Rigtigt god butik - kan varmt anbefales KÞbte en aroma og den ramte lige i skabet Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget hÞflig overfor mig. Fuld stjerne herfra
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var inde i deres butik i Herning. Super duper imÞdekommende og hjÊlpsomt personale, som tog sig tid til at lytte til mine prÊferencer, og gjorde sig umage, med at finde lige prÊcis den smag jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kunne man give NUL STJERNER ville de fÃ¥ det!! Meget dÃ¥rlig service! Enormt dÃ¥rlig kommunikation! Vores oplevelse med en reklamation som, aromaland pÃ¥stÃ¥r, de desvÊrre ikke kan gÞre noget ved, fordi v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
leveret til tiden varen var som beskvet. godt vape aroma.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hadsundvej 4, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Aromaland.dk ããã®åç
Leveringsdygtig i kraftige vaniliestÊnger - dog ikke nok, men til gengÊld var leveringen hurtig

Aromaland.dk ããã®åç
Hurtig levering og alt var som det skulle vÊre :)

Aromaland.dk ããã®åç
Har handlet der et par gange nu. De er super hurtige til at fÃ¥ sendt varenðð»

Aromaland.dk ããã®åç
Venlig og hurtig kundeservice. Handler bestemt der igen.

Aromaland.dk ããã®åç
Kom i fredags og reklamerede over min e- cigaret da den ikke fungerede lÊngere ( kÞbte den d. 8/6/23). Fik at vide at det var fordi at den var fyldt med vÊske. Skulle prÞve at vende den på hovedet for at tÞrre eller ligge ris i for at suge. Dette måtte jeg jo så prÞve tÊnkte jeg. BrÊnderen stod derfor på bordet natten over. NÊste morgen var alt mit vÊske fra brÊnderen kommet ud over hele bordet⊠tÊnkte at nu giver det mening⊠Ringede derfor idag for at komme med lÞsningen og at han evt. skulle få set på de her brÊndere med lige prÊcis dette lotnr. da der jo engang imellem bliver lavet en fejlproduktion.
Men nejâŠ. Man kunne overhovedet ikke trÊnge ind til ham og han var ikke lydhÞr overfor hvad man sagde til hamâŠ
Gik derefter pÃ¥ nettet og fandt bÃ¥de e-cigaret og brÊnder til billigere penge end han tager i sin butikâŠ
Vil hellere ind gerne stÞtte vores butikker frem for internettet men kom ind i kampen og giâ en ordentlig serviceâŠ
Handler aldrig mere i denne butikâŠ.

Aromaland.dk ããã®åç
Fantastisk god service og kvalitet, og hurtig levering. Er så meget tilfreds. Og bestiller helt sikkert igen. Tak til jer.

Aromaland.dk ããã®åç
Jeres vÊsker har bare den bedste smag, og jeres service er som altid i top!

Aromaland.dk ããã®åç
Rigtigt god butik - kan varmt anbefales
KÞbte en aroma og den ramte lige i skabet
Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget hÞflig overfor mig.
Fuld stjerne herfra

Aromaland.dk ããã®åç
Det er nok det vÊrste aroma jeg har prÞvet til dags dato.
Det var jo netop manglen af smag der var problemet, ikke at den ikke faldt i min smag.
Jeg har også sendt et klage på jeres side som jeg ikke har fået svar på.