Fietsverzekering ANWB via Stella afgesloten. In de brief bij polis verlenging werd uitgelegd dat betalen via MijnANWB kon. Inloggen lukte niet. Gebeld met Stella als tussenpersoon, daar werd ik afgesn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ANWB neemt het initiatief, maar waardeert ook eigen inbreng. ANWB belt eerder te vaak dan te weinig voor het geven van updates betreffende een te repareren auto. Ook in het evacuatie gebied ten ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik belde voor pech, jammer dat het negatieve nieuws werd ingesproken. Niet zo professioneel en niet clientvriendelijk als je ergens vaststaat. Bovendien door een collega geadviseerd om 112 te bellen v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ è¡ä¿éºäŒç€Ÿ
ANWB Verzekeren ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ANWB Verzekeren
Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.Waarom een ANWB Verzekering?
â Standaard 5% korting voor leden
â 24/7 contact met de Alarmcentrale
â Persoonlijke hulp bij schade
Alle ANWB Verzekeringen
ð€ Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.
ð 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.
âïž Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.
â»ïž Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.
é£çµ¡å
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Schadeclaim makkelijk online in kunnenâŠ
Schadeclaim makkelijk online in kunnen dienen. Uitbetaling volgde binnen 24 uur. Uitstekend!

ANWB Verzekeren ããã®åç
Altijd prima te woord gestaan en goedâŠ
Altijd prima te woord gestaan en goed geholpen met mijn vragen

ANWB Verzekeren ããã®åç
Ik ben goed geholpen door iemand die deâŠ
Ik ben goed geholpen door iemand die de tijd nam en goed uitleg gaf

Snelle afhandeling van opzeggenâŠ
Snelle afhandeling van opzeggen verzekering en terugbetaald tegoed van polis.

Zonder gedoe
Zonder gedoe. Bonnetjes en factuur van verblijf overhandigen en binnen 48 uur op je rekening. TOP.

ANWB Verzekeren ããã®åç
Goed geholpen bij veranderen van de verzekering, zelfs met herstel van een eigen gemaakte fout.

ANWB Verzekeren ããã®åç
omdat je snel geholpen word dat is mijnâŠ
omdat je snel geholpen word dat is mijn ervaring

ANWB Verzekeren ããã®åç
Titel: ANWB Woonverzekering â zeer teleurstellende ervaring, denk goed na voor je hier verzekert
Mijn ervaring met de ANWB Woonverzekering, waarvan de schadeafhandeling via Unigarant loopt, is buitengewoon slecht. Ik heb het gevoel dat ik niet met een verzekeraar te maken heb die naast zijn klant staat, maar met een organisatie die vooral bezig is redenen te zoeken om niet te hoeven betalen.
Na ernstige schade aan mijn woning heb ik maandenlang moeten vechten voor een fatsoenlijke en zorgvuldige behandeling. Er kwamen verschillende experts, er waren tegenstrijdige standpunten en naar mijn mening is er vanaf het begin onvoldoende serieus technisch onderzoek gedaan naar de werkelijke oorzaak van de schade.
Uiteindelijk is er, mede na tussenkomst van Kifid, een onafhankelijk bouwkundig onderzoek uitgevoerd. Dat onderzoek bevat belangrijke bevindingen, waaronder het ontbreken van een nulmeting en trillingsmetingen en tekortkomingen in het eerdere technische onderzoek. Toch bleef de schadeafhandeling bij de ANWB Woonverzekering / Unigarant vasthouden aan afwijzing.
Wat mij het meest stoort, is dat de onzekerheid die juist is ontstaan doordat essentiële metingen nooit zijn uitgevoerd vervolgens volledig tegen mij als verzekerde wordt gebruikt. Voor mij voelt dit alsof er telkens opnieuw een argument wordt gezocht om maar niet te hoeven uitkeren.
Ik heb jarenlang premie betaald met het idee dat mijn woning goed verzekerd was. Juist wanneer je een grote schade krijgt, ontdek je hoeveel die verzekering werkelijk voor je betekent. In mijn geval heeft de ANWB Woonverzekering mij absoluut niet de zekerheid gegeven waarvoor ik jarenlang premie heb betaald.
Mijn vertrouwen in de ANWB Woonverzekering en de schadeafhandeling via Unigarant is volledig verdwenen. Ik heb de behandeling van mijn dossier ervaren als onzorgvuldig, klantonvriendelijk en vooral gericht op afwijzen in plaats van oplossen.
Mijn dringende advies aan iedereen die zijn woning en financiële toekomst serieus wil beschermen: denk heel goed na voordat je een ANWB Woonverzekering afsluit. Ik zou zelf nooit meer voor deze woonverzekering kiezen en raad anderen aan om eerst goed te vergelijken en serieus naar een andere verzekeraar te kijken.
Een woonverzekering hoort rust en zekerheid te geven wanneer er echt iets misgaat. Mijn ervaring met de ANWB Woonverzekering was helaas precies het tegenovergestelde.
âââââââ-
Dit is mijn reactie op het antwoord van Unigarant op mijn eerdere beoordeling.
Zonder de tussenkomst van Kifid had Unigarant de kosten van het onafhankelijke deskundigenonderzoek niet vergoed. Pas na die tussenkomst heeft u daarmee ingestemd.
Nu het onafhankelijke rapport er ligt en duidelijke bevindingen bevat die mijn schadeclaim ondersteunen, probeert u de inhoud ervan publiekelijk anders voor te stellen dan wat er daadwerkelijk in het rapport staat.
Uw reactie is misleidend en bevat onwaarheden. U kunt blijven spelen met woorden en interpretaties om onder betaling uit te komen, maar het volledige deskundigenrapport ligt er en spreekt voor zich.
De rechter zal uiteindelijk oordelen over deze onwaarheden en over de manier waarop Unigarant met het deskundigenrapport en de feiten is omgegaan. Dan zullen de feiten en het volledige dossier spreken.

Prima uitleg
Heldere uitleg over de reisverzekering. Medewerkster wist duidelijk waarover zij het had, dacht met onze specifieke situatie mee, en schetste welke afschrijvingen - en latere verrekeningen - zouden gaan plaatsvinden. Dat roept vertrouwen op. Voor ons een reden om bij de ANWB te blijven.

Door medewerkers Goed geholpen
Door medewerkers Goed geholpen, vriendelijk en duidelijk in uitleg , goed adviseren

ANWB Verzekeren ããã®åç
Behulpzame en betrokken medewerkers metâŠ
Behulpzame en betrokken medewerkers met kennis van zaken.

ANWB Verzekeren ããã®åç
de annuleringsverzekering was niet voorâŠ
de annuleringsverzekering was niet voor niks en jullie hebben dat snel en fantastisch opgelost.

ANWB Verzekeren ããã®åç
Snel en goed telefonisch geholpen.
Goed telefonisch geholpen door een mevrouw van de Helpdesk. Ze begreep gelijk wat ik bedoelde en de fietsverzekering was snel geregeld.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã