, og så har de deres egen EU bane samt ligger kÞreteknisk anlÊg lige ved siden af, hvilken gÞr tingene meget nemmere, så man ikke skal fare rundt for at tage de forskellige ting.
Ligeledes var det er fantastisk personale!
Det eneste minus er dog, det famÞse åbne vÊrksted...
Men alt i alt, en god oplevelse.
LÊrere med god faglig baggrund.
Tomas underviste på en god og forståelig måde. Dominica var meget hjÊlpsom med papirspÞrgsmål og vognmandskontakter. Jack og Erik havde en god og humoristisk tilgang til undervisningen, så man fÞlte sig tryg. Mine bedste anbefalinger til Amu Juul KÞge.

JUUL ããã®åç
Har lige vÊret på et 6 ugers kursus til buskÞrekort på AMU-Juul i KÞge.
Det har vÊret 6 total positive uger, trods at det er noget tÞrt stof man skal igennem. (Og stoffet kan man jo ikke klandre for, da det er lovkrav).
Kom for det fÞrste på et helt fantastisk hold, hvor vi alle klikkede fra fÞrste dag.
De forskellige undervisere kommer med en professionel baggrund, og har for de meste en sjov tilgang til undervisning, og har en god portion humor.
De er altid klar til at hjÊlpe og frisk på en debat i undervisningen.
På kontoret er der også medarbejdere som altid har smil på lÊben, og klar til at hjÊlpe dig med udfordinger i forbindelse med kurset, fx forskellige ansÞgninger og dokumenter der skal vÊre styr på.
Totalt positivt undervisningsmiljÞ, og sÃ¥ er det lidt op til dig selv at gÞre lÊrings stoffet lidt spÊndende, fordi setupâet er helt klart i orden.
Klar anbefaling herfra ðððð

JUUL ããã®åç
Derfor skal du tage dit lastbilkÞrekort hos AMU-Juul KÞge!
De tilbyder et professionelt undervisningsforlÞb, med engageret underviser og kÞrelÊrer. Et team, der vil, at du kommer i mål.
Jeg kan varmt anbefale AMU-Juul KÞge
for mig er det, det perfekte sted at have taget lastbilkÞrekort.
FlemmingN, Kageholdet

JUUL ããã®åç
Jeg har gennemgået 6 uger kursus til bus hos AMU Juul i KÞge og kan på det varmeste anbefale stedets undervisere. Specielt vil fremhÊve undervisernes evne til at få inkluderet kursisterne på tvÊrs af uddannelser, erfaringer, aldre,mv til at skabe et frugtbart lÊringsmiljÞ.Det har givet en munter men koncentreret atmosfÊre og godt miljÞ, så man glÊder sig til at mÞde frem nÊste dag. Også administrationen har har vÊret yderst behjÊlpelige og kompetente.

Afdeling KÞge.
Jeg har vÊret på 6 ugers bus kursus. Vi har fra start haft det virkelig hyggelige sammen. Rigtig gode lÊrere og ansatte. Har allerede meld mig til et nyt kursus her.
Kan varmt anbefales.

Hej
Alle steder til en uddannelse har deres egen positive og negative punkter. Her i AMUJUUL har jeg oplevet kun positiv og var jeg meget glad for det. Efter mit dårligt fagligt & psykisk oplevelse hos en anden kÞreskole til vogntog uddannelse, så har jeg skiftet til her. Det var en kÊmpe forskel mht. deres dygtige kÞrelÊrer special min egen kÞrelÊrer Henning som jeg kan slet ikke sÊtte ord på hvor meget han er dygtigt som en faglig person og en rigtig forståeligt lÊrer som menneske. Han har fået mig tilbage til den rigtige retning fagligt og psykisk og har jeg fået min selvtillid 100% tilbage. Nu kan jeg sige 200% at jeg har fuldt styrer på om alt mht. last+ anhÊnger kÞrsel som chauffÞr.
Jeg vil også sige min special tak til Lotte Gry for hendes ansvarlighed, venlighed og grundighed hele tiden. Hun er bare en stjerne hos jer.
Jeg kan varm anbefale alle at hvis I vil tage en uddannelse til storvogne , så skal I ikke spille jeres tid og penge de andre steder. Man skal vÊre her i Amujuul og oplever bare faglighed og tilfredshed. Tak
Jeg har taget Bus kÞrekort og CE kÞrekort hos AMU JUUL i KÞge og Roskilde.
Alt i alt har det sammenlagt vÊret en positiv oplevelse i begge jeres afdelinger, kÞrelÊrer der virkelig brÊnder for hvad de laver, så undervisningsniveuet er virkelig hÞjt. Det kan godt vÊre at det er nogle gamle maskiner i åbent vÊrksted, men de virker så ingen klager herfra.
Jeg kan kun anbefale AMU JUUL da ventetiderne til Teori og kÞreprÞverne ikke er så lange som i KÞbenhavns Politikreds, så hvis du gerne vil til Teori og kÞreprÞve i din forlÞb, så det AMU JUUL.
Hvis jeg skulle sige noget negativt om nogen lÊrer så er det Susan fra åbent vÊrksted, hun er efterhånden nedslidt og der trÊnger til nye krÊfter så undervisningens niveuet bevares hÞjt.
LÊrerne er super flinke men sikke en skod skole der bestemt ikke tager corona seriÞst på nogen måde!
Startede idag på truck kursus og vi er 22 på holdet, 22!
De fÞlger på ingen måde restriktionerne!
For det fÞrste er vi ALT for mange elever pÃ¥ 1 hold og vi er blevet samlet i et lokale vi kun mÃ¥ vÊre 18 i, NÃ
R DET ER NORMALE TIDER!
I kan simpelthen ikke vÊre det bekendt!
TAG DET NU SERIÃST TAK!

JUUL ããã®åç
The teachers were fantastic very patient, clear and concise. I would have preferred more driving time, and less theory but on the whole good experience.
Både fordi jeg har overstået et forlÞb på 5 dages fornyelse af rute-bus EUblåkort med kompetente og underholdende lÊrere og endda er blevet tilbudt og har fået privat transport til og fra kurset, har jeg kun ros tilovers for den ihÊrdighed hvormed der under vanskelige forhold med stor iver fuldfÞrtes undervisning.
John Larsen , AnchersenBus
Kan ikke anbefales. Kvindelig kÞrelÊrer kommer konsekvent 1.5 time for sent HVER GANG. Deres EDB maskiner som man skal bruge til teori virker nÊsten aldrig. Det er noget virkelig gammelt og nedslidt l o r t der ikke kan bruges til noget som helst. Under kÞrsel sidder kÞrelÊren og sover og man skal finde sig I at de skal ind på tanken og have noget at spise eller fylde brÊndstof på. RengÞring er et kapitel for sig selv. Jeg tror aldrig der har vÊret gjort rent hos AMU Juul.

JUUL ããã®åç
Er i gang med at tage bus kort her.
De fleste af maskinerne er gamle og nedslidte, og til min kÞreprÞve blev jeg sendt ud i en bus med voldsom skade på det ene dÊk, og lamper som lyste i instrumentbordet.
Vi kom aldrig ud og kÞre, da den sagkyndig ikke mente at det ville vÊre forsvarligt.

JUUL ããã®åç
Gennem flere kursus forlÞb har det vÊret en fantastisk oplevelse med yderst kompetente lÊrere i både Tune og KÞge
Jeg har mange positive oplevelser fra AmuJuul
SÞd hurtig service fra kÞrelÊrere og kontor.
FÃ¥ fyldt kortet ud. Det kan anbefales.