Per la seconda stagione noleggio il monopattino Circular, con batteria potenziata. Il veicolo è perfetto per la mobilità cittadina: eviti problemi di traffico e parcheggio, arrivi sul punto dell’appun... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hittade denna när jag var på jakt efter en elscooter för ett par år sedan. Snabb och smidig hjälp när jag behövt. Svarar Snabb på mail och via supportsidan. Rekommenderar starkt denna typ iställ... もっと見る
Honnêtement, j’ai regretté d’avoir pris une trottinette en location. Au final, cela revient assez cher pour un engin que j’utilisais très peu. Les performances étaient décevantes, surtout... もっと見る
Skuutti toimii erinomaisesti ja Agaru Ultran kantama on oikein mainio. Asiakaspalvelu vastaa yleensä lähes välittömästi ja on ollut erittäin avuliasta. Ainoa ongelma oli skuutin toimituksen kanssa, jo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We’ve made it easier. Get your full-service eScooter now and start discovering on your own two wheels without the risk.
連絡先
ネガティブなレビューの 28%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Service oki...aber leider keine…
Service oki...aber leider keine telefonhotline für mich ein riesenproblem,weil bei einem problem mündlich viel effizienter lösungen gefunden werden.und schneller
Hyvä käyttöopastus
Hyvä käyttöopastus. Laite oletettua laakukkaampi( akku riittää viikkoja)
Franchement je suis déçus je galère avec la trottinette depuis le premier jour que des problèmes de batterie '' '' ''

augment.eco からの回答
Tout est bien juste il faut des supention
L’assistance tres reactif les trotinette sont de bonne qualité resistant
Le seul point negatif pour ma part c’est le manque de suspention il faut un nouveau model avec des suspention sinon rien a dire d’autre tout et tres bien
J’aime trop augment
Jättebra elsparkcyklar och kundbemötande
Endt i et mindre bil ulykke pga augment sendte mig dårlige bremser.
Væreste køb og forpligtelse jeg nogensinde har tilmeldt mig. havde jeg vidst hvor elendig service og productet var fra start havde jeg aldrig meldt mig til her hos dem.
Har haft deres "mest kraftfulde" elløbehjul i et stykke tid nu. Den kører slet ikke så langt som man bliver lovet. Bremsen begyndt langsomt og blive sløvere og sløvere med tiden hvilket resulterede jeg slet ikke kunne nå og bremse i tide da der kom en modkørende bil.
Det skriver jeg selvfølgelig til support om med da både den og jeg fik mindre skader af det. som så mere eller mindre Ignorere hvert et ord jeg siger. Beder du om at tale med nærmeste chef eller at du vil klage, flytter de blot samtalen til en udlandsk afdeling der ikke kan dansk....
Ender så med at få tilsendt ny krop til elløbehjul da deres "online system ikke viser noget i vejen med batteriet" selv om på en fuld opladning kører den knap over 10 km. Og uden jeg overhovedet bliver informeret så trækker de jo selvfølgelig endnu en down payment på 299kr + det normale beløb til næste regning. Som allerede var betalt da jeg første gang tilmeldt hvor det blev gjort tydeligt det kun er første måned og ikke gentagende. Dette finder jeg først ud af pga de pludseligt vælger låse mit elløbehjul til kun og må kører 15 km/t selvom jeg har betalt alle regninger for denne måned og næste betaling først er imorgen og har ingengang fået en faktura jeg kan betale til endnu.
Mening var at være lidt miljø venlig og have et nemt transport middel frem og tilbage til lærerpladsen som kok. Det så endt med stress en så meget for man ved ik om når man vågner op for at kører på arbejde om de så har enten "låst" eller "begrænset" ens transportmiddel som har betalt til fast.
Kundenservice war früher Top jetzt…
Kundenservice war früher Top jetzt wartet man über eine Woche auf einen neuen e skotter aber zahlen darf man fleißig auch.
Smidig tjänst
Smidig tjänst, fick punktering och istället för att hålla på att laga själv fick vi en ny (begagnad) elscooter och skickade tillbaka den som var trasig.
Beställningsprocessen
Beställningsprocessen, leveranstiden, återskick av gamla elscootern och priset.
Därför rekommenderar jag denna elscooter till dom jag pratar med.
Men kolla gärna om förpackningen med laddningssladden finns i utrymmet i frigolitskyddet när den packas. Den fanns inte med när jag fick den.
När man ska lägga till den nya elscootern, så är den fliken lite svårfunnen. Det är den lilla dubbelpilen till höger om elscooterns namn man ska trycka på och sen lägg till ny. Men jag är helnöjd med elscootern.
Lauta on kätevä työmatkoilla ja aina…
Lauta on kätevä työmatkoilla ja aina kun olen tarvinnut apua, asiakaspalvelu on ollut nopeaa. Olen saanut vaihdettua tarvittaessa laudan kätevästi.
FUYEZ!
Ma trotinette a été volée. augment.eco m'en a renvoyé une complètement cassée et inutilisable! Une semaine de perdue alors que c'est une urgence pour aller travailler! Aucun contact par téléphone et un robot qui ne comprend rien à ma demande de remplacement!
Jag har dom senaste 4 åren leasat…
Jag har dom senaste 4 åren leasat elscootrar från detta företag, och jag måste säga att jag aldrig någonsin blivit så bemött på ett så genuint och servicemaindat företag, vid minsta fel eller slitage så har dom inom 4 dagar levererat en ny scooter och returettiket har levererats med den nya scootern, Jag kan varmt rekommendera detta företag för trygg leasing. Mvh Henrik Wide
Bara bäst helt enkelt
Bra och snabb service och lätta att få kontakt med.
Bara perfekt alltså 👍
Suite à ma commande pas de facture
Suite à ma commande (#4438), je n’ai reçu aucune facture — ni dans le colis, ni par email — ce qui est pourtant indispensable pour obtenir un remboursement de mon forfait mobilité auprès de mon employeur.
Malgré mes recherches, je n’ai trouvé aucune rubrique dédiée à ce type de demande dans le service d’assistance, ce qui complique inutilement la démarche.
C’est une situation assez frustrante, d’autant plus qu’il s’agit d’un document standard qui devrait être facilement accessible.
Je reste dans l’attente d’un envoi rapide de cette facture. Merci par avance pour votre réactivité.
Le message ci-dessous est un mensonge, il n'y a pas la facture de mon achat dand l'espace personnel, j'en ai envoyé la preuve au service client.

augment.eco からの回答
Gleich mal 1 stern für die…
Gleich mal 1 stern für die unfreundlichkeit.
Für 1 Anliegen habe ich schon 10 Mails geschrieben.
Bis jetzt waren sie nicht in der Lage einen einfachen scooter übertrag auf eine andere Person durchzuführen.
Aber ich hasse Nix mehr wie unfreundliche Leute
Trustpilot エクスペリエンス