レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtigt god butik - kan varmt anbefales Købte en aroma og den ramte lige i skabet Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget høflig overfor mig. Fuld stjerne herfra

5つ星のうち5の評価

Jeg var inde i deres butik i Herning. Super duper imødekommende og hjælpsomt personale, som tog sig tid til at lytte til mine præferencer, og gjorde sig umage, med at finde lige præcis den smag jeg... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kunne man give NUL STJERNER ville de få det!! Meget dårlig service! Enormt dårlig kommunikation! Vores oplevelse med en reklamation som, aromaland påstår, de desværre ikke kan gøre noget ved, fordi v... もっと見る

企業情報

1. 香味料、香料、アロマ製品提供業者

Aromaland.dk について

当該企業による記述

Hos Aromaland.dk har vi en mission. Vi vil være Danmarks førende leverandører af aroma, base, flasker og tilbehør. Vi har på Aromaland.dk et kæmpe udvalg af aroma, base, flasker og tilbehør online. Vælg mellem en kæmpe udvalg af smage - og i alle de smagsvariationer du kunne ønske dig. Vi har nogle af de bedste brands og mærker på markedet, lige ved hånden online eller i vores butikker. Vi fører bl.a. DV Liquids, M-Flavours, Liquid Architects, Ruffian, Fantastical, Hooligan, Squash Juice, Valhalla m.fl.

Holdet bag Aromaland.dk har mere end 12 års erfaring i udvikling og salg af aroma, base, flasker og tilbehør. Vi fører nogle af de brands, der er blandt dem der har været længst på markedet og som konstant leverer den bedste kvalitet. Vi står ikke stille, vi fornyer os konstant. Men altid med fokus på den bedste kvalitet, og med udgangspunkt i den bedst mulige smag. Aromaland.dk er din garant for kvalitet i verdensklasse, og produkter der udelukkende er lavet af råvarer fra øverste hylde.

Hos Aromaland.dk kan du være sikker på, at du kun finder den bedste kvalitet i aroma, base, flasker og tilbehør. For som vi siger hos Aromaland.dk: "Vi kunne aldrig drømme om at sælge smage, som vi ikke selv ville bruge."

4.5

God oplevelse flink betjening

God oplevelse flink betjening

2024年6月27日

Hej Jutta

Tusind tak for de 5 stjerner. 🥳 Og tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Dejligt at høre, at du fik en god betjening og ikke mindst at det hele kom hurtigt frem. 👍

Hav en rigtig god dag. ☺️

god service

hurtig og god service

2024年7月3日

Hej Matthias

Tak for den gode anmeldelse, den er vi super glade for. 🤜🤛 Og ikke mindst tak for, at du tog dig tid til at give os feedback. ☺️

Godt at høre at handlen forløb godt, og at varerne kom hurtigt frem. 👏

Rigtig god dag. ☺️

Gnidningsfrit online handel

Gnidningsfrit online handel, samt behagelig kontakt på email ved behov for hjælp. Vi handler bestemt igen, tak for hurtig respons.

2024年6月12日

Hej Nicklas

Mange tak for den gode anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på. 🤜🤛

Og tak for, at du tog dig tid til at give os feedback. ☺️

Fedt at det hele gik godt med ordren, og at vi kunne hjælpe lidt i kundeservicen. Vi glæder os allerede til at betjene dig igen. 👏

Rigtig god dag. ☺️

Godt produkt til evæske
Men er blevet ret dyr, men når det nu er den bedste lakrids smag, ja så må man jo betale🙈

2024年4月29日

Hej Mette

Tusind tak for de 5 stjerner. 🥳

Vi er virkelig glade for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Tak for rosen af lakridsaromaen, vi er glade for at den falder i din smag. ☺️ Og ja, prisen er der desværre ikke så meget at gøre ved, men vi gør vores bedste for at holde den i ro.

Hav en rigtig god dag. ☺️

5つ星のうち5の評価

Jeg var inde i deres butik i Herning.

Jeg var inde i deres butik i Herning.
Super duper imødekommende og hjælpsomt personale, som tog sig tid til at lytte til mine præferencer, og gjorde sig umage, med at finde lige præcis den smag jeg ønskede mig.

2024年4月23日

Aromaland.dk からの回答

Tusind tak for den gode anmeldelse, den er vi super glade for. 🥳

Dejligt at du havde en god oplevelse i vores butik i Herning, og jeg sørger for at sende rosen videre til mine kollegaer i butikken. ☺️

Rigtig god dag!

Mvh. Christian / Aromland.dk

5つ星のうち4の評価

Da jeg startede med at købe hos jer

Da jeg startede med at købe hos jer, da kostede aroma 49 kr stykket, og nu koster de 59 kr stykket, det synes jeg en høj pris for 10 ml. Aroma.
Vh. Tina.

2024年3月6日

Hej Tina

Og tak for dit svar. Husk at du kan bruge svarfunktionen, for ikke at give en ny anmeldelse hver gang (med mindre det selvfølgelig er det du vil). 😊

Vores aromaer har aldrig kostet 49 kr. De har altid kostet 59 kr. Der er dog visse brands hvor du kan komme ned i 49 kr. pr. stk. hvis du køber 10 stk af samme aroma., f.eks. DV Liquids. Som jeg skrev tidligere, så har vi ikke ændret priserne på vores aromaer i hele vores levetid. Og det kan jeg garantere! 🤝

Håber det er svar nok, og som sagt, skriv eller ring endelig hvis du har flere spørgsmål, eller ser priser eller andet du undrer dig over.

Du kan altid kontakte os på tlf. 25109990, eller på kontakt@aromaland.dk hvis du vil have hurtigst mulig svar.

Super

Synes udvalget var enormt, samt vanvittig kort leveringstid.
Gode beskrivelser og information på produkterne :)

2024年4月2日

Hej Oliver

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi virkelig pris på! Og tak for, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.

Fedt at dine varer kom hurtigt frem, og tak for din feedback mht. beskrivelserne på produkterne - det er vi glade for at høre.

Rigtig god aften.

Gode produkter

Hjemmesiden er overskuelig, produkterne er gode, håndtering/leveringstid er fin

2024年4月3日

Hej Signe

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi super glade for! Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse.

Dejligt at hjemmesiden fungerer, at du kan lide vores produkter og, lige så vigtigt, at det hele kom hurtigt frem.

Rigtig god dag.

5つ星のうち1の評価

Jeg skulle bruge datablad det fik jeg…

Jeg skulle bruge datablad det fik jeg ikke jeg fik sikringsblad jeg fremstiller bolsjer derfor skal jeg bruge det

2024年2月26日

Hej Bettina eller rettere Erik Larsen

Vi er kede af din anmeldelse, specielt da du giver den på et meget forkert grundlag.

Der findes ikke noget der hedder et datablad på aromaer. Men på specifikke produkter, bl.a. visse aromaprodukter, forefindes der sikkerhedsdatablad (SDS). Og det er det du har fået udleveret. Og det er også det du skal bruge.

Hvis du fremstiller bolsjer med henblik på salg, som du har skrevet til os at du gør, så er jeg faktisk chokeret over, at det ikke er noget du er bevidst om. Det er dit job at kende indholdet og sikkerheden bag et produkt du producerer, og alt dette er oplyst i sikkerhedsdatabladet som du har fået udleveret.

Vi har gjort alt hvad vi kan for at hjælpe dig, men det du efterspørger, er den specifikke opskrift og formular på produktet du har købt. Og det er selvfølgelig ikke noget hverken vi, eller vores leverandører kan levere til dig. Det kan ingen producenter - og det håber jeg du er klar over.

Jeg håber meget, at du vil genoverveje din anmeldelse af os, da vi på ingen måde mener den er retvisende, og da vi har gjort alt hvad vi kan for at servicere dig.

God weekend.

Hej Siri

Tusind tak for endnu en god anmeldelse, vi sætter virkelig pris på, at du tager dig tid til at skrive den!

Dejligt at du er glade for produkterne, og at de er kommet hurtigt frem.

Sidst men ikke mindst, vi er virkelig glade for, at vi har gjort os fortjent til 5 stjerner. Tak for det!

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse. Alt fungerede fint. Vender tilbage👍

2024年2月5日

Hej Jan

Tak for de fine ord og de 5 stjerner. Vi er virkelig glade for, at du tog dig tid til at give os en anmeldelse!

Godt at høre, at din pakke kom hurtigt frem, og at det hele var som det skulle være.

5つ星のうち5の評価

Elsker at handle hos jer

Sjov, hyggelig og seriøs..
Elsker at komme hos jer

2024年1月19日

Hej Laila

Tusind tak for endnu en god anmeldelse! Vi sætter pris på hver eneste af dem.

Det er super dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os. Og du har virkelig godt beskrevet hvad vi håber at kunne være - både sjove, hyggelige og seriøse.

Vi glæder os til at fortsætte med at give dig den bedste service og ser frem til at betjene dig igen.

Gode kvalitets varer

Gode kvalitets varer. Hurtig levering.

2024年1月16日

Hej Thorkild

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at give os en anmeldelse!

Dejligt at du er tilfreds med vores varer og at det hele blev leveret hurtigt.

Perfekt

Super kvalitet og modtaget som aftalt

2023年12月19日

Hej Søren

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er virkelig glade for, at du tog dig tid til at give os en anmeldelse!

Godt at høre at du er tilfreds med vores produkter og at varerne kom sikkert frem.

Godt nytår!

5つ星のうち5の評価

Det er let at komme i kontakt med dem…

Det er let at komme i kontakt med dem og bl.a få hjælp og gode råd

2023年12月18日

Hej Kirsten

Tusind tak for de 5 stjerner, og tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det er vi super glade for.

Dejligt at høre, at du kunne bruge rådene og vejledningen. Jeg giver rosen videre til vores kundeservice. Vi glæder os til at kunne betjene dig igen.

Godt nytår!

Fungerer perfekt

2023年12月11日

Hej Birgit

Mange tak for den gode anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi super glade for.

Fedt at alt fungerede perfekt. Det er jo sådan det skal være!

Glædelig jul!

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, godt udvalg og super kvalitet til gode penge👏🏻👏🏻

2023年12月6日

Hej Katrine

Tusind tak for rosen og den gode anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på feedback, så vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive den.

Dejligt at dine varer kom hurtigt frem og at kvaliteten var som forventet. Det er vi virkelig glade for at høre.

Glædelig jul!

Hej Ninna

Mange tak for den gode anmeldelse! Og også tak for, at du tog tiden til at skrive den. Vi sætter virkelig pris på feedback.

Vi er glade for, at du er tilfreds med ekspeditionstiden og ikke mindst at pakken kom hurtigt frem.

Håber at du bliver glad for produkterne og vi ser frem til at betjene dig igen.

Hej Kenneth

Tusind tak for den gode anmeldelse, og vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive den. Feedback er virkelig værdsat.

Fedt at du er tilfreds med hjemmesiden, og kan lide vores produkter. Det er vi glade for at høre.

Hurtig forsendelse.

2023年11月9日

Hej Jeanette

Tusind tak for den gode anmeldelse. Den er vi virkelig glade for. Vi sætter virkelig pris på at modtage feedback, så tak for at du tog dig tid til at skrive den.

Vi er glade for at høre, at dine varer kom hurtigt frem. Vi håber at du også er tilfreds med produkterne.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。