augment.eco レビュー 4,966

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Per la seconda stagione noleggio il monopattino Circular, con batteria potenziata. Il veicolo è perfetto per la mobilità cittadina: eviti problemi di traffico e parcheggio, arrivi sul punto dell’appun... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hittade denna när jag var på jakt efter en elscooter för ett par år sedan. Snabb och smidig hjälp när jag behövt. Svarar Snabb på mail och via supportsidan. Rekommenderar starkt denna typ iställ... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Honnêtement, j’ai regretté d’avoir pris une trottinette en location. Au final, cela revient assez cher pour un engin que j’utilisais très peu. Les performances étaient décevantes, surtout... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skuutti toimii erinomaisesti ja Agaru Ultran kantama on oikein mainio. Asiakaspalvelu vastaa yleensä lähes välittömästi ja on ollut erittäin avuliasta. Ainoa ongelma oli skuutin toimituksen kanssa, jo... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋

当該企業による記述

We’ve made it easier. Get your full-service eScooter now and start discovering on your own two wheels without the risk.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse, de lyver.
Jeg har endda flere beviser. De har smidt min kontrakt væk, fordi de vidste jeg havde tabt adgang til min mail.
Efterfølgende har de bare lavet kontrakten om fra flexleasing til normal leasing i deres eget system.

Nu har jeg kontaktet datatilsynet og planen er selvfølgelig at tage den i fogedretten hvis de ikke kan fremlægge en kontrakt med en underskrift (som ikke findes), da jeg ved jeg har skrevet under på flexleasing 24 mdr. x 149 + 350 kr. de vil nu pludseligt have 2400 kr... skod firma, hvis i kan så kom ud af jeres leasing aftale hurtigst muligt. De ender bare med at sætte gebyr på de selv opdigter.

2025年5月28日
5つ星のうち3の評価

Palvelu mennyt huonompaan suuntaan

Kekseliäs konsepti, viime vuonna toimi erityisen hyvin. Vaihtoskuutti toimitettiin nopeasti jos tarvetta oli.

Tämän vuoden kokemus huonompi, chat ei toimi, keskustelut botin kanssa eivät olekaan rekisteröityneet ja vaihtoskuuttia odotellaan rikkinäisen tilalle jo toista viikkoa.

2026年5月11日
5つ星のうち5の評価

Dette er løsningen til dem der vil ha mulighed for at ha service og ny model hvert år

Hvorfor købe et løbehjul til 6-7000kr når du kan afdrage med en udbetaling på 950kr og så en månedlig leje/afdrag på ca 180kr . Det er så inkluderet med fuld service hvis du skulle være så uheldig at den går i stykker eller noget driller. Så får du et låne løbehjul indtil dit er lavet. Efter 12 mdr kan du skifte til en ny model med en udbetaling på ca 950 kr . Men venter du 18 mdr kan du gratis skifte til den sidst nye model. Når du 24 mdr kan du købe dit løbehjul for under 500kr det er service og havde du købt det kontant hos en forhandler for så mange penge ja hvad havde du gjort hvis du var kørt i stykker? Havde lyst til en federe nyere model? De har er lavet til voksne og de er nogle robuste modeller som ikke falder fra hinden...super service

2025年9月21日
5つ星のうち1の評価

TIL NYE

TIL NYE, HOLD JER LANGT VÆK

Jeg afventer nu svar på en gdpr 15 i snart 2 måneder og venter ikke mere, som augment påstar de faktisk har ved en fejl. og nu ignorere de mig helt. hold jer langt væk. jeg skal til at gå videre med sagen til datatilsynet og vil opfordre ALLE at gøre det samme som har problemer med augment. de kan ikke engang fremsende en kontrakt de påstar jeg jeg har skrevet under på, selvom jeg ved med 100% sikkerhed det var en flexleasing aftale. 24 mdr afdrag 350 kr. for løberhjulet derefter. det er snart 21 mdr siden.

alle skønne mennesker. jeg har på fornemmelsen jeg ikke er den eneste de har mistet kontrakt på.
skriv email og be pænt om selve kontrakten med underskrift, data mv.. hvis ikke de fremsender, så kan i efter 30 dages tavshed gå til datatilsynet. leasing aftale. de påstår jeg har skrevet under men har ikke en kontrakt? det ubehageligt at opleve dette med en virksomhed der kommunikere på dansk.
0 stjerner hvis man kunne

Standarden er virkelig lav hos Augment

Vh. Niclas

2026年3月8日
自発的なレビュー

J ai eu à faire à Monsieur Yanis

J ai eu à faire à Monsieur Yanis , professionnel, réactif et a l’écoute, service impeccable et je le dis en connaissance de cause , cela fait 3 ans que j ai un contrat avec vous et cela n a pas toujours été le cas . En general on ne dit pas assez quand c est bien , avec Monsieur Yanis c est carré

2026年5月4日
自発的なレビュー